Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εργασία στο μάθημα της Τεχνολογίας.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εργασία στο μάθημα της Τεχνολογίας."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εργασία στο μάθημα της Τεχνολογίας.
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» Εργασία στο μάθημα της Τεχνολογίας. Υπεύθυνη υλικού & PowerPoint: Λυδία Φωτάκου ΤΜΗΜΑ: Α ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ:

2 ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΨΥΓΕΙΟΥ
Τα πρώτα ‘’ψυγεία’’ λειτουργούσαν με πάγο .Τον πάγο μπορούσες να τον αγοράσεις από τους παγοπώληδες Το 1914 εφευρέθηκε από τον Nathaniel B. το ηλεκτρικό ψυγείο για οικιακή χρήση Τα πρώτα ηλεκτρικά ψυγεία λειτουργούσαν από φρεόν και απαγορεύτηκε να κυκλοφορεί στο εμπόριο

3 ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Το ψυγείο αντλεί θερμότητα από το εσωτερικό του και την αντλεί στο εξωτερικό περιβάλλον ως μια αντλία θερμότητας. Το ρευστό είναι υγρό, εισάγεται στο ψυγείο υπό πολύ χαμηλή πίεση.

4 ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
Η χαμηλή πίεση μετατρέπει το υγρό σε αέριο και μειώνει τη θερμοκρασία του αερίου για να γίνει πιο κρύο από τη θερμοκρασία των προϊόντων που υπάρχουν μέσα στο ψυγείο.

5 ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
Το αέριο εξέρχεται από το ψυγείο υπό υψηλότερη πίεση, στην ίδια πίεση που βρισκόταν αρχικά, και αποθηκεύεται στη σχάρα που βρίσκεται πίσω από το ψυγείο. Το αέριο ξαναγίνεται υγρό, αλλά αυτό το υγρό περιέχει τη θερμική ενέργεια που απορρόφησε, άρα έχει υψηλότερη

6 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΑΚΗ
!ΤΕΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΑΚΗ ΠΗΓΗ


Κατέβασμα ppt "Εργασία στο μάθημα της Τεχνολογίας."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google