Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Υπεύθυνος Εκπαιδευτικός: Συνεργαζόμενοι: Τάξη:

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Υπεύθυνος Εκπαιδευτικός: Συνεργαζόμενοι: Τάξη:"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Υπεύθυνος Εκπαιδευτικός: Συνεργαζόμενοι: Τάξη:
Πολιτιστικό Πρόγραμμα «…τίτλος……..» Σχ. έτος ……….. Υπεύθυνος Εκπαιδευτικός: Συνεργαζόμενοι: Τάξη:

2 Το πρότυπο που ακολουθεί είναι ενδεικτικό για το πώς δομείται ένα παραδοτέο. Θα πρέπει να καταγράφει μια μεθοδολογία, μια διαδικασία μάθησης και ένα παραγόμενο έργο. Κατ’ επέκταση αν ο εκπαιδευτικός κρίνει ότι αυτό μπορεί να το κάνει και διαφορετικά με επιτυχία θα είναι δεκτό. Εικόνα για εναλλακτικά παραδοτέα μπορείτε να πάρετε από το πεδίο «Καλές πρακτικές» του Ιστότοπου του Τμήματος. Στη διαδικασία δημιουργίας του παραδοτέου μπορείτε να εμπλέξετε και τους μαθητές. Κάθε τάξη θα πρέπει να δώσει το δικό της παραδοτέο. Ως προς το φωτογραφικό υλικό παρακαλώ να μην επικεντρώνει σε πρόσωπα μαθητών παρά στις δράσεις. Οι φωτογραφίες να είναι μακρινές και ομαδικές ειδάλλως επεξεργασμένες (στις «Καλές Πρακτικές» θα δείτε παραδείγματα). Αν επιθυμείτε επώνυμη ανάρτηση του παραδοτέου σας στην ψηφιακή τράπεζα του τμήματος, παρακαλώ στείλτε με φαξ υπογεγραμμένη τη δήλωση που επισυνάπτεται στην εγκύκλιο.

3 Ποιοι είμαστε… Εδώ μπορείτε να καταγράψετε στοιχεία για την τάξη που υλοποίησε το πρόγραμμα π.χ. σύνθεση μαθητών, ονόματα ομάδων εργασίας, μια φωτογραφία τους, μια ομαδική ζωγραφιά τους…

4 Πώς ξεκίνησαν όλα… Εδώ μπορείτε να καταγράψετε τους λόγους για τους οποίους επιλέξατε το θέμα, τι σας έδωσε την αφορμή να ασχοληθείτε, πως ξεκινήσατε με τους μαθητές.

5 Ποιους στόχους βάλαμε;
Σύντομη αναφορά

6 Το ταξίδι μας… Εδώ ξεκινά το βασικό κομμάτι του παραδοτέου. Θα αποτελείται από τουλάχιστον 5 διαφάνειες, στις οποίες θα περιγράφονται με λόγια και εποπτικό υλικό οι δράσεις που υλοποιήθηκαν. Π.χ. θα περιγράφεται η δράση, μπορεί να υπάρχει και φωτογραφία αλλά θα πρέπει να συμπεριληφθεί και κάτι από το παραγόμενο έργο των μαθητών π.χ. ένα κείμενο που παρήγαγαν ή μια ζωγραφιά.

7 Τι πετύχαμε; Ουσιαστικά εδώ γίνεται η αυτοαξιολόγησή μας. Ο εκπαιδευτικός κάνει τον απολογισμό του προγράμματος της συμπεριλαμβάνοντας και τις εντυπώσεις των μαθητών με τον τρόπο που θα επιλέξει π.χ με μια απλή περιγραφή ή με ένα φύλλο αξιολόγησης, του οποίου τα αποτελέσματα θα παρουσιάσει εδώ.


Κατέβασμα ppt "Υπεύθυνος Εκπαιδευτικός: Συνεργαζόμενοι: Τάξη:"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google