Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Ιδέες, φύση και τεχνολογία. Δρ. Κώστας Κυρίτσης Τμ. Χρημ/κής Ελεγκτικής ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ, Πρόγραμμα καινοτομία και επιχειρηματικότητα.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Προώθηση Καινοτομίας Συμβολή στην Αντιμετώπιση της Κρίσης
Advertisements

« Βελτιστοποιώντας τη χρήση της γνώσης στη διαμόρφωση δημοσίων πολιτικών και στην ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας. Η στρατηγική σημασία της ανοιχτής.
4 ο Συνέδριο InfoCOM Green ICT 2012 Αθήνα, 17 Μαΐου 2012 «Οι Τεχνολογίες IC και η Καθαρή Ενέργεια» Δρ Γιώργος Αγερίδης Μηχανολόγος Μηχανικός Γενικός Διευθυντής.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑΣ – ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ CREATIVE INDUSTRIES ΣΤΟ ΒΙΟΠΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ- ΒΙΟΠΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ.
Πρόγραμμα πλαίσιο για την Ανταγωνιστικότητα και την Καινοτομία (2007 – 2013) Competitiveness and Innovation Framework Programme CIP (2007 – 2013) Γενική.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ
Ενημερωτική παρουσίαση για μαθητές
Αντιπρόεδρος BIC Aττικής Μέλος του ΔΣ του ΕΒΝ - Βρυξέλλες
Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Ανάπτυξη Μοντέλου Ρομποτικού Οχήματος Σταθερής Τροχιάς, για Αποθήκη Κέντρου Διανομής Λιανεμπορίου ή Υπηρεσιών Logistics Γκρέμος Αναστάσιος ΠΛΣ Διπλωματική.
Ιωάννης Χατζηβασιλειάδης, Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος 1 ΙΕΕΕ-Outstanding Engineer Ιωάννης Χατζηβασιλειάδης, ΕΜΠ 28 Μαίου 2010.
Αναγνώριση της Ευκαιρίας Η μετάλλαξη του ερευνητικού αποτελέσματος σε οικονομικό Δρ. Ηρακλής Ι. Γωνιάδης Οικονομολόγος/ Επιχειρηματίας 1.
Σχολικό έτος: 2 ο ΕΠΑ.Λ. ΣΕΡΡΩΝ ο ΕΠΑ.Λ. ΣΕΡΡΩΝ ΥΠΈΥΘΥΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ: Ζλατίνη Δήμητρα Βασιλειάδου Ιωάννα.
Γνωριμίες & Συστάσεις.
Στρατηγικές διδασκαλίας και σχεδιασμός μαθήματος
ΣΧΕΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ - ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ
Στρατηγική Στελέχωσης Προσωπικού
Μια ελπίδα....  Προστασία και αξιολόγηση του φυσικού περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων  Διατήρηση πολιτισμού και παραδόσεων  Ενίσχυση της αρμονικής.
Ι ΝΣΤΙΤΟΥΤΟ Π ΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Ε ΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ Τ ΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ / Ε. Κ. «Αθηνά» Τσιμισκή 58, Ξάνθη, τηλ: , fax: ,
ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Ομπάμα…άσε το άμα.. Στην Ελλάδα, όταν δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι, λέμε: άμα… γίνει αυτό… θα κάνουμε και το άλλο. Περιμένουμε δηλαδή να έρθουν όλα μόνα.
Ηλεκτρισμός-Μαγνητισμός
Η «έξυπνη» χρηματοδότηση της νεανικής επιχειρηματικότητας Χρηματοδοτώντας εκπαίδευση, κίνητρα και εργαλεία Η «έξυπνη» χρηματοδότηση της νεανικής επιχειρηματικότητας.
ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΕΚΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (BEng. , MEng.)
ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ
Συστήματα Α.Π.Ε..
F1 in Schools. Το F1 in Schools υλοποιείται σήμερα σε περισσότερες από 30 χώρες και ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς... F1 in Schools – Ένας Διεθνής Μαθητικός.
1.4 Οι υδρογονάνθρακες ως καύσιμα
Project B’ Τετράμηνο «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ» Ο σκοπός της ερευνητικής εργασίας είναι να συνδέσει τις.
Mobile Learning Αλεξία Κολόσοβα Ελένη ΦΙλίππου Μαρία Φιλίππου ΕΠΛ 679 Ηλεκτρονική Υγεία Χειμερινό Εξάμηνο 2012/2013.
Δυνατότητες Ανάπτυξης Καινοτόμων Προϊόντων και Υπηρεσιών στην Περιφέρεια Ηπείρου Βίλλης Μάριος Διευθυντής Ε.ΤΕ.Π.Η. Α.Ε.
Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα καινοτομιών για νέες μικρές επιχειρήσεις Γιάννης Μουρατίδης MSc, Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης Συνεργάτης Μονάδας Καινοτομίας.
Άννα Μίχου 1 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ο Ρόλος του μηχανικού από την κρίση στην ανάπτυξη Άννα Μίχου Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.
