ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ Η Φωτοκύκλωση Α.Ε. μαζί με τα υπόλοιπα 11 συστήματα που λειτουργούν στη χώρα μας είναι αρμόδια να συλλέγει επικίνδυνα απόβλητα. Στις.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
(α) Διάθεση Μεριδίων ΟΣΕΚΑ (β) Διαδικασία Κοινοποίησης
Advertisements

Παρουσίαση του Γραφείου Υποστήριξης του Συμφώνου των Δημάρχων του Τ.Ε.Ε. Γεώργιος Ζαμπατής Προϊστάμενος Διεύθυνσης Επιστημονικής & Αναπτυξιακής Δραστηριότητας.
ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Α.Η.Η.Ε.
Ενημερωτική Συνάντηση Οκτώβριος 2009 WEEE Ηλεκτροκύκλωση Κύπρου Λτδ.
Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δήμητρα Καμπέλη Ηράκλειο, Σεπτέμβριος 2012.
Διαχείριση Αστικών Στερεών Αποβλήτων (ΑΣΑ) στην Ελευσίνα
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.
Το Δίκτυο Εθνικών Σημείων Επαφής του Ειδικού Προγράμματος «Άνθρωποι»
Α ΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Φ ΟΡΗΤΩΝ Η ΛΕΚΤΡΙΚΩΝ Σ ΤΗΛΩΝ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η Α.Φ.Η.Σ. • Συλλογικό σύστημα • Μη κερδοσκοπικός οργανισμός • Υπό την αιγίδα και έγκριση του Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ.
Εφαρμογή της διαλογής βιοαποβλήτων στην πηγή σε Αθήνα και Κηφισιά Η 1 η πιλοτική στην Ελλάδα LIFE10 ENV/GR/605 Όλγα Σκιάδη, Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ, MSc.
your best ALTERnative mediTERRAnean choice
Σχολικό έτος ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας 1 ο ΣΕΚ Βόλου web radio.
Win to Win Business Consultants Ανάπτυξη Επενδύσεις Επιδοτήσεις.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΧΕΙΡΩ 2009» ΔΡΑΣΕΙΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Νικολάου Γεώργιος Γεωπόνος MSc TUV Hellas A.E. Agrisystems Γραφείο Κρήτης Biologica.
Διαχείριση απορριμμάτων
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΦΟΡΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΤΗΛΩΝ
Α ΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Φ ΟΡΗΤΩΝ Η ΛΕΚΤΡΙΚΩΝ Σ ΤΗΛΩΝ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η Α.Φ.Η.Σ. • Συλλογικό σύστημα • Μη κερδοσκοπικός οργανισμός • Υπό την αιγίδα και έγκριση του Υ.Π.Ε.Κ.Α.
ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΩ 2009 Ε.Π. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝ ΙΙ.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΠΕ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ.
. “Η Στρατηγική Σημασία του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν για την Ελλάδα της Κρίσης” Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης, Διευθυντής Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.
ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
«Tα σκουπίδια μας Δεν είναι σκουπίδια»
Α ΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Φ ΟΡΗΤΩΝ Η ΛΕΚΤΡΙΚΩΝ Σ ΤΗΛΩΝ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΗΣ Συλλογικό Σύστημα όπου συμμετέχουν όλοι οι εισαγωγείς μπαταριών Συλλογικό Σύστημα όπου συμμετέχουν.
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ
ανακύκλωση Η/Υ και περιφερειακών
6 ος Ετήσιος Διαγωνισμός Τεχνοπλεύση Σάββατο, 16 Απριλίου 2011 Ηλεκτροκύκλωση Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Ε Π Α τ Δ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
Κ.Π. EQUAL / ΣΥΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΤΑΙΡΩΝ Α.Σ.
ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΗΜΩΝ ΕΙΣΗΓΗΤΉΣ Η. Λίτσος, Μηχανικός Παραγωγής, στέλεχος Ε.Ε.Τ.Α.Α.
«Παράγω & Εξάγω: το νέο οικονομικό μοντέλο ανάπτυξης της Ηπείρου» 03/03/12 Δημήτρης Λακασάς Πρόεδρος ΣΕΒΕ.
ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Τι είναι η κομποστοποίηση Η κομποστοποίηση είναι μια φυσική διαδικασία η οποία μετατρέπει τα οργανικά υλικά σε μια πλούσια σκούρα ουσία.
Τοπωνύμια και Διοικητικές Μεταβολές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ( ) Δημήτρης Μαρής Δημοσιογράφος Αθήνα 5 Απριλίου 2012.
ΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σε περίοδο κρίσης
ΤΙ ΥΛΙΚΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΛΑΜΠΕΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Ποίοι Είμαστε Το πρώτο αδειοδοτημένο σύστημα ανακύκλωσης συσκευασιών στην Κύπρο από τον Αύγουστο του 2006 Μια πρωτοβουλία του ΚΕΒΕ και 30 μεγάλων επιχειρήσεων.
Αρχές οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων 1.3 Η Επιχείρηση ως Κοινωνική Οργάνωση.

ΜΑΡΘΑ-ΗΛΙΑΣ Το θέατρο «Απόλλων» βρίσκεται στην Πάτρα και κατασκευάστηκε το 1872 σε σχέδια του μεγάλου Γερμανού αρχιτέκτονα Ερνέστου Τσίλλερ. Είναι μικρογραφία.
Ecomobile Τίτλος Εταιρείας. Οργάνωση και μέλη της Εταιρείας « 11197» Ε.Π.Σ.Υ.Π.Δ Ανακύκλωσης των κινητών και των μικροσυσκευών με άμεση ανταποδοτική χρηματοδότηση.
TA ΓΣΠ στην Υπηρεσία του Πολίτη (Νομαρχιακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση) Παρασκευή 10 Ιουνίου 2005 Περιφερειακές Δράσεις ΓΣΠ στην Κοινωνία.
Η Γραμμή Βοηθείας ΥποΣΤΗΡΙΖΩ
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.
Νίκος Ψαρουδάκης Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ηρακλείου
Financial Planning Η εξέλιξη στον χρηματο-ασφαλιστικό χώρο
ΕΛΕΝΗ ΒΑΜΙΑΝΑΚΗ Α1.
Ανακυκλωση.
Καζελίδου Ιωάννα - Παναγιωτάκη Ελένη - Δεματάς Αθανάσιος Φωτισμός του κτιρίου του Ωδείου Αθηνών ΣΦΠ 61.
Η Ιστορία των ηλεκτρικών λαμπτήρων. Κατασκευή και επίδειξη των κυριότερων κατηγοριών.
ΔΕΥΑ ΧΘΕΣ – ΣΗΜΕΡΑ – ΑΥΡΙΟ… Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λάρισας.
Τα καταστήματα Μουστάκας ξεκίνησαν ως μια μικρή βιοτεχνία με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία παιδικών παιχνιδιών. Εμπνευστής και δημιουργός της εταιρίας.
Περιβαλλοντική Νομοθεσία Οδηγία ΕΕ 2006/66/ΕΚ για ηλεκτρικούς συσσωρευτές.
ΉΧΩΜΑΤΕΡΕΣΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΔΟΥΛΑΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α. Ε
Δρ. Ιωάννης Ε. Χανιωτάκης
Ένα ταξίδι στον κόσμο των λαμπτήρων
Γραφείο Τ.Ε.Ε Δυτικής Θεσσαλονίκης
Ο Κύκλος του Νερού (Φυσική) Μεταβιτσιάδου Ελένη Σελίδα 1
ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΧΗΜΑΤΑ …με προϋποθέσεις.
ΚΑΤΑΚΛΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΌ ΘΑΛΑΣΣΑ
“ΑΝΑΚΥΚΛΟΣ ΙΣΧΥΣ” project Διαχειριζόμαστε με καινοτόμους πρακτικές 5 ρεύματα Ανακυκλώσιμων προϊόντων Μαζί μας οι Ενεργοί Πολίτες Διαχειρίζονται -Αξιοποιούν.
Υπό την φοιτήτρια: ΒΑΛΙΕΒΑ ΖΑΡΗΝΑ (Α.Μ. 8464)
Ευχαριστούμε την αλυσίδα Σκλαβενίτης για την φιλοξενία της στα επιλεγμένα καταστήματα, αλλά και για τα τρόφιμα που η ίδια μας προσέφερε. Ευχαριστούμε την.
ΤΜΗΜΑ : Πρακτικών Ασκήσεων Διδασκαλίας (ΠΑΔ)
ΓΡΑΜΜΕΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΑ - ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Ιωάννης Φαλέκας Επένδυση Ενεργειακής Αναβάθμισης
Ανακύκλωση ΑΗΗΕ και κοινωνικά οφέλη
Η εμπειρία της Ανακύκλωσης στο Νησί της Χίου
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ Η Φωτοκύκλωση Α.Ε. μαζί με τα υπόλοιπα 11 συστήματα που λειτουργούν στη χώρα μας είναι αρμόδια να συλλέγει επικίνδυνα απόβλητα. Στις 20 Φεβρουαρίου 2009, η εταιρεία ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. με την επίσημη άδεια λειτουργίας της, από το Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ., ξεκινά τη δράση της στο χώρο της ανακύκλωσης φωτιστικών και λαμπτήρων στην Ελλάδα. H εταιρεία έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και υποχρεούται να συλλέγει καμένοι λαμπτήρες και κατεστραμμένα φωτιστικά. 48 επιχειρήσεις, κατασκευαστές και εισαγωγείς είναι οι επίσημοι ιδρυτές της εταιρείας. Οι επιχειρήσει καταθέτουν στο Σύστημα ένα μέρος των εσόδων που εισπράττουν από τον καταναλωτή, ώστε να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα των στόχων που έχουν θέσει.

ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 1.000 κάδοι ανακύκλωσης λαμπτήρων είναι τοποθετημένοι, σε καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού. 60.000 λαμπτήρες έχουν συλλεχθεί από το Σύστημα έως σήμερα για το έτος 2009. Συνεργασία με τον ΑΒ Βασιλόπουλο και τον Σκλαβενίτη. Συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα σε μορφή πιλοτικού προγράμματος

ΚΑΔΟΣ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ Ο κάδος λαμπτήρων έχει διάσταση 600 Χ 400 Χ 800 mm, όπου συλλέγονται οι καμένοι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας, εκτός από τους σπασμένους. Για την εύκολη συλλογή τους το εσωτερικό του κάδου διαχωρίζεται με δύο ορθογώνια χαρτοκιβώτια για την τοποθέτηση λαμπτήρων φθορισμού και δύο τετράγωνα χαρτοκιβώτια για την εισαγωγή των υπόλοιπων λαμπτήρων όπως υδραργύρου-νατρίου-κυκλικές και compact.

ΚΑΔΟΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ Ο κάδος φωτιστικών έχει διάσταση 1200 Χ 800 Χ 850mm και είναι κίτρινου χρώματος. Σε αυτόν θα τοποθετούνται οποιαδήποτε φωτιστικά ανεξαρτήτως υλικού.

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ Τα φωτιστικά και οι λαμπτήρες συγκεντρώνονται σε συγκεκριμένους κάδους στα σημεία συλλογής μας, όπου συλλέγονται και στέλνονται για ανακύκλωση προκειμένου να επαναχρησιμοποιηθούν τα υλικά και να προστατευθεί το περιβάλλον. Οι κάδοι ανακύκλωσης για τα φωτιστικά και τους λαμπτήρες , έχουν τοποθετηθεί σύμφωνα με το σύστημα σε καθορισμένα σημεία συλλογής σε όλη την Ελλάδα. Τα σημεία συλλογής (δηλαδή οι κάδοι μας) μπορούν να αναζητηθούν στα καταστήματα ηλεκτρολογικών ειδών και φωτιστικών, σε και στα δημοτικά καταστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σημεία συλλογής των λαμπτήρων και των φωτιστικών, επισκεφθείτε την ενημερωμένη ιστοσελίδα της ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗΣ Α.Ε. www.fotokiklosi.gr

Η ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΑΡΤΑΣ Νομός Άρτας ΠΕΤΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ   ΑΜΒΡΑΚΙΑΣ 5 2681024565 ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ   ΣΚΟΥΦΑ 168 2681070169 ELECTROINVEST A.E.  ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΥ 1 2681024570 ΓΕΤΗΛ Δ & Σ ΦΕΥΓΑΣ Ο.Ε.  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΑΡΤΑΣ 2681073904  

Είναι ευθύνη όλων μας η ανακύκλωση φωτιστικών και λαμπτήρων.

Ευχαριστώ για την προσοχή και το χρόνο που διαθέσατε. Δημήτρης Χριστογιαννόπουλος Διευθυντής Πωλήσεων