Ο όμιλος NewDAY Πρωτοπόρος με Νεα τεχνολογία

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Εργασία Βιολογίας Από: Ραφτοπούλου Μαρία
Advertisements

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 99€ για 6 συνεδρίες
ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ.
Το Φαρμακείο του Θεού.
Τι είναι χοληστερόλη; Λιπίδιο->παράγεται στον οργανισμό μας από το συκώτι. Αποτελεί δομικό συστατικό όλων των κυττάρων του οργανισμού. Χρησιμοποιείται.
Εργασία για > Παπαδοπούλου Νικολέτα ΒΛ2 Σχολικό Έτος:
ΤΟ ΔΕΡΜΑ Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος.
Το φαρμακείο του Θεού.
Η άμυνα του οργανισμού ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Α. Δρίβας
Aκμή και εφηβεία.
Μεταβολικός ρυθμός ηρεμίας (RMR)
ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ (ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ)
Από το κύτταρο στον οργανισμό
Ο όμιλος NewDAY Πρωτοπόρος με Νεα τεχνολογία
Χαιρετισμός στον ήλιο.
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙ-ΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΝΟΣΙΑΣ
Μηχανισμοί άμυνας του ανθρώπινου οργανισμού
Κυκλοφορικό και υγεία Το κυκλοφορικό σύστημα, που αποτελείται από την καρδιά, τις αρτηρίες, τα τριχοειδή αγγεία και τις φλέβες, είναι ο μηχανισμός που.
Αιμορραγίες-Κατάγματα-Τραυματισμοί Σ.Σ.
Ο όμιλος NewDAY Πρωτοπόρος με Νεα τεχνολογία.
Ορισμός – Ιστορικά στοιχεία Μάθημα 1ο
ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
Το κύτταρο Αποτελεί την βασική δομική και λειτουργική μονάδα των οργανισμών. Διατηρεί τα βασικά χαρακτηριστικά που εμφανίζουν οι μορφές.
ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ.
Υπολογιστική Μοντελοποίηση στη Βιοϊατρική Τεχνολογία
ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΦΩΤΟΓΗΡΑΝΣΗ.
5.5 ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ
Μηχανιςμοι αμυνας του ανθρωπινου οργανιςμου – βαςικες αρχες ανοςιας
Πιεστικά έλκη - Κατακλίσεις
ΑΙΜΟΦΟΡΑ ΑΓΓΕΙΑ.
Κεφάλαιο 1ο Από το κύτταρο στον οργανισμό Να δούμε τι θυμόμαστε…
Διατροφή και υγεία Ελένη Καλιάτση Α΄ Γυμνασίου 1ο Γυμνάσιο Άργους.
ΑΚΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ
ΦΩΣΦΟΡΟΣ (Ρ).
YΠΟΔΕΡΜΑ Η ΥΠΟΔΟΡΙΟ ΛΙΠΟΣ
ΒΑΣΙΚΟΚΥΤΤΑΡΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Dr. Dr.
Τραύμα Λύση συνέχειας του δέρματος ή και των υποκείμενων ιστών. Επούλωση : Βιολογικό φαινόμενο, με τοπικές και γενικές διεργασίες, που συμβάλλουν στη σύνθεση.
Βιολογία Γ ’ Γυμνασίου. Ομοιόσταση Η ικανότητα των οργανισμών να διατηρούν το εσωτερικό τους περιβάλλον ( σύσταση και ποσότητα υγρών, θερμοκρασία, pH.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.
Ιστορική Αναδρομή Ο Louis-Paul Guitay, μετά από ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα συλλαμβάνει την ιδέα της δημιουργίας ενός μηχανήματος που θα «μιμείται»
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΙΙ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ Δρ. Ιωάννης Γεωργίου.
 Η χοληστερίνη είναι μια κηρώδης οργανική ουσία που ανήκει στην κατηγορία των στεροειδών λιπιδίων.  Είναι απαραίτητο συστατικό όλων των κυττάρων του.
ΜΑΘΗΜΑ 4. ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΖΥΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΧΕΙΣ ΓΛΥΚΟΚΟΡΤΙΚΟΕΙΔΩΝ ΣΤΟΝ.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΙΙ - Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ.
ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΙΙΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΥΞΗΜΕΝΟΥ ΒΑΡΟΥΣ.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΙΙΙ
ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. Με τον όρο αφυδάτωση του δέρματος εννοούμε την απουσία νερού από τις στιβάδες του σε μη παθολογικές καταστάσεις. Ο όρος αφυδάτωση.
ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ.
Ενότητα B6: Σπηλαίωση ελίκων Α. Θεοδουλίδης. Σπηλαίωση είναι το φαινόμενο κατά το οποίο η ροή γύρω από μια φέρουσα επιφάνεια αλλάζει ριζικά λόγω αλλαγής.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΙΙΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΙΙ ΠΙΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΡΕΥΜΑΤΑ.
ΕΝΕΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ. ΡΥΤΙΔΕΣ  Γήρανση: συνοδεύεται από χαλάρωση, λέπτυνση και ξήρανση του δέρματος  Το λίπος στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.
302 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΜΑΘΗΜΑ 1.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΙΙΙ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΙΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙς ΚΑΙ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΩΝ ΠΗΛΙΝΓΚ ΒΑΘΥ ΦΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ.
Αποστολίδου Ευτέρπη Δεκέμβριος 2011 Φυσιολογία. ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΧΟΡΙΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Τρίχες Όνυχες Σμηγματογόνοι ΧΟΡΙΟ Κωνικές προσεκβολές θηλές.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΙΙ ΕΝΖΥΜΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ ΗΠΙΟ ΦΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ ΧΗΜΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ.
ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
3.4 Η μεταφορά και η αποβολή ουσιών στον άνθρωπο
Ανάλυση Σύστασης Σώματος
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Το μικρόβιο κατάφερε να περάσει στο εσωτερικό του οργανισμού διαπερνώντας.
Κυτταρίτιδα – Tοπικό Λίπος
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΟΥΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
Κεφάλαιο 1ο Από το κύτταρο στον οργανισμό Να δούμε τι θυμόμαστε…
ΑΝΑΤΟΜΙΑ – ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ
ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΟΡΓΑΝΟ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ο όμιλος NewDAY Πρωτοπόρος με Νεα τεχνολογία

