Η εταιρία Η πολύχρονη εμπειρία της στο σχεδιασμό και στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων καθώς και στην κατασκευή φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων την κατατάσσει.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
A tour of new features introducing Future Energy.
Advertisements

Σχεδιασμός Φ/Β Εγκατάστασης στον Κτιριακό-Οικιακό Τομέα
Υπεύθυνη καθηγήτρια: Ανδρακάκη Άννα Ομάδα μαθητών: Δρόσου Ιωάννα
Φ ωτοβολταϊκά : Η Στρατηγική για την Ελληνική αγορά Η τρέχουσα κατάσταση και προτάσεις βελτίωσης Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών (ΣΕΦ) Δρ.Σωτήρης Καπέλλος.
4 ο Συνέδριο InfoCOM Green ICT 2012 Αθήνα, 17 Μαΐου 2012 «Οι Τεχνολογίες IC και η Καθαρή Ενέργεια» Δρ Γιώργος Αγερίδης Μηχανολόγος Μηχανικός Γενικός Διευθυντής.
Ο ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ELDOM Α.Ε.Β.Ε. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ.
Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας
Εισαγωγή στην Οικονομική ΤΟΜΟΣ Α΄
Eξειδικευμένες υπηρεσίες internet Κάντε κλικ για την συνέχεια της παρουσίασης.
Η αξιοποίηση του υψηλού αιολικού δυναμικού του Αιγαίου
Αλέξανδρος Σαχινίδης, ΜΒΑ, Ph.D. ΙΟΥΝΙΟΣ 2009
Σχολικό έτος: 2 ο ΕΠΑ.Λ. ΣΕΡΡΩΝ ο ΕΠΑ.Λ. ΣΕΡΡΩΝ ΥΠΈΥΘΥΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ: Ζλατίνη Δήμητρα Βασιλειάδου Ιωάννα.
Παρουσίαση ερευνητικών αποτελεσμάτων συστήματος υαλοπετάσματος ELVIAL Εισηγήτρια: Τάνια Τζίκα, MSc. Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2003.
O Ρόλος της Κυβέρνησης στην προώθηση και εφαρμογή της πολιτικής για net metering. Γιώργος Παρτασίδης Υπηρεσία Ενέργειας, Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου,
Στόχος της Κυβέρνησης και του ΥΠΑΝ είναι η ενίσχυση, με έργα και όχι με λόγια, της πράσινης οικονομίας και της βιώσιμης ανάπτυξης. Στην κατεύθυνση αυτή.
Buildingpartnershipsbuildingpartnerships. η εταιρία μας •ανώνυμη εταιρία ασφαλιστικών συμβούλων και συντονιστών ασφαλιστικών συμβούλων •έμπειροι και καταξιωμένοι.
ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Λόγοι που καθιστούν το ζήτημα μεγάλο είναι: • Ανελκυστήρες μεγάλης παλαιότητας με μεγάλες φθορές. • Πλημμελής Συντήρηση – Ανθρώπινο Λάθος. • Επιπολαιότητες.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΟ. ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ • αναγκάζει τους επιχειρηματίες να σκεφτούν τα σημαντικά ζητήματα μιας επιχείρησης. • εξετάζει όλες.
GreenControl by DCS © •Αξιοποίηση Τεχνολογίας •Μείωση ενεργειακού αποτυπώματος •Λειτουργία φιλική στο περιβάλλον •Περιορισμός κόστους «Περίσσια.
ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Οι Ειδικοί στο Σησάμι.
Συστήματα Α.Π.Ε..
TIENS Η φιλοσοφία των 5 ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ TIENS Η φιλοσοφία των 5 ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ TIENS.
CRES – Centre for Renewable Energy Sources and Saving Department of PV Systems & Distributed Generation ΗΜΕΡΙΔΑ «Ενημέρωση κοινού ως προς την ανάπτυξη.
Φωτοβολταϊκά συστήματα Παραδείγματα εφαρμογών ενσωμάτωσης σε κτίρια
Σημεία-κλειδιά για την επιτυχία Νίκος Σταθόπουλος
Σύμφωνα με τον ΣΕΒ, αναμένεται να παρουσιάσουν ζήτηση μέχρι το 2020 Πηγή:
CRIMINAL MINDS. 4 Ο ΓΕΛ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ PROJECT (α’ τετράμηνο) ΤΑΞΗ-ΤΜΗΜΑ: Α’3.
O Αναπτυξιακός Ρόλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων Μιχαήλ Μαρακάκης Πρόεδρος Δ.Σ. Χανιά, 26/7/2013.
Διάγραμμα 2.2: Η επίδραση των Logistics και της εξυπηρέτησης πελατών στο μάρκετινγκ Πηγή: Martin Christopher «Δικαιόχρηση» καταναλωτή «Δικαιόχρηση» πελάτη.
Ηλεκτρονικά και Τεχνολογία Ελέγχου
Αγροτική Επιχειρηματικότητα:
ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ –ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ
ΕΝΟΤΗΤΑ 01 ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ – ΟΡΓΑΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ
Συνολική Ζήτηση Εθνικό Εισόδημα Εθνικό Προϊόν Εθνική Δαπάνη
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
«ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ» 1ο ΕΠΑΛ ΛΑΥΡΙΟΥ
Ο Όμιλος Εταιριών Π. Γερμανού (Olympia), διαθέτοντας ισχυρή επιχειρηματική δραστηριότητα στην ελληνική και διεθνή αγορά, χαρακτηρίζεται από εδραιωμένη.
ΠΕΡΙΕΛΙΞΗ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Save the world Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα Τελευταία ανάμεσα στις χώρες της Ευρώπης χειρότερη θέση στον τομέα της ανακύκλωσης έχει η Τσεχία αλλά και.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Επιβλέπων Καθηγητής: κ.Γκαβαλιάς Επιμέλεια: Ε.Νικολάου ΣΤΕΦ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ.
Φωτοβολταϊκό στοιχείο
αναφέρει την ανάγκη ύπαρξης των μετασχηματιστών.
Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Α.Π.Ε.)
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΙΟΣ ΤΕΦΑΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ
ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Σημασία των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας
Τρίπολη, 18 Μαρτίου 2016 Ημερίδα: Αγροτική Ανάπτυξη και Επένδυση στους νέους Αγρότες Προοπτικές και κατευθύνσεις για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στην.
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. Β ΤΑΞΗ  ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ  ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ I  ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.
1 company profile |. Η CloudU, είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη σύγχρονη Ελληνική Εταιρεία με πολύπλευρες δραστηριότητες στους τομείς των Τηλεπικοινωνιών.
ΕΝΟΤΗΤΑ 8η ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΤΕΡΕΛΟΣ.
Εναλλακτικά αυτοκίνητα. Αυτοκίνητα με αέρια καύσιμα Τα καύσιμα που χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα αυτού του τύπου –υγραέριο, που είναι μίγμα προπανίου (30%)
ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Συμβολαιακή Γεωργία και Κτηνοτροφία
Τουριστική Διαφήμιση & Δημόσιες Σχέσεις
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
AMSTERDAM-SMART GRID CASE STUDY
ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ KAI TO MAΡΚΕΤΙΝΓΚ
ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ
Λειτουργία Συστημάτων Ενέργειας
Δρ. Αλέξανδρος Αποστολάκης Τηλ.:
Τουριστική Διαφήμιση & Δημόσιες Σχέσεις
ΚΟΣΤΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
ΦΟΡΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
«Παρουσίαση της γαλακτοκομικής βιομηχανίας Όλυμπος – Καινοτομίες »
Αλέξανδρος Σαχινίδης, ΜΒΑ, Ph.D. ΙΟΥΝΙΟΣ 2009
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Η εταιρία Η πολύχρονη εμπειρία της στο σχεδιασμό και στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων καθώς και στην κατασκευή φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων την κατατάσσει στους κορυφαίους της αγοράς. Με σεβασμό στο περιβάλλον και στα χρήματα των επενδυτών, σχεδιάζει και αναπτύσσει προϊόντα τα οποία προσφέρουν μοναδικές λύσεις σε φωτοβολταϊκά συστήματα. Τέτοιο προϊόν είναι και το tracking GSMSolar το οποίο προσφέρει διαφορετικές από τις υπάρχουσες λύσεις tracking για φωτοβολταϊκά συστήματα. Συνεργάζεται στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους οίκους φωτοβολταϊκών συστημάτων στη παγκόσμια αγορά.

