ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Παράγοντες που επιδρούν στην ταχύτητα μιας αντίδρασης
Advertisements

ΤΟ ΝΕΡΟ.
«ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ
ΜΕΓΑΛΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ – ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μια εργασία των μαθητών της Στ τάξης
Με πόση ασφάλεια χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο;
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Εξωτερική Αξιολόγηση – Επιστημονική.
Ανήλικοι & ηλεκτρονικό έγκλημα
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Msc Αντωνία Μανιάτη.
Παρουσίαση από τους μαθητές της 5Α Τάξης Anna Thomas Οι απόψεις των παιδιών και των δασκάλων για τη σχολική στολή.
Το νερό και η εξοικονόμησή του.
Επιμένετε στο εμφιαλωμένο νερό; ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΒΟΛΟΥ Σε έναν κόσμο όπου βασιλεύει ο υπερκαταναλωτισμός, η υπερβολή και το πλαστικό, δημιουργούνται συνεχώς.
ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ
Κατηγορίες κινδύνων Μικροβιολογικοί, Χημικοί, Φυσικοί
ΕΠΑΛ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ:
Ανακύκλωση «ΓΚΡΙΖΟΥ» Νερού (GreyWater) στη Κύπρο
Της μαθήτριας: Αρμπούζη Γεωργίας Τάξη Α1 του 3ου Γυμνασίου Σπάρτης
Επιμέλεια Εργασίας: Χαράλαμπος Ζέππος, Βασίλης Αλλοίμονος.
ΗΗΜΕΙΑ.
Quatuor Squilla Θέμα: "Πώς επηρέασε η χρήση της κινητής τηλεφωνίας τις διαπροσωπικές σχέσεις και ποια νέα ήθη και γλώσσα εισήγαγε στη σύγχρονη καθημερινότητα;"
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Δ.Ε.Υ.Α
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ
Περιεκτικότητα %w/w - %w/v - %v/v.
ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Κοστολόγηση Μάθημα 19.
Σημειώσεις : Χρήστος Μουρατίδης
Σκοπός της εργασίας Κατά πόσο οι καταναλωτές της Θεσσαλονίκης γνωρίζουν τα βιολογικά προϊόντα Αν αγοράζουν βιολογικά προϊόντα, και ποια είναι αυτά. Η.
1 ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ Αναζητώντας πρότυπα αλληλεπίδρασης χρηστών για ψηφιακές βιβλιοθήκες Εργασία στο Μάθημα: Ψηφιακές.
‘ Go green ’ ( ομάδα γυαλίου ) Δήμητρα Πολίτη Ιωάννα Σπέντζου Σοφία Παναγιωτοπούλου Γιώργος Σταυρόπουλος Αγάπη Σαββίδου.
ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ… ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
«ΥΔΑΤΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ» Κεφάλαιο 5 (Διαχείριση Φυσικών Πόρων Β’ Λυκείου)
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΝΕΡΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Ο νερουλάς Δ΄ τάξη Ενότητα 2η Ρώτα το νερό τι τρέχει Χριστούλα Λουκά.
1 Μπαλωμένου Γεωργία ΑΣΠΑΙΤΕ 2011.
Η Ρύπανση Του Νερού Στα Βριλήσσια
Διατροφή & Υγεία Μαθητών Λυκείου
Σταθάτος Γιάννης Τσαπάρας Χρήστος Τριανταφύλλου Δημήτρης Χάλαρης Στέλιος.
Περιεκτικότητα διαλύματος & εκφράσεις περιεκτικότητας
Ποιο φόβο αγάπησες πάλι;
Ρύπανση από ανθρωπογενείς παράγοντες Γ.Ε.Λ. Νιγρίτας
ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΕΡΑ
ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΝΕΡΟ…
 Κύριο αντικείμενο της μελέτης είναι ο καθορισμός της μεθοδολογίας, των προτύπων (standards) και των διαδικασιών (procedures) για τις πρώτες και πιο.
ΣΧΕΔΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΡΟΥ
ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Τμήμα Τυποποίησης & Διακίνησης Προϊόντων ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΣΤΑΣΕΩΝ ΜΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΝΩΠΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ: «ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ.
OIKOΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 14 ο μαθητικό συνέδριο με θέμα περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές πτυχές της αειφορίας «Αυτός ο κόσμος.
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΑΠΟΡΡΟΗ. Η ποσότητα του νερού που αποτελεί την επιφανειακή απορροή εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων οι κυριότεροι από τους οποίους είναι.
T.E.I. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ (Logistics) ΤΕΡΣΕΝΙΔΟΥ ΕΛΙΝΑ Επόπτρια Καθηγήτρια: ΣΤΑΦΥΛΑ ΑΜΑΛΙΑ.
Ι2: Διερεύνηση και Καταγραφή Χρήσης Ιnternet Έρευνα έτους I2: Διερεύνηση και καταγραφή χρήσης Internet.
Περιβαλλοντική Νομοθεσία Υ. Α /1757/ Ε 103/2010 – Μέτρα, όροι και προγράμματα για την εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων από εκσκαφές, κατασκευές.
ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ:ΔΗ.
Καταιγισμός ιδεών Συνιστάται για την πολυεπίπεδη εξέταση ζητήματος ή κεντρικής έννοιας, μέσω της παρακίνησης των εκπαιδευόμενων να προβούν σε ελεύθερη,
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Γ2 τάξη Δημοτικού Σχολείου Αρναίας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Δ.Ε.Υ.Α
Περιβαλλοντική Νομοθεσία
Καθαρισμός Νερού.
Yδρογεωχημεία – Αναλυτική Γεωχημεία
Φοιτητής: Τάρταρης Παναγιώτης (Α.Μ 6510)
ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Τμήμα Τεχνολόγων Περιβάλλοντος
ATOMIKH ΘΕΩΡΙΑ ● Η ύλη αποτελείται από εξαιρετικά μικρά σωματίδια: τα άτομα , τα οποία δεν μπορούν να διαιρεθούν (δεν τέμνονται) σε μικρότερα. ● Τα άτομα.
ΥΔΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΥΔΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ (σημασία - κατανομή του νερού στον πλανήτη- δραστηριότητες που συμβάλλουν στη διατάραξη του υδρολογικού κύκλου) Αίτια.
Λύματα-Ρύπανση Νερού Ρύπανση του νερού είναι κάθε ουσία που εμποδίζει την κανονική χρήση του νερού. Λύματα είναι τα ακάθαρτα νερά και άλλα υλικά απόβλητα.
Λειτουργία Συστημάτων Ενέργειας
ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ''ΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
Μαθησιακοί στόχοι κεφαλαίου
Εργασία Χημείας για το φαινόμενο του θερμοκηπίου
Έλλειψη νερού στην Αφρική - Μόλυνση υδροφόρου ορίζοντα από πολυεθνικές
ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Τι είναι : κάθε τι που βρίσκετε στη φύση είτε πρόκειται για άψυχα υλικά είτε πρόκειται για οργανισμούς. π.χ. βουνά ,ποτάμια , ο αέρας.
ΥΔΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΥΔΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ (σημασία - κατανομή του νερού στον πλανήτη- δραστηριότητες που συμβάλλουν στη διατάραξη του υδρολογικού κύκλου) Αίτια.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Β2 ΓΕ.Λ. ΕΡΜΙΟΝΗΣ 2013-2014

