DoorSafe Eneo A/AF Κλειδαριά με αυτόματο-μηχανικό

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
O M E G A by E S E T Y.
Advertisements

Superior Visualization. Ποια χαρακτηριστικά έχουν σημασία? •Ανάλυση –Ανάλυση είναι η δυνατότητα της απεικόνισης μικρών αντικειμένων και καθορίζεται από.
Ηλεκτροπνευματικά Συστήματα Αυτοματισμού
Πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη από τον οίκο KEY-LINE, πρωτοπόρος για άλλη μια φορά στο θέμα της αντιγραφής κλειδιών immobilizer παρουσιάζει την νέα ΒΙΑΝCHI.
Roto NT ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Ο Ηλεκτρονόμος Ο Ηλεκτρονόμος (Relay) είναι ένας μηχανικός διακόπτης, του οποίου οι επαφές ελέγχονται από έναν ηλεκτρομαγνήτη. Ο ηλεκτρονόμος είναι ένα.
Door ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ DoorLine.
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
(ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ)
E S E T Y M A T R I X.
Εργασία τεχνολογία επικοινωνιών
Κεφάλαιο 1ο: ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
«ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ» Σχολή: Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Όνομα: Βασίλης Τμήμα: Δομικών Έργων
Τεχνικές Προδιαγραφές
To υπολογιστικό σύστημα
ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ
Ο Ηλεκτρονόμος Ο Ηλεκτρονόμος (Relay) είναι ένας μηχανικός διακόπτης, του οποίου οι επαφές ελέγχονται από έναν ηλεκτρομαγνήτη. Ο ηλεκτρονόμος είναι ένα.
Μέρος Β: video δοκιμών (test drive) Μέρος Γ: video στη μακέτα
ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣ
Κλειδαριά Tandeo C 600 Με αυτόματο μηχανικό κλείδωμα.
Δεδομένα, Πληροφορίες και Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές
Ονομ/μο εκπαιδευτή : Χρυσόγελος Μανώλης
ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Στόχοι: Ο μαθητής να: (α) αναγνωρίζει τα βασικά μέσα απόζευξης, διακοπής και προστασίας των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. (β) αναφέρει και εκτιμά τους κινδύνους.
Δίκτυα Ι Βπ - 2ο ΕΠΑΛ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 2011.
ΑΓΩΓΟΙ – ΜΟΝΩΤΕΣ - ΗΜΙΑΓΩΓΟΙ 02. ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ – ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ 2.4.
ΗΛΕΚΤΡΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ.
Κεφάλαιο 2 Το Εσωτερικό του υπολογιστή
Παναγόπουλος Ασημάκης Βασιλειάδης Βασίλης Β’ τάξη 6ου ΕΠΑΛ Πάτρας
Ο προσωπικός υπολογιστής εσωτερικά
DYNAMIC 3D.
