ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΓΗ Τα πάντα οδηγούν εκεί!.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Από το χωράφι στο πιάτο μας Σκέψεις, εμπειρίες, ερευνητικά δεδομένα.
Advertisements

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.
ΠΕΛΑΤΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ Νίκος Τσάμης Γ. Διευθυντής Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής, ΜΒΑ Επενδύσεις σε Νέες Τεχνολογίες.
8 κανόνες της έξυπνης κατανάλω-σης Κλείσε τον κύκλο
Συνεργασίες σχολείων στην Ευρώπη
Τι είναι Franchise;(δικαιόχρηση)
Δρ. Κων/νος ΜαρινάκοςΤουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη1 Δρ. Κων/νος Μαρινάκος Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας.
Στρατηγική Προώθησης.
ENTI : ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ (Innovative Actions, under the ERDF ) ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ 2011 Δ.Α.ΣΤΑ.ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Eξειδικευμένες υπηρεσίες internet Κάντε κλικ για την συνέχεια της παρουσίασης.
Polyxeni Παρασκευή και πώληση φυσικών καλλυντικών
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ ΙΩΑΝΝΑ ΛΥΜΠΕΡΑΛΗ, MSc. ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ.
Μικροδιδασκαλία: Παρουσίαση Επιχειρηματικού Σχεδίου με τίτλο:……
.  Η ελαιοκομία παίζει σημαντικό ρόλο στην οικονομία της περιοχής μας, αφού αποτελεί την κύρια πηγή εισοδήματος για τους κατοίκους. Στην περιοχή μας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝOΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ LEADER +
Μία υποδειγματική κοινωνία
H Point Services είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών διαχείρισης εγκαταστάσεων που εδρεύει στην Ελλάδα με συνεργαζόμενες εταιρείες στα Βαλκάνια όπως.
Στόχοι, μεθοδολογία, διαδικασίες Μιχάλης Μεταξάς Innovatia ΕΠΕ, Σύμβουλος Διαχείρισης Έργου.
ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΤΑ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΑΣ ……
Ημερίδα για το 7ο Π.Π. Ε&ΤΑ της ΕΕ ( ), 22 /09/2006 – Θεσ/νίκη Συμμετοχή & Αξιοποίηση της Ευρωπαϊκής Έρευνας στους τομείς των Κοινωνικών, Οικονομικών.
Βλάχου Χριστίνα Γεωπόνος Επιστήμονας&Τεχνολόγος Τροφίμων
Κανάλια διανομής και παγκόσμιες αγορές
Δ΄Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Ν. Δημητριάδης/ STRATIS ΕΠΕ 1 13 Μαϊου Η Προοπτική της Ευρυζωνικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας 1 10 Μαϊου Αμφιλοχία «Αξιοποίηση της.
Σκοπός της εργασίας Κατά πόσο οι καταναλωτές της Θεσσαλονίκης γνωρίζουν τα βιολογικά προϊόντα Αν αγοράζουν βιολογικά προϊόντα, και ποια είναι αυτά. Η.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 3. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (Κοι. Σ. Π. Ε
Η μέλισσα ένα ασπόνδυλο ζώο
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σύνδεση Έρευνας και Παραγωγής – Συνεργασία ΑΕΙ, ΤΕΙ, Ερ. Φορέων με Παραγωγικές Μονάδες, Διοίκηση και Διαχείριση.
Υπουργείο Εξωτερικών / Ο.Π.Α. 7 Απριλίου 2009 “Κρίσιμοι Παράγοντες Επιτυχίας των Ε.Δ.Ε. και ο Ρόλος των Ελλήνων Στελεχών” Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης Οικονομικό.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Greek Foodosophy- Mall για παραγωγούς Η φρέσκια, νέα ιδέα εμπορίου.
Ομάδα σύνταξης επιχειρηματικού σχεδίου: ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Φοιτητές του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού.
ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ και οι επιδράσεις του…. Ορισμός: Ηλεκτρονικό εμπόριο είναι η πραγματοποίηση εμπορικών συναλλαγών (αγορών προϊόντων, υπηρεσιών ή.
Τι είναι το Made in Greece Ο Συνεργάτης σας στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Ίντερνετ Εργαλείο για την ανάπτυξη των πωλήσεων και των εξαγωγών Η μηχανή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Κουκουρίκου Αρίστη Δασκάλα Βέροια, 2010.
ΛΕΟΝ...κύκλωση Ο.Ε. Δραστηριότητες ομίλου επιχειρηματικότητας
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ «ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟ MARKETING ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ:
 Οι Δημόσιες Σχέσεις αναφέρονται στην προσπάθεια μίας επιχείρησης να προβληθεί ευρέως και να δημιουργήσει θετική εικόνα γύρω από το πρόσωπό της.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ «ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΡΙΣΜΑ Α.Ε.» Φοιτήτρια: Μαίρη Παπαδοπούλου ( Α.Μ. 8240) Επιβλέπων:
Ερευνητική Εργασία Β Λυκείου
ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΜΠΑΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ
ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Β΄ ΤΑΞΗ Τ.Ε.Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΧ.ΕΤΟΣ
ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Τμήμα Τυποποίησης & Διακίνησης Προϊόντων ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΣΤΑΣΕΩΝ ΜΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΝΩΠΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ: «ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ.
ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ / ΤΡΟΦΙΜΩΝ Εισήγηση 6 η Δρ. Δημήτριος Π. Πετρόπουλος Οικονομολόγος.
Επιλεγμένες δράσεις για την ανάπτυξη της αγροτικής επιχειρηματικότητας Καθηγητής Κων/νος Τσιμπούκας Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Εισήγηση 4 η Δρ. Δημήτριος Π. Πετρόπουλος Οικονομολόγος.
ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΓΟΡΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Στρατηγική Προώθησης.
Γιαννάκης Θεοδούλου Φυσικός - Επιχειρηματίας
Κανάλια διανομής και παγκόσμιες αγορές
Δρ. Ιωάννης Ε. Χανιωτάκης
ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Ομφάκινον Ομφάκινον.
Καινοτομία και Νέες Τεχνολογίες στην Αγροτική Παραγωγή
There is always a way… Τετάρτη 26 Απριλίου 2017
ΠαρουσΙαση επιχειρηματικοΥ σχεδΙου
Μέλι: παραγωγή – προϊόντα - χρήσεις
Τεχνικά Θέματα Πωλήσεων και Προδιαγραφές Υλικού και Λογισμικού
Υπό την φοιτήτρια: ΒΑΛΙΕΒΑ ΖΑΡΗΝΑ (Α.Μ. 8464)
Τεχνολογία Β’ Γυμνασίου
Biz Experts
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ECOLABEL
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ 13o Γυμνάσιο Πατρών Τάξη:Β2 Μάθημα: Τεχνολογία Καθηγήτρια: Αλπέτζου Κ. Μαθητής: Tηλέμαχος Βρεττάκος Σχολικό έτος:
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ 13o Γυμνάσιο Πατρών Τάξη:Β2 Μάθημα: Τεχνολογία Καθηγήτρια: Αλπέτζου Κ. Μαθητής: Tηλέμαχος Βρεττάκος Σχολικό έτος:
ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΓΗ Τα πάντα οδηγούν εκεί!

