ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Τι είναι μηνιγγίτιδα: Μηνιγγίτιδα αποκαλείται η φλεγμονή των προστατευτικών μεμβρανών που περιβάλλουν το κεντρικό νευρικό σύστημα και συνολικά είναι γνωστές.
Advertisements

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ / ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
Αρχαία διακόσμηση τρίποδο Οδυσσέας Ευστράτιος Ευάγγελος Σωτηριάδης Τσώτσης Πρώτο Πρότυπο πειραματικό σχολείο Θεσσαλονίκης Τάξη : Δ΄2 Σχολικό έτος
Επιπτώσεις του ηλεκτρονικού εκφοβισμού
ΜΟΥΣΕΙΟΒΑΛΙΤΣΕΣ.
Οι μαθητές της Ε1 τάξης Δημήτρης-Ελένη παρουσιάζουν την εξής άσκηση.
Σήμανση CE – Αναβάθμιση της Σχέσης Παραγωγού Συστημάτων & Κατασκευαστή
Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων
I.I.E.K DATA Τμήμα: Μαγειρικής Τέχνης Μάθημα: Στοιχεία Κοστολόγησης
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
Ορθές Πρακτικές Διανομής Φαρμάκων
ΕΣΠΕΡΙΔΑ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ REACH ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ.
Το τμήμα αυτό έχει την ευθύνη για την επιστημονική οργάνωση και εφαρμογή ερευνών και πειραμάτων, με σκοπό τη βελτίωση όλων των φάσεων λειτουργίας της.
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ»
Ο άνθρωπος ως εικόνα θεού
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΚΟΛΗ.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Με το σεις και με το σας Ενότητα 2. Άσκηση 1 Υπάρχει μια σειρά από λέξεις και τα παιδιά θα πρέπει να αντιστοιχήσουν τις λέξεις με τον αριθμό των συλλαβών.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ- ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Ενέργεια Μορφές ενέργειας κάντε κλικ για τη συνέχεια
Ο Άλμπρεχτ Ντίρερ (Albrecht Dürer)
ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ Η ατμοσφαιρική ρύπανση προκαλεί σοβαρές καταστροφές στη Γη.
Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Κοστολόγηση Μάθημα 12.
Τεχνολογία Β΄ Γυμνασίου
Οργανόγραμμα ομίλου ΕΛΒΑΛ
ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΝΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΠΟΡΙΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΜΙΓΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΕγγλΕζοΣ, ΕΛΕΝΗ ΑΡΧΟΝΤΗ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΥ. ομφάκινον.
Η ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ Ζούρος Στράτος Π.Π.Γ.Ε.Σ.Σ.
Ξιφασκία σε αμαξίδιο.
Τ ο Μ άρκετινγκ ε ίναι η δ ιαδικασία σ χεδιασμού κ αι υλοποίησης τ ης σ ύλληψης τ ης τ ιμολόγησης τ ης προβολής κ αι τ ης δ ιανομή ι δεών π ροϊόντων κ.
Εργασία Οικιακής Οικονομίας Σχολικό έτος Από τις μαθήτριες: Μανουηλίδου Όλγα και Παπά Ελισάβετ Θέμα: Το κάπνισμα.
Ελληνικός τουρισμός Θετικές και Αρνητικές Συνέπειες.
Ένα υπέροχο παραολυμπιακό
Αντισφαίριση με αμαξίδιο
Φεβρουάριος Βύσκα Λίντια Γεωργιάδη Δήμητρα Κουμελά Αγγελική.
ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Τμήμα:Β2 Δημήτρης Χατζηπαυλίδης Κωνσταντίνος Μπίτσης.
Οι θάλασσες της Ελλάδας
