Ερευνητική Εργασία Α’ Λυκείου

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Athens Hotel Branding Seminar Franchising στα Ξενοδοχεία 23/09/2005 Dr. Άρης Ίκκος Corporate Membership:Director Membership:Corporate Membership:
Advertisements

Γεωργαλλίδης Δημήτρης Καθηγητής Πληροφορικής
Μικροδιδασκαλία: Παρουσίαση Επιχειρηματικού Σχεδίου με τίτλο:……
ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑ: ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ
Επιχειρηματικό σχέδιο
2.1. Ορισμός ξενοδοχειακού προϊόντος.  Το ξενοδοχείο προϊόν είναι κάθε αγαθό και υπηρεσία που πωλεί ένα ξενοδοχείο, το οποίο αποτελεί -από την πλευρά.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής.
Ιδιοκτήτης α’ € (60%) Ιδιοκτήτης β’ € (10%) Ιδιοκτήτης γ’ € (12%) Ιδιοκτήτης δ’ € (14%) Ιδιοκτήτης ε’ € (4%) ΣΥΝΟΛΟ.
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 2
Ε.Σ.Β.Ε.Π. H συνεισφορά των επιχειρήσεων επωνύμων προϊόντων στην ανάπτυξη της οικονομίας.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής.
Το Μίγμα Μάρκετινγκ Κ. Αλεξανδρής.
1o ΕΠΑ.Λ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ Όλγα Πατραμάνη Η τουριστική αγορά.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Msc Αντωνία Μανιάτη.
Η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΡΑΓΟΥΝΗ Η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΡΑΓΟΥΝΗ Εβδομαδιαίο ένθετο περιοδικό μαγειρικής από.
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2011 – 2012 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ Βεβαιωτικοί κατάλογοι οφειλών 88 - Βεβαιωτικά σημειώματα οφειλών.
Κοστολόγηση Μάθημα 15.
Δημιουργία εικονικής οικοτουριστικής επιχείρησης
Τεχνολογία Εστιατορικής Τέχνης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 3. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.
ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ
Κοστολόγηση Μάθημα 16.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ
Greek Foodosophy- Mall για παραγωγούς Η φρέσκια, νέα ιδέα εμπορίου.
Επιχειρηματικο σχεδιο (business plan)
Παράδειγμα 1 Δύο φοιτητές σχεδιάζουν τη θερινή τους απασχόληση. Έχουν δύο επιλογές, είτε πρακτική άσκηση σε μία ελεγκτική εταιρία με μηνιαίο μισθό 500€
Έννοια του Κόστους & οι Διακρίσεις του
Ομάδα σύνταξης επιχειρηματικού σχεδίου: ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Φοιτητές του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού.
Κοστολόγηση Μάθημα 10.
ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΜΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ
CHOCO DREAMS. Οικονομικά στοιχεία και ίδρυση της επιχείρησης.
ΝΕΟΣ ΜΟΝΟΣ … ΨΑΧΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΣΗ
ΕΝΟΤΗΤΑ:6 ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΜΕΡΟΣ Α΄ ΣΤΟΧΟΙ:
Επιχειρηματικο σχεδιο
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΚΟΠΟΣ, ΑΝΑΛΥΣΗ, ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ξανθόπουλος Χρήστος ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.
