Επάγγελμα: Καρβουνάδες Μέθοδος προβολής: •Εγκατάσταση με πολυμεσική διαδραστική εφαρμογή για εκθεσιακό χώρο Βαμβακίδης Νικόλαος.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Triglianoi.gr Δημιουργήσαμε αυτή την παρουσίαση, ώστε τα μέλη μας να πάρουν μία σύντομη ιδέα, σχετική με την λειτουργία του φόρουμ μας.
Advertisements

Εισαγωγή στο περιβάλλον εργασίας του
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Δημιουργία Παρουσιάσεων με τη βοήθεια του PowerPoint
Joomla.
Επιμέλεια: Δέγγλερη Σοφία
Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες: Επεξεργασία φιλμ Επίπεδο γνώσεων: Προχωρημένοι χρήστες.
ο Σύστημα Ψηφιακής Διαδραστικής Ξενάγησης σε ανοικτούς χώρους Το Xenagos city είναι ένα ισχυρό εργαλείο που αναβαθμίζει την αξία του Ασύρματου δικτύου.
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 11 ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΜΑΙΟΣ 2007 ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΑΙΔΑΛΟΣ» «ΕΦΑΡΜΟΓΗ.
 Τι είναι blog; Τι είναι blog; Παρουσίαση της έννοιας του blogs  Απο που προήλθαν; Απο που προήλθαν;  Πως μπορώ να δημιουργήσω ένα Blog; Πως μπορώ να.
Το υλικό του Υπολογιστή
ΥΛΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.
EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ
Καλώς ήρθατε ! Ετοιμάζεστε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εφαρμογής Copyright © iBS LTD, all rights reserved.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ αποτελεί σημαντικό μέρος της μεθοδολογικής προσέγγισης Τι μπορεί να περιλαμβάνει η παρουσίαση; παιχνίδι ρόλων, αφήγηση,
«Αφροδίτη και Άδωνις» Στο google ψάξτε για εικόνες: κινούμενα λουλούδια, Άδωνις και Αφροδίτη. Αποθηκεύστε τα στο φάκελο «εικόνες μου». Ανοίξτε το power.
Εικονική πραγματικότητα ένας τρισδιάστατος κόσμος!!!
Ένα απλό σχεδιαστικό πρόγραμμα για παιδιά
ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Heal Link Η HEAL Link (Hellenic Academic Libraries Link) είναι ο Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών και λειτουργεί υπό.
ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ / ΠΡΟΒΟΛΗ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ.
21η Συνάντηση Εκπαιδευτικών στη ΔΜ σε Θέματα Τ.Π.Ε. Καστοριά, 18 Οκτωβρίου 2009 Εισαγωγή στην Logo Στυλιάδης Κων/νος, Υπ. Κέντρου ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Ν. Φλώρινας.
ΣΠΟΝΔΥΛΩΤΑ-ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ. Στην επόμενη διαφάνεια τοποθέτησε την ταυτότητα του δελφινιού Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: Μικραίνεις τη διάσταση προβολής της.
Δημιουργία Παρουσίασης
1/13 ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΜΟΡΦΕΣ ΜΕΣΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Ομάδα Ανάπτυξης Ομάδα Ανάπτυξης: Φίλιππος Δεληγιάννης, Παναγιώτης Κωστάκης, Δημήτριος.
Επεξεργαστής Παρουσιάσεων λογισμικό Ο Επεξεργαστής παρουσιάσεων είναι και αποτελείται από μια ομάδα από οπτικά εργαλεία που βοηθούν το χρήστη να δημιουργεί.
Γρήγορη αναφορά για © 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Lync Web App Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync με ήχο από τον υπολογιστή.
Οι συσκευές του υπολογιστή
ΠΟΛΥΜΕΣΑ. Τι είναι Πολυμέσα; (Ι) Για έναν πωλητή υπολογιστών: Ένα PC με Sound Card, DVD-ROM drive, μεγάλη μνήμη, δυνατό επεξεργαστή και καλή κάρτα γραφικών.
Διδακτική της Πληροφορικής Παρουσίαση εκπαιδευτικών παιχνιδιών με σκοπό την κατανόηση βασικών αρχών της πληροφορικής Αντωνακάκη Δέσποινα Α.Μ 933 Καντεράκης.
Microsoft PowerPoint Powerpoint Κίκα Χρυσοστόμου.
Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΧΕΛΩΝΑ
Οδηγός Αναζήτησης Ιδρυματικού Αποθετηρίου
Ένας διαδραστικός πίνακας είναι μία ψηφιακή συσκευή αφής που συνδέεται με έναν υπολογιστή και ένα προβολικό (προτζέκτορα). Ο διαδραστικός πίνακας πρέπει.
A’ ΕΠΑ.Λ. Εφαρμογές Πληροφορικής Γεωργιλά Χιονία 1.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ. Περιφερειακές συσκευές  Περιφερειακές συσκευές ονομάζουμε τις συσκευές που συνδέονται εξωτερικά με την Κεντρική Μονάδα του υπολογιστή.
Η ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ…. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ 1. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ Η/ΥΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ Η/Υ 2. ΕIΝΑΙ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ EΝΑΝ PROJECTORΕIΝΑΙ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟΣ.
Προγραμματισμός κινητών συσκευών
«ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ».
Προγραμματισμός κινητών συσκευών
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Το φυλλάδιο της εταιρείας σας
Power Point (Συνέχεια).
Ermis.gov.gr.
Το εκπαιδευτικό περιβάλλον ανάπτυξης εφαρμογών AppInventor
Δημιουργία Ανοιχτού Ακαδημαϊκού Μαθήματος στην πλατφόρμα openeclass
SERVODRIVEN FLOW WRAPER
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POWERPOINT
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Παρουσιάσεις με την χρήση PowerPoint
Ο ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝΑΣ ΣΠΟΝΔΥΛΩΤΑ- ΑΜΦΙΒΙΑ.
Προγραμματιστικά Περιβάλλοντα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΥΜΕΣΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Δομικα στοιχεια πολυμΕσων
Διάταξη τίτλου Υπότιτλος.
Πάμε για ψώνια; (5) Βιβλίο σελ.47
Διάταξη τίτλου Υπότιτλος.
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Β΄ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΠΕ03
η Μηλιά, ένας χώρος αφήγησης
Λειτουργικά Συστήματα
Το φυλλάδιο της εταιρείας σας
Υπότιτλος ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΙΤΛΟΥ.
Διάταξη τίτλου Υπότιτλος.
Διάταξη τίτλου Υπότιτλος.
Διάταξη τίτλου Υπότιτλος.
Διδάσκων: Χρήστος Κατσάνος
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Επάγγελμα: Καρβουνάδες Μέθοδος προβολής: •Εγκατάσταση με πολυμεσική διαδραστική εφαρμογή για εκθεσιακό χώρο Βαμβακίδης Νικόλαος

Στήσιμο παρουσίασης στο χώρο: Ιστορικά στοιχεία Χρήσεις κάρβουνα μακέτα παιχνίδι πίνακας banners Οθόνη αφής ή lcd

Επεξήγηση: 1) Στο κέντρο της εγκατάστασης υπάρχει οθόνη αφής, είτε lcd με ειδικό χειριστήριο, όπου προβάλλεται η πολυμεσική εφαρμογή. 2) Πάνω αριστερά και δεξιά της οθόνης υπάρχουν δύο Μπάννερ με τα ιστορικά στοιχεία και τις χρήσεις και τη σημασία του κάρβουνου περιληπτικά. 3) Κάτω από τα μπάννερ υπάρχουν πάγκοι με σχετικό υλικό όπως κομμάτια κάρβουνο, μια μακέτα της «θημωνιάς» που κατασκευάζουν οι καρβουνάδες για την παρασκευή του κάρβουνου, ένα τραινάκι ή κάποια συσκευή που λειτουργεί με κάρβουνο και τη θέτει σε κίνηση ο χρήστης, καθώς και καμβάδες όπου μπορούν οι επισκέπτες να ζωγραφίσουν με κάρβουνο, μιμούμενοι αντίγραφα πινάκων καλλιτεχνών που θα υπάρχουν εκεί. Ιστορικά στοιχεία Χρήσεις 1) 2) 3)

Κεντρική σελίδα- μενού με κινούμενους τίτλους •Η εφαρμογή

Επιλεγμένη φωτό Μενού slideshow Επεξήγηση επιλεγμένης φωτό Μενού Επιστροφή στην κεντρική •Επιλέγοντας μία κατηγορία

Υπόλοιπες κατηγορίες • Άνθρωποι : εδώ παρουσιάζονται οι σημαντικότερες οικογένειες καρβουναραίων της Μυτιλήνης μέσα κυρίως από γραπτά ντοκουμέντα και φωτογραφίες. Θα εξεταστεί το κοινωνικό πλαίσιο μέσα στο οποίο αυτοί οι άνθρωποι λειτουργούσαν. • Βίντεο : οπτικό υλικό από τη διαδικασία παρασκευής κάρβουνου • Ηχητικά ντοκουμέντα : ηχητική παρουσίαση της δουλειάς των καρβουνάδων μέσα από τις μαρτυρίες των ίδιων. (θα μπορούσε και να ενταχθεί στην κατηγορία Άνθρωποι και έτσι να έχουμε τρεις κατηγορίες -Άνθρωποι, Διαδικασία, Βίντεο)