Global Campaign for Education 4-10 May Education ahd Disability.
European Foundation for Quality Management «ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ»
1.1 Οι φυσικές επιστήμες και η μεθοδολογία τους
Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης 22/05/2008 Πανεπιστήμιο και Βιώσιμη Ανάπτυξη: Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Παρουσίαση στα πλαίσια της ημερίδας: “Περιβάλλον:
Ο Κόσμος της Βιολογίας.
Τεχνολογία Α΄ Γυμνασίου
ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» Ινστιτούτο Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Κοινωνία της Πληροφορίας & Τεχνητή Νοημοσύνη Δρ. Κωνσταντίνος Δ. Σπυρόπουλος Δντής Έρευνας.
Ενιαίο Πλαίσιο Προγράμματος Σπουδών Πληροφορικής.
Αυτοκίνητο του υδρογόνου
ΙΤΕ - Ινστιτούτο Πληροφορικής
National Technical University of Athens School of Electrical & Computer Engineering Μητρο π ολιτικά Ο π τικά Δίκτυα και Εθνικό Δίκτυο Δημόσιας Διοίκησης.
ΕφαρμογΕς οδοντιατρικης πληροφορικης
Παρουσίαση ΕΣΑΗ Αγορά ηλεκτρισμού: Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις-Ευρωπαϊκή πρακτική Συνάντηση με Δημοσιογράφους Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012, Milos, Hilton Athens.
Τεχνολογία Α΄ Γυμνασίου
25η Μαρτίου.
National Technical University of Athens School of Electrical & Computer Engineering Η ανάπτυξη των Δημόσιων Οπτικών Μητροπολιτικών Δικτύων στο πλαίσιο.
ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ … Μπορείς να σκεφτείς αν υπάρχει τίποτα άλλο που να μας δίνει χαρτί, φρούτα, καρπούς, ξυλεία, φωλιές για τα πουλιά και τα άλλα ζώα,
Β΄ Αρσάκειο Γενικό Λύκειο Ψυχικού Ερευνητική εργασία Β΄Λυκείου «Συμμετέχουμε, άρα υπάρχουμε»: Η κοινωνική οπτική της WEB 2.0 μάθησης ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ. ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ Ο Γεώργιος Ιακωβίδης ήταν διακεκριμένος έλληνας ζωγράφος και ακαδημαϊκός. Ο Γεώργιος Ιακωβίδης γεννήθηκε το 1853.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ. ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ Ο Γεώργιος Ιακωβίδης ήταν διακεκριμένος έλληνας ζωγράφος και ακαδημαϊκός. Ο Γεώργιος Ιακωβίδης γεννήθηκε το 1853.
Διάλεξη 9 η ( ) Καινοτομία στον τουρισμό: Από την θεωρία στην πράξη Δρ. Αλέξανδρος Αποστολάκης
Έρευνα, Καινοτομία, Τεχνολογική Ανάπτυξη & Έρευνα, Καινοτομία, Τεχνολογική Ανάπτυξη & Εξωστρέφεια στην Αγροδιατροφή Δρ. Κ. Γρηγοριάδου Γεωπόνος - Βιοτεχνολόγος,
24 | 25 | 26 Απριλίου 2015 κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Τόφαλος» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ.
Η ιστορία της εφαρμογής έξυπνων τεχνολογιών στην Κύθνο και το όραμα της Δημοτικής Αρχής Γιώργος Ηλιού, Αντιδήμαρχος Κύθνος, Πρόεδρος ΔΑΦΝΗ The history.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ Αναλυτικό πρόγραμμα και Οδηγίες Φυσικής Α΄Λυκείου.
Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ στα
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΧΡΥΣΑ. ΤΑΞΗ Α, ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΣΧ. ΕΤΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧΑΝΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΤΣΟΠΡΙΝΑΚΗΣ.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
AMSTERDAM-SMART GRID CASE STUDY
Παναγιώτης Αυγουστίδης Γεωγραφία Α΄ Γυμνασίου
ήλιος άνεμος νερό γεωθερμία βιομάζα γαιάνθρακας πετρέλαιο φυσικό αέριο σχάση πυρήνων 1.Ποιες πηγές ονομάζουμε ανανεώσιμες και ποιες μη ανανεώσιμες;
«Επαγγελματικές Μονογραφίες» Υπεύθυνη καθηγήτρια: Μόσχου Σοφία
Έλλειψη νερού στην Αφρική - Μόλυνση υδροφόρου ορίζοντα από πολυεθνικές
ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.
           ΠΡΑΣΙΝΗ   ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ   ΑΝΑΠΤΥΞΗ Μία  δυναμική  Οικονομική και Κοινωνική διέξοδος για  τους κατόχους πτυχίων.
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Ιδέες, φύση και τεχνολογία. Δρ. Κώστας Κυρίτσης Τμ. Χρημ/κής Ελεγκτικής ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ, Πρόγραμμα καινοτομία και επιχειρηματικότητα Οκτώβρης 2010