Φωτοβολταϊκό σύστημα Αποτελείται από ένα ή περισσότερα πάνελ φωτοβολταϊκών στοιχείων , μαζί με τις απαραίτητες συσκευές και διατάξεις για τη μετατροπή.
Πρόγραμμα Σπουδών ΤΠΕ-Τεχνολογίες Πληροφορίας Επικοινωνίας Δ’ τάξης.
CAB-R 3D.
Arduino  Πρώτη Επαφή Involve me & I learn 3ο Γυμνάσιο Ελευσίνας.
Λογισμικό Υπολογιστή Για να μπορεί το Υλικό μέρος του Υπολογιστή να εκτελεί και τη πιο απλή επεξεργασία δεδομένων χρειάζεται ένα σύνολο εντολών.Οι οδηγίες.
Αυτονομία & Κατανομή Δαπανών
ΕΝΟΤΗΤΑ 2 – Κεφάλαιο 5: Γνωριμία με το Λογισμικό
Το λεπτό και μοντέρνο πληκτρολόγιο του Proteus θα ομορφύνει τον χώρο σας. Τα ενσωματωμένα πλήκτρα αφής που διαθέτει καθώς και το ελληνικό μενού, σας.
Κεφάλαιο 7 Διαδικτύωση-Internet 7.3 Πρωτόκολλο TCP.
ΗΛΕΚΤΡΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ
Παρουσίαση Πτυχιακής Εργασίας Τεχνολογία powerline homeplug για τη δημιουργία του «έξυπνου» σπιτιού και εφαρμογή της στην κατασκευή αλληλεπιδραστικής διεπαφής.
ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Φούρνος Η 5981 BP Προϊοντικά χαρακτηριστικά Ενεργειακή κλάση C
Γνωριμία με το Λογισμικό του Υπολογιστή
Φούρνος Combi Η 5080 BM Προϊοντικά χαρακτηριστικά Σχεδιασμός
Φούρνος Η 5961 B Προϊοντικά χαρακτηριστικά (Αντικαθιστά τον Η 4900 B)
ΕΔΡΑΝΑ Διαμόρφωση – Στερέωση εδράνου
Κεραμική εστία KM 5603 Προϊοντικά χαρακτηριστικά
Furniture Fittings Εξαρτήματα Επίπλων
ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ
Εφαρμογές Νέφους ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13.
Απορροφητήρας DA 5960 W Προϊοντικά χαρακτηριστικά Σχεδιασμός
Προϊοντικά χαρακτηριστικά
ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ - ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ Ανάπτυξη Εφαρμογών για Φορητές Συσκευές
Ο πρώτος υπολογιστής ENIAC.
Φούρνος Combi Η 5040 BM € 1560 Προϊοντικά χαρακτηριστικά Σχεδιασμός
Εφαρμογές Νέφους ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13.
Υπηρεσίες Διαδικτύου.
Δίκτυα Ι Βπ - 2ο ΕΠΑΛ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 2011.
ΥΛΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
Υπηρεσίες και εφαρμογές Διαδικτύου
Εξαρτήματα και αγωγοί.
Εξαρτήματα και αγωγοί.
Το υπολογιστικό σύστημα σαν ενιαίο σύνολο
Τεχνολογία & εφαρμογές μεταλλικών υλικών
1o ΣΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ Μίχας Παναγιώτης
TI ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ; Το σίδερο είναι μια οικιακή συσκευή που χρησιμοποιείται για να ισιώνει υφάσματα και ιδιαίτερα ρούχα. Για αυτή την διαδικασία του σιδερώματος.
ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