35% μεγαλύτερη παραγωγή ενέργειας σε σχέση με τα φ/β συστήματα που είναι εγκατεστημένα σε σταθερή βάση σύμφωνα με μετρήσεις (25% εγγυημένα μεγαλύτερη παραγωγή). Η κίνηση γίνεται με τη βοήθεια ενός ηλεκτρικού κινητήρα ισχύος μόλις 550W και μιας αλυσίδας. Κατά συνέπεια τόσο η κατανάλωση ρεύματος όσο και η συντήρηση του συστήματος είναι πάρα πολύ μικρή. Το μικρό ύψος του (<2m) το κάνει ικανό να εγκαθίσταται σε οικιακές & βιομηχανικές ταράτσες. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης του σε χώρους για τους οποίους υπάρχουν περιορισμοί ύψους από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες. Η πυκνή-χωρίς σκίαση χωροθέτηση των πανέλων σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό λογισμικό κίνησης του, το καθιστά ικανό να εγκαθίσταται σε χώρους που δεν μπορούν να χωρέσουν φ/β συστήματα αντίστοιχης ισχύος τοποθετημένα σε σταθερές βάσεις (100kWp απαιτούν λιγότερο από 2 στρέμματα έκτασης). Η στιβαρή κατασκευή και το σε επτά στάδια θερμό γαλβάνισμά του (85μm-610g-3750C) το καθιστά ανθεκτικό ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Είναι πιστοποιημένο από τον LWS για ορθή λειτουργία σε ταχύτητα ανέμου 140km/h. Δυνατότητα τοποθέτησης σε γεώβιδες χωρίς θεμελίωση από μπετόν (εκτός της κεντρικής βάσης). Με σεβασμό στο περιβάλλον και πρόβλεψη για εύκολη αποσυναρμολόγηση. Εύκολη συναρμολόγηση με τη βοήθεια των σχεδίων που το συνοδεύουν κατά την παραλαβή του. Κάλυψη αναγκών από 10kWp έως 150kWp με ένα μόνο μηχανισμό. Για όλα τα μέρη του συστήματος παρέχεται 25ετής εγγύηση εκτός της μετάδοσης κίνησης όπου παρέχεται 10ετής εγγύηση (ηλεκτρικός κινητήρας και αλυσίδα).

