ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΚΙΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙ???

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Σταύρος Χρ. Συνοδινός Σύμβουλος Συστημάτων Ποιότητας Υγείας Αλεξανδρούπολη, Νοέμβριος 2012.
Advertisements

Αποφασίζω να μην καπνίζω! Γιατί ; ; ;
«Τι είναι αυτό που σας εκπλήσσει περισσότερο στους ανθρώπους;»
Τι γνωρίζετε για την Aloe Vera ?
Προσωπικές δεξιότητες
1 Μεταλλαγμένα και Ποιότητα Τροφίμων Ποιοτική Γεωργία Δευτέρα Θεσσαλονίκη Οργάνωση : Υ.Α.Α.Τ και ο Α΄ Σοροπτιμιστικός Όμιλος Θεσ/νικης. Η χρήση.
FM Group FM 4 SUCCESS ΚαλΩς Hρθατε στην.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΩΝ ΟΡΕΩΝ
Επιστημονική ομάδα Πόσο έχουν επηρεάσει οι οικονομικές συνθήκες τη διατροφή και τον τρόπο ζωής των Ελλήνων; Μια πρώτη ματιά.
Τμήμα Βιολογικών Επιστημών ΒΙΟΛΟΓΙΑ: Η επιστήμη της ζωής
Δημοτικός Οργανισμός Υγείας & Κοινωνικών Θεμάτων Δήμου Βόλου Δίκτυο Εθελοντών Κοινωνικής Προσφοράς του Δ.Ο.Υ.Κ “ Volo”
Κατάθεση εμπειριών από την πρώτη χρονιά λειτουργίας:
Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΟΤΑ Θάνος Κριεμάδης, Ph.D., M.B.A., M.A. Αν. Καθηγητής.
ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Είναι γνωστό σε όλες μας πλέον ότι πολλά από τα συστατικά πού περιέχονται στα καλλυντικά μας είναι χημικές τοξικές ουσίες άλλες πιο.
Εκπαιδευτής:Μιχάλης Μάγος ΛΑΡ06Β
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΦΥΤΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.
Αναψυκτικά Απορ/κα Πιάτων Απορ/κα πλυντηρίου Απορ/κα χεριού
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ •Είναι εξαιρετικά ασφαλή •Είναι εξαιρετικά ασφαλή, καθώς ελέγχονται στο σύνολό τους πριν φτάσουν στον καταναλωτή •Δεν.
Project με θέμα: Υγιεινή διατροφή, Αθλητισμός και παχυσαρκία
Η φιλοσοφία του Pro-Skills
Η κατάσταση στην εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών:
Αποφασίζω να μην καπνίζω! Γιατί ; ; ;
Διαχείριση εργασιακού άγχους στην EDUCACONSULT M&J Consulting Παρντουμπίτσε, Δημοκρατία της Τσεχίας
Η σημασία της αυτογνωσίας στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.
Αυτό το ποίημα γράφτηκε από μια έφηβη που πάσχει από καρκίνο.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ: ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Λεωνίδας Κυριακίδης Τμήμα Επιστημών της.
Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ: ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Λεωνίδας Κυριακίδης Τμήμα Επιστημών της Αγωγής,
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ Η πρωτογενής φροντίδα του σώματος, την οποία πρέπει να εφαρμόζει συστηματικά κάθε άτομο είναι η σωματική υγιεινή. Έχει ως στόχο την.
Ως παχύσαρκο χαρακτηρίζεται το άτομο που έχει αυξημένο σωματικό βάρος και συγκεκριμένα κατά ένα ποσοστό μεγαλύτερο του % από αυτό που θα έπρεπε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΙΑ.
Σχολείο:10ο ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης Τομέας: Υγείας Πρόνοιας Τάξη:Βυπ3
ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ. Ποια είναι η Herbalife Mark Hughes Ιδρυτής Herbalife.
Γνωρίστε και πουλήστε τα Oriflame προϊόντα STEP ONE TRAINING.
Τομέας Εσωτερικού Ελέγχου Αποστολή / Στόχοι / Εργασίες Ελέγχου.
ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΣΚΗΣΗ Εργαλείο για τη ζωή μας.
Η πυραμίδα των τροφίμων!
«Οι Α.Υ. δεν ασχολούνται με την ιατρική πλευρά της παχυσαρκίας, αλλά με την ψυχαναγκαστική φύση της υπερφαγίας» Φυλλάδιο Α.Υ. Συστήνοντας τους Α.Υ. σε.
ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ 17 Ασίκη Ζωή / 1 ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερούπολης.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2016
ΕΝΟΤΗΤΑ 8η ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΤΕΡΕΛΟΣ.
ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ Ενότητα 2: Άσκηση και ψυχολογικές παράμετροι Βασιλική Ζήση, Ph D Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΑΘΗΜΑ 024 ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΣΚΗΣΗ Διδάσκοντες.
Εισαγωγή στη Νοσηλευτική Επιστήμη Ενότητα 4: Στρες και Στρατηγικές Αντιμετώπισης – Νοσηλευτική Φροντίδα. Κοτρώτσιου Ευαγγελία, Καθηγητής, Τμήμα Νοσηλευτικής,
Marketing - plan MERCURY. ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ ΔΟΡΕΑΝ Η Επιχειρησιακη Ευκαιρια της Mercury σας δινει την ελευθερια να χτισετε τη δικη σας καριερα και να αναπτυχθειτε.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΦΙΟΡΕΛΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ. Η Υγεία είναι ο παράγοντας που μετράει την φυσική, ψυχολογική ή ακόμα και την πνευματική κατάσταση ενός ζώντος οργανισμού.
Άποψη πρόσοψης Point Ν. Κόσμου
Δυο πράγματα χρειάζεσαι να ξέρεις, για να πετύχεις οποιοδήποτε Επίτευγμα…
Κατερίνα Τσιαδήμου Αρετή Παρδή Διονύσης Καραγιάννης Ζωή Γκιόζη
ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΧΡΗΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Φιλοσοφία για τα γερατειά.
Άποψη πρόσοψης Point Ν. Κόσμου
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
Μια ή περισσότερες Πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το ελαιόλαδο?
Τσίτσκαρη Ε. ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ… Τσίτσκαρη Ε.
ΥΓΕΙΑ & ΤΡΟΠΟΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ
Παπαπαντελής Νικήτας Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Θερμότητα.
Ο αθλητισμός και ψυχική υγεία.
Προσοχή: Με αυτό το πρόγραμμα μπορείς να υπολογίσεις οι μέρες διακοπών που σου απομένουν και ταυτόχρονα να κάνεις αίτηση για άδεια στο αφεντικό σου. Κάνε.
Η ελληνική κουζίνα και τα οφέλη της
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΙΑ.
«Να κοιτάς εκεί που θες να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς
Αυτό το ποίημα γράφτηκε από μια έφηβη που πάσχει από καρκίνο.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Πώς να κάνουμε σωστές επιλογές, σύμφωνα με τη χριστιανική πίστη
ΑΓΝΑ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΚΙΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙ???

ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΙΛΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΕΧΤΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ??

ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ??

ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Β Η Μ Α!!!

ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠO ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ!!! ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!!! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ!!!

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!!

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ?

Προϊόντα Προσφέρουμε μια ισορροπημένη διατροφή, για έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Σχεδιασμένα με συστατικά υψηλής ποιότητας, διαθέτουμε προϊόντα για την Διαχείριση του Βάρους, την Ειδική Διατροφή, την Ενέργεια και Φυσική Κατάσταση και τα προϊόντα για την Εξωτερική Διατροφή | Προσωπική Περιποίηση που βοηθούν τους ανθρώπους να επιτύχουν το καλύτερο για τον οργανισμό τους, για περισσότερο από 25 χρόνια

ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ? ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ? ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ? ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ? ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ? ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ?

Καινοτομία στην Επιστήμη Αναπτύσσουμε αποτελεσματικά προϊόντα με την βοήθεια των παγκοσμίως αναγνωρισμένων επιστημόνων της Συμβουλευτικής Επιτροπής Διατροφής, περιλαμβάνοντας και τον ειδικό διατροφής διεθνώς και Πρόεδρο του Συμβουλίου μας, David Heber, Ph.D., καθώς επίσης και τον κάτοχο Νόμπελ† 1998, Lou Ignarro, Ph.D

