Συνέντευξη από τη μητέρα μου Στέφανος Ν. Β1΄ Σχολικό έτος 2012-13.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Αξέχαστα... Ποιος δεν θα ήθελε να επιστρέψει στα χρόνια που:
Advertisements

ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΤΗΣ;
Ο Σύνδεσμος Μυοπαθών Κύπρου και τα άτομα με αναπηρία.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΥΟ ΔΟΝΤΙΟΥ ΠΙΚΙ - ΠΙΚΙ.
Στο διάλειμμα.
Ομαδική εργασία πάνω στη θεματική προσέγγιση: Οι κατοικίες και η εξέλιξη τους- Η γειτονιά του προνηπιακού τμήματος (κ.Κατερίνα)
Η καθημερινή ζωή και η εκπαίδευση των αθηναίων
ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
Μια εργασία των μαθητών της Στ τάξης
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
Ποιήματα με ζωγραφιές σε μικρά παιδιά
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
Για τα παιδιά της γειτονιάς του Μετς
Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ.
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΙ.
Πάσχα!.
ΑΞΕΧΑΣΤΑ.... Ποιος δεν θα ήθελε να επιστρέψει στα χρόνια που:
ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ η βία δεν είναι μαγκιά.
ΣΗΜΕΡΑ, ακριβώς από αυτή την στιγμή Ωρα Ωρα 10:54:06 p.m.10:54:06 p.m. ΞΑΝΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΖΩ Είναι μια απόφαση… Είναι η δική μου απόφαση….
RESPECT DIVERSITY ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΝΩΝΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
Σε αυτούς που η ζωή τους είναι ένα ποδήλατο Το ποδήλατο είναι ξεχωριστό από τα άλλα αθλήματα.
Διαφορετικότητα 4ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού Ομάδα: Δανάη Φαλέκα
Το ζώο που αγαπώ! Ο Τζάκ.
Συνεντευξη απο τη γιαγια μου για την παιδικη της ηλικια
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ!!!
Πώς περνούν τον ελεύθερό τους χρόνο οι μαθητές του σχολείου μας.
Κατάγομαι από ένα ορεινό χωριό του Ζαγορίου. Έζησα στον τόπο καταγωγής μου μέχρι την ηλικία των 9 ετών και, στη συνέχεια, εγκαταστάθηκα με την οικογένειά.
Ένα Σαββατοκύριακο εκτός των τοιχών!!!
Οι μαθήτριες Ε΄ Δημοτικού Σταυρίνα Άννα. Μια φορά και έναν καιρό στο σχολείο των κοντοπόδαρων καθώς παίζανε μπάλα εμφανίστηκε ένας μακροπόδαρος που τον.
Τ Ο ΚΌΚΚΙΝΟ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο ένα παιδί η Αλίκη. Φοράει κόκκινο φόρεμα, κόκκινα παπούτσια και ένα κόκκινο λουλούδι στα μαλλιά. Γεια.
Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΓΓΕΛΑ ΚΟΥΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 12 ΕΤΩΝ.... ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ ΧΙΧΙΧΙ... ΤΑ ΛΕΜΕ!!!
Έκθεση Βιβλίου 20 Νοεμβρίου Μια μέρα η κυρία Σταμάτη μάς ανακοίνωσε ότι το τμήμα μας θα πραγματοποιήσει μία Έκθεση Βιβλίου αφιερωμένη στο Νικηφόρο.
Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.
Η παρέα και το άγνωστο παιδάκι Ένα μικρό παραμυθάκι που έφτιαξαν τα πρωτάκια με αφορμή την 21 η Μαρτίου: ημέρα αφιερωμένη στην εξάλειψη των φυλετικών.
Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Ψηφιδωτό, ψηφιδωτό από τον κόσμο τον παλιό ως και τον σημερινό,ΨΑΧΝΩ,ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΚΟΛΛΩ.» Σχ. έτος Υπεύθυνος Εκπαιδευτικός:
Μαρία Φ, Ελισσώ Π, και Μαγδαλία Α.
Πολιτιστικό Πρόγραμμα
Η ΈΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Τα φωνήεντα είναι επτά και φωνάζουν δυνατά : α,ε,ι,η,ο,υ,ω
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΛΟΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δ’ ΤΑΞΗ
Η ζωή στα χρόνια της μητέρας μου!!!!!!!
ΜΑΡΙΑ ΜΠΡΑΣΤΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ
ΕΠΙΜΕΛΙΑ: Κατερίνα Μαράντη Ηλέκτρα Γιαντζίκη Δημήτρης Βασιλείου Νικόλας Έρτσος.
Έρευνα με ερωτηματολόγιο σε μαθητές της Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου του 3 ου Γυμνασίου Βύρωνα Σχολική χρονιά Η φιλία στην αρχή της εφηβείας.
«Η ιστορία μιας μαύρης γάτας» 2 ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού Συνεργάστηκαν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης: Ξένια-Βερονίκη Μπέσα Κλεβίσα Κέρτσι Γεωργία.
 Παίζοντας οι ίδιοι παραδοσιακά παιχνίδια ( Μακριά γαϊδούρα, τυφλόμυγα, κυνηγητό) και διακινδυνεύοντας τα σχόλια των συμμαθητών μας!!!  Ρωτώντας.
Κοινωνικές δομές: Οικογένεια Παράδοση / Νεοτερικότητα Η ερμηνευτική κατανόηση των σχέσεων της ατομικής με τη συλλογική μνήμη στις αφηγήσεις ζωής εστιάζει.
ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. ‘’ Οι δημιουργικές δραστηριότητες στη ζωή μου ‘’ Όλοι οι γονείς στην σημερινή εποχή έχουν αγοράσει τουλάχιστον.
Παραδοσιακά Παιχνίδια
Η Πόλη μου.
Ε1 Δημοτικό Σχολειό Νεάπολης Κοζάνης
Η ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Νηπιαγωγείο Λακκώματος
3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΕΡΑΚΑ, 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013
Βδομάδα 3_ Hobbies and pastimes.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ Μανώλης Δ`1.
Το Σχολειό μου.
Η φιλία στην αρχή της εφηβείας
Αξέχαστα....
Το Σχολείο μου.
Πόσο συχνά τον/την βλέπω Όνομα και ηλικία Πού μένει;
ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Ποτέ μόνοι μας… Χρησιμοποιούμε το Διαδίκτυο για να ακούσουμε μουσική, να δούμε ταινίες, να παίξουμε παιχνίδια, αλλά ΜΑΖΙ με τα αδέρφια και τους φίλους.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ
Ασφάλεια διαδικτύου Gaming
Ασφαλής χρήση παιχνιδιών εικονικής πραγματικότητας
Οι σκοτεινές πλευρές του διαδικτύου!
Η Αγγελική Διπλός τόνος Αρβανιτάκη Μαρία. Παίζουμε σχολείο ; Εγώ θα είμαι ο δάσκαλός σου. Κι εγώ ο μαθητής σου. Εμείς θα είμαστε οι δάσκαλοί σας.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤON ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ
ΑΞΕΧΑΣΤΑ.....
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Συνέντευξη από τη μητέρα μου Στέφανος Ν. Β1΄ Σχολικό έτος

