BOYS + GIRLS …………………… …………………… …………………… ……………………

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΟΜΑΔΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.
Advertisements

ΤΟ ΤΥΡΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
2.3 Περιεκτικότητα διαλύματος – Εκφράσεις περιεκτικότητας
ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ.
ΒΟΥΡΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΙΒΑΔΙΩΝ ΧΙΟΥ
Η Λαμπρή Νάτην η λαμπρή με τα λουλούδια. κόψετε παιδιά την πασχαλιά κι όλα με χαρές και με τραγούδια τρέξετε ν᾿ αλλάξωμε φιλιά. Σήμαντρα γλυκά βαρούν.
Παραδοσιακές Συνταγές
ΚΡΗΤΗ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ :ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΠΟΥΡΑΖΑ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Μεσογειακή Διατροφή Εκδήλωση «Μεσογειακό γεύμα»
ΙΡΛΑΝΔΙΑ!!!! Από τους: Κωνσταντίνος Χατζηπροκοπίου Αντρέα Ναζαρίτσε
Χριστός Ανέστη Kαμπάνες μακρινές. Θεού χαρά τέτοια γιορτή
Δημητριακά.
ΖΥΜΑΡΙΚΑ.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Μια γλυκιά σοκολατένια ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Π.Α.Ε ΦΩΣΤΗΡΑΣ Κ-17 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ
Υλικά.
Παραδοσιακές Συνταγές Μυτιλήνης
\bgf.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
Τεχνολογία Εστιατορικης Τεχνης
ΔΟΥΚΙΣΣΑ Μαρία Αγαθοκλέους.
Τούρτα Spider-man Μάριος Αντώνης.
ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ από το Μιχάλη Αλεξανίδη Στ΄1 Δημοτικό Αγίας Μαρίνας Στροβόλου (Κ.Β.) Δεκέμβριος 2013.
ΕΛΙΑ – ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ – ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ
Χαίρετε Σας καλωσορίζουμε στην παρουσίαση της ερευνητικής μας εργασίας '' Τι θέλει η θρησκεία στο πιάτο μας ; ''. Βασικό μας ερώτημα ήταν πόσο οι.
ΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣ.
Λάβα - Κέικ.
Ενότητα 5.1 Λίπη - Λάδια.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ
ΣΑΛΟΜΙΔΟΥ ΕΥΗ ΟΜΠΟΥΚΟΒΙΤΣ ΠΑΟΛΑ
Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ.
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ ΤΑΨΙΟΥ
Γνωρίζοντας τη χώρα καταγωγής μας
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔιατροφικεΣ συνηθειεσ
Ερευνητική εργασία Β Λυκείου Βολιμών
Ορέστης Γεωργιάδης Θέμης Αντωνίου Κωνσταντίνος Δημητρίου
Ομάδες Τροφών Ελευθερία ΣΤ’1.
Ενότητα: 12 - Παντς (Punches)
Η πυραμίδα των τροφίμων!
Είδη Σοκολάτας Τα είδη σοκολάτας από την Dream Team
ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Όπως όλοι ξέρουμε, πολλοί άνθρωποι έχουν πρόβλημα με την υγεία τους. Έχετε σκεφτεί τι φταίει γι' αυτό; Μερικές φορές δεν έχουμε καλή διάθεση.
Ενότητα: 10 - Χάιμπολ (Hightballs) και Φραπέ (Frappés)
Ενότητα: 2 - Παράθεση Αφεψημάτων και μη Οινοπνευματωδών Ποτών.
Project στο μάθημα Τ.Π.Ε Μυκονιάτικη Κουζίνα.
Ενότητα: 8 - Έκνογκ (Egg noggs) – Ντέιζι (Daisy)
Τρούφες Υλικά: Για το παντεσπάνι σοκολάτας 3/4 φλιτζανιού αλεύρι [που
Ενότητα: 13 - Σάουαρ (Sours) – Σλινγκ (Sling)
4ο Γυμνάσιο Πύργου Ηλειακή κορινθιακή σταφίδα
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ # 4 PROFITEROLES
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ
\bgf 1. Τεχνολογία Εστιατορικης Τέχνης Θέμα: Παρασκευή και παράθεση ποτών Μάθημα 1 ον 2.
2 ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Ρόδου. ΑναφορέςΠεριεχόμενο σχετικό με το ελαιόλαδο Τροποποίηση (CEE) αρ.136/66/CEE του Συμβουλίου της 22 ης Σεπτεμβρίου.
Κοστολόγηση.
 Η Γαλλία βρίσκεται στην Ευρώπη. Συνορεύει με: Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία Ελβετία και Ανδόρα! Η πρωτεύουσα της Γαλλίας είναι το.
Kawaii potatoes Ρωσικα – Γαλλικα Γλυκα Μπάμπη Μαρία Νιαβή Κωνσταντίνα
Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί και συνταγές από όλο τον κόσμο Πολιτιστικό πρόγραμμα: «Γνωρίζοντας τον κόσμο μέσα από γεύσεις και εικόνες» Γυμνάσιο Μελίκης.
Η Πάτρα είναι το μεγαλύτερο οικονομικό, εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο της Πελοποννήσου και της δυτικής Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων χιλιετιών.
Κλινική διαιτολόγια ΟΜΑΔΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟΥ
ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ ΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη και τα φύλλα: 6 φύλλα κρούστας
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ Αυτή είναι η συνταγή για το παστίτσιο, που φτιάχνανε οι μαμάδες κι οι γιαγιάδες μας και δεν το χορταίναμε ποτέ. Πλούσιο, γευστικό,
Παραδοσιακά φαγητά διαφόρων χωρών
ΕΘΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
«Μαθαίνοντας μαγειρική από τα λάθη μου»
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
Cupcakes Κατερίνα + Μαρβίνα.
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΑΞΗ Α’ ΤΜΗΜΑ 2 ΣΧ. EΤΟΣ
ΑΓΝΑ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ
Περιεκτικότητες διαλυμάτων
ΣΥΝΤΑΓΗ. ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΥΛΙΚΑ 1 κιλό κολοκυθάκια 100 γρ λάδι 2 αυγά αλάτι 1 κρε μμ ύδι ψιλοκο μμ ένο π ι π έρι 1 φλιτζ. τσαγιού φρυγανιά ⅓ φλιτζ. αλεύρι.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

