Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ένας πωλητής γνωστού αναψυκτικού γυρνάει από την αποστολή του στη Μέση Ανατολή απογοητευμένος. Ένας φίλος τον ρωτάει: Γιατί δεν είχες επιτυχία με τους.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ένας πωλητής γνωστού αναψυκτικού γυρνάει από την αποστολή του στη Μέση Ανατολή απογοητευμένος. Ένας φίλος τον ρωτάει: Γιατί δεν είχες επιτυχία με τους."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ένας πωλητής γνωστού αναψυκτικού γυρνάει από την αποστολή του στη Μέση Ανατολή απογοητευμένος. Ένας φίλος τον ρωτάει: Γιατί δεν είχες επιτυχία με τους Άραβες? Ο πωλητής εξήγησε:

2 Όταν πήγα στη Μέση Ανατολή, πίστευα ότι θα έκανα καλές πωλήσεις, καθώς το αναψυκτικό μας δεν ήταν πολύ γνωστό εκεί. Αλλά, είχα ένα πρόβλημα. Δεν ήξερα να μιλάω Αραβικά. Έτσι, σχεδίασα να περάσω το μήνυμα μέσω τριών πόστερ.

3 Στο πρώτο πόστερ: Ένας άνθρωπος ξαπλωμένος στη ζεστή άμμο της ερήμου... πλήρως εξουθενωμένος, πεσμένος κάτω... Δεύτερο πόστερ: Ο άνθρωπος πίνει το αναψυκτικό μας Τρίτο πόστερ: Ο άνθρωπός μας τώρα πλήρως αναζωογονημένος και γεμάτος ενέργεια... Και αυτά τα τρία πόστερ κολλήθηκαν σε όλα τα μέρη…

4 "Τότε αυτό το κόλπο πρέπει να δούλεψε και να τρελαθήκατε στις πωλήσεις !!!" είπε ο φίλος. Όντως, θα έπρεπε!!! είπε ο πωλητής…αλλά…

5 "Δεν ήξερα όμως, ότι οι Άραβες διαβάζουν από τα Δεξιά προς τα Αριστερά !!!"


Κατέβασμα ppt "Ένας πωλητής γνωστού αναψυκτικού γυρνάει από την αποστολή του στη Μέση Ανατολή απογοητευμένος. Ένας φίλος τον ρωτάει: Γιατί δεν είχες επιτυχία με τους."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google