DoorSafe Eneo A/AF Κλειδαριά με αυτόματο-μηχανικό κλείδωμα τριών σημείων (Tandeo) και ηλεκτρικό ξεκλείδωμα

Σύγχρονες απαιτήσεις ασφάλειας DoorSafe Eneo A/AF Σύγχρονες απαιτήσεις ασφάλειας Πολλαπλό κλείδωμα που δίνει λύσεις ακόμα και στις εισόδους πολυκατοικιών Ξεκλείδωμα από κάθε διαμέρισμα με το θυροτηλέφωνο Παρέχει πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια από μία απλή κλειδαριά με ηλεκτρικό κυπρί που χρησιμοποιήτε τώρα. Πολύ εύκολη άνετη και ασφαλής χρήση Με λειτουργία νυκτός Υπάρχει στο πρόγραμμα κλειδαριά πιστοποιημένη κατά DIN EN 179 κατάλληλη για πόρτες πανικού

DoorSafe Eneo A/AF Περιγραφή Η ασφάλεια σε μία πολυκατοικία ξεκινάει ήδη από την εξώπορτα.Συνήθως είναι το πρώτο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει ένας διαρρήκτης.Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν υπήρχε μια κλειδαριά που να παρέχει ασφάλεια.Έτσι χρησιμοποιήτε μία απλή κλειδαριά ενός σημείου με ηλεκτρικό κυπρί,που φυσικά δεν παρέχει καμία ασφάλεια και δίνει την δυνατότητα στον διαρρήκτη να φτάσει μέχρι τα διαμερίσματα. Την λύση δίνει η νέα κλειδαριά DoorSafe Eneo A. Κλειδώνει αυτόματα με το κλείσιμο της πόρτας και ασφαλίζει τους πίρους Tandeo διπλής ενέργειας χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια από τον χρήστη.Έτσι παρέχει μεγάλη ασφάλεια αφού κλειδώνει την πόρτα σε τρία σημεία.Η καινοτομία είναι ότι μπορεί να ξεκλειδώσει από το θυροτηλέφωνο του κάθε διαμερίσματος. Επίσης εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία της πόρτας σε βάθος χρόνου διότι δεν επιτρέπει την στρέβλωση του φύλλου και την μη σωστή επαφή του με την κάσα.

DoorSafe Eneo A/AF Λειτουργία Ασφάλεια: - Αυτόματο κλείδωμα σε τρία σημεία με το κλείσιμο της πόρτας - Λειτουργία νυκτός - Eneo AF πιστοποιημένη κατά DIN EN 179 για πόρτες πανικού Άνεση: - Μπορούμε να την ξεκλειδώνουμε από το κάθε διαμέρισμα με το θυροτηλέφωνο. - Δεν απαιτείται συντήρηση

DoorSafe Eneo A/AF Πεδίο εφαρμογής Κατάλληλες για εισόδους πολυκατοικιών Κατάλληλες για πόρτες από ξύλο,αλουμίνιο και PVC Τοποθετούνται σε γκινεσιά μηχανισμού 16 mm Λειτουργία πίρων Tandeo

Τεχνικά χαρακτηριστικά DoorSafe Eneo A/AF Τεχνικά χαρακτηριστικά Eneo A περιλαμβάνονται στο κανονικό πρόγραμμα Eneo AF πιστοποιημένες κατά DIN EN 179 Απόσταση κέντρου χερουλιού-κυλίνδρου 92 mm Θέση χερουλιού 35,40,55 και 65 mm Καρέ χερουλιού 8 και 10 mm- Eneo AF 9 mm Διατίθενται με διαφορετικές αποστάσεις κλειδωμάτων ( 0203,0205,0207) Λάμα κλειδαριάς 16,20,24 mm και U-Stulp 7x24 mm Κατάλληλες για δεξιές και αριστερές πόρτες

Πληροφορίες για τον κατασκευαστή DoorSafe Eneo A/AF Πληροφορίες για τον κατασκευαστή Χρήση: - Τοποθέτηση σύμφωνα με τις οδηγίες σύνδεσης και τοποθέτησης - Ίδιες απαιτήσεις επεξεργασίας με την Eneo C - Ίδια αντικρίσματα με το κανονικό πρόγραμμα κλειδαριών DoorSafe - Eneo Control Unit .Σύστημα ελέγχου καλής λειτουργίας των κλειδαριών στον χώρο παραγωγής

Τεχνικά χαρακτηριστικά-Περιφερειακά DoorSafe Eneo A/AF Τεχνικά χαρακτηριστικά-Περιφερειακά DoorMan.Σύστημα ηλεκτρονικής λειτουργίας Eneo Control Unit.Συσκευή ελέγχου καλής λειτουργίας στον χώρο παραγωγής Eneo Σετ καλωδίων και των περιφερειακών τους Χερούλια πιστοποιημένα κατά DIN EN 179

DoorSafe Eneo A/AF Εξαρτήματα Παραδίδονται - Κλειδαριά πολλαπλών κλειδωμάτων με ενσωματωμένο ηλεκτροκινητήρα - Μετασχηματιστής Επιπλέον σημαντικά εξαρτήματα - Καλώδια και τα περιφερειακά τους Χρήσιμα περιφερειακά εξαρτήματα - Συσκευή ελέγχου καλής λειτουργίας - DoorMan.Σύστημα ηλεκτρονικής λειτουργίας των ηλεκτρικών κλειδαριών