Αγροτουρισμός Ο αγροτουρισμός παρέχει στον ενδιαφερόμενο αρκετές γνώσεις: Για τη ζωή στην φύση. Για την περιοχή. Για τη ζωή των ανθρώπων που κατοικούν εκεί.

Αρκαδίας Γη Η Επιχείρηση Η σκέψη για υλοποίηση της επιχείρησής μας ήταν η υστέρηση της Αρκαδίας σε παρόμοιες επιχειρήσεις και πολλοί ήταν αυτοί που αναζητούσαν τον αγροτουρισμό σε συνδυασμό με βιολογικά προϊόντα.

Διαθέσιμες Υπηρεσίες Στη φάρμα μας παρέχουμε τις κατάλληλες υπηρεσίες για την εξοικείωση των επισκεπτών στο χώρο μας: Ξενώνας Εργαστήρια Καφέ-μπάρ Πρόγραμμα ξενάγησης Κατάστημα

Προϊόντα Μέλι Τσάι βουνού Χαμομήλι Βασιλικός πολτός Κρασί Δεντρολίβανο

Μέλι Το μελί μας κατασκευάζεται βιολογικά από δικά μας μελίσσια με παραδοσιακό τρόπο για να μην χάνει την ποιότητα και τη γεύση του.

Τσάι βουνού Το τσάι βουνού το μαζεύουμε από τα βουνά διότι έχει φαρμακευτικές ιδιότητες και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως φάρμακο για το κρυολόγημα και τις ιώσεις.

Χαμομήλι Επίσης το χαμομήλι το μαζεύουμε από τους αγρούς και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θεραπευτικούς σκοπούς, όπως το κρυολόγημα και οι ερεθισμοί της επιδερμίδας.

Βασιλικός πολτός Είναι μια κρεμώδης φυσική ουσία η οποία εκκρίνεται από τους υποφαρυγγικούς αδένες των μελισσών. Οι εργάτριες μέλισσες παράγουν αυτή την τροφή αποκλειστικά και μόνο για να θρέψουν τις βασίλισσες και τις προνύμφες.

Κρασί Το κρασί μας παράγεται από δικά μας αμπέλια χωρίς την προσθήκη χημικών ουσιών. Σε διαγωνισμό που έχει πραγματοποιηθεί το κρασί μας έχει πάρει το βραβείο του καλύτερου κρασιού ανταγωνιζόμενο με όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Δεντρολίβανο Το βιολογικό δεντρολίβανο το καλλιεργούμε στους κήπους μας. Το δεντρολίβανο χρησιμοποιείται κυρίως για την μαγειρική ως αρωματικό στοιχείο.

Ανταγωνισμός Υπάρχει μικρός ανταγωνισμός στον επιχειρηματικό χώρο διότι εμείς παρέχουμε ένα πλήθος από υπηρεσίες και προϊόντα ενώ οι ανταγωνιστές μας παρέχουν μόνο ένα μέρος από αυτά.