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΠΟΥΡΙΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Β2 ΝΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΟΤΑΡΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΠΕΤΡΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΚΤΟΡΑΣ Β2 ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΤΑΪΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΤΖΑΦΕΡ ΤΖΑΝΣΕΛ ΤΟΝΤΩΡΟΒΑ ΝΤΕΣΙΣΛΑΒΑ ΤΣΕΛΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΑΝΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΦΟΙΒΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΩΝ ΝΕΡΩΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΝΕΡΩΝ ΠΗΓΗΣ ΦΥΣΙΚΟ ΝΕΡΟ ΑΡΤΕΣΙΑΝΟ ΝΕΡΟ (ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΡΤΕΣΙΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ) ΝΕΡΟ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ (ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ)

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ Τα εμφιαλωμένα νερά που κυκλοφορούν στην αγορά και τη χημική τους ανάλυση Να εξετάσουμε κατά πόσο: Το νερό στην περιοχή μας είναι πόσιμο Να εξετάσουμε κατά πόσο: οι κάτοικοι γνωρίζουν ποιο νερό είναι πιο υγιεινό

ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ…….. Να αναζητήσουμε ……….. Τι είναι το πόσιμο νερό-Ποια είδη πόσιμου νερού υπάρχουν Εάν το νερό της περιοχής μας είναι πόσιμο Ποια είναι η χημική ανάλυση που έχουν τα εμφιαλωμένα νερά κυκλοφορούν στην αγορά Γιατί ο κόσμος προτιμάει το εμφιαλωμένο έναντι του νερού της βρύσης. Εάν οι κάτοικοι γνωρίζουν ποιο είναι το πιο υγιεινό, εμφιαλωμένο ή μη

Η ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΕ: Δημοτικές αρχές Περιβαλλοντικές οργανώσεις κατοίκους της περιοχής μας

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Το νερό της περιοχής μας είναι πόσιμο Οι κάτοικοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν προβλήματα στο νερό Οι κάτοικοι προτιμούν να πίνουν το μη εμφιαλωμένο νερό από το εμφιαλωμένο Οι κάτοικοι πιστεύουν ότι το μη εμφιαλωμένο (πηγής) είναι το πιο υγιεινό

Κάτοικοι της περιοχής μας Εταιρείες εμφιαλωμένου νερού ΠΗΓΕΣ Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. Κάτοικοι της περιοχής μας Εταιρείες εμφιαλωμένου νερού ΄Ιντερνετ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΑΣΗ 1η: Πληροφορίες-Συλλογή Συλλογή πληροφοριών: Internet ΔΕΥΑΕΡ Κάτοικοι της περιοχής μας Εταιρείες εμφιαλωμένου νερού ΦΑΣΗ 2η: Επεξεργασία Επεξεργασία ερωτηματολογίου των κατοίκων Επεξεργασία χημικών αναλύσεων εμφιαλωμένου νερού Επεξεργασία χημικών αναλύσεων πόσιμου νερού ΦΑΣΗ 3η: Παρατηρήσεις Συμπεράσματα

ΦΑΣΗ 1η-Ποια είδη εμφιαλωμένου νερού κυκλοφορούν στην αγορά; ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ υπόγειο νερό που προστατεύεται από τους κινδύνους ρύπανσης και χαρακτηρίζεται από ένα σταθερό επίπεδο μεταλλευμάτων και ιχνοστοιχείων. Το νερό αυτό δεν μπορεί να τύχει επεξεργασίας, ούτε να προστεθούν μεταλλεύματα ή οποιαδήποτε εξωγενή στοιχεία, όπως οι γεύσεις ή οι πρόσθετες ουσίες. ΝΕΡΟ ΠΗΓΗΣ προήλθε από έναν υπόγειο σχηματισμό από τον οποίο ροές του νερού σχηματίστηκαν στην επιφάνεια της γης. Τα νερά πηγής πρέπει να συλλεχθούν μόνο από τη πηγή ή μέσω σωλήνας κατευθείαν στην πηγή. Το νερό από διαφορετικές πηγές μπορεί να πωληθεί με το ίδιο εμπορικό σήμα.