Υψηλά Πρότυπα Είμαστε σύμφωνοι με τους κανονισμούς του FDA των ΗΠΑ, καθώς επίσης και με τους κανονισμούς που εφαρμόζονται σε όλες τις 66 χώρες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Μέσα από την διαρκή έρευνα που πραγματοποιείται στο Εργαστήριο Κυτταρικής & Μοριακής Διατροφής Mark Hughes στο Πανεπιστήμιο UCLA*, σε μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί σε παγκοσμίου φήμης πανεπιστήμια, και στο δικό μας Επιστημονικό Κέντρο Προϊόντων στο Λος Άντζελες, αναπτύσσουμε προϊόντα για μια ισορροπημένη διατροφή

Συμβουλευτική και Επιστημονική Επιτροπή Διατροφής LOO IGNARO κάτοχο NOBEL ΙΑΤΡΙΚΗΣ. Μέλος της Επιστημονική και Συμβουλευτικής επιτροπής διατροφής. Steve Henig, Ph.D. Πρόεδρος Επιστημονικής Ομάδας, Herbalife David Heber, Ph.D. F.A.C.P., F.A.C.N. Πρόεδρος Επιστημονικής και Συμβουλευτικής Επιτροπής Διατροφής της Herbalife. Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Ανθρώπινης Διατροφής του UCLA*

KΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ!! Luigi Gratton M.P.H Αντιπρόεδρος εκπαίδευσης HERBALIFE NIKOLAOS SITARAS PH.D EΛΛΑΔΑ KΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ!!

Υψηλά Πρότυπα Είμαστε σύμφωνοι με τους κανονισμούς του FDA των ΗΠΑ, καθώς επίσης και με τους κανονισμούς που εφαρμόζονται σε όλες τις 66 χώρες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Μέσα από την διαρκή έρευνα που πραγματοποιείται στο Εργαστήριο Κυτταρικής & Μοριακής Διατροφής Mark Hughes στο Πανεπιστήμιο UCLA*, σε μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί σε παγκοσμίου φήμης πανεπιστήμια, και στο δικό μας Επιστημονικό Κέντρο Προϊόντων στο Λος Άντζελες, αναπτύσσουμε προϊόντα για μια ισορροπημένη διατροφή.

ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΦΡΑΟΥΛΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΡΟΥΤΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΒΑΡΟΥΣ ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΥΓΕΙΗ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΈΝΑ ΥΓΕΙΗ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ

ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΛΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΓΕΙΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ:                             Η επιδερμίδα μας κάθε μέρα δέχεται επιθέσεις από το εξωτερικό περιβάλλον    ( η ατμοσφαιρική ρύπανση , ο ήλιος , οι συνθήκες εργασίας , το κάπνισμα ).   Έτσι δημιουργείται ανάγκη για τη προστασία του εαυτού μας από τους βλαβερούς για την επιδερμίδα παράγοντες .    Είτε θέλετε να προστατέψετε, είτε να θρέψετε, να απαλύνετε, να καμουφλάρετε, να βελτιώσετε   ή να ανακουφίσετε την επιδερμίδα , τα προϊόντα Εξωτερικής Διατροφής της Herbalife είναι η μόνη φυσική  επιλογή.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΩΝ  - -Κρέμα κυτταρίτιδας ( Body contouring creme ) - Πίλινγκ σώματος ( Body buffing ) - Γαλάκτωμα σώματος Radiant C - Τζέλ αλόης - Λοσιόν χεριών και σώματος ( αλόης ) - Κρέμα χεριών αλόης                                                        - Σπρέι με αλόη - Σαπούνι αλόης - Αφρόλουτρο με  αλόη                                                                                 - Ενυδατικό σαμπουάν      - Ενυδατικό μαλακτικό                                                             - Σπρέι μαλλιών - Σαμπουάν  - Μαλακτικό                                                   ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΩΝ

-ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ? ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ: -ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ -ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΩΡΑΡΙΟ -ΕΧΤΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ -ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ?

ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!

Παγκόσμια Ευκαιρία Προσφέρουμε παγκοσμίως την καλύτερη ευκαιρία στον τομέα των απευθείας πωλήσεων, έχοντας απίστευτη ανάπτυξη και αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Για εκείνους που επιθυμούν να βελτιώσουν την ζωή τους και την ζωή των άλλων, η Herbalife βοηθά απλούς ανθρώπους να επιτύχουν εξαιρετικά πράγματα

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ : ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΠΟΡΤΑ- ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ

ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ? ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΧΤΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.

ΣΥΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕMAIL:matinaliri@gmail.com ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΕ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΩΡΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΥΚΤΙΚΟ ΣΕΙΚΕΡ

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΌΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ!!