BOYS + GIRLS …………………… …………………… …………………… ……………………

• Υλικά: Για το παντεσπάνι σοκολάτας: 200 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 40 γρμ. κακάο 8 αυγά 250 γρμ. ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 1 κουτ. γλ. χυμό λεμόνι 1 κουτ. γλ. μπέικιν πάουντερ 70 γρμ. βούτυρο 2 βανίλιες Για τη μούς σοκολάτα: 250 γρμ. βούτυρο μαργαρίνη 300 γρμ. ζάχαρη άχνη 4 κρόκους αυγών 2 βανίλιες 200 γρμ. κουβερτούρα 55% κακάο 1 κουτ. σ. maraschino, ή grand marnier 4 κουταλιές σιρόπι (από αυτό που θα σιροπιάσουμε το παντεσπάνι)

• Για την επικάλυψη, και γκανάζ: 180 γρμ. κουβερτούρα 55% - 70% κακάο, τεμαχισμένη 140 γρμ. κρέμα γάλακτος 1 κουτ. σ. ελαιόλαδο 1 κουτ. σ. ουίσκι 400 γρμ. σαντιγί λευκή, ή με κακάο 12 κερασάκια ξύσμα σοκολάτας Για το σιρόπι: 230 γρμ. νερό 150 γρμ. ζάχαρη 2 κουτ. σ. κακάο 2 κουτ. σ. μαύρο ρούμι, ή καλό κονιάκ

ΒΑΛΕΡΙΑ ΝΕΟΦΥΤΟΥ