Ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: Κ.ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗ ΕΤΟΣ :
Advertisements

Σαπουντζής Κωνσταντίνος
Το ποδοσφαιρικό παιχνίδι βασίζεται σε ένα σύνολο κανόνων, που είναι γνωστοί ως Κανόνες Παιχνιδιού, και παίζεται με τη χρήση μιας φουσκωμένης ελαστικής.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ Σοφία Μπουλατζέα.
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΛΜΑΣ
BARCELONA Ορέστης - Βαγγέλης.
Εικοσι Χρονια Στην Ιδια Ομάδα, 11 Πρωταθλήματα Αγγλίας, Τέσσερα Κύπελλα, Δυο Τσαμπιονς Λιγκ, Παίκτης Της Χρονιάς Και Αθλητική Προσωπικότητα Της Βρετανίας.
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ε’1 ΣΤΑΥΡΟΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ.
Facebook. Μέλη της ομάδας: Μέλη της ομάδας: Σοφία Βισκαδούρου Σοφία Βισκαδούρου Δέσποινα Αγγελίδου Δέσποινα Αγγελίδου.
Η αγαπημένη μου τραγουδίστρια
Ευρωπαϊκές Ομάδες Βαλάντης-Στέλιος
ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Βάσεις Δεδομένων Ευαγγελία Πιτουρά 1 Μετατροπή Σχήματος Ο/Σ σε Σχεσιακό.
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist.
 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός  Τερματοφύλακες Τερματοφύλακες  Υπολογιστές Υπολογιστές  Ξένοι Τραγουδιστές Ξένοι Τραγουδιστές  Ταινίες Ταινίες  Ολυμπιακοί.
Παραολυμπιακό Άθλημα Μία παρουσίαση των: Μαρίνα Γαλογάβρα Μαρίνα Γαλογάβρα Γεωργία Πανούση Γεωργία Πανούση Μαρία Μρινοπούλου Μαρία Μρινοπούλου.
ΜΑΘΗΜΑ: ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΤΑΞΗ: Γ2 ΟΝΟΜΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΟΤΗΣ.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.
Ποδοσφαιρικές ομάδες Έ2 Χάρης Μίγκος Παυλίνα Σουτλόγλου.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Των μαθητών : Νίκου Βαγγέλη Δημήτρη Μιχάλη.
F.C. BARCELONA MIA ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Κώστας Τσαϊτουρίδης Γιάννης Συμιανάκης Βασίλης Τόλιος.
Ένα παραολυμπιακό άθλημα
3 καλύτεροι ποδοσφαιριστές του κόσμου
Παραολυμπιακή Τοξοβολία
O Μήτρογλου Ο Κώστας Μήτρογλου (γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 1988 στις Κρηνίδες Καβάλας). Είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως.
Τι είναι το wiki; Wiki και φιλολογικά μαθήματα. Λεωφορείο στη Χαβάη! γρήγορα – γρήγορα!
Ο αγαπημένος μου τραγουδιστής
Το αγαπημένο μας συγκρότημα Three days grace. Η ομαδα μας Μπάμπης Σφακιανάκης Νατάσσα Σφήκα Τμήμα ΣΤ2.
Ολυμπιακός.
Ο ήρωάς μου Βαγγέλης Μ.. Δημήτρης Διαμαντίδης Σε αυτή την παρουσίαση θα σας παρουσιάσω τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Σε αυτή την παρουσίαση θα σας παρουσιάσω.
Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής
Ο Μεγαλύτερος Ρέγκε Καλλιτέχνης
Μπότσια.
ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ CHAPIONS LEAGUE. ΠIΑ ΟΜΑΔΑ ΠΗΡΕ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΤΟ 2011; REAL MADRIT; BARCELONA; BAYERN;
1o ΕΠΑΛ ΚΙΛΚΙΣ-Α2-2014/15 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 2ΟΥ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ
Κριστιάνο Ρονάλντο.
Neymar brasil Το 2009, αγωνίστηκε για την Βραζιλιάνικη ομάδα κάτω των 17 ετών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αυτών των ηλικιών. Ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε από.
Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια Avri Lavigne ^_^. Η ομάδα μας Μαρκέλλα Λαζαρίδου Ασημίνα Τσατταλιού Τμήμα ΣΤ2.
Ποδόσφαιρο. 1.Ποιος είναι ο πρώτος σκόρερ στο champions league όλων των εποχών; Α) Raul Α) Raul Β) C.Ronaldo.
Οι αγαπημένοι μας ποδοσφαιριστές
ΕΣΟΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΟΜΑΔΩΝ
Το Θέρμο είναι κωμό- πολη της Αιτωλοακα- ρνανίας με επίσημο πληθυσμό κα- τοίκων.
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΡΕΑΤΣΟΥΛΗ.
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΑΟΥΚΤΣΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ ΤΣΕΛΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΩΛΗΝΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.
ΥΛΙΚΑ:  2 κιλά περίπου άγρια χόρτα για πίτα, όχι για βράσιμο  Άνηθο  Κρεμμυδάκια φρέσκα  5 Αυγά  2 ντομάτες ώριμες  Ελαιόλαδο.
ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ. Το Ελληνικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης, γνωστό και ως Α1 Εθνική κατηγορία, η οποία αναφέρεται και ως Basket League.
ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ. Είναι ιστορικά καταγεγραμμένο ότι σε πολλές χώρες υπήρξαν παιχνίδια όπου οι παίκτες κλοτσούν μία μπάλα, όπως το επίσκυρος στην.
ΑΡΣΕΝΑΛ ● Η Άρσεναλ (en: Arsenal Football Club) είναι ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους στην Αγγλία. Η έδρα της είναι στην περιοχή Holloway.
Ιλιάδα Μονομαχίες. Μονομαχία:Πάρη και Μενέλαου Ο Πάρης προβάλει απο το Τρωικό στράτευμα εναντίον του Μενέλαου.Πρίν την μονομαχία ο Πάρης κυριεύεται από.
Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
MILAN Η Μίλαν (ιταλικά: Associazione Calcio Milan, ψευδώνυμο "οι Ροσονέρι"), είναι ιταλικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που εδρεύει στο Μιλάνο της Λομβαρδίας,
Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής «Μποδοσάκειο» Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας
Η ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΥΡΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Πορτογαλία Γεωργία Φιλίππου.
ΣΙΤΑΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ.
REAL Η Ρεάλ Μαδρίτης (ισπανικά:Real Madrid Club de Fútbol) είναι ισπανικό ποδοσφαιρικό σωματείο που εδρεύει στη Μαδρίτη και ιδρύθηκε το Η Ρεάλ.
ΝΙΚΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΛΑΒΟΣ
Βησσαρίων ο Τραπεζούντιος
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
Περιβαλλοντολόγοι : Εργασία 1
Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας
Ο μοτοσικλετιστής Μαρίας Κέντρου-Αγαθοπούλου
Ομήρου Ιλιάδα Ζ
Ομήρου Ιλιάδα Ζ
Δραστηριότητα Νορβηγικό βίντεο!
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo

Η ομάδα μου Γεώργις Σεμερτζίεβ Γεώργις Σεμερτζίεβ Τμήμα Στ2 Τμήμα Στ2

Περιεχόμενα Λίγα Λόγια για την επιλογή μας… Πληροφορίες για την παιδική ηλικία Πληροφορίες για την ζωή του Επιτυχημένα τραγούδια / Επιτυχημένες σειρές και ταινίες

Λίγα λόγια για την επιλογή μας … Διάλεξα αυτόν τον ποδοσφαιριστή γιατί μου αρέσει και έχει βοηθήσει με το ταλέντο του την ομάδα να κερδίσει πολλούς αγώνες.

Πληροφορίες για την παιδική του ηλικία Από μικρός ήταν κλαψιάρης ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Κάτι που έδειξε και μετά τον τελικό με την Ελλάδα στο Euro Από μικρός ήταν κλαψιάρης ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Κάτι που έδειξε και μετά τον τελικό με την Ελλάδα στο Euro Ο υπερτροφικός εγωισμός και η ματαιοδοξία του Κριστιάνο Ρονάλντο σίγουρα επλήγησαν από τις αποκαλύψεις που έκανε η μητέρα του, αναφερόμενη στην παιδική ηλικία του «κανακάρη» της. Ο υπερτροφικός εγωισμός και η ματαιοδοξία του Κριστιάνο Ρονάλντο σίγουρα επλήγησαν από τις αποκαλύψεις που έκανε η μητέρα του, αναφερόμενη στην παιδική ηλικία του «κανακάρη» της.