ΦΑΣΗ 1η-Ποια είδη εμφιαλωμένου νερού κυκλοφορούν στην αγορά; ΦΥΣΙΚΟ ΝΕΡΟ(PURIFIED WATER) Επιφανειακό νερό το οποίο έχει τύχει επεξεργασίας προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για ανθρώπινη κατανάλωση. Διαφέρει από το νερό της βρύσης μόνο στο τρόπο που διανέμεται (στα μπουκάλια παρά μέσω των σωλήνων) και στην τιμή. ΑΡΤΕΣΙΑΝΟ ΝΕΡΟ Νερό που προέρχεται από ένα υδροφόρο στρώμα στο οποίο η στάθμη ύδατος είναι υψηλότερη από την κορυφή του υδροφόρου στρώματος. ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΟ ΝΕΡΟ Νερό μετά από την επεξεργασία και την πιθανή αντικατάσταση με το διοξείδιο του άνθρακα, περιέχει το ίδιο ποσό διοξειδίου του άνθρακα που είχε στην πηγή. ΝΕΡΟ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ Προέρχεται από γεώτρηση σε ένα υδροφόρο στρώμα.

ΦΑΣΗ 1η-Γιατί προτιμάται το εμφιαλωμένου έναντι του νερού βρύσης; Το εμφιαλωμένο νερό θεωρείται ασφαλέστερο και καλύτερης ποιότητας . Χαρακτηρίζεται ως μια υγιής εναλλακτική σε άλλα ποτά και οι καταναλωτές το αγοράζουν γιατί εμπιστεύονται τη σύνθεσή του. Χρήσιμο στην παροχή μετάλλων, όπως το ασβέστιο. Το ύδωρ βρυσών μπορεί να μολυνθεί από μια σειρά χημικών, μικροβιακών και φυσικών παραγόντων. Ορισμένοι παράγοντες μπορούν να ελεγχθούν ευκολότερα απ'ό,τι στα διοχετευμένα με σωλήνες συστήματα διανομής

ΦΑΣΗ 2η Χρησιμοποιήσαμε δείγμα 40 ατόμων (οικογενειών) από την περιοχή μας. Πήραμε τα αναγραφόμενα αποτελέσματα χημικών αναλύσεων που υπήρχαν πάνω στις ετικέτες των εμφιαλωμένων νερών που κυκλοφορούν στην αγορά και τα συγκρίναμε με τα αντίστοιχα των νερών που υπάρχουν στην περιοχή μας.

ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΙΜΟ;

ΠΟΙΟ ΝΕΡΟ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ;

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ

ΠΟΙΟ ΝΕΡΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ;

Σύγκριση Χημικής ανάλυσης Εμφιαλωμένων έναντι του νερού βρύσης - πηγής   ΕΜΦ. Α ΕΜΦ. Β ΕΜΦ. Γ ΠΗΓΗΣ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΩΣ Σκληρότητα 14.5 °d 10.3 °d 17.7 5 °d 18 °d NO3 (mg/l) 5.7 2.9 <5 Ph 7.5 7.8 8.2 6.8 8 ΝHy (mg/l) <0.26 <= 0.05 0.2 NO2 (mg/l) <0.05 <= 0.02 PO4 (mg/l) - (11 ° d = 200 mg/l ως CaCO3 )

3η ΦΑΣΗ -ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Ενώ αρκετοί κάτοικοι γνωρίζουν ότι το νερό στο δήμο τους είναι πόσιμο εντούτοις προτιμούν το εμφιαλωμένο ή πηγής. Θεωρούν ότι το εμφιαλωμένο είναι πιο υγιεινό και το προτιμούν περισσότεροι Δηλώνουν άγνοια για την ύπαρξη προβλημάτων του νερού της περιοχής τους (μεγάλη σκληρότητα = πολλά άλατα). Το νερό της βρύσης δε φαίνεται να υστερεί σε χημικά στοιχεία έναντι των εμφιαλωμένων νερών .

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Δεν γνωρίζουν όλοι οι κάτοικοι ποιο νερό είναι καταλληλότερο το εμφιαλωμένο ή το μη εμφιαλωμένο. Είναι ανενημέρωτοι σχετικά με την ύπαρξη προβλημάτων νερού στις κοινότητες τους Οι κάτοικοι δε γνωρίζουν ποιο νερό είναι πιο υγιεινό.

Υπεύθυνη καθηγήτρια: Σαρρή Σοφία, φιλόλογος

Ευχαριστούμε