Η Τεχνολογία και η Επιστήμη κάνουν τη διαφορά Τα NewDAY είναι πρωτοπόρα και Σύγχρονα κέντρα αδυνατίσματος, αισθητικών εφαρμογών, αποτρίχωσης και Laser Τα NewDAY Επενδύουν σταθερά στις νέες Τεχνολογίες και στο Ανθρώπινο Δυναμικό Τα NewDAY έχουν μια δυναμική ανάπτυξη και δημιουργούν νεα τμήματα που απαντούν στις ανάγκες των Πελατών Τα NewDAY Έχουν Έμπειρους Συνεργάτες και Ειδικευμένους Επιστήμονες που διασφαλίζουν το Αποτέλεσμα και Εγγυώνται την Ασφάλεια κατά την Εφαρμογή των μεθόδων.

Το πρόβλημα της κυτταρίτιδας; Πρόκειται για μια φλεγμονή του υποδόριου ιστού, όπου δημιουργείται αυξημένη συσσώρευση λιπιδίων και υγρών στο δέρμα και στον υποδόριο ιστό, που δίνει αυτή την εικόνα του «φλοιού πορτοκαλιού». Τοπική συνάθροιση λιποκυττάρων σε ομάδες, όταν τα υπολείμματα και οι τοξίνες των τροφών δεν αποβάλλονται κανονικά. Κι όταν o ογκος αυτων των λιποκυττάρων αυξηθεί σημαντικά, πιέζονται τα περιφερειακά αγγεία και δημιουργείται οίδημα στην περιοχή.

Πως δημιουργείτε το τοπικό πάχος

Το Σύνθετο του προβλήματος Το Σύνθετο του προβλήματος α) Το τοπικό πάχος β) Κυτταρίτιδα

Τriple action Μέθοδος

Πηγή τριών μορφών ενέργειας Τι είναι cavitation Πηγή τριών μορφών ενέργειας

Το πρόβλημα με το Τοπικό πάχος Συχνό πρόβλημα του γυναικείου σώματος η εναπόθεση λίπους στην εξωτερική και εσωτερική επιφάνεια των μηρών, στην περιοχή της κοιλιάς και της μέσης, καθώς και στην εσωτερική πλευρά των γονάτων. Το λίπος που περιέχεται μέσα στα λιποκύτταρα του ανθρώπινου σώματος, εκτός από τις άλλες φυσιολογικές λειτουργίες του, συμμετέχει και στην εμφάνιση του σχήματος, διαμορφώνοντας τις καμπύλες του σώματος. Αρκετές γυναίκες, αν και προσπαθούν με υγιεινή διατροφή και άσκηση να βελτιώσουν τη γραμμή τους, εμφανίζουν τοπικές συλλογές λίπους που αντιστέκονται στη δίαιτα και τη γυμναστική και επιμένουν, συχνά εξαιτίας και κληρονομικών ή ορμονικών παραγόντων

Πως δρα εσωτερικά

Σχηματική παράσταση τοπικού πάχους Δημιουργία τοπικού πάχους Γραφική παράσταση τοπικού πάχους

Μοναδικότητα της μεθόδου Συνδυασμός των τριών πιο εξελιγμένων μορφών τεχνολογίας στην κοσμητική ιατρική σε ένα μηχάνημα Cavitation Σπηλαιωση Vacuum Τεχνολογία κενού αέρος Rf Ραδιοσυχνότητες

Τι είναι η μέθοδος TRIPLE ACTION Είναι η μόνη θεραπεία που συνδυάζει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία στο ίδιο μηχάνημα δίνοντας λύση στην κυτταρίτιδα και στο τοπικό πάχος. Γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια

Πως Λειτουργεί: Cavitation Cavitation εκπέμπει ηχητικά κύματα και έχει στόχο το λιποκύτταρο ακόμα και σε βαθύτερα στρώματα αφού φθάνει σε βάθος 1,5cm του δέρματος Δημιουργεί δονήσεις με διαφορετικές συχνότητες στα τοιχώματα των λιποκύτταρων με στόχο το σπάσιμο της μεμβράνη αυτών. Έτσι θέτουν σε ταλάντωση την μεμβράνη των λιποκύτταρων προκαλώντας την καταστροφή τους ενώ παράλληλα ενεργοποιούν το λεμφικό σύστημα και βοηθούν την αποβολή τοξίνων και την αύξηση του μεταβολισμού Στη συνέχεια το υγροποιημένο λίπος εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος και καταλήγει στο ήπαρ όπου μεταβολίζεται

Πως Λειτουργεί: Vacum Το Vacum (τεχνολογία κενού αέρος) αναρροφώντας το δέρμα, μηχανικά, αυξάνει την αιματική ροή στην περιοχή εξασφαλίζοντας επαρκή αιμάτωση στην προβληματική περιοχή και διέγερση της παροχέτευσης μέσω του φλεβικού και λεμφικού δικτύου. Έτσι τα προϊόντα που παράγονται από την καταστροφή των λιποκυττάρων(ελεύθερα λιπαρά οξέα- τοξίνες κ.α.) απομακρύνονται γρήγορα από τον τόπο της θεραπείας και μεταβολίζονται.

Πως Λειτουργεί (R.F.) Ραδιοσυχνότητες Οι ραδιοσυχνότητες (R.F.) προκαλούν με την δράση τους αύξηση της θερμοκρασίας βαθειά στο χόριο με αποτέλεσμα σε πρώτη φάση να προκαλούν συρρίκνωση των ινών του κολλαγόνου και έτσι προκαλούν την σύσφιξη του δέρματος. Επίσης βοηθούν στην υγροποίηση και την απελευθέρωση του λίπους απο τα λιποκύτταρα, συνεργικά με το cavitation. Σε δεύτερο χρόνο διεγείρουν τους ινοβλάστες με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή αύξηση της παραγωγής νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Αφήνουν το δέρμα στιλπνό και λείο καταπολεμώντας την χαλάρωση και την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Πως δρα εσωτερικά TRIPLE ACTION

Στόχος : Γυναίκες- Άνδρες Πελατεία-Στόχος Στόχος : Γυναίκες- Άνδρες Ηλικίας 25 – 75

Αποτελέσματα όφελος για τον πελάτη Αποτελέσματα όφελος για τον πελάτη Αντιμετώπιση του τοπικού πάχους Καταστροφή των λιποκυττάρων λόγω των ηχητικών κυμάτων, σε βαθύτερα στρώματα . Μείωση του βαθμού της κυτταρίτιδας και της αντιαισθητικής όψης (φλοιού πορτοκαλιού). Μείωση της χαλάρωσης. Δέρμα στιλπό, λείο και νεανικό λόγω της αύξησης κολλαγόνου και ελαστίνης Άμεση μείωση πόντων από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες

Μείωση λίπους Τοπικό πάχος 16 Συνεδρία

TRIPLE ACTION :Κυτταρίτιδα

Πλεονεκτήματα Μεθόδου Συνδυάζει τρεις θεραπείες σε μια εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα Πλήρως ελεγχόμενη λειτουργία με οθόνη αφής εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ασφάλεια

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ

Πριν Μετα

Πριν Μετα

Πριν Μετά

Πριν Μετά