Ανευρέθηκαν σκελετοί γιγάντων στην Πελοπόννησο! Αλήθεια ή Απάτη; Τις φωτογραφίες με τις οποίες δημιούργησα την παρουσίαση αυτή, πήρα, χωρίς επεξηγήσεις,

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
“…ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΗ”
Advertisements

Στην παρουσίαση που ακολουθεί περιγράφεται με εικόνες ο τρόπος με τον οποίο καθαρίζονται εις βάθος οι μετεωρολογικοί σταθμοί Davis advage pro. Ο καθαρισμός.
ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
“Σταγόνες ζωής, Ιστορίες για το βιβλίο του ΕΝΟ”
Κανόνες χρήσης του Διαδικτύου για μαθητές
Quiz για το διαδίκτυο !.
Δ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Π ΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ P OWER P OINT.
Η ψηφιοποίηση τεκμηρίων του Αρχείου Χειρογράφων και Φωτογραφιών Αθήνα 3 Απριλίου 2009 Γιώργος Αγαθός, Εκδόσεις Καστανιώτη Α.Ε.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ CYBERBYLLING.. Το cyber bulling ορίζεται ως μία μορφή σωματικής, ψυχολογικής, πνευματικής, σεξουαλικής και λεκτικής επίθεσης.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Δραστηριότητα 9: Πώς παρουσιάζονται οι μετανάστες στα ΜΜΕ; Διαφάνεια 1: Στόχοι >Να διερευνήσουμε πώςπαρουσιάζονται οι μετανάστες στα ΜΜΕ >Να μάθουμε να.
Ενότητα 13. Μες το Μουσείο Ανάπτυξη Γραπτού Λόγου: Γράφουμε λεζάντες
ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ…ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ
Ανήλικοι & ηλεκτρονικό έγκλημα
Πώς μετράμε με το παχύμετρο;
Σημειώσεις : Χρήστος Μουρατίδης
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
Η κατάσταση στην εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών:
4 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ
«Είμαστε σύννεφα και παίρνουμε όποιο σχήμα θέλουμε»
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Οθόνες: Δεξιότητες παρουσίασης Επίπεδο.
ΟΜΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:……………………………… ΤΙΤΛΟΣ ΙΣΤΟΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ: (το θέμα της ιστοεξερεύνησης)………………………………………….. Θα αναφέρετε το μάθημα στο οποίο θα γίνει η ιστοεξερεύνηση.
A 1.3 H χρήση των χαρτών στην καθημερινή ζωή
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΑΝΘΑΚΗΣ
ΚΙΜΟΝΑΣ ΜΟΝΤΕΣΑΝΤΟΣ ΚΕΠΠΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΦΙΛΙΑΡΗΣ
Επιμέλεια: Πουλημένου Ελένη
Την παράσταση αυτή δημιούργησα με φωτογραφίες που μού ‘στειλε ο Μιχάλης Σκούλουκος με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Χαμπής Κιατίπης
Ποιο νομίζετε είναι το θέμα της εικόνας;
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες:
Eiffel Tower Έλενα Γεωργιάδου Έλενα Γεωργιάδου.
‘ Go green ’ ( ομάδα γυαλίου ) Δήμητρα Πολίτη Ιωάννα Σπέντζου Σοφία Παναγιωτοπούλου Γιώργος Σταυρόπουλος Αγάπη Σαββίδου.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες:
ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ☺ Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας
Πώς εκφράζονται οι άνθρωποι της νεολιθικής εποχής
ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Είναι σωστό να κατεβάζω ταινίες και μουσική μέσω Ίντερνετ? Όχι, καθώς κάποιος άνθρωπος έχει τα πνευματικά δικαιώματα επειδή το δημιούργησε. Ναι, αφού γλυτώνω.
Μελέτη για την Επίδραση των Προγραμμάτων Ψηφιοποίησης στη Διαχείριση και στη Σταθερότητα των Συλλογών με Ιστορικές Φωτογραφίες. Φοιτήτρια: Παγώνη Αποστολία.
Εκπαίδευση σταδιοδρομίας στο ελληνικό δημοτικό σχολείο
- 3 άντρες κάθονται σε ένα μπαρ και συζητούν : -Λέει ο πρώτος : πήρα στη γυναίκα μου κάτι, που πάει από το 0 στα 100 σε 6 δευτερόλεπτα !!!
Τρεις άντρες κάθονται σε ένα μπαρ και συζητούν. Λέει ο πρώτος:
- 3 άντρες κάθονται σε ένα μπαρ και συζητούν :
Θεοδόσης Ναναυράκης. ΤΟ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ 1 Το Βόγιατζερ 1 πήρε τις πρώτες φωτογραφίες προσεγγίζοντας τον Δία τον Ιανουάριο του Η κοντινότερη προσέγγιση.
Ασφαλή χρήση διαδικτίου ΓεωργίακαιΈλενα. Δεν αποκαλύπτω ποτέ προσωπικές λεπτομέρειες στο διαδίκτυο Δεν αποκαλύπτω σε κανέναν, ούτε και στους καλύτερους.
Η ζωή και το έργο διάσημων φωτογράφων Νεφέλη Καπετανάκη Μαρία Σεριάτου Μαριαλένα Τόγκα Φώτης Ξευγένης.
Google Drive (διαμοιρασμός αρχείων
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Θώμος Γιώργος Λακκοτρύπης Μίλτος Φωλίνα Ματίνα Χριστοπούλου Δήμητρα Βόλος, Μάρτιος 2013 Ομάδα Εκπαίδευση.
Μάθετε τους κινδύνους και προστατέψτε εσάς και τα παιδιά σας.
ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Εικονικά Μουσεία Ημερίδα «Εικονικά Μουσεία» Παρουσίαση του Δικτυακού Τόπου των Εικονικών Μουσείων.
Η παράγραφος Είναι το βασικό δομικό στοιχείο ενός κειμένου.
Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη επίσκεψη του σχολείου μας στο Ειδικό Σχολείο Ν. Κορινθίας.
Πανηγυράκης Πέτρος Επιβλέπων καθηγητής : Καπετανάκης Γιώργος.
Επίσκεψη Γνωριμίας στο Νηπιαγωγείο
Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο Μουταγιάκας 3ο Συνέδριο Ελληνικών Α΄ τάξης Ενότητα 7: Καράβια Μάθημα: Ένα γράμμα για την Ιωάννα Παρουσίαση από τις δασκάλες:
1 η Ενότητα 2 η Ενότητα 3 η Ενότητα.  Μαθητής που εργάστηκε: Μουχταρόπουλος Πέτρος  Μαθητής που εργάστηκε: Μουχταρόπουλος Πέτρος.
ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Γιώργος Σούλτης.
Το φυλλάδιο της εταιρείας σας
Ηλεκτρονικό Περιοδικό
Μαθαίνω να χρησιμοποιώ με ασφάλεια το διαδίκτυο
Εκπαιδευτική παρουσίαση
Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή
ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
Πυρροσ δημασ.
ΣΥΣΤΑΣΗ 1720 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Λίγα λόγια για τα προσωπικά δεδομένα
Project ΘΕΜΑ: Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ, ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ Ιωάννα Κομνηνού.
ΣΧΕΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ( PROJECT)
Ασφάλεια στο διαδίκτυο
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ανευρέθηκαν σκελετοί γιγάντων στην Πελοπόννησο! Αλήθεια ή Απάτη; Τις φωτογραφίες με τις οποίες δημιούργησα την παρουσίαση αυτή, πήρα, χωρίς επεξηγήσεις, με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Τις φωτογραφίες με τις οποίες δημιούργησα την παρουσίαση αυτή, πήρα, χωρίς επεξηγήσεις, με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό και ενδιαφέρον ζήτησα να μάθω λεπτομέρειες για τα ανακαλυφθέντα, ώστε να δώσω και τις απαραίτητες επεξηγήσεις. Μόλις μάθω περί τίνος ακριβώς πρόκειται θα το μάθετε και εσείς. Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό και ενδιαφέρον ζήτησα να μάθω λεπτομέρειες για τα ανακαλυφθέντα, ώστε να δώσω και τις απαραίτητες επεξηγήσεις. Μόλις μάθω περί τίνος ακριβώς πρόκειται θα το μάθετε και εσείς. Πολύ πιθανόν η όλη υπόθεση να είναι απάτη με μονταρισμένες φωτογραφίες. Πολύ πιθανόν η όλη υπόθεση να είναι απάτη με μονταρισμένες φωτογραφίες. Χαμπής Κιατίπης, 12 Οκτωβρίου, 2009 Χαμπής Κιατίπης, 12 Οκτωβρίου, 2009