Στόχοι της παρουσίασης 1  Επισκόπηση παγκοσμίως του ρόλου της καινοτομίας.  Παραδοσιακή καινοτομία και καινοτομία στον 21 αιώνα.  Ο ρόλος της κρίσης στην καινοτομία και της καινοτομίας στην ανάκαμψη της κρίσης.  Νέες ιδέες και η φύση.  Καινοτομίες στην ενέργεια και νέα τεχνολογία.  Καινοτομία και η ανθρωπότητα των 7,5 δισεκατομμυρίων

Στόχοι της παρουσίασης 2  3 θέσεις  Α) Η καινοτομία δεν είναι μονό από πάνω προς τα κάτω αλλά και από κάτω (από τους καταναλωτές) προς τα πάνω (τις επιχειρήσεις)  Β) Η καινοτομία πρέπει να είναι στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης του άτομου στον 21 ο αιώνα. (και να είναι χρήσιμη στην αγορά των 7,5 δις ανθρώπων)  Γ) ΣΤΑΔΙΒΕΠ: Η εξέλιξη ιδίως στην κρίση, έρχεται με την συστηματική δημιουργία ορμής για ΣΤΑΘΕΡΗ, ΔΙΗΝΕΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ της ποιότητας ΠΑΝΤΟΥ. Αυτό όταν εφαρμόζεται σε όλους τους τομής της ζωής όχι μόνο στην επιχειρηματικότητα είναι και πηγή ευτυχίας στους ανθρώπους.

«Ένας Κόσμος, μια καινοτομική ιδέα, μια αγορά.»  Εισαγωγικό video με τον Alex Tabarrok Πως οι ιδέες εκτονώνουν τις κρίσεις.(18 λεπτά, Αγγλικοί υπότιτλοι) «Ένας Κόσμος, μια καινοτομική ιδέα, μια αγορά.»  Με το πετυχημενο blog MarginalRevolution.com, ο συν- συγγραφέας Άλεξ Tabarrok παράγει περισσότερα χτυπήματα από χαλαζοθύελλα καλοκαίρι, και ρίχνει φως στις σκοτεινές γωνιές της μελαγχολική επιστήμης  ees_economic_growth.html ees_economic_growth.html ees_economic_growth.html

Η καινοτομία των video στην εκπαίδευση  1) Η ακαδημία Kahn.(2 εκατομμύρια δολ. βραβειο από το google, και από την Microsoft.)  1200 video στο tube, η ύλη του Λυκείου και πρώτων ετών κολλεγίου.   Πως τα video πολλαπλασιάζουν της καινοτομία στο ιντερνέτ. Chris Anderson (διευθυντής του TED)  _web_video_powers_global_innovation.html _web_video_powers_global_innovation.html _web_video_powers_global_innovation.html

