ΑΙΣΧΟΣ 2. Από την μία θέλουμε παγκοσμιοποίηση, κι από την άλλη δεν μπορούμε να συμβιβάσουμε τις παγκόσμιες ακραίες καταστάσεις!! Γίνεται έτσι παγκοσμιοποίηση;;

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Αξέχαστα... Ποιος δεν θα ήθελε να επιστρέψει στα χρόνια που:
Advertisements

Η ΠΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
Το Μάννα Κάθε φορά που κάνω κάποια σκέψη, αν δεν θα έπρεπε να την αναλύσω, θα έγραφα απλώς: Το μοναδικό φαγητό, που σύντομα πιστεύω ότι θ’ αντικαταστήσει.
Η ώρα είναι: 23:27 Για να δείτε την παρουσίαση κάντε κλικ σε κάθε οθόνη.
Λουκία Τζελέπη - Τμήμα Γ5
Επαναστάσεις.
Όξινη βροχή και τα προβλήματα της
Ομπάμα…άσε το άμα.. Στην Ελλάδα, όταν δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι, λέμε: άμα… γίνει αυτό… θα κάνουμε και το άλλο. Περιμένουμε δηλαδή να έρθουν όλα μόνα.
Studio 3 ομάδα 2 “Ανθρώπινα Δικαιώματα”
Παγκόσμια ημέρα του παιδιού
Ο Μάνος Χατζιδάκις για το νησί των συναισθημάτων
Μικροί μας φίλοι, Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας είναι μια υπηρεσία που φροντίζει για την ασφάλειά σας σε περίπτωση που συμβαίνει μια καταστροφή.
Η κατάσταση στην εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών:
Η ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ.
21 Μαρτίου Παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού.
«Έχετε σκεφτεί ότι...»
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
Lord Robert Baden Powell of Gilwell. TΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Αγαπητοί μου πρόσκοποι, είμαι 80 ετών (πώς σας φαίνεται;) αλλά δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι.
Τα τελευταία χρόνια η ρύπανση του περιβάλλοντος έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις η αιτία είναι οι μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ
ΑΙΣΧΟΣ. Όλοι, ή σχεδόν όλοι, τα τελευταία χρόνια, σπρώχνουν την παγκόσμια κατάσταση προς την λεγομένη παγκοσμιοποίηση. Ας αφήσουμε όλους αυτούς που λένε.
Το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας (από την πλευρά του Λύκου)
Music: Smoke gets in your eyes Pictures By: Unknown source Edited by AMRA.
Ένα παραμύθι κατά του σχολικού εκφοβισμού
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού
Πόλεμος και Ειρήνη: Πόλεμος:.
Ο Πέτρος ήταν ένα πολύ καλό παιδί. Ήταν γυμνασμένος και σοβαρός. Η εξωτερική του εμφάνιση δεν σε άφηνε να καταλάβεις πόσο ευαίσθητος και συναισθηματικός.
Εκπονώντας εκπαιδευτικά προγράμματα ευαισθητοποιούμε τους μαθητές μας σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα Με τους μαθητές του Γ1 ασχοληθήκαμε με.
Η καταστροφή των δασών Η καταστροφή των δασών αποτελεί ένα τεράστιο περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόβλημα αφού είναι ένας από τους βασικούς λόγους του.
Εξάντας Ελλήνων Οργάνωση Εχθρός του άγχους η τάξη και η οργάνωση. Αντώνιος Περιπατητής.
«Η τηλεόραση χειραγωγεί: πώς πρέπει να αντιδρούν οι τηλεθεατές;»
Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 07:34.
Σεμπάστιαν Πίλαρτζικ Θάνος Κανέλλος Τζαβέλας Νέστορας
Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Ο Ρεαλισμός στις Διεθνείς Σχέσεις Εισηγητής: Μαρία Παπαδιαμαντοπούλου.
Τα τρία λυκάκια και το κακό γουρούνι.
Από τον Γιάννο Παπαιωάννου
Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΠΟΜΠ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΜΠΟΜΠ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ. ΟΜΩΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΓΡΙΕΨΕ.
★ Πλανητικη Σκιαση Παρουσίαση απο τους μαθητές : ★ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑΝΟ ★ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΕΡΣΙΤΗ.
Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε ένα νησί στο οποίο ζούσαν όλα τα συναισθήματα. Εκεί ζούσαν η Ευτυχία, η Λύπη, η Γνώση, η Αγάπη και όλα τα άλλα συναισθήματα.
Η αρχή της προφύλαξης Κίμων Χατζημπίρος
« Και είδεν ο Θεός ότι καλόν»: η δημιουργία του κόσμου
Ένα Σύντομο Σεμινάριο Ανθρώπινων Σχέσεων
ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΚΟΥΙΜΤΣΙΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Γ2.
Εμείς κι ο Ρατσισμός Μοιάζουμε γιατί διαφέρουμε και η διαφορετικότητα
Μια φορά κι έναν καιρό ζούσε στην αυλή ενός χωριάτικου σπιτιού µια χελώνα, που είχε έναν µεγάλο καηµό. Ήθελε να πετάξει στον ουρανό όπως τα πουλιά. -
Τα ζώα έχουν ιδιαίτερα χαρίσματα
Γυμνάσιο Μουζακίου Γ΄ τάξη Πρόγραμμα αγωγής σταδιοδρομίας Σχολικό Έτος
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Μην τολμήσεις και μιλήσεις γιατί θα σου κάνουμε χειρότερα! Πρέπει να μας φοβάσαι!
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ UNICEF ΜΕ ΘΕΜΑ: “Να σας γνωρίσω τους φίλους μου, τα παιδιά του κόσμου” ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ: “ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ”
Πανεπιστήμια Πατρών Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική ηλικία Μάθημα: Δραστηριότητες από τον κόσμο.
Κλιματική αλλαγή.
Ενοτητα 1. διεθνη επιχειρηματικη δραστηριοτητα
Σ.Ηλιάδου-Τάχου, Επίκουρη Καθηγήτρια ΠΤΔΕ Φλώρινας
Διερευνώντας το οικολογικό μας αποτύπωμα
Ένα Σύντομο Σεμινάριο Ανθρώπινων Σχέσεων
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ!!! Είναι δικαίωμά μου;
Σκέψεις της στιγμής Μουσική: Autumn Rose.
Ο φίλος μας το περιβάλλον
Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Γιάννης Μαγκλής Συνέντευξη από τον νέο στρατιώτη Υπεύθυνη καθηγήτρια: Καλλιόπη.
GHANDI Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ
Η Δύναμη Του Εθελοντισμού
Απο τον ευθυ στον πλαγιο λογο
Σ.Ηλιάδου-Τάχου, Καθηγήτρια ΠΤΔΕ Φλώρινας
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ-ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ Α.ΓΟΥΛΟΣΠΥΡΟΥ.
Α’ Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ.
Αξέχαστα....
Άνθρωποι του μύθου Στέλιος Ξεφλούδας.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΑΙΣΧΟΣ 2

Από την μία θέλουμε παγκοσμιοποίηση, κι από την άλλη δεν μπορούμε να συμβιβάσουμε τις παγκόσμιες ακραίες καταστάσεις!! Γίνεται έτσι παγκοσμιοποίηση;; Πολιτισμός, και, Πολιτισμός!!! 2010!!

Σεισμός Χολέρα!! Χολέρα!!

Πολιτισμός!! Να μην ξεχνιόμαστε!!!!

Σεισμός Σεισμός Αγιασμός Αγιασμός Ανθρωπισμός Ανθρωπισμός Πολιτισμός Πολιτισμός Κουμμουνισμός Κουμμουνισμός Δημοκρατισμός Δημοκρατισμός Αναβρασμός Αναβρασμός Σκοταδισμός Σκοταδισμός Ερεθισμός Ερεθισμός Αυνανισμός Αυνανισμός Καθαρισμός…….. Καθαρισμός…….. Όλα, κι όχι μόνο αυτά, έχουν την ρίζα τους στον άνθρωπο!! Όλα, κι όχι μόνο αυτά, έχουν την ρίζα τους στον άνθρωπο!! Όλα, μα όλα, εκτός του Σεισμού, είναι ανθρώπινα δημιουργήματα ή κάποιες καταστάσεις!! Όλα, μα όλα, εκτός του Σεισμού, είναι ανθρώπινα δημιουργήματα ή κάποιες καταστάσεις!! Απ’ όσα γνωρίζουμε, τουλάχιστο σκόπιμα, δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε σεισμό, μπορούμε όμως, να μειώσουμε τις συνέπειες!!! Απ’ όσα γνωρίζουμε, τουλάχιστο σκόπιμα, δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε σεισμό, μπορούμε όμως, να μειώσουμε τις συνέπειες!!!