Ερμηνεία Όρων που Χρησιμοποιούνται στο Μάθημα Απόδοση Προϊόντων Ο όρος «απόδοση προϊόντος» περιγράφει το ποσοστό της πρώτης ύλης που θα καταλήξει στο πιάτο,
ΕΡΓΑΣΙΑ Επιχειρηματικό Σχέδιο. Σκοπός Κατάρτιση συνοπτικού επιχειρηματικού σχεδίου για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Η διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων ή η διεύθυνση επισιτιστικών τμη­μάτων μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης ασχολείται.
[Επωνυμία Εταιρίας] Επιχειρηματικό Σχέδιο. Δήλωση Αποστολής  Μια ξεκάθαρη δήλωση της μακροπρόθεσμης αποστολής της εταιρίας μας. Χρησιμοποιούμε λέξεις.
Μίγμα μάρκετινγκ των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων Οι τουριστικές υπηρεσίες είναι άυλες μη ορατές στους καταναλωτές και γίνονται φανερές μετά το πέρας της.
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ Hamilton Stationery Shop. Η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΙ ΚΑΤΕΧΩ = ΤΙ ΟΦΕΙΛΩ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ = ΠΑΘΗΤΙΚΟ + ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ.
Πρόγραμμα Εταιρικής Ταυτότητας Διάλεξη 2. Στελέχη που ασχολούνται… Μικρομεσαίες επιχειρήσεις ▫ Ομάδα από 4-6 άτομα διαφόρων τμημάτων και ένα ανώτατο στέλεχος.
Βασικός σχεδιασμός για την κατάρτιση προϋπολογισμού Βασικός σχεδιασμός για την κατάρτιση προϋπολογισμού Διαδικασίες κατάρτισης προϋπολογισμού Διαδικασίες.
SPORT PRESS Μάθημα: «Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητισμού» Δρ. Ουρανία Βρόντου Εργασία Αγγέλη Π., Ζέρβα Α., Κουλουτμπάνη Α., Μανωλάκου Σ., Ρηγάκου Κ.
Γεωργία Κωνσταντίνου, Διευθύντρια Προγραμμάτων Επιχειρηματικότητας
Εργασία στο μάθημα «Επιχειρηματικός σχεδιασμός»
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
Επιχειρηματικοσ Σχεδιασμοσ Εργασια τουριστικησ επιχειρησησ.
OASIS PALACE.
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Συστήματα χρηματοοικονομικής διοίκησης
Τσίτσκαρη Ε. ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ… Τσίτσκαρη Ε.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΙΙ 4ο εξάμηνο ΛΕΟΝΤΙΤΣΗ ΛΟΥΚΙΑ
Οι επιχειρηματίες αναγνωρίζουν τις ευκαιρίες…..
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Ι 4ο εξάμηνο ΛΕΟΝΤΙΤΣΗ ΛΟΥΚΙΑ
Ερευνητική εργασία Α Λυκείου Σχολικό έτος «Τα επαγγέλματα του τόπου μου : ποικιλία, συνθήκες άσκησης, ελλείψεις και προοπτικές άσκησης για.
ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ ΤΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ Α.Ε
ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.
ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ: Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟ THE MET HOTEL
Αρχές Χρηματοοικονομικής Διοίκησης
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
Σοφία Γκόγκου, Ειρήνη Ζήση, Ηλίας Κυριακούλιας, Γιώργος Λαζαρίδης
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ερευνητική Εργασία Α’ Λυκείου Φτιάχνοντας τη δική μου ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Είδος επιχείρησης: ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «Δεν θέλουμε να σας αποπλανήσουμε θέλουμε να σας ταΐσουμε.»