Η αυτόνομη ανάδυση της εκπαίδευσης στο web  Αυτοδιδασκαλία για τα δισεκατομμύρια της ανθρωπότητας. Η σύγχρονη εκπαίδευση στο ιντερνέτ ως αναδυόμενο και αυτό-οργανωνόμενο φαινόμενο.(18 λεπτά, ελληνικοί υπότιτλοι)  _mitra_the_child_driven_education.html _mitra_the_child_driven_education.html _mitra_the_child_driven_education.html

Η καινοτομία από κάτω προς τα πάνω  Η νέα έννοια της συλλογικής καινοτομίας  Video με τον Charles Leadbeater : Για την καινοτομία (18 λεπτά, ελληνικοί υπότιτλοι)  Σχετικά με Charles Leadbeater  Ένας ερευνητής στο London Demos δεξαμενή-σκεψεων, ο Charles Leadbeater ήταν νωρίς για να παρατηρήσει την άνοδο της «ερασιτεχνικής καινοτομίας" - μεγάλες ιδέες έξω από τους παραδοσιακούς τοίχους, από απλούς ανθρώπους.  s_leadbeater_on_innovation.html s_leadbeater_on_innovation.html s_leadbeater_on_innovation.html

Η καινοτομία της μηχανικής κατά «Γκάντι» «Περισσότερα, από λιγότερα, για περισσότερους» (18 λεπτά, Αγγλικοί υπότιτλοι)  Σχετικά με Mashelkar RA  Χρησιμοποιώντας μια αρχή που ο ίδιος αποκαλεί "ηγεσία κυρτού φακού, το όραμα του Mashelkar RA εκτόξευσε το ταλέντο στην Ινδία για την επιστήμη και την καινοτομία, στη διεθνή σκηνή. _ultra_low_cost_products.html _ultra_low_cost_products.html _ultra_low_cost_products.html _ultra_low_cost_products.html Η καινοτομία στην Ινδία  Video με τον Anil Gupta: Οι κρυμμένες θερμοκοιτίδες των εφευρέσεων στην Ινδία.(18 λεπτά, Αγγλικοί υπότιτλοι)  beds_of_invention.html beds_of_invention.html beds_of_invention.html

Ενεργειακές καινοτομίες σε αντικατάσταση του πετρελαίου Α  Εξωτικές ανανεώσιμες μορφές ενέργειας  Video με τον Stan Meyer : To αυτοκίνητο του νερού. (10 λεπτά, χωρίς υποτίτλους)  ABU54&feature=related ABU54&feature=related ABU54&feature=related  pDNU&NR=1 pDNU&NR=1 pDNU&NR=1

Ενεργειακές καινοτομίες σε αντικατάσταση του πετρελαίου Β  (10 λεπτά, χωρίς υποτίτλους)  Ανανεώσιμη ενεργεία από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο  Στην Ουγγαρία EBM:   Στην Αυστραλία:   Στην Ελβετία: Testatika   Στην Αμερική: Ηλεκτρισμός εκτός δικτύου για το ανεξάρτητο νοικοκυριό 

Ψυγείο για …..την έρημο.  Ψυγείο για περιοχές χωρίς ηλεκτρικό και ανάγκες αποθήκευσης εμβολίων σε απομακρυσμένες περιοχές.(5 λεπτά, Ελληνικοί υπότιτλοι)  grosser_and_his_sustainable_fridge.html grosser_and_his_sustainable_fridge.html grosser_and_his_sustainable_fridge.html

Καινοτομία για την ερημοποίηση.  Έρημος σε όαση, από τον Magnus Larsson  (18 λεπτά, Ελληνικοί υπότιτλοι)  _into_architecture.html _into_architecture.html _into_architecture.html

Η ανάγκη της επανάστασης στην εκπαίδευση Από τον Sir Ken Robinson  _robinson_bring_on_the_revolution.html _robinson_bring_on_the_revolution.html _robinson_bring_on_the_revolution.html

Φίλτρο νερού που σώζει εκατομμύρια ζωές  Φίλτρο νερού 15 μανομέτρων.  Πλανητική λύση για την ακαταλληλότητα του πόσιμου νερού, από τον Michael Pritchard  l_pritchard_invents_a_water_filter.html l_pritchard_invents_a_water_filter.html l_pritchard_invents_a_water_filter.html