Πως περνούσες τον ελεύθερό σου χρόνο, όταν ήσουν παιδί; Στον ελεύθερό μου χρόνο, έβγαινα έξω και έπαιζα με τα παιδιά της γειτονιάς. Παίζαμε διάφορα παιχνίδια, όπως κρυφτό, κυνηγητό κ.α. Όταν μεγάλωσα λίγο, πήγαινα με τις φίλες μου διάφορες βόλτες στο πάρκο της γειτονιάς μου, καθώς και σε ένα πολιτιστικό κέντρο νεότητας που υπήρχε εκεί κοντά. Εκεί παίζαμε διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια αλλά και πινγκ-πονγκ. Τα σαββατοκύριακα πηγαίναμε καμιά φορά στον κινηματογράφο.

Πώς περνούσες στο σχολείο; Στο σχολείο περνούσαμε ωραία. Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως όλα τα παιδιά ήμασταν μια παρέα! Βέβαια, εκτός από αυτό, πρέπει να πω πως η συμπεριφορά των καθηγητών ήταν διαφορετική. Οι καθηγητές μας ήταν πιο αυστηροί τότε.

Συγκρίνεται ο τρόπος ζωής των παιδιών τότε με σήμερα; Ποιες είναι οι ομοιότητες και ποιες οι διαφορές; Ο τρόπος ζωής των παιδιών σήμερα έχει αλλάξει πολύ. Σήμερα τα παιδιά έχουν πιο πολλές ανέσεις, αλλά έχουν και πιο πολλές υποχρεώσεις. Κατά τη γνώμη μου, η τεχνολογία τα εγκλωβίζει μέσα στο σπίτι και τα οδηγεί στην εγκατάλειψη του παιχνιδιού. Τα παιδιά σπαταλάνε πολύ χρόνο στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και δε βγαίνουν πια έξω, για να παίξουν με τους φίλους τους.