Ο ΦΟΙΒΟΣ, Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΟΔΥΣΣΕΑΣ.
Advertisements

“…ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΗ”
Κάποτε ήταν μια κοπέλα τυφλή. Μισούσε τον εαυτό της που ήταν τυφλή
…από μικρούς συγγραφείς
Ένας πωλητής γνωστού αναψυκτικού γυρνάει από την αποστολή του στη Μέση Ανατολή απογοητευμένος. Ένας φίλος τον ρωτάει: Γιατί δεν είχες επιτυχία με τους.
Τα παραμυθεια.
Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας
Το μυστικό του μουσείου
Μια φορά κι έναν καιρό ζούσαν τρία μικρά λυκάκια με τη μαμά τους.
kοκκινοσκουφίτσα παραμύθι
Τα τρία γουρουνάκια Ονόματα μελών ομάδας:.
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Άρης το σαλιγκάρι Άντον Κρινγκς.
Ο γέρο χρόνος ο στριμμένος
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
Η προετοιμασία των Χριστουγέννων σε όλο τον κόσμο
Έχεις δύο επιλογές! από το
Εργαστήρι παραγωγής λεβέ!!
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ!
Το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας (από την πλευρά του Λύκου)
Music: Smoke gets in your eyes Pictures By: Unknown source Edited by AMRA.
Διαφορετικότητα 4ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού Ομάδα: Δανάη Φαλέκα
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού
Κώστα νομίζω η μέρα δεν είναι καλή σήμερα. Κοίταξε τον ουρανό
Τα Χριστούγεννα στη Φινλανδία
ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ
ΠΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ!; Συγχαρητήρια! Είσαι πια αρκετά μεγάλος για να χρησιμοποιείς την ηλεκτρική κουζίνα ή το φούρνο μικροκυμάτων η μαμά σου σού είπε πως μπορείς.
Κ ΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΉ ΑΓΩΓΉ ! Αιμιλία Αριστείδου. Τις Τίνας της άρεσε πολύ να παίζει με τα παιχνίδια της στην αυλή του σπιτιού της. Όμως κάθε φορά που έβγαινε.
Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΦΟΣ
ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΕΣ ΣΟΦΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δ1.
Κωνσταντίνα Μελίνα Τα τρία μικρά λυκάκια.
Ο Δουλευτάρης και ο Ακαμάτης
ΠΑΡΑΜΥΘΟΣΑΛΑΤΑ Δήμητρα Γαλάνη Αθηνά Κυριάκου.
Ηλιάνα Κοντογεώργη. Τα Χριστούγεννα όλοι στολίζουν δέντρα…
Μια βόλτα στο θέατρο Σπύρος Ρουμελιώτης Α’3.
H Κάλλω και οι Καλικάντζαροι
Το μαγικό χαλί Η ομάδα μας Μαριλή Μάριος Ορέστης Νίκος.
Η μαγεία του Άγιου Βασίλη
Αγαπημένο μου παιδί....
ΕΠΙΜΕΛΙΑ: Κατερίνα Μαράντη Ηλέκτρα Γιαντζίκη Δημήτρης Βασιλείου Νικόλας Έρτσος.
Ιωάννα-Λάουρα - Κλαούντια
Δημιουργικές εργασίες στη λογοτεχνία Δασκάλα: Έλενα Στράτη
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟΛΓΑ Είναι Κυριακή πρωί και η Όλγα έχει ξυπνήσει. Πηγαίνει στη μαμά της και την ρωτάει αν μπορεί να πάει στον φούρνο.
Μια φορά πήγαινα από το σπίτι στην γιαγιά μου και δεν έβλεπα κάτω στο πεζοδρόμιο. Του παγωτατζή χάλασε το φορτηγό του, είχα λίγα λεφτά και αγόρασα ένα.
« ένα άλλο πιθανό … τέλος ». Την κρίσιμη μέρα τύλιξε τα παπούτσια, τα πήρε στο σπίτι και τα έκρυψε. Προς το απόγευμα έβαλε τα καλά του, ετοιμάστηκε και.
Γεια σας ! Είμαι ο μικρός Αριστοτέλης. Μαζί θα ταξιδέψουμε χιλιάδες χρόνια πριν, τότε που οι αρχαίοι Έλληνες έπλαθαν μύθους για να εξηγήσουν όλα όσα συνέβαιναν.
ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Ο Τσάρλυ, ο Κοκκινομάλλης κι ο Πρέστον ένιωσαν μεγάλη έκπληξη όταν ο κύριος Έντουαρτς ήρθε να τους αναζητήσει στην αίθουσα κράτησης. Ο Τσάρλυ.
ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΑΞΗΣ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Η΄ Εξάμηνο Τμήματος Χρηματοοικονομικής.
Ένα παραμύθι για το διαδικτυακό εκφοβισμό
Ο βασιλιάς και το αλάτι Παραμύθι από τη Λιβύη
The cool girls Παναγιώτα Ζαχαρία Χριστίνα Σοβαρά
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ –ΖΩ-ΥΠΑΡΧΩ
Η δύναμη της εικόνας Σήμερα γιορτάζουμε την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου με θέμα «Γίνε η αλλαγή: Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο»
Αγαπημένο μου παιδί....
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
5. Ο Οδυσσέας στην Ιθάκη.
Τα παραμύθια μας 1η προσπάθεια.
Η Κοκκινοσκουφίτσα.
Oι άνθρωποι καθημερινά ελπίζουν…
Η καλύτερη Πρωτοχρονιά.
Επειδή έπρεπε να περιμένει πολλές ώρες, αποφάσισε να αγοράσει ένα βιβλίο για να περάσει η ώρα. Αγόρασε επίσης κι ένα πακέτο μπισκότα.
Επειδή έπρεπε να περιμένει πολλές ώρες, αποφάσισε να αγοράσει ένα βιβλίο για να περάσει η ώρα. Αγόρασε επίσης κι ένα πακέτο μπισκότα.
Η Ζωή θα μπορούσε να είναι ωραία…
ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
Επειδή έπρεπε να περιμένει πολλές ώρες, αποφάσισε να αγοράσει ένα βιβλίο για να περάσει η ώρα. Αγόρασε επίσης κι ένα πακέτο μπισκότα.
Η αναπηρία δεν είναι κολλητική η αγάπη όμως είναι!
Επειδή έπρεπε να περιμένει πολλές ώρες, αποφάσισε να αγοράσει ένα βιβλίο για να περάσει η ώρα. Αγόρασε επίσης κι ένα πακέτο μπισκότα.
Τα τρία μικρά λυκάκια. Μια φορά κι έναν καιρό ζούσαν τρία μικρά λυκάκια. Το πρώτο ήταν άσπρο, το δεύτερο μαύρο και το τρίτο γκρίζο με πράσινη ουρά.
Ονόματα Μαθητών 16o Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου Σχολικό έτος
Emotions
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ο ΦΟΙΒΟΣ, Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Φοίβος περίμενε τον Αϊ Βασίλη και τους βοηθούς του, δηλαδή τα μικρά ξωτικά. Περίμενε όμως άδικα, γιατί ο Αϊ Βασίλης τον έβλεπε που ήταν ξύπνιος κι έτσι δεν πήγαινε! Ο Φοίβος κοιτούσε επίμονα απ’ το παράθυρο, αλλά δεν έβλεπε τίποτα. Μετά από αρκετή ώρα νύσταξε και πήγε στο κρεβάτι του.

