ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ… ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΚΖ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
«Πότε μπορώ να μιλάω στην τάξη»
Advertisements

Ο Σύνδεσμος Μυοπαθών Κύπρου και τα άτομα με αναπηρία.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
Κατάθεση εμπειριών από την πρώτη χρονιά λειτουργίας:
Αν το διαγράψεις αυτό μετά το διάβασμα… θα περάσεις ένα χρόνο κακής τύχης ! *** Αλλά… αν το στείλεις σε (2 τουλάχιστον) φίλους… θα έχεις 3 χρόνια καλής.
Αυτοεκτίμηση Σεβασμός Αγάπη
Δρόμος αρετής και δύναμης
Βλέπω την ιστορία Δραστηριότητες Διαδίκτυο Χριστίνα Οικονόμου.
ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
ΜΠΑΟΥΡΑΚΗ ΤΟΝΙΑ ΓΡΑΣΕΠ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ -Νοέμβριος 2009
ΘΕΜΑ : « Διαπροσωπικές σχέσεις των νέων»
Lord Robert Baden Powell of Gilwell. TΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Αγαπητοί μου πρόσκοποι, είμαι 80 ετών (πώς σας φαίνεται;) αλλά δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι.
 ΜΑΡΙΑ XATΖΗΚΑΛΛΙΑ  ΤΑΞΗ Β2  ΕΤΟΣ  ΜΑΘΗΜΑ ΙΛΙΑΔΑ –ΣΕΛΙΔΑ45, ΑΣΚΗΣΗ 2δ 1 ZAΡΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑ.
«Είμαστε σύννεφα και παίρνουμε όποιο σχήμα θέλουμε»
Η ομάδα στις ερευνητικές εργασίες. Τι είναι μια ομάδα; Πως μπορούμε να την προσδιορίσουμε; Η ομάδα έχει τουλάχιστον δυο στόχους α) Πραγματοποίηση ενός.
Ας μιλήσουμε για τη φιλία!!!
Ο Πάνος στη «Στοιχειωμένη αίθουσα» δήλωσε για τον Ιορδάνη: «Αυτός έχει τσακωθεί με τη Γραμματική, όπως και με κάθε άλλο μάθημα εκτός από τα Μαθηματικά.
Το αγαπημένο μου μάθημα
Διαφορετικότητα 4ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού Ομάδα: Δανάη Φαλέκα
Σχολικοσ εκφοβισμοσ ...Και άλλα ερωτήματα που βασανίζουν τα παιδιά που είναι θύματα εκφοβισμού... Θα μου κάνουν κακό ή απλά το κάνουν για να περάσει η.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ MASTER TEMPO FEAT KIM.
ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!!
Ξυπνάς το πρωί. Μια μέρα ξεκινάει….
Εφηβεία Η εφηβεία είναι η μεταβατική > περίοδες στην ζωή μας.
Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΓΓΕΛΑ ΚΟΥΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 12 ΕΤΩΝ.... ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ ΧΙΧΙΧΙ... ΤΑ ΛΕΜΕ!!!
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Δημιουργικές εργασίες για τη φιλία Ε΄ τάξη
Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 07:34.
ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο σχολείο Μίλα, μη φοβάσαι! Το υλικό είναι από την ιστοσελίδα
Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ιωάννη Μαλούντας
ΦΙΛΙΑ Σε μια αληθινή φιλία, βρίσκομαι μαζί με τον άλλο άνθρωπο για να μοιραστούμε την ίδια τη ζωή, τις χαρές και τις λύπες της. Ο αληθινός φίλος είναι.
ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
Σχολικός Εκφοβισμός School Bullying.
Τι είναι ο συνήγορος του πολίτη….. Ειρήνη Μιτελούδη Στ1
ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ
ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ 17 Ασίκη Ζωή / 1 ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερούπολης.
Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη επίσκεψη του σχολείου μας στο Ειδικό Σχολείο Ν. Κορινθίας.
Η ορθόδοξη άσκηση.
Β΄ τάξη Θεωρητική κατεύθυνση Συμπεράσματα και Εντυπώσεις Υπεύθυνη καθηγήτρια: Φ. Κυριλλίδου ΠΕ 13.
Μην τολμήσεις και μιλήσεις γιατί θα σου κάνουμε χειρότερα! Πρέπει να μας φοβάσαι!
Σχολική και Κοινωνική Ζωή 1 ου Γυμνασίου Χαλκίδας ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ Υπεύθυνη καθηγήτρια Τσαρουχά Ελένη ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ Υπεύθυνη καθηγήτρια.
Έρευνα με ερωτηματολόγιο σε μαθητές της Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου του 3 ου Γυμνασίου Βύρωνα Σχολική χρονιά Η φιλία στην αρχή της εφηβείας.
ΦΙΛΊΑ Τα χαρακτηριστικά του καλού φίλου ◦ Τα χαρακτηριστικά ενός καλού φίλου μπορεί να είναι χρήσιμα πάντα, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές που θα.
«DIFRIENDS» Κατερίνα Μαρία-Αγγελική Βασιλική Ανδριάνα Σενάριο για το μάθημα της Γλώσσας Υπεύθυνη Καθηγήτρια: Κ. Κατερίνα Νικολοπούλου.
ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. ‘’ Οι δημιουργικές δραστηριότητες στη ζωή μου ‘’ Όλοι οι γονείς στην σημερινή εποχή έχουν αγοράσει τουλάχιστον.
Η δύναμη της εικόνας Και φέτος στις 7 Φεβρουαρίου γιορτάζουμε την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου.
Βιωματική Δράση Α΄Τάξης 2ου Γυμνασίου Πεύκης
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ –ΖΩ-ΥΠΑΡΧΩ
«Αυτοαντίληψη, επικοινωνία και συνεργατικότητα στο σχολικό περιβάλλον»
Χρυσή Αλαμάνη- Ε’ τάξη- ΕΤΟΣ
Φύλο εργασίας :στο σώμα του ανθρώπου, έκοψαν και κόλλησαν εικόνες ,όπου το σώμα λέει ΝΑΙ (ευχάριστα αγγίσματα)
Η ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΡΔΙΑ Θυμίσαμε στα παιδιά τη προηγούμενη δραστηριότητα μας με τα διαφορετικά είδη καρδιών και προτείναμε να προσθέσουμε μία ακόμη καρδιά ξεχωριστή.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΓΑΠΗ. . .;
“Εφηβεία, διαπροσωπικές σχέσεις, συγκρούσεις και συνθέσεις.”
Δανάη Φιλιπποπούλου Β’3
Το αγαπημένο μου μέρος Άννα-Νίκος Δ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
«Ειρήνη» Γιαννησ ριτσοσ ποίημα
Βδομάδα 3_ Hobbies and pastimes.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΙΛΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;
Τι σημαίνει φιλία για μένα;
Η φιλία στην αρχή της εφηβείας
Φίλος είναι αυτός που σ’ αγαπά που νοιάζεται για σένα, είναι αυτός που σ’ εμπιστεύεται ειλικρινά μοιράζεται με σένα. Και όταν οι άλλοι φεύγουνε αυτός.
Η δύναμη της εικόνας Και φέτος στις 7 Φεβρουαρίου γιορτάζουμε την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου.
Πόσο συχνά τον/την βλέπω Όνομα και ηλικία Πού μένει;
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Το διαδίκτυο που θέλουμε !
Η Αγγελική Διπλός τόνος Αρβανιτάκη Μαρία. Παίζουμε σχολείο ; Εγώ θα είμαι ο δάσκαλός σου. Κι εγώ ο μαθητής σου. Εμείς θα είμαστε οι δάσκαλοί σας.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ… ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΚΖ. ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΚΖ. ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ : ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014 1

