Καλή αγωνιστική χρονιά 2005-2006 με υγεία και καλές διαιτησίες για όλους!

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Νικόλας Κυρακάκης Κυριακή, 2 Απριλίου 2017
Advertisements

ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ CEV)
ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
SWOT ANALYSIS ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Νέες Τεχνολογίες στην Προπονητική Διαδικασία
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΜ: 305 ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
Έλσα Σκεντέρι Χριστίνα Καντά Λίτσα Γκαραβέλη
Τακτικές εφαρμογές στις αναπτυξιακές ηλικίες 14 – 18 ετών
24ο ΑΤΟΜΙΚΟ & 10ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΣΠ 17 & 18 Μαρτίου 2012 Χώρος διεξαγωγής «Αρχοντικό της Ευτυχίας»
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.
ΟΔΒΕ 2012 ΕΞΕΤΑΣΕΙΣΕΘΝΙΚΩΝΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ. Υπόχρεοι εξέτασης ΣΥΔΠΕΒΕΘ: 27 Συμμετείχαν στις εξετάσεις: 20 Ποσοστό συμμετοχής : 74% ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Από : 8.
Διασχολική ημερίδα αθλοπαιδιών και παιχνιδιών δεξιοτήτων Παγκύπριο συνέδριο Αθλητικές Εκδηλώσεις με όλους για όλους Λεμεσός, Νοέμβριος 2006 Χαράλαμπος.
ΟΔΗΓΙΕΣ Φύλλου Αγώνα για τη συμπλήρωση του από τον
Το ποδοσφαιρικό παιχνίδι βασίζεται σε ένα σύνολο κανόνων, που είναι γνωστοί ως Κανόνες Παιχνιδιού, και παίζεται με τη χρήση μιας φουσκωμένης ελαστικής.
Πρόσκληση – Σκοπός & Στόχος Διοργάνωσης
ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΡΚΑΒΕΛΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΓΙΩΤΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Καπάνταης Σοφοκλής Μιχελάκης Γιώργος.  Α1: Αγωνίζονται 13 ομάδες. Παίζουν όλες μεταξύ τους και εντός και εκτός έδρας.  Ευρωλίγκα : Συμμετέχουν 24 ομάδες,
Αννα Κορακάκη η πρωταθλήτρια
Εισαγωγή στην Τεχνολογία Διαγωνισμός RoboPong. Στόχος Κατασκευή και προγραμματισμός ενός ρομπότ το οποίο να διαγωνιστεί στο πρωτάθλημα RoboPong. Ο διαγωνισμός.
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΜ: 305 ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
Οργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων. Ποιοι αναλαμβάνουν τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων Η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων (ΟΕΟΑ), πραγματοποιείται.
ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΕΠΙΚΑΘΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ Η έρευνα αυτή συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στα.
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΜ: 305 ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
1 Συλλογή Στοιχείων 24 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου 2005 Κοινωνικό, πολιτικό & οικονομικό περιβάλλον 1 1 ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ( Δείκτες.
Τρόποι και βήματα διευθέτησης των εργασιακών διαφορών (Β) ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ 4.
ΙΣΤΟΡΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Δρ Λαμπρινός Πλατυπόδης Διευθυντής 9 ου Γυμνασίου Αχαρνών.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΒΟΛΛΕΫ ΕΛΛΑΔΑΣ 16 Ο Ετήσιο Επιμορφωτικό σεμινάριο Αθήνα, 28/
