Δημοσιογράφοι!!!.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
«Είμαστε σύννεφα και παίρνουμε όποιο σχήμα θέλουμε»
Advertisements

Όταν έχω περίοδο οι εικόνες είναι από το
Τα πολιτεύματα της αρχαίας Ελλάδας
Μετά από έρευνα που διενήργησε εταιρεία ερευνών, διαπιστώθηκε πως στην εταιρεία μας οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν μεταξύ τους ένα λεξιλόγιο κάπως ανάρμοστο.
Το Μάννα Κάθε φορά που κάνω κάποια σκέψη, αν δεν θα έπρεπε να την αναλύσω, θα έγραφα απλώς: Το μοναδικό φαγητό, που σύντομα πιστεύω ότι θ’ αντικαταστήσει.
1ο πρότυπο πειραματικό δημοτικό σχολείο Π.Τ.Δ.Ε-Α.Π.Θ.
Η Μπουρμπουλήθρες ΑΕ με υπερηφάνεια σας παρουσιάζει το Επικό Αριστούργημα των 32,5 Όσκαρ !!!
ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ Δημοσιογράφοι!!!.
Πάντα ακούμε τους «κανόνες» των γυναικών
Tα χρoνια του Περικλh.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Εισαγωγή στην έννοια του Αλγόριθμου και τον Προγραμματισμό 1.1 Τι είναι ‘πρόβλημα’ 1.2 Τι είναι ‘Αλγόριθμος’
Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΖΕΣΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.
Βλέπω την ιστορία Δραστηριότητες Διαδίκτυο Χριστίνα Οικονόμου.
Οι Φιλόσοφοι της αρχαίας Ιωνίας
1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο ΠΤΔΕ-ΑΠΘ
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Μύτη σαν σαλάμι Σελ
ΕΣΤΙΑΣΗ. → Οι άνθρωποι τείνουν να συζητούν για αυτά που λένε οι άλλοι άνθρωποι. → Το μοντέλο που παρέχουμε ως σύμβουλοι, συμβάλλει και προσδιορίζει το.
ΣΗΜΕΡΑ, ακριβώς από αυτή την στιγμή Ωρα Ωρα 10:54:06 p.m.10:54:06 p.m. ΞΑΝΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΖΩ Είναι μια απόφαση… Είναι η δική μου απόφαση….
Το ενδιαφέρον των παιδιών για εκείνο το οποίο "καλούνται" να λάβουν ως νέα πληροφορία είναι αυτό που αποτελεί το ισχυρότερο κίνητρό τους στην ανακάλυψη.
Ο«ΧΡΥΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ» 5ος αι.π.Χ.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ.
Τα Αρχαία Πολιτεύματα της Αρχαία Ελλάδας

Ο «χρυσός αιώνας» της τέχνης
Ένα παραμύθι κατά του σχολικού εκφοβισμού
(Παλιά εποχή της πέτρας)
Τα πολιτεύματα στην Αρχαία Ελλάδα
Οι μαθήτριες Ε΄ Δημοτικού Σταυρίνα Άννα. Μια φορά και έναν καιρό στο σχολείο των κοντοπόδαρων καθώς παίζανε μπάλα εμφανίστηκε ένας μακροπόδαρος που τον.
Το πολίτευμα και η κοινωνία της Αθήνας στα χρόνια του Περικλή
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Εξάντας Ελλήνων Κυβερνήτες Η πειθώ είναι δυνατότερη της διαταγής. Αντώνιος Περιπατητής.
Ο φτωχοσ και τα γροσια . ..
Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ
ΙΣΤΟΡΙΑΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 14 Ο ΣΟΛΩΝΑΣ (μέρος 1) Ο λαός της Αθήνας ζητούσε να καταργηθούν τα χρέη και να ξαναμοιραστεί η γη. Έτσι ο Σόλωνας έφτιαξε ένα.
Γιατί και πως μετακινούνται οι άνθρωποι της Εποχής του Χαλκού;
Μερικές φορές νιώθω πολύ θυμωμένη!!
1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης ΠΤΔΕ-ΑΠΘ
Κλασική εποχή π.Χ., Περικλής
2ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας
2ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας
ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2006 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΈΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ FESTIVAL DOCUMANTER ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2006 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΈΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ.
O Κλεισθένης θεμελιώνει τη δημοκρατία
Τι είναι ο συνήγορος του πολίτη….. Ειρήνη Μιτελούδη Στ1
Ας ελέγξω το γραπτό μου!.
ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΟΥΛΙΑΝΑ
Οι Αθηναίοι πολίτες.
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ-Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ-Η ΑΘΗΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 ΕΝΟΤΗΤΑ Η πολιτική ζωή της Αθήνας, κυριαρχείται από δύο ανταγωνιστικά πολιτικά κόμματα το αριστοκρατικό και το δημοκρατικό.
Μην τολμήσεις και μιλήσεις γιατί θα σου κάνουμε χειρότερα! Πρέπει να μας φοβάσαι!
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ UNICEF ΜΕ ΘΕΜΑ: “Να σας γνωρίσω τους φίλους μου, τα παιδιά του κόσμου” ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ: “ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ”
Ο Λόγος του Αποστόλου Παύλου στον Άρειο Πάγο Ισαβέλλα Παπαδοπούλου ΄Γ 3.
στο σχολικό και διαδυκτιακό εκφοβισμό
Αγαπημένο μου παιδί....
Το ενδιαφέρον των παιδιών για εκείνο το οποίο "καλούνται" να λάβουν ως νέα πληροφορία είναι αυτό που αποτελεί το ισχυρότερο κίνητρό τους στην ανακάλυψη.
Διονυσία Καράμπελα Κασσάνδρα Καρδάση
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΓΑΠΗ. . .;
Λεφτά εεεε κύριε Καβούρη
Η ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Τεστ μόνο για τους πολύ έξυπνους
O «ΧΡΥΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (5ος π.Χ. αιώνας)
Τα πολιτεύματα στην Αρχαία Ελλάδα
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ
Η ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ … ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΖΕΣΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Μερικοί απόφοιτοι, με καλές δουλειές πλέον, συζητούσαν για τις ζωές τους σε μία «γιορτή σχολικής επανένωσης». Αποφάσισαν.
ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΒΟΥΖΗΣ Α4 Γυμνασίου 12/11/2018.
Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΖΕΣΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Δημοσιογράφοι!!!

ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ ! Σου μιλάει ο Νίβω ! Όλα σου τα λέω ! Τίποτα δεν κρύβω! Όλα τα νέα είναι εδώ , στα τρελά μυαλά , yo yo yo !!!!!!!!!Και τώρα ξεκινώ με έναν λόγο δυνατό , για να σας μιλήσω για τον Πο-λι-τι-σμό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ Δ.-ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ ! Είμαι ο Αχιλλεύς από << ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ >> και θέλω να σας συστήσω τους συναδέλφους μου!!! Ζ.-Έλλη!!! Β.-Νέστωρ!!! Ντ.-Άρης!!! Ειρ.-Χρυσηίδα!!!

ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ Ζ.-Σήμερα θα σας μιλήσουμε για πολλά θέματα! Ένα από αυτά είναι η πολιτική , όπου ο Περικλής χθες στην εκκλησία του δήμου συζήτησε με τους πολίτες της Αθήνας για τους μέτοικους , αν θα μπορούν να πάνε στην Αγορά για να πουλήσουν διάφορα προϊόντα και συμφώνησαν … Για να δούμε το ρεπορτάζ …

ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ Κ.-Μάλιστα εκεί ο Περικλής αποφάσισε και κάτι άλλο , ότι οι πύλες της Αθήνας θα είναι ανοιχτές για όλους και για όλες…

ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ Δ.-Ένα άλλο σοβαρό θέμα είναι και η οικονομία ! Ο Περικλής πριν λίγες μέρες πήρε το συμμαχικό ταμείο και το έφερε στην Αθήνα!

ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ Ντ.-Ο αθλητισμός εξελίσσεται καθημερινά με τα γυμναστήρια καθώς ο Περικλής μας δίδαξε και την τοξοβολία!!!Καθώς όμως εξελίσσεται ο αθλητισμός εξελίσσονται και οι αγώνες!!!!!!!!!!!!

ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ Β.-Ο σπουδαίος και σοφός Περικλής εξέλιξε μέχρι και τα Παναθήναια ! Τα χώρισε σε μικρά και σε μεγάλα ! Και δήλωσε και πως τα μεγάλα Παναθήναια θα γίνονται κάθε 4 χρόνια και τα μικρά Παναθήναια ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!!!!!!

ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ Ειρ.-Το προτελευταίο μας θέμα θα είναι η εργασία η οποία έχει ξεφύγει απ’ τα όρια . Οι Αθηναίοι πολίτες διαμαρτύρονται για τον χώρο . Άλλοι λένε ότι δεν έχουνε χώρο για να πουλάνε τα προϊόντα τους , ενώ άλλοι λένε ότι δεν υπάρχει χώρος για να παίζουν τα παιδιά!

ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ Δ.-Και το τελευταίο θέμα μας για σήμερα είναι η τέχνη! Δ.-Και το τελευταίο θέμα μας για σήμερα είναι η τέχνη! Β.-Ο Φειδίας πριν λίγες μέρες δημιούργησε το Ερέχθειο! Ντ.-Ευχόμαστε να σας κάναμε να διασκεδάσετε και να ενδιαφερθείτε για την πόλη σας! Ζ.-Και να πληροφορηθήκατε! Ειρ.-Σας ευχόμαστε ένα άπεχτο βράδυ!!!! Όλοι-Καλησπέρα Αθήνα ! Όλα κάπου εδώ τελείωσαν!