Όλγα Σταυροπούλου – Σαλαμούρη Μίλητος Αναδυόμενες Τεχνολογίες & Υπηρεσίες.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΚΟΜΒΟΣ ΕΠΙΧΕΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ της ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ INNOVATION HUB OF TECHNOPOLIS CITY OF ATHENS.
Advertisements

Παρουσίαση προτεινόμενου εκπαιδευτικού προγράμματος
«Η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του ΕΑΠ»
«Συμβουλευτική υποστήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο Δήμο Αθήνας σε θέματα επιχειρηματικότητας και συνεργασιών με σκοπό την ενίσχυση της καινοτομίας.
Συνεργασία Εκπαιδευτικών και Γονέων
Καλώς ήρθατε. Όραμα της AIESEC είναι να αναπτύξει τα μέλη της μέσα από τις εμπειρίες που τους προσφέρει και να τους παρέχει πολιτισμική και εργασιακή.
Start Ups Μόδα, ανάγκη ή ευκαιρία
«Προετοιμασία για καριέρα ως επιχειρηματίας ή αυτοαπασχολούμενος» Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος καθηγητής.
CC – Chemical Creativity
1 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας επιχειρηματιών Λευκωσία, 2011 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
BUILDING AN EXTRAVERT & SUSTAINABLE APPROACH A. GORTZIS EUROPEAN PRESIDENT OF BUSINESS ETHICS.
ΗΜΕΡΙΔΑ «Αγροτική Επιχειρηματικότητα: Ελληνικά Προϊόντα και Τεχνολογίες Αιχμής» ( ) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ELDOM Α.Ε.Β.Ε. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ.
“Capacity Building in Sustainable Public Procurement” Πρόγραμμα LIFE+ “Capacity Building in Sustainable Public Procurement” Πολύνα Γκιόκα Οικολογική Εταιρεία.
Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα στην Αθήνα
Διεπαγγελματική μάθηση στόχοι?
Ε υ ρ ω π α ϊ κ ό Δ ί κ τ υ ο Ε μ π ε ι ρ ο γ ν ω μ ό ν ω ν & Τ ε χ ν ο μ ε σ ι τ ε ί α ς Μ Κ Ο www. euronet.org.gr.
Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα - Αξιοποίηση της Έρευνας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Στόχοι, μεθοδολογία, διαδικασίες Μιχάλης Μεταξάς Innovatia ΕΠΕ, Σύμβουλος Διαχείρισης Έργου.
ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ
Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου
Teachers4Europe Χρύσα Παπαλαζάρου 1ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου.
Γραφείο Διασύνδεσης Πα.Μακ. 1 Το Γραφείο Διασύνδεσης λειτουργεί από το 1994, προσανατολισμένο στην άμεση, έγκυρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ 2020 ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ Προχωράμε….. Καλώς ήρθατε.
Coaching : Διαφορετική οπτική στην κρίση
Καλησπέρα σας! Ως συνέχεια της ενότητας που αφορά στα συστήματα διασφάλισης της ποιότητας σε ΑΕΙ, θα σας παρουσιάσω την εμπειρία της ΒΚΠ του ΠαΜακ να κατανοήσει.
ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ. Το εργαστήρι στηρίζεται στην ενεργητική παρουσία των συμμετεχόντων. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα μέσα από την ανταλλαγή.
1/ Anastasia Pseiridis | Assistant Professor Hellenic Republic University of Central Greece Department of Regional Economic.
Επιχειρηματική Αξιοποίηση Ερευνητικών Αποτελεσμάτων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πρόγραμμα «Έργο Αθήνα» ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.
Ε.Ψ.Ε.Π.Α. (ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ) ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ; ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ.
Enterprise and Industry Directorate General
ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Γιάννης Παπαδάκης Υπουργείο Ανάπτυξης Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας Δ/νση Τεχνολογικής.
Μητρικός Θηλασμός Υποστήριξη μητέρας προς μητέρα
ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ.
Εποπτεία και διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού
ΦΙΛΙΑ Σε μια αληθινή φιλία, βρίσκομαι μαζί με τον άλλο άνθρωπο για να μοιραστούμε την ίδια τη ζωή, τις χαρές και τις λύπες της. Ο αληθινός φίλος είναι.
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ Όνομα:Χίνη Δήμητρα Εξάμηνο σπουδών:Δ Αριθμός μητρώου:3305.
ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ (ΕΕΔΕΓΕ)
Νίκος Ε. Σκουλάς & Συνεργάτες
Συνεργασία Εκπαιδευτικών και Γονέων
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Γίνε δραστήριος φοιτητής! Απόκτησε εμπειρίες- δεξιότητες! Ξεκίνησε την καριέρα σου σήμερα! Τρίτη 17/3/2015, ΚΕ.Δ.Ε.Α. Κική Ματσούκα Σύμβουλος Σταδιοδρομίας,
European Students of Industrial Engineering and Management ESTIEM ESTIEM European Students of Industrial Engineering and Management LG Chios.
E cίnιsι Business Centers Κέντρα Επιχειρηματικότητας Case study - ξεκινάμε μαζί.
Επιχειρηματικότητα Τα μυστικά της δημιουργίας πετυχημένων επιχειρήσεων Θεόφιλος Βασιλειάδης - Καριέρα ΑΕ 23 Νοεμβρίου 2006.
Πολιτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση 1 Δεκεμβρίου 2014 Βλάσης.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ & ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ Α.Π.Θ.
ΤΕΕ/ΤΚΜ Απασχόληση Επιχειρηματικότητα Εβρενογλου Βασίλης Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός αν. Προϊστάμενος Τμήματος Επαγγελματικών Θεμάτων 1 Δεκεμβρίου 2014.
Ενισχύοντας την Δέσμευση και τα Αποτελέσματα σε Έποχές Κρίσης Δεσμεύοντας και Κινητοποιώντας τους Franchisees.
Αγρίνιο, 28 Μαρτίου 2012 Ελένη – Αναστασία Κερκεντζέ Υπεύθυνη λειτουργίας ΔΑΣΤΑ.
1 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΟΡΑΜΑ2. ΣΚΟΠΟΙ3. ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΚΟΠΩΝ4. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ6. ΜΕΛΗ7.
Nέα πιστωτική πολιτική: Η αμοιβαία συνεργασία μας, φέρνει τα πρώτα θετικά αποτελέσματα για όλους μέσα στις πρώτες κιόλας ημέρες υλοποίησης.
Πέτρος Ροδακινιάς, Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας, ΜΟΚΕ ΠΘ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΜΟΚΕ) Συμβουλευτική Επιχειρηματικότητας.
Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Γκωλέτσης Επ. Υπεύθυνος ΜΚΕ Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Αγρίνιο,
ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Βασιλεία Ι. Σινάνογλου Αναπληρώτρια Καθηγήτρια
ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ για το μάθημα της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Αθήνα, 1-2 Απριλίου 2005
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής»
Γυναικεία επιχειρηματικότητα και Ανάκαμψη ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Ακαδημία Ταχυδρομικών Υπηρεσιών
Προσχολική Παιδαγωγική
Το ΕΣΠΑ και οι ευκαιρίες χρηματοδότησης στην Ελλάδα
Επιχειρηματικότητα Ενότητα # 7: Επίλογος. Σύνοψη
Τι είναι η Επιχειρηματικότητα;
Προσχολική Παιδαγωγική
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ-ΓΟΝΕΩΝ Γιαλυράκη Πόπη Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας(Msc), Play Therapist Θεραπεύτρια ζευγαριών (ICEEFT), Εκπαιδεύτρια ομάδων γονέων(Gordon-Fillial)
Η παρωχημένη τακτική του πολέμου vs της τέχνης να βρίσκεις τη λύση
Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την παρουσία σας στο:
Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την παρουσία σας στο:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ενημερωτική Ημερίδα στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Καινοτομίας στον τομέα της Αγροδιατροφής του έργου AGROINNOECO / Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Όλγα Σταυροπούλου – Σαλαμούρη Μίλητος Αναδυόμενες Τεχνολογίες & Υπηρεσίες

