ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ Ο Διονύσης Μακρής ή αλλιώς Διονύσης Συντριβάνης γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου1982 στη Θεσσαλονίκη!Συμμετείχε στο ελληνικό talent show Dream.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ο ΟΛΟΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΑΡΟΣ Του Φρανσίσκο Κούνα Εάν έρθεις στο σπίτι μου, από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς μου θα δεις τη θάλασσα, την παραλία και πολλές.
Advertisements

A d e l e.
ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!
«Τι είναι αυτό που σας εκπλήσσει περισσότερο στους ανθρώπους;»
Μια ομάδα από άντρες κάθονται στη σάουνα και συζητούν για δουλειές και μετοχές, όταν ξαφνικά χτυπάει ένα κινητό...
ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
‘Aπιστος Σύντροφος ?.
Για σου. Σε σκεπτόμουν όλη μέρα!!!
ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ
Ποίημα στον Φίλο Jorge Luis Borges Κλικ για το επόμενο.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
Η ΤΑΞΗ ΣΤ’1.
Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ.
Ο βασιλιάς των βατράχων
Βλέπω την ιστορία Δραστηριότητες Διαδίκτυο Χριστίνα Οικονόμου.
Παρίσι!Μία πόλη γεμάτη αξιοθέατα!!!!
Μια παρέα από άντρες κάθονται στη σάουνα και συζητούν για δουλειές και μετοχές, όταν ξαφνικά χτυπάει ένα κινητό...
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
 ΜΑΡΙΑ XATΖΗΚΑΛΛΙΑ  ΤΑΞΗ Β2  ΕΤΟΣ  ΜΑΘΗΜΑ ΙΛΙΑΔΑ –ΣΕΛΙΔΑ45, ΑΣΚΗΣΗ 2δ 1 ZAΡΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑ.
Όλα τώρα γύρω μου γελούνε κι απ’ αγάπη τώρα με μεθούνε σαν φιλώ γλυκά τα δυο σου χείλη που `ναι σαν τριαντάφυλλα τ’ Απρίλη.
Ο Πάνος στη «Στοιχειωμένη αίθουσα» δήλωσε για τον Ιορδάνη: «Αυτός έχει τσακωθεί με τη Γραμματική, όπως και με κάθε άλλο μάθημα εκτός από τα Μαθηματικά.
Πές μου λατρεία μου... Σε ακούω... Αγάπη μου...
Music: Smoke gets in your eyes Pictures By: Unknown source Edited by AMRA.
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ!!!
Κελεσίδης Βαγγέλης.
Οι μαθήτριες Ε΄ Δημοτικού Σταυρίνα Άννα. Μια φορά και έναν καιρό στο σχολείο των κοντοπόδαρων καθώς παίζανε μπάλα εμφανίστηκε ένας μακροπόδαρος που τον.
Συνέντευξη από τη μητέρα μου Στέφανος Ν. Β1΄ Σχολικό έτος
Είμαστε μια τάξη πολύ πολύ εντάξει…
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑ : ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΤΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ
Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΓΓΕΛΑ ΚΟΥΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 12 ΕΤΩΝ.... ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ ΧΙΧΙΧΙ... ΤΑ ΛΕΜΕ!!!
Σεμπάστιαν Πίλαρτζικ Θάνος Κανέλλος Τζαβέλας Νέστορας
ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (1)
Ο καλύτερος φίλος είναι αυτός
Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε ένα νησί στο οποίο ζούσαν όλα τα συναισθήματα. Εκεί ζούσαν η Ευτυχία, η Λύπη, η Γνώση, η Αγάπη και όλα τα άλλα συναισθήματα.
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΛΟΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δ’ ΤΑΞΗ
Καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Μάνο Λοΐζο: Γιάννης Πάριος
ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ… ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΚΖ.
Αγαπημένο μου παιδί....
9 ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΑμΕΑ Αφιέρωμα στην Από την ΣΤ΄ Τάξη Σχολ. Έτους Ιουνίου 2014 Σύνταξη κειμένων: κ. Μπλούκα.
Το Πορτρέτο του Εαυτού μου
Μην τολμήσεις και μιλήσεις γιατί θα σου κάνουμε χειρότερα! Πρέπει να μας φοβάσαι!
Σεπτέμβριος 2015 Στ΄1. Λουίζα Μέι Άλκοτ  Τέσσερεις αδερφές η Μέγκ, η Τζό, η Μπέθ και η μικρή Άμμυ. Η κάθε μια με τις φιλοδοξίες της ζει την εφηβεία.
« ένα άλλο πιθανό … τέλος ». Την κρίσιμη μέρα τύλιξε τα παπούτσια, τα πήρε στο σπίτι και τα έκρυψε. Προς το απόγευμα έβαλε τα καλά του, ετοιμάστηκε και.
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ UNICEF ΜΕ ΘΕΜΑ: “Να σας γνωρίσω τους φίλους μου, τα παιδιά του κόσμου” ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ: “ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ”
Σεπτέμβρης 2015 ΣΤ’2.. Η συγγραφέας του βιβλίου είναι η Ζωρζ Σαρή.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΣΧ.ΜΟΝΑΔΑ: 6/ΘΕΣΙΟ ΔΗΜ. ΣΧ. ΑΓΚΑΘΙΑΣ-ΚΥΨΕΛΗΣ ΣΧ.ΕΤΟΣ: ΤΑΞΗ: Α' ΜΑΘΗΤΕΣ: 15 ΔΑΣΚΑΛΑ: ΜΑΝΙΑ ΑΘΗΝΑ.
The cool girls Παναγιώτα Ζαχαρία Χριστίνα Σοβαρά
Βιωματική Δράση Α΄Τάξης 2ου Γυμνασίου Πεύκης
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ –ΖΩ-ΥΠΑΡΧΩ
Η δύναμη της εικόνας Σήμερα γιορτάζουμε την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου με θέμα «Γίνε η αλλαγή: Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο»
ΞΕΝΙΤΙΑ Ονοματεπώνυμο: Κόνιαρη Ζωή Όνομα Καθηγητή: κ. Ζάχου Μάρθα
«Το σχολείο που ήταν οι δικοί μου, το σχολείο που είμαι και το σχολείο που θα ήθελα να είμαι» ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ Ανοικτόγλου Γιώργος Αϊβαλιώτης Χρήστος.
Αγαπημένο μου παιδί....
ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΖΩΟ Ο ΚΑΪΖΕΡ ΜΟΥ!!!
που με δίδαξε η μαμά μου:
ΣΤΑΥΡΟΣ Τεμπελησ 17/9/2015 ΣΤ΄2.
Η ζωή των δουλοπάροικων
ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΥΛΑΚΟΥ E’2 16/19/15.
1.Βλέπω στα μάτια σου τη θλίψη. Νοιώθω την τελευταία σου χαρά.
Νίκη Μιχαλακάκου Τάξη Δ’1 Δημοτικού.
Περιπέτεια στη Σκουπιδανία
Γραφή της πρόσθεσης με τη χρήση συμβόλων
ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΙΛΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;
Τι σημαίνει φιλία για μένα;
Λογος της γυναίκας 9/11/2018 γεωργία κ..
Βολιβία Σούπερ αυτοκινητόδρομος.
Για σου. Σε σκεπτόμουν όλη μέρα!!!
Η Αγγελική Διπλός τόνος Αρβανιτάκη Μαρία. Παίζουμε σχολείο ; Εγώ θα είμαι ο δάσκαλός σου. Κι εγώ ο μαθητής σου. Εμείς θα είμαστε οι δάσκαλοί σας.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ Ο Διονύσης Μακρής ή αλλιώς Διονύσης Συντριβάνης γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου1982 στη Θεσσαλονίκη!Συμμετείχε στο ελληνικό talent show Dream Show! To 2006 κυκλοφόρησε το πρώτο του Αlbum με τιτλο:AΠΟΛΑΥΣΗ...

