Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

+ ΤΟ ΓΚΟΛΦ. + ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ - GOLF Ο.Ρ.Ε.Σ.Τ.Η.Σ. o Ομαδα o Ρομποτικής o Ερευνας o Σχολικου o Τμηματος o Ηλεκτρονικών o Συσκευών.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "+ ΤΟ ΓΚΟΛΦ. + ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ - GOLF Ο.Ρ.Ε.Σ.Τ.Η.Σ. o Ομαδα o Ρομποτικής o Ερευνας o Σχολικου o Τμηματος o Ηλεκτρονικών o Συσκευών."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 + ΤΟ ΓΚΟΛΦ

2 + ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ - GOLF Ο.Ρ.Ε.Σ.Τ.Η.Σ. o Ομαδα o Ρομποτικής o Ερευνας o Σχολικου o Τμηματος o Ηλεκτρονικών o Συσκευών

3 + Το γκολφ Το γκολφ είναι παιχνίδι ολλανδικής καταγωγής (όπου παιζόταν με την ονομασία κολφ) με μεγάλη διάδοση κυρίως στην Αγγλία και την Αμερική. Θεωρείται παιχνίδι της αριστοκρατίας περισσότερο κι από το τένις, επειδή αφενός απαιτεί πολύ χρόνο και αφετέρου τόσο ο εξοπλισμός για το παιχνίδι όσο και η διαμόρφωση των χώρων που αυτό διεξάγεται είναι αρκετά δαπανηρά

4 + Το Γκολφ στην Ελλαδα Το γκολφ αποτελεί μία ιδιαίτερα υποσχόμενη επενδυτική ευκαιρία στην Ελλάδα σήμερα, λόγω των σημαντικών προοπτικών ανάπτυξής του σε μια χώρα που έχει ολιγάριθμα σχετικά με τις δυνατότητές της λειτουργούντα γήπεδα Το πρώτο γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα άνοιξε το 1964 στην Γλυφάδα, όπου φιλοξενήθηκαν οι μεσογειακοί αγώνες του 1992.

5 + Η Ελληνικη Ομοσπονδια γκολφ Η Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ ιδρύθηκε το 1981. Αυτή τη στιγμή στη δύναμη της υπάγονται επτά όμιλοι γκολφ. Οι κύριοι στόχοι της Ομοσπονδίας είναι να προωθεί και να στηρίζει την εξάπλωση του γκολφ στην Ελλάδα. Οι δραστηριότητες της Ομοσπονδίας υποστηρίζονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και χορηγούς.

6 + Ρομποτικη Παρακάτω φαίνονται οι 3 θεμελιώδεις κανόνες της ρομποτικής: 1.Το ρομπότ δε θα κάνει κακό σε άνθρωπο, ούτε με την αδράνειά του θα επιτρέψει να βλαφτεί ανθρώπινο όν. 2.Το ρομπότ πρέπει να υπακούει τις διαταγές που του δίνουν οι άνθρωποι, εκτός αν αυτές οι διαταγές έρχονται σε αντίθεση με τον πρώτο νόμο. 3.Το ρομπότ οφείλει να προστατεύει την ύπαρξή του, εφόσον αυτό δεν συγκρούεται με τον πρώτο και τον δεύτερο νόμο.

7 + Ρομποτικη και γκολφ Η ρομποτική δεν έχει προχωρήσει στον τομέα του γκολφ. Το μόνο βήμα ανάπτυξης της ρομποτικής στο γκολφ είναι μια πορτογαλικής κατασκευής χλοοκοπτική μηχανη! Γι’ αυτό το λόγο αποφασίσαμε να ερευνήσουμε εμείς τη δυνατότητα σύνδεσης της επιστήμης της ρομποτικής με το συγκεκριμένο άθλημα

8 + Η δικη μας προσπαθεια Με την βοήθεια του πακέτου lego Mindstorms nxt κατασκευάσαμε ένα ρομποτ το οποίο αναπαριστά τον (επαγγελματία) παίχτη golf. Στη συνέχεια το προγραμματίσαμε και το θέσαμε σε λειτουργία ετσι ωστε να πραγματοποιεί 6 διαφορετικές ρίψεις! Επίσης, πήραμε μέτρα και σχεδιάσαμε την κατάλληλη μακέτα για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την έρευνά μας.

9 + Lego NXT Το software της Lego Mindstorms ΝΧΤ μας έδωσε τη δυνατότητα να προγραμματίσουμε την κατασκευή μας και να επιτύχουμε τα επιθυμητά «χτυπήματα» με το ρομποτικό «μπαστούνι» του golf!

10 + ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ!


Κατέβασμα ppt "+ ΤΟ ΓΚΟΛΦ. + ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ - GOLF Ο.Ρ.Ε.Σ.Τ.Η.Σ. o Ομαδα o Ρομποτικής o Ερευνας o Σχολικου o Τμηματος o Ηλεκτρονικών o Συσκευών."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google