Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

«EGG BOX» CONTROL SYSTEM

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "«EGG BOX» CONTROL SYSTEM"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 «EGG BOX» CONTROL SYSTEM
Διακόπτης on - off 4 ζεύγη εξόδων (κανάλια) Φωτεινή ένδειξη λειτουργίας (led) Kίτρινο: stand by Κόκκινο: record Πράσινο: play Κουμπί λειτουργίας (play) (για εκτέλεση προγραμματισμού) Κουμπί «μνήμης» (record) (για ΑΡΧΗ και ΤΕΛΟΣ) Φωτεινή ένδειξη για κάθε ζεύγος εξόδου Κουμπί ενεργοποίησης - απενεργοποίησης για κάθε ζεύγος εξόδου (κανάλι)

2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
Φέρτε το διακόπτη στη θέση «on» Κρατήστε πατημένο το κόκκινο κουμπί (record) μέχρι η φωτεινή ένδειξη led να γίνει κόκκινη. Πατήστε τα μπλε κουμπιά ανάλογα με τον προγραμματισμό που σχεδιάζετε να εκτελέσει. Κάθε φορά θα ανάβει η φωτεινή ένδειξη για κάθε ζεύγος εξόδου που χρησιμοποιείτε. Πατώντας ξανά το μπλε κουμπί, σταματά η λειτουργία της συγκεκριμένης εξόδου. Μπορείτε να πατήσετε ταυτόχρονα περισσότερα από ένα μπλε κουμπιά. Όταν η ακολουθία προγραμματισμού ολοκληρωθεί, πατήστε ξανά το κόκκινο κουμπί, για να σταματήσει η αποθήκευση του προγραμματισμού. Πατήστε το πράσινο κουμπί, για να δείτε την εκτέλεση του προγραμματισμού σας.

3 … με μοτέρ … με βομβητές … με μοτέρ … με λάμπες Προσοχή!
Ο βομβητής έχει πολικότητα. … με μοτέρ Για αντιστροφή της φοράς κίνησης του μοτέρ! … με λάμπες Σε περίπτωση που θα χρησιμοποιήσω led προσέχω την πολικότητα. … με μοτέρ Για περιστροφή του μοτέρ!


Κατέβασμα ppt "«EGG BOX» CONTROL SYSTEM"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google