Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. ‘’ Οι δημιουργικές δραστηριότητες στη ζωή μου ‘’ Όλοι οι γονείς στην σημερινή εποχή έχουν αγοράσει τουλάχιστον.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. ‘’ Οι δημιουργικές δραστηριότητες στη ζωή μου ‘’ Όλοι οι γονείς στην σημερινή εποχή έχουν αγοράσει τουλάχιστον."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ

2 ‘’ Οι δημιουργικές δραστηριότητες στη ζωή μου ‘’ Όλοι οι γονείς στην σημερινή εποχή έχουν αγοράσει τουλάχιστον από ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι στα παιδιά τους για να περνάνε τον ελεύθερο χρόνο τους ευχάριστα ή για να τα ανταμείψουν για τους καλούς βαθμούς, ή για να μην τους ενοχλούν λέγοντας τους να βγουν μαζί τους για παιχνίδι αλλά και για άλλους πολλούς και διαφόρους λόγους. Η εμπειρία του παιδιού με τα χειροπιαστά παιχνίδια είναι πολύ πιο σημαντική από ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι η επαφή ενός παιδιού με το χειροπιαστό παιχνίδι βοηθάει στο να διευρυνθεί η φαντασία του και να γίνει ακόμα πιο δημιουργικό. Επίσης το βοηθάει στη συγκέντρωση του αλλά και στη συγκρότηση της σκέψης του. Αν στερήσεις από ένα παιδί το δημιουργικό παιχνίδι είναι σαν να στερείς από έναν ενήλικα τη σκέψη και την ομιλία.

3

4 Ο 10λογος ενός προς τους γονείς Τα παιδιά έχουμε ανάγκη από: Τη συντροφιά σας Να νιώθουμε ασφάλεια Να είμαστε το επίκεντρο της προσοχής σας Να νιώθουμε σημαντικά Να δημιουργούμε μαζί σας Να μας αποδέχεστε Να μας αφιερώνετε χρόνο μαζί σας Να μας επιβραβεύετε Να νιώθετε ικανοποίηση Να αυτενεργούμε με την παρότρυνσή σας

5

6 Το παιχνίδι μπορεί να γίνει μια δημιουργική απασχόληση Το παιχνίδι μπορεί να γίνει μια αρκετά δημιουργική και ενδιαφέρουσα απασχόληση ανεξάρτητου χρόνου και τόπου. Ένα παιδί που έρχεται σε επαφή με το χειροπιαστό παιχνίδι διευρύνει την φαντασία αλλά και δεν γεμίζει το μυαλό και την καρδιά του από πολεμικές και βίαιες σκηνές που παρατηρούμε στα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Επίσης όταν πηγαίνει βόλτα στην φύση παίζει δημιουργικά, ελεύθερα και ανεξάρτητα. Παρατηρούμε ότι τα παιδιά που δεν παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια είναι πιο ομιλητικά από τα αλλά και πιο ώριμα στην σκέψη.

7


Κατέβασμα ppt "ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. ‘’ Οι δημιουργικές δραστηριότητες στη ζωή μου ‘’ Όλοι οι γονείς στην σημερινή εποχή έχουν αγοράσει τουλάχιστον."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google