Ο ΑΡΙΘΜΌΣ 3 Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο τα 3 γουρουνάκια και δίπλα τους ο αριθμός 3. Γεια σας παιδιά! Ναι καλά το καταλάβατε είμαστε τα 3 γουρουνάκια.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Τάξη:Β’6 Ονόματα Μελών: ~Ηρόδοτος Σασάκαρος ~Πιστέντης Αντρέας ~Γεωργίου Μάρκος ~ Δημιτριάδου Μαρία ~Ζαντίτ Στέφανος.
Advertisements

kοκκινοσκουφίτσα παραμύθι
Τα τρία γουρουνάκια Ονόματα μελών ομάδας:.
ΕΠΟΧΕΣ.
Σκοπός Σκοπός της εισαγωγής της Πληροφορικής στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό Σχολείο είναι να εξοικειωθούν οι μαθητές και οι μαθήτριες με τις βασικές.
Το δοντάκι μου χάλασε.
Πάσχα!.
1ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας Β΄ Τάξη
Το φθινόπωρο μέσα από τα μάτια των παιδιών
Πάτησε εδώ για να ξεκινήσεις ΠΡΟΣΟΧΗ !: Για να παίξετε το παιχνίδι θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τις μακροεντολές (Εργαλεία ->Μακροεντολή -> Ασφάλεια ->
2ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας Α1
ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΗ
Όνομα:______________________________Τάξη:Β΄
Μέσα επικοινωνίας Αιμιλία Αριστείδου.
Μέσα Συγκοινωνίας ΑΙΜΙΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ.
Το Φθινόπωρο Αιμιλία Αριστείδου.
Σταφύλι - τρύγος Αιμιλία Αστείδου.
Όργωμα - σπορά Αιμιλία Αριστείδου.
Ελιά & ελαιόλαδο Αιμιλία Αριστείδου.
Τ Ο ΤΕΤΡΆΓΩΝΟ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Στο φόντο βρίσκεται ο μικρός Ανδρέας και δίπλα του παρουσιάζει το σχήμα τετράγωνο. Γεια σας φίλοι μου! Σήμερα.
Ο αριθμός 4 Αιμιλία Αριστείδου.
Τα Επαγγέλματα Αιμιλία Αριστείδου.
Θέατρο σκιών.
Μήλα και καμήλα Τα μήλα είναι πάνω στη μηλιά. Ένας παππούς τα κόβει και τα δίνει στο παιδί λέγοντας του: -Πάρε τα μήλα. -Τι είναι παππού; H καμήλα;
Μύτη σαν σαλάμι Σελ
Χάσαμε την γάτα Σελ
Γάτα και παπαγάλος Σελ
Β Τάξη - Ενότητα 4 Αναγνώριση Σχημάτων Μαρία Μ. Χαραλάμπους ( τηλ )
Τάξη Β Ενότητα 4 Διαχωρισμός σχημάτων σε κατηγορίες Μαρία Μ. Χαραλάμπους.
Με το σεις και με το σας Ενότητα 2. Άσκηση 1 Υπάρχει μια σειρά από λέξεις και τα παιδιά θα πρέπει να αντιστοιχήσουν τις λέξεις με τον αριθμό των συλλαβών.
Δημιουργία ψηφιακών εφαρμογών
Τ Ο ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο ένα κοριτσάκι με πορτοκαλί φόρεμα, πορτοκαλιά παπούτσια και πορτοκαλί λουλούδι στα μαλλιά. Υπάρχουν.
Γεια σας. Είμαστε τα τρία γουρουνάκια και θα είμαστε οι ξεναγοί σας στη γνωριμία σας με τα κλάσματα Ναι!! Με το τέλος αυτού του μαθήματος θα γίνετε έξυπνοι.
Ο ΜΑΔΟΠΟΊΗΣΗ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο ένα παιδί που παίζει στο χαλί με το παιχνίδι ξυλάκια. Τα ξυλάκια είναι σε χρώματα: κόκκινά, κίτρινα,
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ!!!
Τα Ζώα της Φάρμας! ΑΙΜΙΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ.
Θέλεις να μάθεις τι είναι η ανακύκλωση; ΜΠΑΡΤΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ.
Κ ΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΉ ΑΓΩΓΉ ! Αιμιλία Αριστείδου. Τις Τίνας της άρεσε πολύ να παίζει με τα παιχνίδια της στην αυλή του σπιτιού της. Όμως κάθε φορά που έβγαινε.
Τ Ο ΚΌΚΚΙΝΟ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο ένα παιδί η Αλίκη. Φοράει κόκκινο φόρεμα, κόκκινα παπούτσια και ένα κόκκινο λουλούδι στα μαλλιά. Γεια.
ΠΑΡΑΜΥΘΟΣΑΛΑΤΑ Δήμητρα Γαλάνη Αθηνά Κυριάκου.
Τ Ο ΤΡΊΓΩΝΟ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Στο φόντο βρίσκεται ένα κορίτσι η Ειρήνη και δίπλα της παρουσιάζει το τρίγωνο. Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Ειρήνη.
Φυσικές Επιστήμες Θερμότητα. Άσκηση 1 Φόντο η κουζίνα ενός σπιτιού. Πάνω στον πάγκο υπάρχουν υλικά : νερό, γάλα, χυμός, λάδι. Μιλά ένα αγόρι. Γεια σας.
PROJECT με θέμα ¨χριστούγεννα¨
Α’-Β’ Δημοτικού ..
 Γεια σας σήμερα θα σας κάνω ένα μικρό μάθημα για το πώς να χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο σωστά και με ασφάλεια.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΑΝΝΑ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΣΜΠΑΔΕΣ.
Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Αγίων Σαράντα Χανίων
Πέγκυ Τσοχαντάρη Σεπτέμβρης 2015 Ε2. Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ Lewis Carroll.
«Η ιστορία μιας μαύρης γάτας» 2 ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού Συνεργάστηκαν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης: Ξένια-Βερονίκη Μπέσα Κλεβίσα Κέρτσι Γεωργία.
Μελέτη και βελτίωση του πάρκου απέναντι από το σχολείο μας από τα παιδιά της Γ τάξης ( ) Οι εργασίες, οι σχετικές με το project, ξεκίνησαν με αφορμή.
ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ Τάσος Κρασάκης. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΆΤΙΚΗ ΒΑΣΙΛΌΠΙΤΑ.
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
The cool girls Παναγιώτα Ζαχαρία Χριστίνα Σοβαρά
Κινητικά Παιχνίδια στο φυσικό περιβάλλον
Γεια! Καλώς ήρθες! Πώς σε λένε;
Γεια σου χαίρομαι που σε γνωρίζω το όνομα μου είναι υπολογιστούλης και έχω να πω ότι είσαι πάρα πολύ όμορφη. Γεια σου είμαι η υπολογιστούλα και είμαι.
Ε1 Δημοτικό Σχολειό Νεάπολης Κοζάνης
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΝΕΑΣ Δ2.
Η ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας
ΦΤΙΑΞΕ τον δικό σου βοηθό ενάντια στις ψείρες
Μια φορα και εναν καιρο ηταν τα τρια γουρουνακια....Απο το ΣΤ1
4 EΠΟΧΕΣ.
Γραφή της πρόσθεσης με τη χρήση συμβόλων
Έφη Γουργιώτου Επίκουρος Καθηγήτρια Π.Τ.Π.Ε. Πανεπιστήμιο Κρήτης
ΘΕΜΑ: «ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ»
Κάνε κλικ στη σωστή απάντηση
Ποτέ μόνοι μας… Χρησιμοποιούμε το Διαδίκτυο για να ακούσουμε μουσική, να δούμε ταινίες, να παίξουμε παιχνίδια, αλλά ΜΑΖΙ με τα αδέρφια και τους φίλους.
Μαθαίνω ορθογραφία με τη Β΄1
Νηπιαγωγείο Φαρρών
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ο ΑΡΙΘΜΌΣ 3 Αιμιλία Αριστείδου

Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο τα 3 γουρουνάκια και δίπλα τους ο αριθμός 3. Γεια σας παιδιά! Ναι καλά το καταλάβατε είμαστε τα 3 γουρουνάκια και μαζί θα παίξουμε με τον αριθμό 3!

Φόντο τα 3 γουρουνάκια στο δάσος και μαζεύουν μήλα. Υπάρχουν μηλιές (3 δέντρα) και τα μήλα τους γράφουν πάνω το κάθε ένα και από έναν αριθμό (1 – 5). Τα παιδιά καλούνται να πατήσουν πάνω στα μήλα με τον αριθμό 3. τα μήλα πέφτουν μέσα στα καλάθια. Ήρθαμε στο δάσος για να μαζέψουμε μήλα για να μας φτιάξει η μάμα μας την μηλόπιτα που μας αρέσει! Όμως πρέπει να μαζέψουμε μόνο τα μήλα που έχουν πάνω τους τον αριθμό 3! Πάτησε πάνω στα μήλα με τον αριθμό 3!

Ά ΣΚΗΣΗ 2 Τα 3 γουρουνάκια πίσω στο σπίτι τους μέσα στο δωμάτιο. Υπάρχουν τα παιχνίδια: 3 αυτοκινητάκια, 1 φορτηγάκι, 3 μπουλουκάκια, 2 στρατιώτες, 3 υπολογιστές, 1 κουτί λέγκο, 3 παζλ. Τα παιδιά θα πρέπει να πατήσουν πάνω στα παιχνίδια που είναι 3. Πάτησε πάνω στα παιχνίδια που είναι 3, όπως είναι και τα 3 γουρουνάκια!

Ά ΣΚΗΣΗ 3 Στο φόντο μια ζωγραφιά με τρεις μηλιές χωρίς να είναι χρωματισμένες. Στο πλάι ένα πινέλο με κόκκινή μπογιά. Το παιδί θα πρέπει να χρωματίσει με το πινέλο μόνο τρία μήλα από την κάθε μηλιά. Πάρε το πινέλο με την κόκκινη μπογιά και χρωμάτισε μόνο 3 μήλα από την κάθε μηλιά!