Δια βίου εκπαίδευση Κ Β Κ Σ Μ Χ Μ Χ Κ Ά Ορισμός δια βίου εκπαίδευσης Η μαθησιακή δραστηριότητα με την οποία η εκπαίδευση θεωρείται ως μια μακροχρόνια.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Π.Π. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ ΤΑΞΗ: Β΄3 ΜΑΘΗΜΑ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ:ΜΕΡΟΠΗ ΤΕΡΖΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΜΑΘΗΤΗΣ: ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΣΕΝΤΧΟΜ ΣΧ.ΕΤΟΣ:
Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία: Β΄ Βατικανή Σύνοδος
Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων
Παραολυμπιακοί αγώνες
Μια θεωρητική ματιά στο « Gravity » Επιβλέπουσα Καθηγήτρια: Τσάγκαρη Παναγιώτα Υπεύθυνη Μαθήτρια: Παπαβασιλείου Ελένη – Χρυσάνθη Τμήμα: Β’3 Σχολικό Έτος:
Κάντε κλικ για τη συνέχεια Δημιουργήθηκε από την Γκρούγια Πασχαλίνα Φυσική κατάσταση των σωμάτων στερεάυγράαέρια.
Η ΓΛΩΣΣΑ ΩΣ ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
ΓενικΟΣ ΔιευθυντΗΣ ΠρΟτυπο ΠειραματικΟ ΓυμνΑςιο ΑναβρΥτων Ταξη: Β’3
Διευθυντής Ποιοτικού ελέγχου
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
14-1 STEPHEN P. ROBBINS, DAVID A. DECENZO, MARY COULTER Διοίκηση επιχειρήσεων Αρχές και εφαρμογές.
To πρότυπο ISO Δρ. Καρκαλούσου Πέτρου Καθηγητή εφαρμογών Κλινικής Χημείας ΤΕΙ Αθηνών Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (LIFE+) PROTEAS ΣΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ _________________________________________________________________.
ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (Δ.Ο.Π) ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.
Πρόγραμμα Διαχείρισης Κρεάτων. Γενικά για την εφαρμογή Η νομοθεσία, η ανάγκη για προϊόντα ανώτερης ποιότητας, αλλά και οι κανόνες ορθής διαχείρισης της.
Βιομηχανική Πληροφορική Βολογιαννίδης Σταύρος Τεχνολογία Βιομηχανικού Λογισμικού, πρότυπα ποιότητας.
Επίσημος ορισμός Ποιότητας (πρότυπο ISO 8402) Σύνολο χαρακτηριστικών μιας οντότητας για την ικανοποίηση εκφρασμένων και συνεπαγόμενων αναγκών. Αντικείμενο.
Στάδια διαπίστευσης Καρκαλούσου Πέτρου. Τι προσφέρει η διαπίστευση σε ένα εργαστήριο Διευκολύνει την εφαρμογή ενός αποτελεσματικού συστήματος ποιότητας.
Ποιοτικός Έλεγχος Πρώτων Υλών Ενότητα 1: Εισαγωγικές Έννοιες Γεώργιος Νταλός, Καθηγητής, Τμήμα Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου, T.E.I. Θεσσαλίας.
Διοίκηση Ποιότητας Ενότητα 7: Φάσεις προς την πιστοποίηση του Σ.Δ.Π. Διδάσκων: Τσέλιος Δημήτριος, Καθηγητής Εφαρμογών Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.
ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ – ΕΠΙΛΟΓΗ ΡΟΛΟΥ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ Θ. Ε. Κ
Το κόστος Ποιότητας    
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡIΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Φορολογικη λογιστικη Αγρότες.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ «ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ» ΤΑΞΗ: Β’3 ΜΑΘΗΜΑ: Τεχνολογία ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: Μ. Τερζή ΜΑΘΗΤΡΙΑ: Χρυσοβέργη Βικτώρια ΣΧ.ΕΤΟΣ: 2013-2014

