Αθλητική ΜΟΤοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος. Η ΑΜΟΤΟΕ δεν διοργανώνει εκδηλώσεις για να υπάρχει – δίνει λύσεις Η ΑΜΟΤΟΕ δεν διοργανώνει εκδηλώσεις για.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
παγκοσμιο πρωταθλημα Microsoft Office Specialist
Advertisements

«Κυβερνητικές προτάσεις για το Ασφαλιστικό» © VPRC – Μάρτιος / Δ.1 © VPRC – Μάρτιος 2008 ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.
1 Δορυφορικό 2 ης ομάδας. 2 Είσαι στη μέση του μαθήματος και βλέπεις...  έναν μαθητή να βγαίνει από την αίθουσα διδασκαλίας,  δύο μαθητές να μιλούν.
Παρουσίαση αποτελεσμάτων έργου Ε*CARE Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, 7 Ιουνίου
Ιανουάριος 2010 © Κυπριακό Βαρόμετρο Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤ1.
Επιμορφωτικό Σεμινάριο 23 & 24 Νοεμβρίου 2013 Θεωρητική Κατάρτιση και Πρακτική Άσκηση Aναστάσιος Νικήτας Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Υπεύθυνος Αθλήματος Κολύμβησης.
24ο ΑΤΟΜΙΚΟ & 10ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΣΠ 17 & 18 Μαρτίου 2012 Χώρος διεξαγωγής «Αρχοντικό της Ευτυχίας»
Σαπουντζής Κωνσταντίνος
μαθητές Δημοτικών Σχολείων
ΤΡΟΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 3.5 Οι προπαρασκευαστικές επισκέψεις.
Αλέξανδρος Σαχινίδης, ΜΒΑ, Ph.D. ΙΟΥΝΙΟΣ 2009
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής
Ομπάμα…άσε το άμα.. Στην Ελλάδα, όταν δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι, λέμε: άμα… γίνει αυτό… θα κάνουμε και το άλλο. Περιμένουμε δηλαδή να έρθουν όλα μόνα.
Πάντα ακούμε τους «κανόνες» των γυναικών
Νέος Επενδυτικός Νόμος Ανάπτυξη στην πράξη – Απάντηση στην κρίση
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
6ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας Α΄ τάξη - ερευνητική εργασία Σχ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΟΙ ΠΑΜΜΑΧΟΙ
Αννα Κορακάκη η πρωταθλήτρια
ΘΕΜA:ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ1)ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
Page  1 Ο.Παλιάτσου Γαλλική Επανάσταση 1 ο Γυμνάσιο Φιλιππιάδας.
ΝΕΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α’, Β’, & Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ανδρέας Σ. Ανδρέου (Αναπλ. Καθηγητής ΤΕΠΑΚ - Συντονιστής) Μάριος Μιλτιάδου, Μιχάλης Τορτούρης.
-17 Προσδοκίες οικονομικής ανάπτυξης στην Ευρώπη Σεπτέμβριος 2013 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 a +20 Δείκτης 0 a -20 Δείκτης < -20 Σύνολο στην Ευρωπαϊκή Ένωση:
1 4 Square Questions B A D C Κοιτάξτε προσεκτικά το διάγραμμα. Θα σας κάνω 4 ερωτήσεις γι’ αυτό το τετράγωνο. ΕΤΟΙΜΟΙ;
Οργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων. Ποιοι αναλαμβάνουν τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων Η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων (ΟΕΟΑ), πραγματοποιείται.
Βάσεις Δεδομένων Ευαγγελία Πιτουρά 1 Μετατροπή Σχήματος Ο/Σ σε Σχεσιακό.
Γραφήματα & Επίπεδα Γραφήματα
Kids’ Athletics Seminar Athens, March 10 Malek El Hebil (IAAF) am.
11 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΣΠΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ – ΕΣΠΑ/ ΕΥΣ.
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και καλές διαιτησίες για όλους!
Ψηφιακό Χάσμα O αναλφαβητισμός στον 21 ο αι. 15 Μαρτίου 2010 Ντέπη Τζιμέα Δ/νση Εταιρικής Επικοινωνίας.
Η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗΣ – ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ Ιωάννα Τσώνη Γ 5 Σχολικό Έτος [ ]
Να το κατάλαβαν άραγε;; Δεν τρίτωσε απλώς το κακό, ή το καλό, που μπορεί ο καθένας να το πάρει όπως θέλει, αλλά…. ΤΕΤΑΡΤΩΣΕ!! Για μένα πάντως, το βλέπω.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΒΟΛΛΕΫ ΕΛΛΑΔΑΣ 16 Ο Ετήσιο Επιμορφωτικό σεμινάριο Αθήνα, 28/
Τ Μ Η Μ Α Α Θ Λ Η Τ Ι Σ Μ Ο Υ 6 Ο ΠANEΛΛΗΝΙΟ GALA ΡΙΨΕΩΝ-ΔΡΟΜΩΝ-ΑΛΜΑΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Χώρος Διεξαγωγής : Εθνικό Αθλητικό Κέντρο «Ελευθερίας»
Επαγγελματικές λίγκες & Εθνικές Ομάδες. Δρόμοι παράλληλοι ή αντίθετοι. Η περίπτωση του Ανδρικού Βόλεϊ. Η υποστελέχωση των ομάδων της Λίγκας από νέους αθλητές.
Χάρτης Ελλάδας για γονείς, από γονείς... elamazi.gr.
6 MRB, Συλλογή στοιχείων: 24 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου 2005 Εξωτερική Πολιτική: Τουρκία – Κυπριακό – ΠΓΔΜ - Κοσσυφοπέδιο 1 6 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ( Τουρκία.
To Ε.Σ.Ρ. στο ελληνικό θεσμικό πλαίσιο για τη ψηφιακή τηλεόραση Κων/νος Αποστολάς
Δημιουργικό Marketing συνθέσεις...με χρωματιστούς όγκους παιδικές.
Ασύρματα δίκτυα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας» ΑΒΕΡΚΙΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΕΥΔ ΕΠ Κοινωνία της Πληροφορίας Αθήνα,
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist.
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΗΛΙΑΝΑΣ ΚΟΡΟΣΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑΣ ΑΠO ΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Σ. Ε. Γ. Α. Σ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ 2014 ΓΛΥΦΑΔΑ / 12 / 2014.
Πανελληνιοσ διαγωνισμοσ
1η εργασία Πώς λειτουργεί το σύστημα. Ρόλος της καρδιάς.
Τα προϊόντα της EmGoldEx Τα προϊόντα της EmGoldEx Ράβδοι χρυσού 24k καθαρότητας 999,9 απο 1 έως 100 γραμμάρια Όλες οι ράβδοι χρυσού είναι πιστοποιημένες.
8 MRB, Συλλογή στοιχείων: 24 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου 2005 Θεσμοί/ Οργανισμοί 1 8 ΘΕΣΜΟΙ /ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ (Βαθμός επιρροής, Αναγκαιότητα επιρροής, Βαθμός.
Εκπαιδευτική Ρομποτική Παρελθόν - Παρόν - Μέλλον 2 ο ΕΚ Ρόδου.
Βάσεις Δεδομένων Ευαγγελία Πιτουρά 1 Μετατροπή Σχήματος Ο/Σ σε Σχεσιακό.
Kids’ Athletics Seminar Athens, March 10 Malek El Hebil (IAAF) am.
+19 Δεκέμβριος 2014 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 έως +20 Δείκτης 0 έως -20 Δείκτης < -20 Συνολικά της ΕΕ: +5 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 έως +20 Δείκτης 0 έως -20.
ΦΙΛΙΑ Σε μια αληθινή φιλία, βρίσκομαι μαζί με τον άλλο άνθρωπο για να μοιραστούμε την ίδια τη ζωή, τις χαρές και τις λύπες της. Ο αληθινός φίλος είναι.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ
Βάσεις Δεδομένων Ευαγγελία Πιτουρά 1 Μετατροπή Σχήματος Ο/Σ σε Σχεσιακό.
Αγγελική Γεωργιάδου- Αναστασία Πεκτέσογλου Δράμα 2006
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 1
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 13
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Αντιπροσώπευση γυναικών στον αθλητισμό
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΗΣ Ένας τρικαλινός Ολυμπιονίκης
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Κίνητρα και μέτρα για τη σύνδεση των ακαδημιών με τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου. Αθηνα / 12 / 2017 Επ.α.κ.α.β.
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΠΑΚΑΒ ΑΘΗΝΑ 9/12/17 ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΠΟΝΗΤΗΣ ΣΕΓΑΣ.
Αρχές προπονητικής εφαρμογής Μύηση – Προπόνηση - Αγώνας
ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟ
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ 2019 Κ14 – Κ16 – Κ18
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Αθλητική ΜΟΤοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος

Η ΑΜΟΤΟΕ δεν διοργανώνει εκδηλώσεις για να υπάρχει – δίνει λύσεις Η ΑΜΟΤΟΕ δεν διοργανώνει εκδηλώσεις για να υπάρχει – δίνει λύσεις Προχωρά με συγκεκριμένα βήματα κατόπιν σχεδιασμού Προχωρά με συγκεκριμένα βήματα κατόπιν σχεδιασμού Το 2005 έκανε ένα, κοινό με την ΟΜΕ κύπελλο Scramble Το 2005 έκανε ένα, κοινό με την ΟΜΕ κύπελλο Scramble Το 2006 διοργάνωσε πρωταθλήματα Enduro και Sceramble Το 2006 διοργάνωσε πρωταθλήματα Enduro και Sceramble Το 2007 ξεκίνησε, με την Iron Team, και το Supermoto Το 2007 ξεκίνησε, με την Iron Team, και το Supermoto Το 2008, με προοπτική στο «νέο αίμα», ξεκίνησε τα περιφερειακά πρωταθλήματα Το 2008, με προοπτική στο «νέο αίμα», ξεκίνησε τα περιφερειακά πρωταθλήματα Το 2009 ξεκίνησε την ανάπτυξή της στα Βαλκάνια με διοργανώσεις και ομάδες Το 2009 ξεκίνησε την ανάπτυξή της στα Βαλκάνια με διοργανώσεις και ομάδες Το 2010 ξεκινά…. Το 2010 ξεκινά….