Πρόκειται για 13 κομμάτια που μουσικά υπογράφει ο Βαγγέλης Τούντας,ένα ο Μάριος Ψιμόπουλος ενώ τους στίχους υπογράφει η Εύη Δρούτσα! Κυκλοφορεί απο τη Sony BMG!

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥ!!!! *Παίζει τουμπερλέκι και μπουζούκι!Τις πρώτες νότες έμαθε απο τον λατρεμένο του πατέρα! *Στη Θεσσαλονίκη έπαιζε σε μια ομάδα μπάσκετ! *Πηγαίνει συνεχώς στο γήπεδο να δεί την αγαπημένη του ομάδα τον ΠΑΟΚ!

*Αγαπημένο του δικό του κομμάτι είναι το "Φοβάμαι που είμαι ευτυχισμένος" *Λατρεύει τη μαμά του και την αδερφή του! *Αγαπάει την περιοχή που γεννήθηκε και μεγάλωσε(Κάτω Τούμπα) *Έχει πολύ χιούμορ και πάντα κάνει πλάκες σε όλους

Καπνίζει Marlboro Lights(μικρά παιδιά μη βλέπετε) *Καπνίζει Marlboro Lights(μικρά παιδιά μη βλέπετε) *Οδηγάει ένα Audi και ένα porsche! *Το καμαρίνι του είναι γεμάτο με πράγματα του ΠΑΟΚ καθώς και με φυλαχτά και εικόνες! *Σπεσιαλιτε του είναι η σοκολατόπιτα!

Αγαπημένα του χρώματα είναι το μαύρο,το άσπρο και το κόκκινο *Αγαπημένα του χρώματα είναι το μαύρο,το άσπρο και το κόκκινο! *Είναι υδροχόος στο ζώδιο! *Του αρέσει να ταξιδεύει με το σκάφος και θέλει να πάει στην......Πολυνησία!(παρέα με τον σάντρο και τον πετρουήλ) *Mικρός πήγαινε στο 19ο Δημοτικό Σχολείο Τούμπας (αγ.θεράποντα)!

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΑΤΑΚΕΣ!!! *Ασπρόμαυρη Ζωή *yoko tsoko *αμααααν *Δικιά μου είναι η ζωή και με ανήκει! *Εγώ είμαι μάτια μου απο την Κάτω Τούμπα! *Τι με λες

Είμαι full ερωτευμένος με την παρτάρα σου *Είμαι full ερωτευμένος με την παρτάρα σου! *Που στολίζεσαι και βγαίνεις στο ROMEO θα πηγαίνεις. *Τικ Τακ Τικ Τακ Τικ Τακ. *Κι αν μέχεις κάνει κερατά πες το μου να το ξέρω! *Πάμε και με την κόρη του καραβοκύρη...

ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όταν μιλάει για τον πατέρα του η φωνή του χαμηλώνει. Δ Ι Ο Ν Υ Σ Η Σ: Απο τη στιγμή που τον έχασα τραγουδάω μόνο γι'αυτόν γιατί μερικά χρόνια πριν ήταν ο μόνος που πίστευε σε μένα!