35% μεγαλύτερη παραγωγή ενέργειας σε σχέση με τα φ/β συστήματα που είναι εγκατεστημένα σε σταθερή βάση σύμφωνα με μετρήσεις (25% εγγυημένα μεγαλύτερη παραγωγή)

Η κίνηση γίνεται με τη βοήθεια ενός ηλεκτρικού κινητήρα ισχύος μόλις 550W και μιας αλυσίδας. Κατά συνέπεια τόσο η κατανάλωση ρεύματος όσο και η συντήρηση του συστήματος είναι πάρα πολύ μικρή

Το μικρό ύψος του (<2m) το κάνει ικανό να εγκαθίσταται σε οικιακές & βιομηχανικές ταράτσες. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης του σε χώρους για τους οποίους υπάρχουν περιορισμοί ύψους από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες

Η πυκνή-χωρίς σκίαση χωροθέτηση των πανέλων σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό λογισμικό κίνησης του, το καθιστά ικανό να εγκαθίσταται σε χώρους που δεν μπορούν να χωρέσουν φ/β συστήματα αντίστοιχης ισχύος τοποθετημένα σε σταθερές βάσεις (100kWp απαιτούν λιγότερο από 2 στρέμματα έκτασης)

Η στιβαρή κατασκευή και το σε επτά στάδια θερμό γαλβάνισμά του (85μm-610g-3750C) το καθιστά ανθεκτικό ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Είναι πιστοποιημένο από τον LWS για ορθή λειτουργία σε ταχύτητα ανέμου 140km/h

Δυνατότητα τοποθέτησης σε γεώβιδες χωρίς θεμελίωση από μπετόν (εκτός της κεντρικής βάσης). Με σεβασμό στο περιβάλλον και πρόβλεψη για εύκολη αποσυναρμολόγηση.

Εύκολη συναρμολόγηση με τη βοήθεια των σχεδίων που το συνοδεύουν κατά την παραλαβή του

Κάλυψη αναγκών από 10kWp έως 150kWp με ένα μόνο μηχανισμό

Ενδεικτικά έργα στην Ελλάδα Αγ. Γαλήνη: 11*80kWp Λασίθι: 4*80kWp Ηράκλειο: 3*80kWp Ρέθυμνο: 3*80kWp

Ενδεικτικά έργα στην Ισπανία Μούρθια: 3,5MWp Αλμπαθέτε: 3MWp Ταραγόνα: 1,5MWp Τολέδο: 1MWp

Άλλα έργα στην Ισπανία Οβιέδο: 350kWp Αράντα: 315kWp Σαραγόσα: 270kWp Βαρκελώνη: 200kWp

Ενδεικτικό έργο στην Γαλλία Sangouinet: 9MWp

Αντιπρόσωπος Ελλάδας Tel: +30 2810223113-2810221212 Fax: +30 2810223115 Mob: +30 6937465465 Email: sales@cretasunenergy.gr www.cretasunenergy.gr www.gsm-solar.de