Μπουραντά Κωνσταντίνα

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ειδικά Θέματα Οικονομίας: Κυβέρνηση και Επιχειρήσεις Απελευθέρωση Αγοράς Ενέργειας.
Advertisements

Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου στο δρόμο για την υιοθέτηση του ευρώ
Η Κύπρος ετοιμάζεται για το ευρώ… …το νόμισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Η Κύπρος ετοιμάζεται για το ευρώ… …το νόμισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου στο δρόμο για την υιοθέτηση του ευρώ
1 Πιστωτική επέκταση προς τα ελληνικά νοικοκυριά Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Αθήνα 13 Δεκεμβρίου 2006.
Από τη λίρα στο ευρώ Έκθεση Ιστορική αναδρομή του νομίσματος της Κυπριακής Δημοκρατίας Ευρώ Τα χαρακτηριστικά των χαρτονομισμάτων & κερμάτων ευρώ.
Μια χώρα σε απόγνωση.  Το 1/3 των Ελλήνων ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας (470€ μηνιαίο εισόδημα)  Το 20% των παιδιών γνωρίζουν τη φτώχεια και τον.
μαθητές Δημοτικών Σχολείων
Αγορά συναλλάγματος και συναλλαγματική ισοτιμία (κεφ. 13)
Όμιλος Εταιριών της Α.Γ.Ε.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ Ημέρα Αναλυτών – 24η Μαΐου 2007.
Παπαλεξίου Γιώργος ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ Ε. Λ. Ε.. ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ  ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΧΡΕΟΣ  ΖΩΓΡΑΦΟΥ  ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΥΡΩ - ΔΡΑΧΜΗΣ  ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ -
Η σημερινή εικόνα της Ελληνικής Οικονομίας. Η αποτυχία της οικονομικής πολιτικής •Η οικονομία έχει μπεί σε βαθιά και παρατεταμένη ύφεση. •Το δημοσιονομικό.
. “Η Στρατηγική Σημασία του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν για την Ελλάδα της Κρίσης” Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης, Διευθυντής Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.
16- 1 ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ  Venture Capital  ΠΡΩΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ (The Initial Public Offering)  ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ –ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ.
ΤΜΗΜΑ AΠ Δ. Στράτου και Δ. Σαμίου Η συμβολή τους στην Ελληνική παράδοση « Αντικριστός ».
Το νόμισμα στο σύγχρονο κράτος της Ελλάδας
Καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Μάνο Λοΐζο: Διονύσης Σαββόπουλος
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΟΜΑΔΑ:ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΖΥΛΙΦΤΑΡ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 12 Ιουνίου. Καθιερώθηκε από τη Διεθνή Οργάνωση Εργασία, με στόχο.
TO ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Α΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
21ος αιώνας-Η μετάβαση στο Ευρώ
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Οδυσσεας Ελυτης.
ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ- 19ος ΑΙΩΝΑΣ
28η Οκτωβρίου 1940.
1 Προϋπολογισμός 2007 Δεκέμβριος Ποια είναι τα κριτήρια αξιολόγησης του Κρατικού προϋπολογισμού ; Ο προϋπολογισμός του 2007, όπως και κάθε προϋπολογισμός,
Ιστορική Αναδρομή Η Ευρωπαϊκή Ιδέα, δηλαδή η ιδέα μιας κοινής ανθρωπιστικής Ευρώπης, αποτέλεσε όραμα πολλών φιλοσόφων (π.χ. Καντ, Κομένιος, Ουγκώ). Οι.
ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ;.
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Δρ Νικόλαος Λυμούρης.
Δάνεια-Χρέη-Χρεoκοπίες Ελλάδας
ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ 14η Διάλεξη.
Ζήτηση χρήματος: εξαρτάται από ονομαστικό επιτόκιo, i
Ευρώπη, Ελλάδα, Νέοι : προοπτικές. Ευρωπαϊκή ένωση.
Τα προϊόντα της EmGoldEx Τα προϊόντα της EmGoldEx Ράβδοι χρυσού 24k καθαρότητας 999,9 απο 1 έως 100 γραμμάρια Όλες οι ράβδοι χρυσού είναι πιστοποιημένες.
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 19ος-21ος αιώνας
1 Ιστορία Γ΄ Γυμνασίου Πέτσα Ελένη – φιλόλογος Απρίλιος 2005.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αγροτική Επιχειρηματικότητα: Επιχειρηματικές Προτάσεις, Προϊόντα & Τεχνολογίες Αιχμής Γεώργιος Πίττας Δ.Σ. Σ.Ε.Β.Τ.
ΠΙΓΓΟΥΡΑΣ1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11 ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής ‘’Η ανάπτυξη του Χ.Α.Α Αίτια και συνέπειες’’ Πτυχιακή εργασία Επιβλέπων.
Κεφάλαιο 7 Δημόσια οικονομικά σε καθεστώς πλήρους απασχόλησης Μακροοικονομία.
Έννοιες και ρυθμός πληθωρισμού Δώρα Λοΐζου Γ
4. Ο Α΄ Παγκόσμιος πόλεμος
Α. ΔΕΔΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  ΔΥΟ ΑΡΧΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ◦ PATH DEPENDENCE ◦ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  ΕΛΛΕΙΨΗ.
ΤΟ Α.Ε.Π. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ.. Τι ονομάζουμε Α.Ε.Π. ; Το ποσό που αξίζουν τα αγαθά και οι υπηρεσίες που παράγει μια οικονομία σε ένα συγκεκριμένο.
 ΕΛΛΑΔΑ *ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ) * ΔΙΑΦΘΟΡΑ (ΣΥΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ) * ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ (
Πόλη του Βατικανού Κέρματα Τηλιόπουλος Ζήσης Τμήμα: Β’3 Σχολικό Έτος:
Μία εργασία της Παππά Κυριακής στο μάθημα της γεωγραφίας Νομίσματα Κύπρου Πρότυπο Γυμνάσιο Ζωσιμαιάς Σχολής Ιωαννίνων Τμήμα:Β’3 Σχολικό έτος:
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ Ενότητα 1: ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑΓΟΡΑ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Τμήμα ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ νοικοκυριά επιχειρήσεις ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Δημόσιοι Οργανισμοί Δημόσιες επιχειρήσεις Στόχοι: 1.νοικοκυριά: max.
Τα αναμνηστικά κέρματα των 2 ευρώ είναι ειδικά κέρματα που εκδίδονται από τις χώρες μέλη της ευρωζώνης με την ευκαιρία κάποιας ιστορικής επετείου ή για.
Γενική Οικονομική Ιστορία Ενότητα # 11: Η Χρυσή Εποχή Διδάσκων: Ιωάννα-Σαπφώ Πεπελάση Τμήμα: Οικονομικής Επιστήμης.
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Σημειώσεις για το μάθημα: Χρήμα και Νομισματική βάση Συμεών Καραφόλας.
ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΘΕΜΑ: «H ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
Υπολογιςμος εθνικης παραγωγης – Πληθωριςμος και ανεργια
8.1. Οικονομική και Νομισματική Πολιτική
5ο ΓΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Νομισματική Πολιτική της
Ο κρατικός προϋπολογισμός
Mathew Shane & David Kelch
Η δημιουργία τραπεζικού συστήματος
Παρουσίαση: «ονοματεπώνυμο σπουδαστών»
Ο α΄ παγκόσμιος πόλεμος
Μονακό: Νομίσματα Εργασία του μαθητή: Αλέξη Σκούρα
H ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ
O ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ.
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Σημειώσεις για το μάθημα: Χρήμα και Νομισματική βάση Συμεών Καραφόλας.
4. Α΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. Συνθήκες συμμετοχής της Ελλάδας στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο Εθνικός Διχασμός: Σύγκρουση Παλατιού – Βενιζέλου Άσκοπη και δαπανηρή.
Ευρωπαϊκό Νομισματικό Σύστημα
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Μπουραντά Κωνσταντίνα 20ος αιώνας-Δραχμή Μόσιαλου Θεοδώρα Μπαλταγιάννη Ιωάννα Μπουραντά Κωνσταντίνα Τσακούμη Ουρανία

ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1900-2000

ΜΑΡΤΙΟΣ 1900: ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο «ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ». ΜΑΡΤΙΟΣ 1900: ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο «ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ». 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1900: Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 9.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ. ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1909: ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 14 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ.

Ά ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ- ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ: ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ & ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟΙ 1917: ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΌ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΥΠΩΣΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ  ΚΕΡΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ

Ά ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1924 ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

1928 ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Γεώργιος Σταυρού- Ιδρυτής της Τράπεζας της Ελλάδος) ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΥΠΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ- ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ 1932: ΤΥΠΩΣΗ ΝΕΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΜΑΪΟΣ 1932: ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

`Β ΠΑΓΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΤΠΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΩΛΗΣΗ ΡΑΒΔΩΝ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ 1943: ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ  Η ΔΡΑΧΜΗ ΧΑΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑ 1994: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΝΕΑΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΙΣΗ ΜΕ 50 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΛΑΙΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1944: ΚΟΠΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, 100 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΡΑΧΜΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΧΡΥΣΩΝ ΛΙΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Η ΔΡΑΧΜΗ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΦΟΡΕΣ 1944: ΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΩΝ 50 ΚΑΙ 100 ΔΡΑΧΜΩΝ 1953: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΚΑΤΆ 50%

ΙΕΤΑ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ 1947: Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΤΩΝ 5.000 ΔΡΑΧΜΩΝ ΜΕ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ `Β ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ 1953-1972: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΑΠΤΥΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ, ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ο.Κ 1969: ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

`Β ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ 1979: Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ 1981: Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑΣΙΜΟΠΛΗΘΩΡΥΣΜΟΥ  ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 1986: ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΡΜΑ ΤΩΝ 50 ΔΡΑΧΜΩΝ  ΤΟ 1988 ΘΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΡΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΕΡΜΑ ΤΩΝ 100 ΔΡΑΧΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ 2000: ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΑΞΙΑΣ 500 ΔΡΑΧΜΩΝ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ 1η ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ 2001: ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΔΡΑΧΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ: ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΟΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!