Προσέγγιση πελατών Διαφημιστικά φυλλάδια Διαφημίσεις στο ραδιόφωνο Διαφήμιση μέσω κοινωνικών δικτύων (www.facebook.com/groups/19558857134611/?fref=ts) Προώθηση – επίδειξη προϊόντων μέσω άλλων εταιριών – καταστημάτων.

Στρατηγική διανομής Η πώληση των προϊόντων θα γίνεται κυρίως από την ιστοσελίδα την οποία έχουμε δημιουργήσει με σκοπό την εύκολη πρόσβαση των καταναλωτών στα προϊόντα μας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό. Το γεγονός αυτό μας βοηθά στην εδραίωση της επιχείρησης μας αλλά και στην αύξηση των πωλήσεων μας. Η πώληση θα είναι χονδρική και λιανική.

Θετικά στοιχεία Οι καλές δημόσιες σχέσεις με τον εμπορικό κόσμο της περιοχής που θα κινηθούμε . Η ισχυρή γνώση σε όλους τους τομείς της επιχείρησης, που μας επιτρέπει να κινηθούμε χωρίς να εξαρτόμαστε από άλλους Η ιδιοκτησία των εδαφών που παρέχουμε μας επιτρέπει την αποδοτική παραγωγή δίχως έξοδα ενοικίων.

Αρνητικά στοιχεία Η ρύπανση του περιβάλλοντος που μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα των προϊόντων μας, των ζώων μας και των καλλιεργειών μας.

Δομή και ιδιοκτησία της επιχείρησης Η επιχείρηση μας είναι συνεταιρική και αποτελείται από 15 συνεταίρους που ο καθένας ασχολείται με το δικό του πόστο. Ο λόγος για τον όποιο κάναμε αυτό τον συνεταιρισμό είναι γιατί ο κάθε ένας από εμάς είχε και το δικό του επάγγελμα, έτσι αποφασίσαμε να τα ενώσουμε και να ασχοληθούμε με όλες τις πτυχές του αγροτουρισμού.

Δομή και ιδιοκτησία της επιχείρησης Αγγελοπούλου Αναστασία Υπεύθυνη Ελαιώνα Γεωργόπουλος Φώτιος Πληροφορικός Καλαντζή Νίκη Κτηνοτρόφος, Μελισσοκόμος Μαντζαβάς Θεόδωρος Διευθυντής marketing Νικολακοπούλου Θεοδώρα Υπεύθυνη μεταφορών

Δομή και ιδιοκτησία της επιχείρησης Πλοτόνοβ Βιτάλι Πληροφορικός Σεριάτος Αθανάσιος Μελισσοκόμος, Υπεύθυνος Ελαιώνα Σκέβης Κλεάνθης Αμπελουργός Σταματελοπούλου Ιωάννα Κτηνοτρόφος, Υπεύθυνος Ξενοδοχειακής Μονάδας Σωτηρόπουλος Παναγιώτης Νομικός, Οικονομικός Σύμβουλος

Δομή και ιδιοκτησία της επιχείρησης Τουλκερίδης Δημήτριος Υπεύθυνος κρεάτων Τσόπα Ελπίδα Γεωπόνος Φελούκας Κων/νος Υπεύθυνος Ξενοδοχειακής Μονάδας Ψύλλα Αικατερίνη Οινοποιός Ψύλλας Γεώργιος

Στοιχεία επικοινωνίας Τηλ.επικοινωνίας 27910-12345 Fax 27910-65444 Ιστότοπος μας http://users.sch.gr/idrakopou

Αγροτουρισμός στην Αρκαδία Υπηρεσίες Επικοινωνία Φωτογραφικό υλικό Εκδηλώσεις Διαγωνισμοί Βιολογικά προϊόντα Δραστηριότητες

Αγροτουρισμός στην Αρκαδία Υπηρεσίες Φάρμα Τα ζώα μας Εργαστήρια Καφέ-μπαρ Πρόγραμμα ξενάγησης Κατάστημα Ξενώνας Εκδηλώσεις Ποδηλατική διαδρομή στα μονοπάτια του χωριού Εκδηλώσεις περιαυτολογικού ενδιαφέροντος Πεζοπορική διαδρομή στα μονοπάτια

Αγροτουρισμός στην Αρκαδία Προϊόντα Μέλι καστανιάς Μέλι έλατο Τσουκνίδα Ρίγανη Τσάι βουνού Δεντρολίβανο Δυόσμος Μέντα Προϊόντα Χυλοπίτες Γύρη λουλουδιών Βασιλικός πολτός Ζαμπόν Σαλάμι αέρος Λουκάνικα Χοιρινή ωμοπλάτη Παστό Χαμομήλι Μέλι καστανιάς Μέλι έλατο Τσουκνίδα Ρίγανη Τσάι βουνού Δεντρολίβανο Δυόσμος Μέντα Διαγωνισμοί Διαγωνισμός Πίτας Πανελλήνιος Διαγωνισμός Σχολείων Διαγωνισμός καλύτερου πιάτου Το καλύτερο κρασί