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2010

Ημ/νίαΠεριοχήΣωματείο ΜαρτίουΧαλκίδαΑΜΛΕΧ ΑπριλίουΤρίκαλαΜΟΛΕΚ ΜαϊουΜεγαλόποληΑΡΗΣ-ΛΕΜΟΤ 5-6 ΙουνίουΛαμία (Μώλος)ΛΕΔΙΛΑ 4-5 Σεπτ/ρίουΚοζάνηΟΔΙΚΟ Σεπτ/ρίουΜεγαλόποληΑΡΗΣ-ΛΕΜΟΤ Οκτ/ρίουΧαλκίδαΑΜΛΕΧ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2010 Η ΑΜΟΤΟΕ θέλει συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς Η ΑΜΟΤΟΕ θέλει συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς Η ΑΜΟΤΟΕ δεν σκοπεύει «να καταπλήξει τους πάντες με μαγικές λύσεις» αλλά να κάνει, σωστές, «κλασσικές» διοργανώσεις, με γνώμονα, την δίκαιη άμιλλα, την ασφάλεια και την ψυχαγωγία αθλητών και θεατών Η ΑΜΟΤΟΕ δεν σκοπεύει «να καταπλήξει τους πάντες με μαγικές λύσεις» αλλά να κάνει, σωστές, «κλασσικές» διοργανώσεις, με γνώμονα, την δίκαιη άμιλλα, την ασφάλεια και την ψυχαγωγία αθλητών και θεατών Η ΑΜΟΤΟΕ ξέρει πολύ καλά ότι το πρόβλημα του ελληνικού Motocross είναι η έλλειψη αθλητικού χώρου για αγώνες και προπονήσεις κοντά στην Αττική και με βάση αυτό δούλεψε. Η ΑΜΟΤΟΕ ξέρει πολύ καλά ότι το πρόβλημα του ελληνικού Motocross είναι η έλλειψη αθλητικού χώρου για αγώνες και προπονήσεις κοντά στην Αττική και με βάση αυτό δούλεψε.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2010 H AMOTOE πιστεύει ότι δικαίωμα ύπαρξης και συμμετοχής έχουν όλοι οι πολίτες και οι νόμιμοι φορείς H AMOTOE πιστεύει ότι δικαίωμα ύπαρξης και συμμετοχής έχουν όλοι οι πολίτες και οι νόμιμοι φορείς Η ΑΜΟΤΟΕ δεν λειτούργησε ποτέ ανταγωνιστικά, ούτε θα το κάνει Η ΑΜΟΤΟΕ δεν λειτούργησε ποτέ ανταγωνιστικά, ούτε θα το κάνει Η ΑΜΟΤΟΕ ζητά και περιμένει την καλόπιστη κριτική από όλους Η ΑΜΟΤΟΕ ζητά και περιμένει την καλόπιστη κριτική από όλους

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2010 ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ του Πρωταθλήματος ΜΧ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ του Πρωταθλήματος ΜΧ ΜΧ1(250) και ΜΧ2(125) βασικές κατηγορίες ΜΧ1(250) και ΜΧ2(125) βασικές κατηγορίες ΟΡΕΝ για φίλους, τοπικούς και «γεμάτους από εμπειρίες» αθλητές ΟΡΕΝ για φίλους, τοπικούς και «γεμάτους από εμπειρίες» αθλητές Mini & Junior – ο μεγάλος προβληματισμός γιατί τα πρωταθλήματα του 2015, 2020 κλπ ξεκινούν τώρα, από εδώ Mini & Junior – ο μεγάλος προβληματισμός γιατί τα πρωταθλήματα του 2015, 2020 κλπ ξεκινούν τώρα, από εδώ Διήμεροι αγώνες για δυνατότητα ανάπτυξης των αθλητών και ασφάλεια – ελαφρά περιορισμένες δοκιμές για «ελαφρύτερο» κόστος σε χρόνο και χρήμα Διήμεροι αγώνες για δυνατότητα ανάπτυξης των αθλητών και ασφάλεια – ελαφρά περιορισμένες δοκιμές για «ελαφρύτερο» κόστος σε χρόνο και χρήμα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2010 ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ & ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!!