Ανευρέθηκαν σκελετοί γιγάντων στην Πελοπόννησο;

Αναφέρεται ως φωτογράφος κάποιος Γιώργος Κασιμάτης. Γιατί ο κος αυτός δεν έγραψε επεξηγήσεις για κάθε φωτογραφία; Αναφέρεται ως φωτογράφος κάποιος Γιώργος Κασιμάτης. Γιατί ο κος αυτός δεν έγραψε επεξηγήσεις για κάθε φωτογραφία;

Στη φωτογραφία αυτή το μέγεθος της νεκροκεφαλής θα πρέπει να είναι 50 ή 60 x 25 εκατοστά. Στη φωτογραφία αυτή το μέγεθος της νεκροκεφαλής θα πρέπει να είναι 50 ή 60 x 25 εκατοστά. Μια τόσο μεγάλη νεκροκεφαλή θα ήταν πρωτοσέλιδο σ’ όλες τις εφημερίδες κι όχι μόνο. Μια τόσο μεγάλη νεκροκεφαλή θα ήταν πρωτοσέλιδο σ’ όλες τις εφημερίδες κι όχι μόνο.

Ποια είναι η αρχαιολογική αυτή ομάδα που αποκαλύπτει οστά; Ποια είναι η αρχαιολογική αυτή ομάδα που αποκαλύπτει οστά; Είναι πράγματι οστά ανθρώπινου σκελετού κάποιου άλλου ζώου; Είναι πράγματι οστά ανθρώπινου σκελετού κάποιου άλλου ζώου; Είναι φωτογραφία αληθινή ή μονταρισμένη για να μας εξαπατήσει; Είναι φωτογραφία αληθινή ή μονταρισμένη για να μας εξαπατήσει;

Υπήρξαν πράγματι τόσο μεγάλα ανθρώπινα όντα; Ή πρόκειται για μια χαλκευμένη φωτογραφία; Υπήρξαν πράγματι τόσο μεγάλα ανθρώπινα όντα; Ή πρόκειται για μια χαλκευμένη φωτογραφία;

Τέλος