Πληροφορίες για την ζωή του Ο Κριστιάνο Ρονάλντo,(πλήρες όνομα: Cristiano Ronaldo dos Santos Aveir, προφορά: [k ɾɨʃ ti ɐ nu ʁ una ɫ du]) είναι Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για τη Ρεάλ Μαδρίτης και για την Εθνική Ομάδα της Πορτογαλίας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντo,(πλήρες όνομα: Cristiano Ronaldo dos Santos Aveir, προφορά: [k ɾɨʃ ti ɐ nu ʁ una ɫ du]) είναι Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για τη Ρεάλ Μαδρίτης και για την Εθνική Ομάδα της Πορτογαλίας.ΠορτογάλοςΡεάλ ΜαδρίτηςΠορτογάλοςΡεάλ Μαδρίτης Τον Ιούνιο του 2009 ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με κόστος 105 εκατομμυρίωνευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δαπανηθεί για μεταγραφή ποδοσφαιριστή. Τον Ιούνιο του 2009 ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με κόστος 105 εκατομμυρίωνευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δαπανηθεί για μεταγραφή ποδοσφαιριστή.Ρεάλ ΜαδρίτηςΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντευρώΡεάλ ΜαδρίτηςΜάντσεστερ Γιουνάιτεντευρώ Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1985 στο Φούντσαλ της Μαδέρα στην Πορτογαλία. Έχει ένα αδελφό τον Ούγκο και δυο αδελφές, τις Έλμα και Κάτια. Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1985 στο Φούντσαλ της Μαδέρα στην Πορτογαλία. Έχει ένα αδελφό τον Ούγκο και δυο αδελφές, τις Έλμα και Κάτια.5 Φεβρουαρίου1985Μαδέρα5 Φεβρουαρίου1985Μαδέρα

Πληροφορίες για την επαγγελματική ζωή του Από μικρή ηλικία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, παίζοντας αρχικά σε μικρές ομάδες της περιοχής. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, παίζοντας αρχικά σε μικρές ομάδες της περιοχής.ποδόσφαιρο Αργότερα πήγε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και το 2003 πήγε στηΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αργότερα πήγε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και το 2003 πήγε στηΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ.Σπόρτινγκ ΛισαβόναςΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντΣπόρτινγκ ΛισαβόναςΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ Με τη Μάντσεστερ κέρδισε πολλούς τίτλους, ανάμεσά τους τρία πρωταθλήματα Αγγλίας και μια φορά το Champions League. Με τη Μάντσεστερ κέρδισε πολλούς τίτλους, ανάμεσά τους τρία πρωταθλήματα Αγγλίας και μια φορά το Champions League.Μάντσεστερπρωταθλήματα ΑγγλίαςChampions LeagueΜάντσεστερπρωταθλήματα ΑγγλίαςChampions League Το 2008 τιμήθηκε με τη Χρυσή Μπάλα, από το περιοδικό France Football.[1] Το 2008 τιμήθηκε με τη Χρυσή Μπάλα, από το περιοδικό France Football.[1] Χρυσή ΜπάλαFrance Football[1]Χρυσή ΜπάλαFrance Football[1] Το 2012 πήρε το πρωτάθλημα με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας σκοράρει 75 γκολ σε 80 συμμετοχές. Το 2012 πήρε το πρωτάθλημα με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας σκοράρει 75 γκολ σε 80 συμμετοχές.

Εθνικότητα:PortugalΗμερ/νία γεν.:05/02/1985 Εθνικότητα:PortugalΗμερ/νία γεν.:05/02/1985 Ηλικία:28 Ηλικία:28 Ύψος:186 cm. Ύψος:186 cm. Βάρος:85 kg. Βάρος:85 kg. Εθνική ομάδα:ΠορτογαλίαΛίγκα: Εθνική ομάδα:ΠορτογαλίαΛίγκα:Πορτογαλία Πριμέρα Ντιβιζιόν Πριμέρα Ντιβιζιόν Πριμέρα Ντιβιζιόν Πριμέρα Ντιβιζιόν Ομάδα: Ρεάλ Μαδρίτης Ομάδα: Ρεάλ Μαδρίτης Ρεάλ Μαδρίτης Ρεάλ Μαδρίτης Θέση:Επιθετικός Θέση:Επιθετικός Νούμερο φανέλας:7 Νούμερο φανέλας:7 Νούμερο στην Εθνική:7 Νούμερο στην Εθνική:7 Ποσό μεταγραφής: € Ποσό μεταγραφής: €

Πηγές ldo ldo ldo ldo ronaldo ronaldo ronaldo ronaldo g566Ls g566Ls g566Ls g566Ls