Εκδρομή Αϊτηνών για Καταπολέμηση της χολέρας Εκδρομή Πολιτισμένων για το ‘σκότωμα’ της ημέρας

Για πολλοστή φορά, θα ήθελα να ρωτήσω: Για πολλοστή φορά, θα ήθελα να ρωτήσω: Υπάρχουν επίσημες αρχές στον πλανήτη που να φροντίζουν τον άνθρωπο;;; Υπάρχουν επίσημες αρχές στον πλανήτη που να φροντίζουν τον άνθρωπο;;;

Γι’ αυτή την κατάντια της τεράστιας ομάδας των ανθρώπων, ποιος, ποιοι είναι υπεύθυνοι;; Γι’ αυτή την κατάντια της τεράστιας ομάδας των ανθρώπων, ποιος, ποιοι είναι υπεύθυνοι;;

Παίζουν τα παιδιά στα Πεντακάθαρα Νερά της Αϊτής!!! Και τραγουδούν: Πω-πω-πω οι πάπιες!!! Πα-πα-πα Το παπί!!! Αχ και νάμουνα παπί!!

Το διεθνές δικαστήριο της Χάγης, για ποιους λόγους υπάρχει; Το διεθνές δικαστήριο της Χάγης, για ποιους λόγους υπάρχει; Δεν υπάρχει κανείς υπεύθυνος, στην χώρα της Αϊτής, που άφησε τον κόσμο και σέρνετε στην χολέρα; Δεν υπάρχει κανείς υπεύθυνος, στην χώρα της Αϊτής, που άφησε τον κόσμο και σέρνετε στην χολέρα;

Το πέταγμα του αετού στα σκουπίδια της Αϊτής θα φτάσει πιο ψηλά από τους Ουρανοξύστες!!!

Αν ήταν συμφέροντα, μεγάλων χωρών, θα τρέχανε όλοι για να… σώσουν τον κόσμο, όπως ήδη έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια σε διάφορες χώρες!! Αν ήταν συμφέροντα, μεγάλων χωρών, θα τρέχανε όλοι για να… σώσουν τον κόσμο, όπως ήδη έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια σε διάφορες χώρες!!

Να εύρισκαν τουλάχιστο κάποια οικογένεια να της μεγαλώσουν κάποιο γουρουνάκι!! Έχουν οι άνθρωποι ουρά;; Ας κοιτάξει ο καθένας Πίσω του!!

Που βρίσκονται οι οργανώσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων;; Που βρίσκονται οι οργανώσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων;; Πόσοι πόλεμοι έγιναν, για να υποστηριχτούν δήθεν, τα ανθρώπινα δικαιώματα;; Πόσοι πόλεμοι έγιναν, για να υποστηριχτούν δήθεν, τα ανθρώπινα δικαιώματα;;

Στην Αϊτή δεν έχουν δικαίωμα οι άνθρωποι να ζούνε; Στην Αϊτή δεν έχουν δικαίωμα οι άνθρωποι να ζούνε; Γιατί οι οργανώσεις των ανθρώπινων δικαιωμάτων βρίσκονται μπροστά σε πολλές περιπτώσεις πολέμου, ενώ ύστερα από έναν σεισμό, με συνέπεια την εμφάνιση της χολέρας σε βαθμό κινδύνου επέκτασης, γίνονται άφαντοι; Γιατί οι οργανώσεις των ανθρώπινων δικαιωμάτων βρίσκονται μπροστά σε πολλές περιπτώσεις πολέμου, ενώ ύστερα από έναν σεισμό, με συνέπεια την εμφάνιση της χολέρας σε βαθμό κινδύνου επέκτασης, γίνονται άφαντοι; Μόνο την αρρώστια των γουρουνιών φοβόνταν; Όπου τελικά κι αυτή ήταν στημένη; Την χολέρα που αποδεδειγμένα στο παρελθόν έχει θερίσει την ανθρωπότητα, δεν την φοβάται κανείς; Μόνο την αρρώστια των γουρουνιών φοβόνταν; Όπου τελικά κι αυτή ήταν στημένη; Την χολέρα που αποδεδειγμένα στο παρελθόν έχει θερίσει την ανθρωπότητα, δεν την φοβάται κανείς;

Μην μπερδεύεστε, δεν είναι η δεξιά εικόνα πριν την κατασκευή της ακρόπολης!!! Είναι σημερινή, στην Αϊτή!!

ΠΣΣ Τελικά, χρειάζεται ή όχι, ένας παγκόσμιος στρατός σωτηρίας ;; Τελικά, χρειάζεται ή όχι, ένας παγκόσμιος στρατός σωτηρίας ;;