Γκοτςης ταςος Φιλία για μένα σημαίνει η ειλικρίνεια, το να είσαι εχέμυθος , να κάνεις παρέα, να περνάς καλά , να παίζεις , να βοηθούν ο ένας τον άλλον στις καλές και δύσκολες στιγμές.

Κακουρος κων/νος Φιλία για μένα σημαίνει εμπιστοσύνη, στήριξη και αγάπη, είναι ένας δεσμός ανάμεσα σε δύο ή περισσότερα άτομα που μαθαίνουν να ζουν μεταξύ τους αρμονικά και να περνούν μαζί την καθημερινότητά τους. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε καθένας μας προσπαθεί να αποκτήσει φίλους που να μπορούν να του συμπαρασταθούν σε δύσκολες στιγμές. Φιλία Αγάπη Συντροφιά Ανιδιοτέλεια Ισότητα Επιμονή Γενναιοδωρία

Καρβουνιαρης μαριος Φιλία για μένα είναι από τα σημαντικότερα αγαθά που υπάρχουν στη ζωή του ανθρώπου. Είναι ένας δεσμός ανάμεσα σε δυο ή περισσότερα άτομα τα οποία μαθαίνουν να ζουν μεταξύ τους αρμονικά και να περνούν μαζί την καθημερινότητά τους.

