Ελληνική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
παγκοσμιο πρωταθλημα Microsoft Office Specialist
Advertisements

BOCCIA IN ACTION! Μια σύντομη παρουσίαση του Μπότσια, για να μάθετε πως παίζεται αυτό το υπέροχο παιχνίδι!
ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ – ΑΘΛΗΤΩΝ & ΠΙΝΑΚΕΣ ΒΑΘΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014.
Αθλητικοί Φορείς Αθλητικό Σωματείο Αθλητική Ένωση Αθλητική Ομοσπονδία
6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσηλευτών Νεφρολογίας
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΡΙΤΣΙΛΙΓΚΟΣ ΚΟΚΙΟΥΣΗΣ
Μιχάλης Μιχαήλ Στ’ Η σημαία της Δανίας είναι κόκκινη με έναν λευκό Σκανδιναβικό σταυρό· το κάθετο μέρος του σταυρού βρίσκεται προς την πλευρά.
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΟΙ ΠΑΜΜΑΧΟΙ
Η αγαπημένη μου αθλήτρια
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΕΚΑΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΠΕΚΑ
Καπάνταης Σοφοκλής Μιχελάκης Γιώργος.  Α1: Αγωνίζονται 13 ομάδες. Παίζουν όλες μεταξύ τους και εντός και εκτός έδρας.  Ευρωλίγκα : Συμμετέχουν 24 ομάδες,
Αννα Κορακάκη η πρωταθλήτρια
Όνομα μαθητή / τριας , Καπετανέα Μάρθα
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ &
«ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΙ: Παράγοντας βιωσιμότητας, ανάπτυξης, αθλητικής αριστείας» GMAIL. COM.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΒΟΛΛΕΫ ΕΛΛΑΔΑΣ 16 Ο Ετήσιο Επιμορφωτικό σεμινάριο Αθήνα, 28/
Τ Μ Η Μ Α Α Θ Λ Η Τ Ι Σ Μ Ο Υ 6 Ο ΠANEΛΛΗΝΙΟ GALA ΡΙΨΕΩΝ-ΔΡΟΜΩΝ-ΑΛΜΑΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Χώρος Διεξαγωγής : Εθνικό Αθλητικό Κέντρο «Ελευθερίας»
 Ερώτηση 1 Ερώτηση 1  Ερώτηση 2 Ερώτηση 2  Ερώτηση 3 Ερώτηση 3  Ερώτηση 4 Ερώτηση 4  Ερώτηση 5 Ερώτηση 5  Ερώτηση 6 Ερώτηση 6  Ερώτηση 7 Ερώτηση.
+ ΤΟ ΓΚΟΛΦ. + ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ - GOLF Ο.Ρ.Ε.Σ.Τ.Η.Σ. o Ομαδα o Ρομποτικής o Ερευνας o Σχολικου o Τμηματος o Ηλεκτρονικών o Συσκευών.
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
Παραολυμπιακό Άθλημα Μία παρουσίαση των: Μαρίνα Γαλογάβρα Μαρίνα Γαλογάβρα Γεωργία Πανούση Γεωργία Πανούση Μαρία Μρινοπούλου Μαρία Μρινοπούλου.
Ενόργανη – Ρυθμική- Τραμπολίνο-Ακροβατική γυμναστική
ΙΠΠΑΣΙΑ Η Ιππασία, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά αθλήματα των Παραολυμπιακών Αγώνων, συμβάλει στην αποκατάσταση και βελτίωση των κινητικών δεξιοτήτων.
Είμαστε μια τάξη πολύ πολύ εντάξει…
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Των μαθητών : Νίκου Βαγγέλη Δημήτρη Μιχάλη.
Λευτέρης Αραπάκης ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ
1 Οικοδεσπότης φορέας της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας για την Ελλάδα. Εθνικό μέλος της Πανευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.
5ο Ιστορικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Ποια είναι η πρωτεύουσα του Μπουργκίνα Φάσο Α. Αντίς Αμπέμπα Β. Κάιρο Γ. Αθήνα Δ. Ουγκαντούγκου.
Ολυμπιακός.
ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ
Καλαθοσφαίριση. Η ομάδα μας ασχολήθηκε με την καλαθοσφαίριση και συγκεκριμένα με 2 μεγάλους αθλητές και αθλήτριες. Νίκος Γκάλης Μάικλ Τζόρνταν.
Η Οδύσσεια της Ν. Α. Κ. Νίκη Αβακίδου Οδυσσέας Τσίκρας Κατερίνα Χ”δημητρίου Αφροδίτη Καραγκιαούρη.
Ολυμπιακα αθληματα.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΡΕΑΤΣΟΥΛΗ.
ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ «Δ.Ε.Δ.Υ.T.» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ● Ο Εργοτέλης ιδρύθηκε στις 7 Αυγούστου Είναι η δεύτερη (χρονολογικά) ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλείου (μετά τον ΟΦΗ) που έχει αντιπροσωπεύσει.
Στρογγυλή τράπεζα: Η πιστοποίηση του μεταφραστή στην Ελλάδα Αρτεμισία Ένε Πρόεδρος ΔΣ Πανελλήνιας Ένωσης Μεταφραστών (ΠΕΜ) Θεσσαλονίκη
ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ. Είναι ιστορικά καταγεγραμμένο ότι σε πολλές χώρες υπήρξαν παιχνίδια όπου οι παίκτες κλοτσούν μία μπάλα, όπως το επίσκυρος στην.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Δημήτρης. Κ Κωνσταντίνος. Ξ. Οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες έγιναν στην Αθήνα το 'Aρχισαν στις 6 Απριλίου, ανήμερα του.
Επιτραπέζια Αντισφαίριση. EΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ [Πινγκ Πονγκ]  Προέλευση: Δεκαετία 1890 στην Αγγλία  Στην δεκαετία του 1920 δημιουργήθηκαν οι πρώτοι.
η πρώτη ενημερωτική πύλη για τις δράσεις των Κοιν. Συν. Επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας ΔΙΚΤΥΟ – Κοιν.Σ.Επ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Διοίκηση Ελληνικής Ολυμπιακής.
Νομική Πληροφορική Δρ. Δαμιανός Σακάς.
ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
Πετοσφαίριση Volleyball
PROJECT Β’ΛΥΚΕΙΟΥ Τμήμα β2 Υπεύθυνη καθηγητρια Πίτσου Διαμάντω ΠΕΟ4.01
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017 Microsoft Office Specialist
ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 2017 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ
Η ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ Εμμανουήλ Ζαχαράκης Επίκ. Καθηγητής
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.
Πολεμικές Τέχνες-Στίβος
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Πυρροσ δημασ.
Ο Αθλητισμός στη πόλη μας
Σημαντικές Προσωπικότητες Μεταμόρφωσης
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
ΝΙΚΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΛΑΒΟΣ
Α.Ε.Λ. ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.) ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των επιχειρήσεων.
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΟΥΜΠΙΝΑΚΙΑ.
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΠΑΚΑΒ ΑΘΗΝΑ 9/12/17 ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΠΟΝΗΤΗΣ ΣΕΓΑΣ.
ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟ
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ 2019 Κ14 – Κ16 – Κ18
Χαιρετισμός του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ελληνική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ

Περιεχόμενα Ιστορικό Το Δ.Σ. Ειδήσεις Καταστατικό Gallery Φωτογραφιών Πώς παίζεται το μποουλινγκ Εξοπλισμός Τέλος

Ιστορικό Το μπόουλινγκ στην Ελλάδα πρωτοεμφανίστηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου Αροllοn Palace στο Καβούρι το 1972 και την ίδια χρονιά κατασκευάσθηκε η πρώτη αίθουσα μπόουλινγκ στον Προφήτη Ηλία του Πειραιά, που λειτουργεί ακόμη και σήμερα. Το 1974 λειτούργησε η δεύτερη αίθουσα μπόουλινγκ στην Αθήνα και από τότε το άθλημα άρχισε την άνοδό του.

Δειλά-δειλά στην αρχή ξεφύτρωναν νέες αίθουσες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ηράκλειο και Αλεξανδρούπολη, ενώ από τα μέσα της δεκαετίας του 90, το άθλημα εξαπλώθηκε ραγδαία σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα υπάρχουν πάνω από 50 αίθουσες διάσπαρτες σε όλη την επικράτεια και 60 σύλλογοι.

Οι πολλοί φίλοι του μπόουλινγκ που άρχισαν να ασχολούνται με το άθλημα ιδρύουν το 1974 τον Πανελλήνιο Αθλητικό Σύλλογο Μπόουλινγκ ( ΠΑΣΜ ) με 48 ιδρυτικά μέλη και αμέσως αναγνωρίζεται από την Διεθνή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ. ως αρμόδιος φορέας το μπόουλινγκ στην Ελλάδα. Στον Σύλλογο αυτό συσπειρώθηκαν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες με αποτέλεσμα η Ελλάδα να συμμετέχει σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα.

Το 1983 αρχίζουν σε κάθε αίθουσα μπόουλινγκ να ιδρύονται τοπικοί σύλλογοι με σκοπό τη ίδρυση μιας Ομοσπονδίας, γεγονός που γίνεται πραγματικότητα την επόμενη χρονιά, το 1984, και κατατίθεται στο Πρωτοδικείο Αθηνών το καταστατικό της Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή 12 συλλόγων ως ιδρυτικών μελών από επτά πόλεις της Ελλάδας.

Το Δ/Σ Πρόεδρος: Αλέξανδρος Τζούνης (6936-631520) Αντιπρόεδρος: Βασίλης Κουλοχέρης (6936-631521) Γ. Γραμματέας: Άγγελος Καλογερόπουλος (6936-631523) Ταμίας: Νικόλαος Παπαδημητρίου Έφορος: Δημοσθένης Θεοφιλόπουλος Μέλος: Κων/νος Ζευγαρίδης Μέλος: Ανδρέας Ανδριόπουλος

Χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό αγοριών η Εθνική !!! Ειδήσεις Χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό αγοριών η Εθνική !!! Το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο κατέκτησε η Εθνική ομάδα Juniors στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Νέων καταρρίπτοντας και ΔΥΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΡΕΚΟΡ ΑΓΩΝΩΝ. Πρώτο ρεκόρ στα 6 παιχνίδια με 6159 κορίνες και στα 3 παιχνίδια με 3165 κορίνες. Οι Βενέτης Γιώργος, Μίχας Μιχάλης, Μίχας Νίκος, Στεφανίδης Γιώργος και Κριζίνης Βαγγέλης ξεκίνησαν με 1064 κορίνες στο 1ο παιχνίδι και συνέχισαν με το υψηλό 1105 κορίνες στο 2ο ολοκληρώνοντας με 996 κορίνες στο 3ο παιχνίδι. Την 2η θέση κατέλαβε η ομάδα της Νορβηγίας με 6089 κορίνες και την 3η θέση η ομάδα του Ισραήλ με 6082 κορίνες. Στα Masters αγοριών οι αθλητές μας κατέλαβαν δύο θέσεις και θα αγωνιστούν αύριο στα Τελικά. Ο Μίχας Νίκος κατέλαβε την 8η θέση με Μ.Ο. 210,83 και ο Κριζίνης Βαγγέλης την 20η με Μ.Ο. 206,94. Ευχόμαστε Καλή επιτυχία στους αθλητές μας.

Καταστατικό Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ αναγνωρίστηκε με την υπ' αριθ. 3832/1984 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας και το Καταστατικό της που εγκρίθηκε με την πιο πάνω απόφαση και καταχωρήθηκε στα Βιβλία Σωματείων του Πρωτοδικείου της Αθήνας και που τροποποιήθηκε στην συνέχεια με την 1751/93 απόφαση του ίδιου Δικαστηρίου και την 1966/2000 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών τροποποιείται ως εξής:

Gallery Φωτογραφιών

Πώς παίζεται το μποουλινγκ Ο νικητής του παιχνιδιού είναι να ρίξεις τις περισσότερες κορύνες για να κάνει έτσι το μεγαλύτερο σκορ. Επίσης για να παίχτη αυτό το παιχνίδι χρειάζεται μια ιδική πίστα από όπου νοικιάζεται με την ώρα

Εξοπλισμός Ο εξοπλισμός που χρειάζεται είναι ο εξής: Ένα γάντι Ιδικά παπούτσια Μπάλες του μποουλινγκ Ένα ιδικό σάκο για την μεταφορά

Τέλος Όνομα Επίθετο