Μήπως κάτι είναι λάθος σε αυτά που τρώμε?  Από τον Mark Bittman. Ανάγκη καινοτομίας στη ζωική παραγωγή. (18 λεπτά, Ελληνικοί υπότιτλοι)  Ο Mark Bittman είναι ενας bestselling συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, δημοσιογράφος και τηλεοπτική προσωπικότητα.  n_on_what_s_wrong_with_what_we_eat.html n_on_what_s_wrong_with_what_we_eat.html n_on_what_s_wrong_with_what_we_eat.html

Συνταγή αγροτο-αναδάσωσης : Από την κολασμένη οικονομία της ερήμου στην παραδεισένια οικονομία του δάσους.  Ο Willie Smits έχει αφιερώσει τη ζωή του στη διάσωση του δασικού οικοτόπου εντός του οποίου οι ουραγκοτάγκοι, ζουν. Όπως, αγροκτήματα πόλεις και πόλεμοι καταπατούν αυτόχθονα δάση, Ο Smits εργάζεται για να σώσει ό, τι έχει απομείνει  (18 λεπτά, Αγγλικοί υπότιτλοι)  smits_restores_a_rainforest.html smits_restores_a_rainforest.html smits_restores_a_rainforest.html

Ένας ζεστός εναγκαλισμός που σώζει εκατομμύρια ζωές  Θερμοκοιτίδα-sleeping bag, για φτωχές κοινωνίες (5 λεπτά, Ελληνικοί υπότιτλοι)  hen_a_warm_embrace_that_saves_lives.html hen_a_warm_embrace_that_saves_lives.html hen_a_warm_embrace_that_saves_lives.html

1.3 εκατομμύρια λόγοι για την επανεφευρεση της σύριγγας  Από τον Marc Koska (5 λεπτά Ελληνικοί υπότιτλοι)  koska_the_devastating_toll_of_syringe_r euse.html koska_the_devastating_toll_of_syringe_r euse.html koska_the_devastating_toll_of_syringe_r euse.html

Τεχνητή ανάπτυξη ανθρωπίνων οργάνων αντί μεταμόσχευσης  Σχετικά με τον Anthony Atala  Anthony Atala ρωτά, "Μπορούμε να αναπτύξουμε όργανα, αντί να τα μεταμοσχεύσουμε ;" Το εργαστήριο του στο Wake Forest Ινστιτούτο για την αναγεννητική ιατρική κάνει ακριβώς αυτό –(18 λεπτά, Ελληνικοί υπότιτλοι)  y_atala_growing_organs_engineering_tis sue.html y_atala_growing_organs_engineering_tis sue.html y_atala_growing_organs_engineering_tis sue.html

Καθαρός αέρας εσωτερικών χώρων από πράσινη καινοτομία  Σχετικά με Καμάλ Meattle  Με το φιλτράρισμα του αέρα, τα φυτά και την βιώσιμη αρχιτεκτονική, το γραφείο πάρκο Meattle Καμάλ στο Νέο Δελχί είναι ένα μοντέλο των πράσινων επιχειρήσεων. Ο Meattle ο ίδιος είναι ένας μακροπρόθεσμος ακτιβιστής για τον καθαρισμό του αέρα.  (4 λεπτά, Ελληνικοί υπότιτλοι)  _meattle_on_how_to_grow_your_own_fr esh_air.html _meattle_on_how_to_grow_your_own_fr esh_air.html _meattle_on_how_to_grow_your_own_fr esh_air.html

Εμβόλιο για το ΗΙV  Σχετικά με Seth Berkley  O Επιδημιολόγος Seth Berkley οδηγεί την έρευνα για την ανάπτυξη ενός εμβολίου κατά του HIV - και για να βεβαιωθείτε ότι τα εμβόλια είναι διαθέσιμα για εκείνους που ζουν στον αναπτυσσόμενο κόσμο. (18 λεπτά, Ελληνικοί υπότιτλοι)  erkley_hiv_and_flu_the_vaccine_strategy.html erkley_hiv_and_flu_the_vaccine_strategy.html erkley_hiv_and_flu_the_vaccine_strategy.html