Λεκκας γιωργος Φιλία είναι για μένα η ειλικρίνεια μεταξύ δύο φίλων, να υπάρχει εμπιστοσύνη και αγάπη. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις φίλους γιατί περνάς όμορφα τον ελεύθερο χρόνο σου, έχεις κάποιον να του λες τα προβλήματα και τα συναισθήματά σου. Επίσης ένας φίλος μπορεί να ολοκληρώσει ένα κομμάτι της ζωής σου.

Ρουμελιωτης νικος Για εμένα η φιλία είναι κάτι πολύτιμο γιατί οι φίλοι σ’ αγαπάνε και σε προστατεύουν και εγώ τη φιλία τη βρήκα σε ένα άτομο όπου τον εμπιστεύομαι και με εμπιστεύεται.

Σουκουλη μαρινα Η φιλία για μένα σημαίνει εμπιστοσύνη προς τον φίλο μας, αλληλοσεβασμό ο ένας στον άλλον. Ανάμεσα στους φίλους πρέπει να υπάρχει εχεμυθεία και συμπόνια. Οι φίλοι να βοηθούν ο ένας τον άλλον και να μοιράζονται τα συναισθήματά τους.

ςτεφη χριςτινα Φιλία για μένα σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε φίλους για να τους λέμε τα προβλήματα μας που μας απασχολούν και αυτοί πρέπει να μας λένε για τα προβλήματα τους και να τα συζητάμε. Φίλους μπορούμε να έχουμε και αγόρια και κορίτσια, φίλους πρέπει να έχουμε για να πηγαίνουμε μαζί τους βόλτες, για να μαθαίνουμε τα νέα τους και να μαθαίνουμε κάποια πράγματα που εμείς δεν τα ξέραμε και αυτοί από εμάς και να λέμε αστεία μεταξύ μας.

Ταμπαχανιωτη κων/να Η φιλία είναι ένα πολύ σημαντικό πράγμα στη ζωή του ανθρώπου. Οι φίλοι υπερασπίζονται ο ένας τον άλλον, τους βοηθάνε στις δύσκολες στιγμές και είναι πιστοί. Δηλαδή, δεν λέει ο ένας στον άλλο φίλο ψέματα και δεν μαρτυράει τα μυστικά του. Ο φίλος πρέπει να είναι καλός και να αγαπάει ο ένας τον άλλον. Στη φιλία πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη και ο φίλος να τον αγαπάει για τα καλά του. Οι φίλοι πρέπει να δέχονται τις απόψεις των άλλων , ακόμα κι αν δεν συμφωνούν. Ο ένας εκφράζει τις απόψεις, τις σκέψεις και συναισθήματα που νιώθει στον άλλον. Ο φίλος μπορεί να περάσει από πεδιάδες και βουνά για να συναντηθούν και να ανταμωθούν. Μέσα από τη φιλία διαμορφώνουμε τον κοινωνικό και ψυχικό χαρακτήρα μας . Το σημαντικότερο όμως στη φιλία είναι η αγάπη. Η φιλία είναι το παν!

Τςογκας γιαννης Φιλία σημαίνει να έχεις φίλους και να παιρνάς καλά μαζί τους, όπως να διασκεδάζεις. Οι φίλοι συμβουλεύουν και βοηθούν στις δύσκολες στιγμές και χαίρονται στις όμορφες στιγμές.

Φιλη αναςταςια Φιλία για μένα είναι τα πάντα. Χωρίς αυτήν νιώθω σαν να μου λείπει κάτι. Σαν να τα έχω όλα, κάτι που θέλω πολύ. Η φιλία για μένα είναι σημαντική. Μπορείς να εμπιστεύεσαι τους φίλους σου, μπορείς να διασκεδάζεις μαζί τους και άλλα πράγματα που μας κάνουν χαρούμενους. Οι φίλοι διορθώνουν τα ελαττώματά μας. Την φιλία την βρήκα σε 4 άτομα.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΎ!!!!!!!!!!!!!!