Κάθε επιχείρηση ξεκινά από μία ιδέα. Καμία ιδέα δεν γίνεται να υλοποιηθεί και να πετύχει χωρίς σχέδιο. Επιχειρηματικό πλάνο (business plan)

1. Περιγραφή της επιχείρησης Νομική υπόσταση: Το κατάστημα χαρακτηρίζεται ως «Εστιατόριο». Είδος δραστηριότητας: Τουριστικό κατάστημα που προσφέρει ποικίλα φαγητά σε καθιστούς ή περαστικούς πελάτες, ζεστά ή κρύα, με τη συνοδεία ή μη ποτού, καθώς και άλλων ειδών τροφίμων, ώστε να αποτελούν πλήρες γεύμα.

Πληροφορίες λειτουργίας ωραρίου: Εποχιακή λειτουργία: (Μάιος – Οκτώβριος). Ωράριο: 10:00π.μ.– 2:00π.μ.

Προϊόντα /Υπηρεσίες (1) Προϊόντα που πουλάμε /Υπηρεσίες που προσφέρουμε: φρέσκο κρέας ,φρέσκα ψάρια, οστρακοειδή, μακαρονάδες, μαγειρευτά της ώρας, αναψυκτικά, κρασιά. (2)Προϊόντα/ Υπηρεσίες που έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση: Φρέσκα ψάρια, κρέατα της ώρας, τζατζίκι, χωριάτικη σαλάτα. (3)Η διαφορά των προϊόντων που μας κάνουν ξεχωριστούς: Άριστη ποιότητα, καλές τιμές, επαρκής μερίδα.

(4)Ακόμη κάθε είδος ποτού: κρασί, νερό εμφιαλωμένο, αλκοολούχα ποτά, φυσικοί χυμοί, αναψυκτικά, μπύρες. (5)Προσφέρουμε κατάλληλη εστίαση και ατμόσφαιρα για την ικανοποίηση και την ευχαρίστηση του πελάτη καθώς παίρνει το γεύμα του.

Τι ανάγκες εξυπηρετεί η επιχείρηση Η επιχείρηση έχει στόχο να μας αποδίδει κέρδος προσφέροντας καλό φαγητό στον κόσμο με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος.

Τοποθεσία Η ταβέρνα βρίσκεται στην παραλία της Σκοπέλου Η ταβέρνα βρίσκεται στην παραλία της Σκοπέλου Βρίσκεται στην περιοχή αυτή γιατί περνάει πολύς κόσμος από εκεί και το κτίριο είναι αρκετά μεγάλο για να μας εξυπηρετεί Είναι εύκολα προσβάσιμο με χώρο στάθμευσης σχετικά κοντά στο εστιατόριό μας

Είναι ένα μαγαζί που τραβάει το βλέμμα του κόσμου γιατί έχουμε μια πολύ καλή εμφάνιση αλλά και ένα πολύ καλό φωτισμό. Τέλος έξω από το μαγαζί υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος χώρος για τις λειτουργίες της επιχείρησής μας.

ΔΥΝΑΤΑ-ΑΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ-ΑΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ Προσιτές τιμές σε συνάρτηση με την καλή ποιότητα Καθαριότητα Διακόσμηση Μουσική Καλή τοποθεσία Μη επαρκής χώροι σε κουζίνα-τουαλέτα Υπάρχει μια σχετική απόσταση από το parking

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ - ΑΠΕΙΛΕΣ Γύρισμα ταινίας στο νησί μας ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ - ΑΠΕΙΛΕΣ Γύρισμα ταινίας στο νησί μας Δημιουργία αεροδρομίου Καλοκαιρινές συναυλίες Οικονομική κρίση Φυσική καταστροφή (χλωρίδα) Κίνδυνος ναυαγίου-μόλυνση υδάτων

Ανταγωνισμός Οι 5 άμεσοι ανταγωνιστές μας είναι: (ο Εγγλέζος, τα Κύματα, το Ακταίον, η Κληματαριά και ο Μόλος) Οι 5 έμμεσοι είναι: ( η πιτσαρία, ο γιαλός, το οβελιστήριο, ο πλάτανος και η κρεπερί αυγό)

Μελλοντικές Προβλέψεις Τα καταστήματα του κλάδου μας είναι πιθανόν να υποστούν μειωμένη πελατεία λόγω οικονομικής κρίσης

Πληροφορίες για τη διαφημιστική τακτική-τρόπο λειτουργίας τους Μπορούμε να μάθουμε το περιεχόμενο της διαφήμισης, το πώς διαφημίζονται και το που. Μπορούμε να πληροφορηθούμε για τις τιμές τους, τον τρόπο εξυπηρέτησης τους και την ποιότητα των φαγητών τους.