Τ Μ Η Μ Α Α Θ Λ Η Τ Ι Σ Μ Ο Υ 6 Ο ΠANEΛΛΗΝΙΟ GALA ΡΙΨΕΩΝ-ΔΡΟΜΩΝ-ΑΛΜΑΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Χώρος Διεξαγωγής : Εθνικό Αθλητικό Κέντρο «Ελευθερίας»
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΜ: 305 ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
Πετοσφαίρηση Χριστιάννα Λ. Ελενη Ν..
Ενόργανη – Ρυθμική- Τραμπολίνο-Ακροβατική γυμναστική
ΓΚΟΛΜΠΟΛ.
ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Αθλητική ΜΟΤοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος. Η ΑΜΟΤΟΕ δεν διοργανώνει εκδηλώσεις για να υπάρχει – δίνει λύσεις Η ΑΜΟΤΟΕ δεν διοργανώνει εκδηλώσεις για.
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ HANDBALL
Ένα παραολυμπιακό άθλημα
Η Διδασκαλία της Πετοσφαίρισης
Η Διδασκαλία της Πετοσφαίρισης
Η Διδασκαλία της Πετοσφαίρισης
Πρόσκληση – Σκοπός & Στόχος Διοργάνωσης Αγαπητοί φίλοι, Σε συνεργασία με το μεγαλύτερο και πληρέστερο Ιδιωτικό Αθλητικό Κέντρο στην Ελλάδα διοργανώνουμε.
Η Διδασκαλία της Πετοσφαίρισης
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ – ΤΟΥΡΝΟΥΑ - CAMPS
ΕΞΟΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΕΤΑΙΡΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
Σελ. 1 ΟΔΗΓΙΕΣ Φύλλου Αγώνα για τη συμπλήρωση του.
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Το ΧΡΙΣΟΥΓΕΝNΙΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ που διοργανώνεται με την έγκριση της ΕΠΣΑ στην Αθήνα στην περίοδο των διακοπών έγινε πλέον.
Ημερίδα Ενημέρωσης Δυνητικών Δικαιούχων του ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Εξειδίκευση Εφαρμογής ΕΠ 1.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ● Ο Εργοτέλης ιδρύθηκε στις 7 Αυγούστου Είναι η δεύτερη (χρονολογικά) ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλείου (μετά τον ΟΦΗ) που έχει αντιπροσωπεύσει.
ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ. Είναι ιστορικά καταγεγραμμένο ότι σε πολλές χώρες υπήρξαν παιχνίδια όπου οι παίκτες κλοτσούν μία μπάλα, όπως το επίσκυρος στην.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙΙ – ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΑΡΘΡΟ 12 – ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΑΡΘΡΟ 35: ΣΧΕΣΗ……………………………………………………………...
ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
Πετοσφαίριση Volleyball
ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 2017 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ
Διαδικασία αξιολόγησης διαιτητών
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ – ΤΟΥΡΝΟΥΑ - CAMPS
Κίνητρα και μέτρα για τη σύνδεση των ακαδημιών με τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου. Αθηνα / 12 / 2017 Επ.α.κ.α.β.
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΠΑΚΑΒ ΑΘΗΝΑ 9/12/17 ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΠΟΝΗΤΗΣ ΣΕΓΑΣ.
ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟ
ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ CEV)
Σελ. 1 ΟΔΗΓΙΕΣ για τη συμπλήρωση του Φύλλου Αγώνα
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ 2019 Κ14 – Κ16 – Κ18
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και καλές διαιτησίες για όλους!

Αλλαγές στον κανονισμό Προσθήκη μέρους I: Φιλοσοφία των Κανονισμών και Διαιτησία Προσθήκη μέρους I: Φιλοσοφία των Κανονισμών και Διαιτησία Φραστικές αλλαγές ή διευκρινήσεις Φραστικές αλλαγές ή διευκρινήσεις Οργάνωση κανονισμών (π.χ. κανόνας 8 μέρος Κανόνα 15) Οργάνωση κανονισμών (π.χ. κανόνας 8 μέρος Κανόνα 15) Εισαγωγή Κανόνα 26 (Βοηθός Σημειωτής) Εισαγωγή Κανόνα 26 (Βοηθός Σημειωτής) Προσθήκη μέρους III: Ορισμοί Προσθήκη μέρους III: Ορισμοί

Κυριότερες αλλαγές στον κανονισμό Προθέρμανση χωριστά αρκεί να το ζητήσει ο ένας αρχηγός (Καν ) Προθέρμανση χωριστά αρκεί να το ζητήσει ο ένας αρχηγός (Καν ) Δίνεται ορισμός για το κτύπημα (Καν. 9.1) Δίνεται ορισμός για το κτύπημα (Καν. 9.1) Οι κανόνες για την αλλαγή ενοποιούνται (Καν. 15) Οι κανόνες για την αλλαγή ενοποιούνται (Καν. 15) Ο Λίμπερο δεν καταγράφεται στο χαρτάκι θέσεων (Καν ) Ο Λίμπερο δεν καταγράφεται στο χαρτάκι θέσεων (Καν )

Κυριότερες αλλαγές στον κανονισμό Επανέρχεται στη δικαιοδοσία του Β’ Διαιτητή το σφύριγμα της επαφής της μπάλας με την αντένα της πλευράς του (Καν ) Επανέρχεται στη δικαιοδοσία του Β’ Διαιτητή το σφύριγμα της επαφής της μπάλας με την αντένα της πλευράς του (Καν ) Θεσμοθετείται ο Βοηθός Σημειωτής (Καν. 26) Θεσμοθετείται ο Βοηθός Σημειωτής (Καν. 26) Αλλάζει η αρίθμηση! Αλλάζει η αρίθμηση!

Κυριότερες αλλαγές στη χειροσήμανση Στην αλλαγή γηπέδου (διάγραμμα 3) μία φορά περιστροφική κίνηση Στην αλλαγή γηπέδου (διάγραμμα 3) μία φορά περιστροφική κίνηση Στο σερβίς που η μπάλα δεν περνάει το φιλέ (διάγραμμα 19) ο Α’ Διαιτητής ακουμπάει το φιλέ με όλη την παλάμη. Δείχνει και ο Β’ Διαιτητής Στο σερβίς που η μπάλα δεν περνάει το φιλέ (διάγραμμα 19) ο Α’ Διαιτητής ακουμπάει το φιλέ με όλη την παλάμη. Δείχνει και ο Β’ Διαιτητής

Κυριότερες αλλαγές στο φύλλο αγώνα Στα ελληνικά πρωταθλήματα και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις (δικαιοδοσία C.E.V.) ο Λίμπερο θα γράφεται δύο φορές (και στη σύνθεση και στην ειδική θέση) Στα ελληνικά πρωταθλήματα και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις (δικαιοδοσία C.E.V.) ο Λίμπερο θα γράφεται δύο φορές (και στη σύνθεση και στην ειδική θέση) Στις διοργανώσεις της F.I.V.B. ο Λίμπερο θα γράφεται μία φορά (στην ειδική θέση) Στις διοργανώσεις της F.I.V.B. ο Λίμπερο θα γράφεται μία φορά (στην ειδική θέση)

Κυριότερες αλλαγές στις προκηρύξεις Εθνικές κατηγορίες: Προσέλευση το λιγότερο 8 (οκτώ) αθλητές Εθνικές κατηγορίες: Προσέλευση το λιγότερο 8 (οκτώ) αθλητές Τοπικές κατηγορίες: Προσέλευση το λιγότερο 6 (έξι) αθλητές Τοπικές κατηγορίες: Προσέλευση το λιγότερο 6 (έξι) αθλητές

Κυριότερες αλλαγές στις προκηρύξεις Υποχρεωτική δήλωση στο φύλλο αγώνα σε αγώνες ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ (εκτός Α1 Εθν. Ανδρών) 1 αθλητή γεννημένου ή 1 αθλήτριας γεννημένης Υποχρεωτική δήλωση στο φύλλο αγώνα σε αγώνες ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ (εκτός Α1 Εθν. Ανδρών) 1 αθλητή γεννημένου ή 1 αθλήτριας γεννημένης Σε αγώνες ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ όχι δικαίωμα συμμετοχής αθλητές γεννημένοι από 1993 και μετά και αθλήτριες γεννημένες από 1994 και μετά Σε αγώνες ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ όχι δικαίωμα συμμετοχής αθλητές γεννημένοι από 1993 και μετά και αθλήτριες γεννημένες από 1994 και μετά

Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και καλές διαιτησίες για όλους!