Τελευταίο Θρανίο Όλγας & Νατάσσας Μπροστά μας Ανθή & Άννα Αρσάκειο Θηλέων Ψυχικού

Northeastern University, USA Πανεπιστήμιο Βρυξελλών

αναβαθμίζουμε τη θεωρητική γνώση με πρακτική εμπειρία

Μια συνεργασία μεταξύ δύο ανθρώπων που συνήθως εργάζονται στον ίδιο τομέα ή/και μοιράζονται κοινές εμπειρίες. Μια υποστηρικτική σχέση που βασίζεται σε αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό. Ένας αποτελεσματικός τρόπος να βοηθήσεις άλλους να προοδεύσουν στην καριέρα τους και να αναπτυχθούν και σε προσωπικό επίπεδο. Δεν αξιολογεί, δε συγκρίνει, δεν εκπαιδεύει. Εντοπίζει από κοινού τις ανάγκες και προτείνει λύσεις ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες του καθοδηγούμενου. Προτείνει πρακτικές συμβουλές που απομυθοποιούν τις δυσκολίες και δημιουργούν συνθήκες ανάπτυξης και βελτίωσης Είναι εμπιστευτικό, συνεργατικό και βοηθητικό.

Στην χώρα μας η δράση υλοποιείται από το ελληνικό δίκτυο BUSINESS MENTORS

Πώς; Φέρνουμε σε επικοινωνία ζευγάρια mentoring από όλη την Ελλάδα που θα συναντώνται τακτικά για τουλάχιστον 12 μήνες και θα έχουν αμοιβαίο όφελος από την ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τις γυναίκες επιχειρηματίες όλων των ηλικιών να διατηρήσουν με επιτυχία την επιχείρησή τους. Τι κάνει το ελληνικό δίκτυο BUSINESS MENTORS? Δημιουργεί δεσμούς συνέργειας μεταξύ επιτυχημένων επιχειρηματιών (mentors) και γυναικών επιχειρηματιών που ξεκίνησαν πρόσφατα τη δική τους επιχείρηση (mentorees), και που καλούνται να ανταπεξέλθουν στα δύσκολα πρώτα χρόνια της επιχειρηματικότητας. Για ποιο λόγο? Γιατί πιστεύουμε ότι η καθοδήγηση από επιχειρηματίες – πρότυπα και γενικότερα τα επιτυχημένα παραδείγματα επιχειρήσεων θα επηρεάσουν θετικά και θα ενισχύσουν τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, ειδικά σε περιόδους οικονομικών προκλήσεων όπως είναι η περίοδος που ζούμε σήμερα στην Ελλάδα.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας!