Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ευχαριστούμε την αλυσίδα Σκλαβενίτης για την φιλοξενία της στα επιλεγμένα καταστήματα, αλλά και για τα τρόφιμα που η ίδια μας προσέφερε. Ευχαριστούμε την.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ευχαριστούμε την αλυσίδα Σκλαβενίτης για την φιλοξενία της στα επιλεγμένα καταστήματα, αλλά και για τα τρόφιμα που η ίδια μας προσέφερε. Ευχαριστούμε την."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ευχαριστούμε την αλυσίδα Σκλαβενίτης για την φιλοξενία της στα επιλεγμένα καταστήματα, αλλά και για τα τρόφιμα που η ίδια μας προσέφερε. Ευχαριστούμε την αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος για την φιλοξενία της στα επιλεγμένα καταστήματα, αλλά και για την υποστήριξή της στον σχεδιασμό της αφίσας και των ενημερωτικών εντύπων. Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους από την Chep που για 3η χρονιά μας υποστήριξαν εθελοντικά, στο κατάστημα της Πεύκης. Ευχαριστούμε τους μαθητές από το Α' Αρσάκειο-Τοσίτσειο Γυμνάσιο Εκάλης που έδωσαν το παρών στο κατάστημα στην Αχαρνών και την Σχολή Ποριώτου για το Κορωπί. Σας ευχαριστούμε όλους που μας βοηθάτε να προσφέρουμε!


Κατέβασμα ppt "Ευχαριστούμε την αλυσίδα Σκλαβενίτης για την φιλοξενία της στα επιλεγμένα καταστήματα, αλλά και για τα τρόφιμα που η ίδια μας προσέφερε. Ευχαριστούμε την."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google