ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Σ.. Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Θα σας παρουσιάσω την φανταστική ομάδα του Ο.Σ.Φ.Π. Θα σας παρουσιάσω την φανταστική ομάδα του Ο.Σ.Φ.Π.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΑ ΣΙΛΙΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤ2.
Advertisements

Νικόλας Κυρακάκης Κυριακή, 2 Απριλίου 2017
Μετά από έρευνα που διενήργησε εταιρεία ερευνών, διαπιστώθηκε πως στην εταιρεία μας οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν μεταξύ τους ένα λεξιλόγιο κάπως ανάρμοστο.
ΠΡΩΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1900
Περιβαλλοντικό πρόγραμμα 2012 Κεφαλονίτικα παιχνίδια-Τα μήλα Έλλη Κουνάδη.
ΗΥ566 RDF ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ Football Championship Αλεβίζου Βασιλική Σερφιώτης Γεώργιος Τριανταφυλλίδου Δέσποινα.
Χάρτης Δικαιωμάτων του Παιδιού στο Νοσοκομείο
Best Practices of the Best Agents RE/MAX Europe 5 th Convention – Gil Li-ran, VP of Marketing RE/MAX Israel Οι καλύτερες πρακτικές από τους καλύτερους.
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. Η συγκυρία των Βουλευτικών Εκλογών 2007.
O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΙΖΟΝ By Arximidis EURIKA GR
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
Αφιέρωμα στο Φιλοπρόοδο όμιλο Βροντάδου και τα αθλητικά του τμήματα.
Η αγαπημένη μου αθλήτρια
Ισπανία Λίγα λόγια για την Μπαρτσελονα Ο αγώνας της Μπαρτσελονας
Ευρωπαϊκές Ομάδες Βαλάντης-Στέλιος
Καπάνταης Σοφοκλής Μιχελάκης Γιώργος.  Α1: Αγωνίζονται 13 ομάδες. Παίζουν όλες μεταξύ τους και εντός και εκτός έδρας.  Ευρωλίγκα : Συμμετέχουν 24 ομάδες,
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Δo ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΠΟΥΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΚΧΑΙΟΣ.
Επιμελήτρια παρουσίασης: Μαρία Γαϊτανίδου
ΝΕΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α’, Β’, & Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ανδρέας Σ. Ανδρέου (Αναπλ. Καθηγητής ΤΕΠΑΚ - Συντονιστής) Μάριος Μιλτιάδου, Μιχάλης Τορτούρης.
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ - Καταναλωτές Σεπτέμβριος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.
Οργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων. Ποιοι αναλαμβάνουν τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων Η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων (ΟΕΟΑ), πραγματοποιείται.
H υποταγή του ελληνικού κόσμου
ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΕΠΙΚΑΘΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ Η έρευνα αυτή συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στα.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Μοντελοποίηση Έργα Μαθήματα Αξιολόγηση Αναστοχασμός Αναστοχασμός.
Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ A..
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Μάρτιος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι του Νομού Θεσσαλονίκης”
Ο Μεγάλος Περίπατος του Πέτρου
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Μάρτιος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι του Νομού Θεσσαλονίκης”
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕ ΚΑΙ ΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ.
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ - Καταναλωτές Μάρτιος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι.
Λευτέρης Αραπάκης ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΗΣΗ
ΠΡΩΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1900
Το σεντούκι με τις 5 κλειδαριές
ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
Football Το ονοματεπώνυμο σας Το τμήμα σας Επέλεξε ομάδα…
O Μήτρογλου Ο Κώστας Μήτρογλου (γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 1988 στις Κρηνίδες Καβάλας). Είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως.
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Σεπτέμβριος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι του Νομού.
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Ολυμπιακός.
Παρουσίαση του βιβλίου …………..
Η Διδασκαλία της Πετοσφαίρισης
25/5/2005 ΟΦΗ – ΠΑΟ 61 ο λεπτό. Γκοοοοοοολ Γκοοοοοοοοολ.
Π.ΑΣ ΡΟΔΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ Η Ροδιά Ξυλοκάστρου είναι η 1η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2012 συμμετέχοντας στο beach soccer.
ΕΝΑΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΡΕΑΤΣΟΥΛΗ.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ● Ο Εργοτέλης ιδρύθηκε στις 7 Αυγούστου Είναι η δεύτερη (χρονολογικά) ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλείου (μετά τον ΟΦΗ) που έχει αντιπροσωπεύσει.
ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ. Το Ελληνικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης, γνωστό και ως Α1 Εθνική κατηγορία, η οποία αναφέρεται και ως Basket League.
ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ. Είναι ιστορικά καταγεγραμμένο ότι σε πολλές χώρες υπήρξαν παιχνίδια όπου οι παίκτες κλοτσούν μία μπάλα, όπως το επίσκυρος στην.
PROJECT Β’ΛΥΚΕΙΟΥ Τμήμα β2 Υπεύθυνη καθηγητρια Πίτσου Διαμάντω ΠΕΟ4.01
Η ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ Εμμανουήλ Ζαχαράκης Επίκ. Καθηγητής
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.
Το άγαλμα που κρύωνε του Χρ. Μπουλώτη
Πορτογαλία Γεωργία Φιλίππου.
Οι ολυμπιακοι αγωνεσ και ο ηροδωροσ
Άρθρο 1:«Ο φούρναρης που βοηθάει τους πρόσφυγες της Κω»
Το αγαπημένο μου μέρος Άννα-Νίκος Δ
REAL Η Ρεάλ Μαδρίτης (ισπανικά:Real Madrid Club de Fútbol) είναι ισπανικό ποδοσφαιρικό σωματείο που εδρεύει στη Μαδρίτη και ιδρύθηκε το Η Ρεάλ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821
OlympiaCos b.c. Παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού!!!!
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΙΛΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;
Οργανισμός για τους πρόσφυγες
Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα 10
Κολλητές για Πάντα Νικολέτα Ναζίρη Ε’1.
Παρουσίαση του βιβλίου από τον Χάρη Φιλιππίδη Ε1’
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Σ.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Θα σας παρουσιάσω την φανταστική ομάδα του Ο.Σ.Φ.Π. Θα σας παρουσιάσω την φανταστική ομάδα του Ο.Σ.Φ.Π.

ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ, ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ O ολυμπιακός ιδρύθηκε το 1925 κι έχει κατακτήσει 37 πρωταθλήματα Ελλάδος, 20 κύπελλα Ελλάδος και έχει γίνει η καλύτερη ομάδα της Ελλάδος! O ολυμπιακός ιδρύθηκε το 1925 κι έχει κατακτήσει 37 πρωταθλήματα Ελλάδος, 20 κύπελλα Ελλάδος και έχει γίνει η καλύτερη ομάδα της Ελλάδος!

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΕΒΙΝ ΜΙΡΑΛΛΑΣ ΕΊΝΑΙ 24 ΧΡΟΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΚΕΒΙΝ ΜΙΡΑΛΛΑΣ ΕΊΝΑΙ 24 ΧΡΟΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ 32 ΧΡΟΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ. ΜΑΡΚΟ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ 32 ΧΡΟΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ΕΊΝΑΙ 19 ΧΡΟΝΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ΕΊΝΑΙ 19 ΧΡΟΝΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ερνέστο Βαλβέρδε Ερνέστο Βαλβέρδε Έχει δουλέψει σε ομάδες όπως Βιγιαρεάλ,Ισπανιόλ, Ολυμπιακό. Έχει δουλέψει σε ομάδες όπως Βιγιαρεάλ,Ισπανιόλ, Ολυμπιακό.

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Για 25 χρόνια ήταν ο κ. Kόκκαλης που βοήθησε τον ολυμπιακό και τους παίκτες σε κρίσιμες στιγμές Για 25 χρόνια ήταν ο κ. Kόκκαλης που βοήθησε τον ολυμπιακό και τους παίκτες σε κρίσιμες στιγμές Βαγγέλης Μαρινάκης ο καινούριος πρόεδρος που έχει βοηθήσει αρκετά τον ολυμπιακό και προσπαθεί να κτίσει στη κυριολεξία μια ελληνική ομάδα. Βαγγέλης Μαρινάκης ο καινούριος πρόεδρος που έχει βοηθήσει αρκετά τον ολυμπιακό και προσπαθεί να κτίσει στη κυριολεξία μια ελληνική ομάδα.

Oι θριαμβευτικές νίκες του Ολυμπιακού Η νίκη του ολυμπιακού μέσα στο Καραϊσκάκη επί του Πανιωνίου με το θεαματικό 5-0. Η νίκη του ολυμπιακού μέσα στο Καραϊσκάκη επί του Πανιωνίου με το θεαματικό 5-0. Η νίκη του ολυμπιακού μέσα στο Καραϊσκάκη επί του Πανιωνίου με το θεαματικό 5-0. Η νίκη του ολυμπιακού μέσα στο Καραϊσκάκη επί του Πανιωνίου με το θεαματικό 5-0. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