Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Created with MindGenius Business 2005® ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Created with MindGenius Business 2005® ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Created with MindGenius Business 2005® ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

2 Created with MindGenius Business 2005®

3 . 1.Οι μαθητές πρέπει να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας κατά τη διάρκεια της εξάσκησης τους 1.Οι μαθητές πρέπει να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας κατά τη διάρκεια της εξάσκησης τους

4 Created with MindGenius Business 2005® 2.Ο κάθε μαθητής αναλαμβάνει και εκτελεί τις υπευθυνότητες που του καθορίζονται από το πρόγραμμα. 2.Ο κάθε μαθητής αναλαμβάνει και εκτελεί τις υπευθυνότητες που του καθορίζονται από το πρόγραμμα.

5 Created with MindGenius Business 2005® υπεύθυνο άτομο 3.Οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια προλέθει από κακόβουλη πράξη, θα αποζημιώνεται από το υπεύθυνο άτομο 3.Οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια προλέθει από κακόβουλη πράξη, θα αποζημιώνεται από το υπεύθυνο άτομο

6 Created with MindGenius Business 2005® 4.Αποφεύγουν αυστηρά τα κάθε είδους αστεία και χειρονομίες μέσα στο εργαστήριο 4.Αποφεύγουν αυστηρά τα κάθε είδους αστεία και χειρονομίες μέσα στο εργαστήριο

7 Created with MindGenius Business 2005® 5.Είναι υποχρέωση και ευθύνη τους να ρωτούν για οτιδήποτε δεν γνωρίζουν ή δεν είναι σίγουροι. 5.Είναι υποχρέωση και ευθύνη τους να ρωτούν για οτιδήποτε δεν γνωρίζουν ή δεν είναι σίγουροι.

8 Created with MindGenius Business 2005® ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 6.Κανένας μαθητής δεν έχει το δικαίωμα να χειριστεί μηχανήματα ή άλλο εξοπλισμό χωρίς την άδεια του καθηγήτη του 6.Κανένας μαθητής δεν έχει το δικαίωμα να χειριστεί μηχανήματα ή άλλο εξοπλισμό χωρίς την άδεια του καθηγήτη του 7.Απαγορεύται να εξέρχονται του εργαστηρίου χωρις την άδεια του καθηγητή. Οσοι δεν έχουν μάθημα απαγορευτεται να εισερχονται σε αυτό 7.Απαγορεύται να εξέρχονται του εργαστηρίου χωρις την άδεια του καθηγητή. Οσοι δεν έχουν μάθημα απαγορευτεται να εισερχονται σε αυτό 8.Οι μαθητές επιδεικνύουν πνεύμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης και με τον υπεύθυνο εκπαιδευτή για ακίνδυνη εξάσκηση τους. 8.Οι μαθητές επιδεικνύουν πνεύμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης και με τον υπεύθυνο εκπαιδευτή για ακίνδυνη εξάσκηση τους. 9.Ο κάθε μαθητής αποφεύγει ενέργεις που πιθανό να αποσπάσουν την προσοχή των υπολοίπων. 9.Ο κάθε μαθητής αποφεύγει ενέργεις που πιθανό να αποσπάσουν την προσοχή των υπολοίπων.

9 Created with MindGenius Business 2005® ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ (Cont.) ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ (Cont.) 5.Είναι υποχρέωση και ευθύνη τους να ρωτούν για οτιδήποτε δεν γνωρίζουν ή δεν είναι σίγουροι. 5.Είναι υποχρέωση και ευθύνη τους να ρωτούν για οτιδήποτε δεν γνωρίζουν ή δεν είναι σίγουροι. 4.Αποφεύγουν αυστηρά τα κάθε είδους αστεία και χειρονομίες μέσα στο εργαστήριο 4.Αποφεύγουν αυστηρά τα κάθε είδους αστεία και χειρονομίες μέσα στο εργαστήριο 3.Οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια προέθει από κακόβουλη πράξη, θα αποζημειώνεται από το υπεύθυνο άτομο 3.Οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια προέθει από κακόβουλη πράξη, θα αποζημειώνεται από το υπεύθυνο άτομο 2.Ο κάθε μαθητής αναλαμβάνει και εκτελεί τις υπευθυνότητες που του καθορίζονται από το πρόγραμμα. 2.Ο κάθε μαθητής αναλαμβάνει και εκτελεί τις υπευθυνότητες που του καθορίζονται από το πρόγραμμα.

10 Created with MindGenius Business 2005® ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ (Cont.) ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ (Cont.) 1.Οι μαθητές πρέπει να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας κατά τη διάρκεια της εξάσκησης τους. 1.Οι μαθητές πρέπει να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας κατά τη διάρκεια της εξάσκησης τους.

11 Created with MindGenius Business 2005® 6.Κανένας μαθητής δεν έχει το δικαίωμα να χειριστεί μηχανήματα ή άλλο εξοπλισμό χωρίς την άδεια του καθηγήτη του 6.Κανένας μαθητής δεν έχει το δικαίωμα να χειριστεί μηχανήματα ή άλλο εξοπλισμό χωρίς την άδεια του καθηγήτη του

12 Created with MindGenius Business 2005® 7.Απαγορεύται να εξέρχονται του εργαστηρίου χωρίς την άδεια του καθηγητή. Όσοι δεν έχουν μάθημα απαγορεύεται να εισέρχονται σε αυτό 7.Απαγορεύται να εξέρχονται του εργαστηρίου χωρίς την άδεια του καθηγητή. Όσοι δεν έχουν μάθημα απαγορεύεται να εισέρχονται σε αυτό

13 Created with MindGenius Business 2005® 8.Οι μαθητές επιδεικνύουν πνεύμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης και με τον υπεύθυνο εκπαιδευτή για ακίνδυνη εξάσκηση τους. 8.Οι μαθητές επιδεικνύουν πνεύμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης και με τον υπεύθυνο εκπαιδευτή για ακίνδυνη εξάσκηση τους.

14 Created with MindGenius Business 2005® 9.Ο κάθε μαθητής αποφεύγει ενέργειες που πιθανό να αποσπάσουν την προσοχή των υπολοίπων. 9.Ο κάθε μαθητής αποφεύγει ενέργειες που πιθανό να αποσπάσουν την προσοχή των υπολοίπων.


Κατέβασμα ppt "Created with MindGenius Business 2005® ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google