Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πέγκυ Τσοχαντάρη Σεπτέμβρης 2015 Ε2. Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ Lewis Carroll.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πέγκυ Τσοχαντάρη Σεπτέμβρης 2015 Ε2. Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ Lewis Carroll."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πέγκυ Τσοχαντάρη Σεπτέμβρης 2015 Ε2

2 Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ Lewis Carroll

3 Λίγα λόγια για το βιβλίο. Η Αλίκη ήταν ξαπλωμένη στην ακροποταμιά δίπλα στην αδερφή της. Δεν έβρισκε τι να κάνει και η μέρα ήταν για παιχνίδι. Είχε πολύ ζέστη κι εκείνη ένιωθε τόσο νυσταγμένη που σκεφτόταν αν άξιζε τον κόπο να σηκωθεί και να μαζέψει μαργαρίτες. Ξαφνικά εμφανίστηκε σε ένα σπίτι με χιλιάδες πόρτες. Eπειδή εκεί ήταν το σπίτι του κούνελου, είχε πάει και η αδερφή της Άλικης. Eίχε μπερδευτεί στις τόσες πόρτες, αγχωνόταν, μπήκε σε μία αλλά ήταν παγίδα. Tελικά όμως ήταν σωστή. Βρήκε την αδερφή της και ζήσανε μαζί ευτυχισμένες για πάντα.

4 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ Η Αλίκη είναι ένα κορίτσι με καστανά μαλλιά και μπλε μάτια. Σε χαρακτήρα μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλή και ευγενική.

5 ΒΑΖΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΗΡΩΑ. Στην ιστορία αυτή υπήρχε και ο Τζάκ Σπάροου, ο οποίος χτύπησε τον λαγό, για να σώσει την Αλίκη και την αδερφή της και νίκησε.

6 ΓΡΑΦΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ. Το βιβλίο μου λέω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΟ. Moυ άρεσε πολύ και σε εικόνες αλλά και σε εξώφυλλο.

7 Η ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΟΥ.

8


Κατέβασμα ppt "Πέγκυ Τσοχαντάρη Σεπτέμβρης 2015 Ε2. Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ Lewis Carroll."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google