Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ομάδα Εργασίας: Μαυροφρύφη Αφροδίτη Γκουντελίτσα Κατερίνα Ραφτογιάννη Παρασκευή-Δήμητρα Τορονίδου Μαρία Φλώρινα, Ιούνιος 2017.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ομάδα Εργασίας: Μαυροφρύφη Αφροδίτη Γκουντελίτσα Κατερίνα Ραφτογιάννη Παρασκευή-Δήμητρα Τορονίδου Μαρία Φλώρινα, Ιούνιος 2017."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ομάδα Εργασίας: Μαυροφρύφη Αφροδίτη Γκουντελίτσα Κατερίνα Ραφτογιάννη Παρασκευή-Δήμητρα Τορονίδου Μαρία Φλώρινα, Ιούνιος 2017

2 Οριζόντια Ομάδα Κάθετη Ομάδα
Αξιολόγησης Εμπειρίας & Βίντεο Οριζόντια Ομάδα Το Ιστολόγιος της Τάξης Κάθετη Ομάδα

3 Ομάδα Αξιολόγησης Εμπειρίας & Βίντεο

4 Στόχοι Δημιουργία ερωτηματολογίου συνεντεύξεων για την αρχή & το τέλος του έργου. Πραγματοποίηση συνεντεύξεων με τους φοιτητές πριν & μετά το έργο & απομαγνητοφώνησή τους. Αποστολή report στην αρχή & στο τέλος του έργου σε όλους. Δημιουργία βίντεο με τη διαδικασία κατασκευής του βιβλίου.

5 Ερωτήσεις Ερωτηματολογίου (Προσωπικές)
Τι πιστεύεις ότι θα αποκομίσεις από τη συμμετοχή σου στο project; Κρίνεις σημαντική την συμβολή σου για την ολοκλήρωση του project; Είσαι διατεθειμένος/η να εργαστείς σε καθημερινή βάση για την ολοκλήρωση του έργου; Θεωρείς ότι οι δεξιότητές σου ταιριάζουν με την ομάδα στην οποία ανήκεις;

6 Ερωτήσεις Ερωτηματολογίου (Ομάδας)
Πώς πιστεύεις ότι θα είναι η συνεργασία σου με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σου? Ποιος είναι ο κοινός σας σκοπός και οι στόχοι της ομάδας σου; Ο διαχωρισμός των ομάδων θεωρείς πως έγινε με σωστό / δίκαιο τρόπο; Παρατηρήσαμε πως οι ομάδες εργασίας είναι 8. θεωρείς πως ο αριθμός αυτός, θα διευκολύνει ή θα δυσχεραίνει την ολοκλήρωση του έργου;

7 Ερωτήσεις Ερωτηματολογίου (Γενικές)
Πιστεύεις πως είναι εφικτή η ολοκλήρωση του project στο αναμενόμενο χρονικό διάστημα; 10η Το συγκεκριμένο βιβλίο νομίζεις ότι θα είναι όντως χρήσιμο στον εκπαιδευτικό κλάδο; Και αν ναι με ποιον τρόπο; 11η Η ιδέα της δημιουργίας ενός τέτοιου βιβλίου & ως προς το σχεδιασμό και ως προς το περιεχόμενο, θεωρείς ότι αποτελεί μία καινοτομία;

8 Το ιστολόγιο της Τάξης

9 Δομή Κεφαλαίου Πως χρησιμοποιείται; Τι είναι; Ανάλυση Δομής.
1 Τι είναι; 2 Πως χρησιμοποιείται; 3 Ανάλυση Δομής. 4 Παραδείγματα.

10 «Το ιστολόγιο της τάξης»
Στόχοι Σκοπός Παρουσίαση ιστολογίων σε επίπεδο τάξης. Στόχοι Μελέτη ιστολογίων. Καταγραφή των ιστολογίων. Ερμηνεία του ιστολογίου σε επίπεδο τάξης. Γνωστοποίηση των καλύτερων ιστολογίων. «Το ιστολόγιο της τάξης» Η ομάδα με θέμα «το ιστολόγιο της τάξης» θα συλλέξει τις επόμενες εβδομάδες το υλικό, θα γνωστοποιήσει τα ιστολόγια σε ολόκληρη την κοινότητα μάθησης .

11 Ιστολόγια σε επίπεδο τάξης
« 3ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου» Το συγκεκριμένο ιστολόγιο οργανώνεται σε επίπεδο τάξης. Υπάρχει ενδεικτικά αρκετό υλικό για κάθε τάξη ξεχωριστά. «Το ιστολόγιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Οβρυάς» Το ιστολόγιο αυτό οργανώθηκε με βάση όλες τις θεματικές ενότητες που αφορούν παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς Α’ Δημοτικού. «Πάω Α’ και Μ’ αρέσει» «Η Τρίτη διαδικτυακή τάξη»

12 Ιστολόγια σε επίπεδο τάξης
«Τα απίθανα Τριτάκια» «Η Β’ Δημοτικού στο Διαδίκτυο» «Πηγαίνω στην Τετάρτη»

13


Κατέβασμα ppt "Ομάδα Εργασίας: Μαυροφρύφη Αφροδίτη Γκουντελίτσα Κατερίνα Ραφτογιάννη Παρασκευή-Δήμητρα Τορονίδου Μαρία Φλώρινα, Ιούνιος 2017."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google