Διευθυντήσ Ποιοτικού Ελέγχου Που ανήκει: Ο Διευθυντής Ποιοτικού Ελέγχου ανήκει στην Γενική Διεύθυνση και αναφέρεται στο Γενικό Διευθυντή της επιχείρησης. Ποιο είναι το αντικείμενό του: Σκοπός του είναι να φροντίζει ώστε στη βιομηχανία όλοι οι διευθυντές να τηρούν τις προδιαγραφές των συστημάτων, των διαδικασιών και των δεσμεύσεων της διοίκησης σε όλα τα στάδια της βιομηχανικής αλυσίδας.

Καθήκοντα Δοκιμάζει τη λειτουργία των συστημάτων(Ποιοτικός Έλεγχος- Testings).

Κάνει Εσωτερικές Επιθεωρήσεις σε όλα τα τμήματα της βιομηχανίας και ανακοινώνει τα αποτελέσματα στη διοίκηση

Εφαρμόζει διεθνή πρότυπα πιστοποίησης (π.χ. πρότυπα ISO)

Ελέγχει τις διαδικασίες σε όλα τα στάδια της βιομηχανικής αλυσίδας.

Τμήμα Σχεδιασμού

Τμήμα Παραγωγήσ

Τμήμα Προμηθειών

Τμήμα Οικονομικής Διαχείρισης Τμήμα Οικονομικής Διαχείρισης

Τεχνική Διεύθυνση

Ο διευθυντής ποιοτικού ελέγχου είναι υπεύθυνος για τη διασφάλιση της ποιότητας του προϊόντος σε κάθε στάδιο της παραγωγής του .Ο ποιοτικός έλεγχος εξασφαλίζει την αξιοπιστία της επιχείρησης και μεγιστοποιεί το κέρδος.

Το τμήμα ποιοτικού ελέγχου λειτουργεί με βάση προδιαγραφές που καθορίζονται από την πολιτεία αλλά και προδιαγραφές που θέτει η ίδια η επιχείρηση, προκειμένου να είναι ανταγωνιστική . Όσο υψηλότερων ποιοτικών προδιαγραφών είναι ένα προϊόν σε συνδυασμό με την τιμή του, τόσο περισσότερο ανταγωνιστικό είναι στην αγορά .

Διαχείριση πρώτων υλών Το σύστημα διασφάλισης ποιότητας μιας βιομηχανικής μονάδας αποτελεί ένα σύνολο διαδικασιών. Οι διαδικασίες αυτές καλύπτουν όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων που αναπτύσσονται στην καθημερινή λειτουργία ενός εργοστασίου. Μια από τις πιο σημαντικές διαδικασίες σε ένα εργοστάσιο είναι η διαχείριση των πρώτων υλών.

Καθήκοντα- Ευθύνες Ποιοτικού Ελέγχου Καθήκοντα- Ευθύνες Ποιοτικού Ελέγχου   Ο Ποιοτικός Έλεγχος είναι υπεύθυνος για την αποδοχή ή απόρριψη όλων των εισερχομένων υλών.

Ο Ποιοτικός Έλεγχος, θα ενεργοποιήσει και επιβλέψει τη διαδικασία για την επιστροφή των απορριπτόμενων υλών.

Ο Ποιοτικός Έλεγχος θα χρησιμοποιήσει «τρίτους» για την ολοκλήρωση του ελέγχου των πρώτων υλών.

Το εκάστοτε αρμόδιο τεχνικό τμήμα της εταιρείας(π. χ Το εκάστοτε αρμόδιο τεχνικό τμήμα της εταιρείας(π.χ. τμήμα μελετών) σε συνεργασία με το αρμόδιο τμήμα παραγωγής ετοιμάζουν όλες τις προδιαγραφές Α΄ υλών.

Ο Προϊστάμενος Αποθηκών είναι υπεύθυνος για την παραλαβή φύλαξη και παράδοση όλων των πρώτων υλών στην παραγωγή και για την σωστή τήρηση της διαδικασίας αυτής.

Ο Προϊστάμενος Προμηθειών είναι υπεύθυνος να ενημερώνει τον προϊστάμενο αποθηκών για όλες τις αναμενόμενες αφίξεις πρώτων υλών αποστέλλοντας τα σχετικά ανάθεσης κάθε παραγγελίας.

Διαδικασία   Η αγορά των πρώτων υλών γίνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θεσπίζει το εκάστοτε αρμόδιο τεχνικό τμήμα της εταιρείας.

Όταν μια παρτίδα υλικών φτάνει στο εργοστάσιο, ο αποθηκάριος θα κάνει τους παρακάτω ελέγχους, συγκρίνοντας το δελτίο αποστολής του προμηθευτή και την ανάθεση παραγγελίας.

