O M E G A by E S E T Y.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Triglianoi.gr Δημιουργήσαμε αυτή την παρουσίαση, ώστε τα μέλη μας να πάρουν μία σύντομη ιδέα, σχετική με την λειτουργία του φόρουμ μας.
Advertisements

Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟ MOVIE MAKER
Εκπαίδευση Π.Φάληρο 9-10 Μαϊου 2013 Επίδειξη συστήματος και συσκευών τηλεϊατρικής Προμήθεια Εξοπλισμού ΤΠΕ, Αναλώσιμου Υλικού, Εφαρμογών και Υπηρεσιών.
Door ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ DoorLine.
E S E T Y M A T R I X.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Ασφαλείς online αγορές Επίπεδο.
DoorSafe Eneo A/AF Κλειδαριά με αυτόματο-μηχανικό
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Εύρεση και εγκατάσταση λογισμικού.
Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων
Ασκήσεις Συνδυαστικής
ΕΠΟΧΕΣ.
ΚΩΔΙΚΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΤΩΝ
ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΕΣ Χρήστος Γεωργινέζη.
Το εσωτερικό του Υπολογιστή
Καλώς ήρθατε ! Ετοιμάζεστε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εφαρμογής Copyright © iBS LTD, all rights reserved.
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ «ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ»
Τι θα κάνουμε Στο υπάρχον σενάριο θα προστεθούν 3 λειτουργίες : Όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται εκτός πίστας η μέγιστη δυνατή μονάδα μετατόπισής του θα μειώνεται.
Ηλεκτρονικά και Τεχνολογία Ελέγχου
Κλειδαριά Tandeo C 600 Με αυτόματο μηχανικό κλείδωμα.
Διάβαση με φωτεινό σηματοδότη Πλησιάζω στο κράσπεδο του πεζοδρομίου και περιμένω. Όταν ανάψει πράσινο το ανθρωπάκι του σηματοδότη και βεβαιωθώ ότι σταμάτησαν.
Ο ΜΑΔΟΠΟΊΗΣΗ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο ένα παιδί που παίζει στο χαλί με το παιχνίδι ξυλάκια. Τα ξυλάκια είναι σε χρώματα: κόκκινά, κίτρινα,
Γινόμαστε, μικροί ερευνητές...
Συντάκτης :Δομουχτσής Στέργιος Κατασκευή Ιστοσελίδας Αυτόματο σύστημα Σχολικού Δικτύου Iware.
Πώς να αποφύγουμε τα τροχαία ατυχήματα στη ζωή μας!
ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Γρήγορη αναφορά για © 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Lync Web App Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync με ήχο από τον υπολογιστή.
Εισαγωγή στην Τεχνολογία
ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ
ΑΣΚΗΣΗ 11. ΑΣΚΗΣΗ 11 Ποιοι είναι οι άλλοι δύο πιθανοί συνδυασμοί ; ΑΣΚΗΣΗ 11 1ος 4ος Ποιοι είναι οι άλλοι δύο πιθανοί συνδυασμοί ;
Απεικόνιση αντιπροσωπευτικών φύλλων από δουλειές μαθητών στο Revelation Natural Art σχετικά με την συμμετρία στη ζωγραφική (Έχει προηγηθεί επίδειξη από.
ΣΗΜΑΝΣΗ # 2.
«EGG BOX» CONTROL SYSTEM
 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ DNS SERVERS ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΝ  Παράνομο περιεχόμενο  Περιεχόμενο βίας ή άλλες.
ΗΥ150 – ΠρογραμματισμόςΚώστας Παναγιωτάκης ΗΥ-150 Προγραμματισμός Αναδρομή (1/2)
ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Αυτόματα εστιασμένη προσοχή (covert attention)
Αλληλεπίδραση σωμάτων O 3ος νόμος του Newton
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ Ε2 ΑΛΕΞΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ.
Αυτά που μπορεί να κάνει το κινητό σου και μέχρι σήμερα αγνοείς....
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Ηλεκτρική Αντίσταση είναι η ιδιότητα των υλικών να δυσκολεύουν το πέρασμα του ηλεκτρικού ρεύματος από μέσα τους. Το ηλεκτρικό ρεύμα.
ΕΝΟΤΗΤΑ 2 – Κεφάλαιο 7: Προστασία Λογισμικού - Ιοί Λέξεις Κλειδιά: Πρόγραμμ α-ιός (virus), αντιικό πρόγραμμα (antivirus), αντίγραφα ασφαλείας (backup),
Υγραεριοκίνηση: Το τελευταίο διάστημα, στην Ελλάδα η υγραεριοκίνηση γνωρίζει πολύ μεγάλη άνθιση. Ουσιαστικά, αποτελεί μια περιβαλλοντική πρόταση, που εκτός.
WORDPRESS ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1.
ΝΣΜΧΔ ΤΜΦΓ ΦΣΨ Κ Ο Ι Τ Α Π Ι Σ Ω Σ Ο Υ Ο Κάισαρας χρησιμοποιούσε πολύ συχνα μυστικη γραφή. Χάρη στους «Βίους 12 καισάρων» του Σουνητώνιου εχουμε λεπτομερή.
TP4-ENERSOL-TD/PV Διπλής λειτουργίας Ατέρμονα μηχανισμός περιστροφής Οδηγίες εγκατάστασης.
Secure Sockets Layer (SSL)
Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης MIS
Praat Βασικές οδηγίες.
Υδραυλικά Υδραυλικό σύστημα P F C (Εμβολοφόρα αντλία)
Διαδικασία σχεδίασης τομών
ΕΔΡΑΝΑ Επιλογή εδράνου - Σχεδίαση
ΕΔΡΑΝΑ Διαμόρφωση – Στερέωση εδράνου
ΤΙΤΛΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΤΕΣ
ΚΩΔΙΚΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΤΩΝ
Το πρόβλημα του Βαρκάρη
Ιωάννα, Αγγελική, Ειρήνη
 «Ηλεκτρονικός υπολογιστής και διαδίκτυο: Σύγχρονες Εξαρτήσεις;» Πρακτικές Συμβουλές Τίτλος: Calibri, μέγεθος 40, έντονα, πλάγια, χρώμα γραμμάτων απόχρωση.
Όνομα: ????????????????? Θέμα: Κυκλοφοριακή αγωγή
Λέγεται ότι το έχει γράψει ένα παιδί από την Αφρική και προτάθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη ως το καλύτερο ποίημα του
Τρόπος προσαρμογής του Microsoft SharePoint Τοποθεσία Web με σύνδεση
ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Φόρμες Φόρμες χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουμε ένα φιλικό περιβάλλον για την διαχείριση των δεδομένων της βάσης. Επίσης δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας.
Ηλίας Μπουναρτζής/users.sch.gr/bounartzis
θέμα δήλωση Γραφικό SmartArt με εικόνες σε κόκκινο φόντο
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ
Ερωτήσεις από τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας
Ποιές ενώσεις ονομάζονται δείκτες; Που χρησιμοποιούνται οι δείκτες;
Μην αγχώνεστε είναι πολύ εύκολο! Καλή τύχη!!
Μεταγράφημα παρουσίασης:

O M E G A by E S E T Y

Γιατί OMEGA? Eιδικό σύστημα περιστροφής με γρανάζια που απαιτεί πολύ μικρή δύναμη και αποκλείει το χάσιμο στροφής. Η πρώτη κλειδαριά θωρακισμένης πόρτας με προστατευμένο σύστημα κλειδιού. Η κλειδαριά γίνεται δεξιά & αριστερή. Η αντιγραφή των κλειδιών γίνεται μόνο από εξειδικευμένα κέντρα κλειθροποιών και μόνο με τον κωδικό ασφάλειας που υπάρχει στην ειδική κάρτα κατόχου. Δυνατότητα κατασκευής συστημάτων Κ.Α. ανεξαρτήτως του τύπου της κλειδαριάς (CISA-MOTTURA-ATRA-POTENT κ.λ.π.) Η κλειδαριά είναι συμβατή με τις πιο γνωστές κλειδαριές της αγοράς (CISA-POTENT-ATRA-MOTTURA-SECUREMME-AUNO) Με την χρήση της πλάκας μαγγανίου γίνεται μια από της ασφαλέστερες κλειδαριές της αγοράς.

Γιατι OMEGA ? Η κοπή των κλειδιών γίνεται μόνο με την UNOCODE και με την προσθήκη ειδικού πρόσθετου εξαρτήματος B14 (μεγγενάκι OMEGA). Για την αναπαραγωγή αντιγράφου είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας κατόχου με τον κωδικό.

Γιατι OMEGA ? Το ειδικό μπλέ σακουλάκι περιέχει: τα κλειδιά χρήσης (με πράσινη ένδειξη),την κάρτα με τον πράσινο κωδικό καθώς και ένα σφραγισμένο κίτρινο σακουλάκι. Προσοχή! πριν ανοίξετε το σφραγισμένο μπλε σακουλάκι με τα κλειδιά βεβαιωθείτε ότι ο κωδικός πάνω στο σακουλάκι είναι ίδιος με αυτόν επάνω στην κλειδαριά.

Γιατι OMEGA ? Το κίτρινο σακουλάκι περιέχει το κίτρινο κλειδί της πρώτης αλλαγής καθώς και τους κωδικούς της πρώτης αλλαγής (κίτρινος) αλλά και της δεύτερης αλλαγής (κόκκινος). ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν υπάρχει κόκκινο κλειδί. Μόνο ο κόκκινος κωδικός για την αναπαραγωγή του.

Γιατι OMEGA ?

Γιατι OMEGA ? Ο πυρήνας του συστήματος OMEGA και η εσωτερική διάταξη των γραναζιών Τα γρανάζια είναι όλα σκληρυμένα.

Το ειδικό κιτ για την κατασκευή συστημάτων Κ. Α Το ειδικό κιτ για την κατασκευή συστημάτων Κ.Α. αλλά και την συντήρηση του συστήματος OMEGA της κλειδαριάς.

ESETY με ΚΥΛΙΝΔΡΟ Μια άλλη πρόταση με πολύ μεγάλες δυνατότητες Χρήση όποιου κυλίνδρου θέλουμε Ιδανική λύση για εισόδους πολυκατοικιών. Λειτουργία επίσης με γρανάζι. Συνδυάζεται με όλα τα DEFENDER της αγοράς. Είναι συμβατή με τις πιο γνωστές κλειδαριές της αγοράς.(CISA-ATRA-POTENT-MOTTURA)

Ο πυρήνας και η εσωτερική διάταξη των γραναζιών του συστήματος με κύλινδρο. Επίσης όλα τα γρανάζια είναι σκληρυμένα. Φαίνεται καθαρά το σύστημα συγκράτησης του κυλίνδρου καθώς και το γρανάζι που περνάει μέσα από τον κύλινδρο.

Τ Ε Λ Ο Σ