Πέρασε μισή ώρα και ο παχύς Αϊ Βασίλης κατέβηκε από την καμινάδα κάνοντας βέβαια πολύ θόρυβο. Ο Φοίβος άκουσε το θόρυβο και ξύπνησε. Άνοιξε τα μάτια και είδε τον Αϊ Βασίλη να μαλώνει τα άτακτα ξωτικά που τρώγανε απ’ τα γλυκά που είχε φτιάξει η μαμά του. Όταν τα είδε όλα αυτά, φώναξε «Ήρθε ο Αϊ Βασίλης!»

- Άντε, αντίο τώρα. Πρέπει να φύγω. Ο Αϊ Βασίλης και τα ξωτικά κρύφτηκαν, αλλά κατάλαβαν πως τους είχε δει ήδη κι έτσι εμφανίστηκαν. Μίλησαν μαζί του αρκετή ώρα, ώσπου ο Αϊ Βασίλης του είπε του Φοίβου - Άντε, αντίο τώρα. Πρέπει να φύγω. - Μα γιατί από τώρα; ρώτησε ο Φοίβος.

Ο Αϊ Βασίλης του εξήγησε πως έπρεπε να μοιράσει και στα άλλα παιδιά του κόσμου τα δωράκια τους κι έτσι έφυγε. Ο Φοίβος στενοχωρήθηκε, αλλά ήταν ικανοποιημένος που μπόρεσε να δει τον περίφημο Αϊ Βασίλη! Και απ’ ό,τι φαίνεται θα τον περιμένει και αυτή τη χρονιά.

Σεναριογράφος : Ναταλία Προκοπίου Φόντο : Κατερίνα Καλιακούδα Σεναριογράφος : Ναταλία Προκοπίου Φόντο : Κατερίνα Καλιακούδα Εφέ : Γρασιέλα Μάλο