Δυνατά σημεία και αδυναμίες των ανταγωνιστών μας Στα δυνατά σημεία των αντιπάλων συμπεριλαμβάνονται τα φρέσκα ψάρια και το νεανικό προσωπικό Από την άλλη μεριά οι πιο βασικές αδυναμίες των αντιπάλων μας είναι οι υψηλές τιμές και η έλλειψη εμπειρίας του προσωπικού τους

Προϋπολογισμός Πάγια Έξοδα Εξοπλισμός εστίασης Πιάτα: 1.200 € Ποτήρια: 1.400 € Λοιπά: 2.000 € Εξοπλισμός Κουζίνας Κουζίνα: 1.100 € Συσκευές: 1.600 € Έπιπλα & άλλα: 1.700 € Παροχές: 1.500 € Σύνολο: 10.500 €

Μη Πάγια Έξοδα Ετήσια Έξοδα: Σύνολο:24.300€ Μηνιαία Έξοδα: Συντήρηση: 800€ Λογαριασμοί παροχών: 3.500€ Προμήθεια (σύνολο/μήνα): 20.000€ Σύνολο:24.300€ Μηνιαία Έξοδα: Ενοίκιο καταστήματος: 1.800 € Ενοίκιο εξωτερικού χώρου: 1.500 € Μισθοί Εργαζομένων:10.800 € Σύνολο:14.100€

ΕΣΟΔΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΖΟΝ: ΠΕΝΤΕ (5) ΜΗΝΕΣ ΜΕΣΗ ΗΜΕΡΙΣΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ: 1.400€ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ: 210.000€ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΜΙΚΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ: 70% ΜΙΚΤΟ ΚΕΡΔΟΣ: 147.000€

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΚΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΕΖΟΝ: 147.000€ ΜΙΚΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΕΖΟΝ: 147.000€ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΣΕΖΟΝ: 105.300€ ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΕΖΟΝ: 41.700€

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: (1)Ανάγκες επιχείρησης προσωπικού: Μάγειρας Σερβιτόρους Βοηθός Σερβιτόρου Άτομα Για Σαλάτες Λαντζιέρισα Καθαρίστρια

ΑΜΟΙΒΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ημερομίσθια Προσωπικού: Μάγειρας 100 € Σερβιτόρος 50 € Λαντζιέρισα 25 € Καθαρίστρια 20 €

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ BONUS Ποσοστά Προμήθειες (γεύμα) Ρεπό

ΜΥΝΗΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Μοντέρνο εστιατόριο με ποιότητα και εξυπηρέτηση

ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Διάσημο πρόσωπο για τα εγκαίνια Προβολή σε τουριστικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, καραβάκια) Προβολή σε τοπική-διεθνή εφημερίδα

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Χορηγία στην αθλητική ομάδα Σκοπέλου Φιλανθρωπικές εκδηλώσεις (άτομα μεγάλης ηλικίας-άπορους)

Ερευνητικό προσωπικό Υπεύθυνοι καθηγητές: Υπο-ομάδες εργασίας Καλιακούδας Κωνσταντίνος Σώτης Απόστολος Υπο-ομάδες εργασίας

Α’ ομάδα Παναγιωταρά Κατερίνα Τοποθεσία Πρόγκνι Κέβιν Εγκαταστάσεις Ταχίρ Τζουλιάν Φεϊζόλι Ορέστης Τοποθεσία Εγκαταστάσεις Είδος μαγαζιού Όνομα Έκδοση άδειας Ανταγωνισμός

Β’ ομάδα Γκάσιος Θέμης Κυριαζή Μάχη Παπαδόπουλος Δημήτρης Χρηματοδότηση Ταμειακή, Δικηγόρος, Λογιστής Σύνταξη προϋπολογισμού Τιμολόγηση

Γ’ ομάδα Γιαννακαρώνη Μαρία Μούσκα Όλγα Ραμαντάνη Μαρία Διακόσμηση Μουσική-Ψυχαγωγία Διαφήμιση-Προβολή

Δ’ ομάδα Καβούρης Γιάννης Κουκλατζής Αποστόλης Λόλουα Ηρακλής Ταχίρ Στυλιάν Γενικός Εξοπλισμός Εξοπλισμός Κουζίνας Προμήθειες Προσωπικό Ενδυμασία

«Δεν θέλουμε να σας αποπλανήσουμε, θέλουμε να σας ταΐσουμε»

ΣΕΙΡΗΝΕΣ

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας Thank you for your attention Danke fur Ihre Attention Merci pour attender!