Αν τα υλικά έχουν ή όχι εμφανείς ζημιές, Αν τα υλικά είναι συσκευασμένα σύμφωνα με τις οδηγίες του τμήματος παραγωγής, Αν τα αναγραφόμενα στις ετικέτες συσκευασίας είναι σωστά, Αν παραδίδεται η σωστή ποσότητα. Κάθε παρατηρούμενη ανωμαλία θα πρέπει να αναφέρεται αμέσως στον Ποιοτικό Έλεγχο.

Το υλικό θα τοποθετείται σε κατάλληλο μέρος στην αποθήκη και θα επισυνάπτεται στην παρτίδα μια Κάρτα Αναγνώρισης συμπληρωμένη από τον αποθηκάριο. Η κάρτα αναγνώρισης υποδεικνύει ότι η παρτίδα αυτή θα περάσει από τον έλεγχο ποιότητας.

Ο Ποιοτικός Έλεγχος θα επιθεωρήσει και επαληθεύσει όλα τα υλικά, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της Κάρτας Αναγνώρισης.

Μόλις οι πληροφορίες για την αναγνώριση του υλικού δοθούν, ο Ποιοτικός Έλεγχος θα επιθεωρήσει όλη την ποσότητα των υλικών και θα καταγράψει τα αποτελέσματα στο Δελτίο Αναφοράς Ποιοτικού Ελέγχου Α΄ υλών. O Ποιοτικός Έλεγχος θα ελέγξει τα πιστοποιητικά ελέγχου των υλικών που τα συνοδεύουν και θα πάρει δείγματα για τον έλεγχο των δοκιμών αυτών, όταν δίδεται σχετική εντολή από τον Διευθυντή Ποιότητας. Οι δοκιμές θα γίνουν στο εργαστήριο και τα αποτελέσματα θα καταγραφούν στα κατάλληλα δελτία ελέγχου.

Αν τα αποτελέσματα από τον έλεγχο των πιστοποιητικών ή των δοκιμών είναι εντός των ορισμένων προδιαγραφών αποδοχής, η παρτίδα αυτή χαρακτηρίζεται σαν «κατάλληλη προς χρήση», με σφράγιση της Κάρτας Αναγνώρισης και των κιβωτίων συσκευασίας όλης της ποσότητας με κατάλληλο σήμα του Ποιοτικού Ελέγχου. Εν συνεχεία δίνεται η άδεια στον αποθηκάριο να παραδώσει το υλικό στην παραγωγή από τον Επιθεωρητή Ποιοτικού Ελέγχου με την αποκοπή του κάτω μέρους της κάρτας αναγνώρισης.

ΠΗΓΕΣ http://www.easypedia.gr/el/articles/%CE%B4/%CE%B9/%CE%B5/%C E%94%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%8 4%CE%AE%CF%82_%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%84% CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D_%CE%B5%CE%BB%CE%AD% CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%85.html https://encrypted- tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRWjNBBQr9bLvKzFc2MFTg ajc6K0BVzL-qJn1hj7hU5LUpR14fe https://encrypted- tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRoTTw6hPXBwbVr0LGXCCB Cds4DQhHNutmKJeH3SOI7nN_z-B-jDQ http://users.sch.gr/imarinakis/flow_chart.GIF http://www.teiser.gr/userfiles/photogalleries/photos/tmhma_mhxanolo gias_3/tmhma_mhxanologias_12_52915.jpg http://www.moschou.com/UsersFiles/admin/images/Profile/4.jpg http://www.duth.gr/images/portfolio/ierd.jpg http://www.moec.gov.cy/mtee/images/banner_mtee_gr_03.jpg http://www.atritube.gr/Images-(1)/Warehouse- 2.aspx%3Fwidth%3D620%26height%3D383 http://www.cryologic.gr/library/downloads/Docs/images/650210_%20ve ry%20%20low.jpg http://www.farmamitsop.gr/lq- files/images/1175675353_1175158053xx.jpg