Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το θηρίο έγινε αρνάκι; Όχι ακριβώς!!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το θηρίο έγινε αρνάκι; Όχι ακριβώς!!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Το θηρίο έγινε αρνάκι; Όχι ακριβώς!!
MOBILITY TOOL+ Το θηρίο έγινε αρνάκι; Όχι ακριβώς!! Αναστάσιος Βουδούρης, Anova Consulting

2 Mobility Tool+ Γιατί μας ταλαιπωρεί; Οφέλη από το Mobility Tool+
Αλλαγές στο και τι πρέπει να προσέξετε (μέχρι στιγμής) Σύγκριση δεδομένων Anova και Mobility Tool Πρακτικές Ερωτήσεις

3 Γιατί μας ταλαιπωρεί Δεν ελέγχουμε πλήρως τη διαδικασία (Επιτροπή, Εφαρμογή web) Δραστηριότητα που είναι κάπως αγχωτική (απαιτείται για από πληρωμή – Έκθεση κλπ.) Τελικά χρειάζεται υποστήριξη (~35% του συνόλου)

4 Οφέλη Καλύτερος προγραμματισμός των διαθέσιμων πόρων.
Καλύτερη ροή & έλεγχος της διαδικασίας. Απ’ ευθείας επικοινωνία επιτροπής με υποτρόφους μέσω των εκθέσεων. Απλοποίηση της διαδικασίας των τελικού απολογισμού. Βελτίωση της ποιότητας των στατιστικών στοιχείων.

5 Αλλαγές 15-16 Είναι αυστηρός ο τρόπος υπολογισμού των ποσών. Αύξηση ή μείωση ποσών μπορεί να γίνει μόνο μέσω των zero grant days. Δεν γίνεται έλεγχος των ποσών κατά την αυτόματη εισαγωγή στοιχείων στο mobility tool. (θα προστεθούν επιπλέον έλεγχοι στο ErasmusPlus!) Έχουν προστεθεί τα Interruption Days σε φοιτητές και προσωπικό. (Εκτός από τα Non- Funded days ή zero grant days) Έχει αφαιρεθεί η ενημέρωση για την γλωσσική προετοιμασία (Χρειάζεται μόνο για την μητρική γλώσσα) και η ενημέρωση για τη γλωσσική αξιολόγηση

6 Σύγκριση δεδομένων Anova και Mobility Tool
Τι σκεφτόμαστε να προσθέσουμε: 1) Έλεγχος και επικύρωση ποσού πίστωσης με βάση τους νέους κανόνες πριν τη δημιουργία αρχείου Mobility Tool ώστε να μην δημιουργείται αρχείο για περιπτώσεις κινητικότητας που έχουν μη αποδεκτές κινήσεις (πχ μείωση διάρκειας χωρίς μείωση ποσού) 2) Σύγκριση των ποσών της Anova με τα αντίστοιχα ποσά που προκύπτουν από την εξαγωγή των δεδομένων του Mobility Tool σε Excel για έλεγχο. Επίσης, Θα πρέπει να ζητήσουμε από την επιτροπή προσθήκες στο Mobility tool : 1) Έλεγχος οικονομικών δεδομένων κατά την εισαγωγή και 2) Εκτύπωση καταλόγων με ποσά.

7 Τώρα οι ερωτήσεις σας; (Πρακτικά θέματα που σας απασχολούν)
Τώρα οι ερωτήσεις σας; (Πρακτικά θέματα που σας απασχολούν)


Κατέβασμα ppt "Το θηρίο έγινε αρνάκι; Όχι ακριβώς!!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google