Σχολικό ηλεκτρονικό περιοδικό

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά «Ο Άγιος Παύλος» Τμήμα Γ1 Γυμνασίου Με τι θα ασχοληθούμε σήμερα…
Advertisements

Ευρωπαϊκή Επιτροπή Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης & Πολιτισμού Η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης λειτουργεί από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Απλά παραδείγματα συνεργασιών. «8 μήνες- 8 αξίες» •Στόχος: Μέσω δραστηριοτήτων στα πλαίσια 8 πανανθρώπινων αξιών και στα δύο αδελφοποιημένα σχολεία, τα.
Συνεργασίες σχολείων στην Ευρώπη
Παράδειγμα eTwinning καλής πρακτικής
Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ
6 Μαρτίου 2013: ΑΦΟΡΜΗ για Δράσεις κατά της βίας στο σχολείο ΔΙ.Δ.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Μαρία Π. Δοντά Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων.
 eTwinning Οι συμμετοχές του Ομίλου μας Οι μαθητές σ αυτήν την συνεργασία, βοηθούμενοι από τους καθηγητές τους σχεδιάζουν ένα μάθημα χρησιμοποιώντας την.
Ιδέες Συνεργασιών Η παρουσίαση αυτή απευθύνεται κυρίως στους χρήστες που έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα eTwinning αλλά δεν έχουν συνάψει ακόμα συνεργασία.
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ Τομεακό Πρόγραμμα Comenius Αθήνα, 25 Ιoυνίου ΜΑΡΙΑ ΞΑΡΧΟΥΛΑΚΟΥ.
Δημοτικός Οργανισμός Υγείας & Κοινωνικών Θεμάτων Δήμου Βόλου Δίκτυο Εθελοντών Κοινωνικής Προσφοράς του Δ.Ο.Υ.Κ “ Volo”
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Συνεργαζόμενα μαθήματα: Γαλλικά – Τ.Π.Ε.
European Citizenship Learning to get-Learning to give.
«Γερμανόφωνη Ψηφιακή Εφημερίδα»
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Σχεδιάστηκε και χορηγείται από την Τράπεζα Κύπρου.
Δημήτριος Σουλιώτης Διευθυντής ΙΕΚ Γλυφάδας
Το ταξίδι του 11oυ γυμνασίου στο Το ταξίδι του 11oυ γυμνασίου στο e-twinning.
ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ
«Πρόγραμμα Αναμόρφωσης Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών Γ.Π.Α.» Σεμινάριο Επιμόρφωσης Διδακτικού Προσωπικού Οι τεχνολογιές της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών.
Ευρωπαϊκή Επιτροπή Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης & Πολιτισμού Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμός και Παραδόσεις της Πατρίδας μου.
Δ Η Μ Η Τ Ρ Η Σ Ε Υ Σ Τ Α Θ Ι Α Δ Η Σ Τ Α Ξ Η : ΑΤ’1
Άτυπη ομάδα νέων Καισαριανής
Συνεργασίες σχολείων στην Ευρώπη
Πρόγραμμα Εκδήλωσης «Άνοιξη της Ευρώπης¨ Μέσα από το πρόγραμμα Άνοιξη της Ευρώπης γνωρίσαμε καλύτερα τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μας βοήθησε να.
Ελληνικό γραφείο υποστήριξης: Συνεργασίες σχολείων στην Ευρώπη.
Επιμορφωτική Ημερίδα Καθηγητών κλάδου ΠΕ04 Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011 Εισηγητής Σωκράτης Τουμπεκτσής Σχολικός Σύμβουλος Φυσικών Επιστημών.
ΦΥΣΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΡΕΥΝΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ Ε΄ & ΣΤ΄ΤΑΞΕΩΝ.
Καινοτομίες στη Μέση Εκπαίδευση Καινοτομίες στην Μουσική Εκπαίδευση ΑΧΛ2009.
Γιώργος Κωσταρέλας|Στέφανος Κεραμάρης|Κώστας Καλογερόπουλος Λευτέρης Κοτζαμπασούδης|Γιώργος Κουγιουμτζίδης|Δέσποινα Καραπέτσα.
ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΚΑΡΥΑΣ Β’ τάξη Σχ
Αρχικός τίτλος: «Το κλίμα αλλάζει. Κάνε κάτι και εσύ» H ομάδα ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ ξεκινά ένα πρόγραμμα που εποπτεύεται από τη ΓΓΝΓ, και υλοποιείται από το Ινστιτούτο.
24 βήματα – 24 pas Γενικό Λύκειο Ασκληπιείου
“Let’s give breath to earth!” (Ας δώσουμε μια αναπνοή στη Γη)
1ο ΓΕΛ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Ομότιμοι Μεσολαβητές»
«eTwinning: Εργαλείο επικοινωνίας, συνεργασίας, γνώσης, διάδοσης καλών πρακτικών – στρατηγικών πρόληψης και αντιμετώπισης του Σχολικού και Διαδικτυακού.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ «EUGENE DELACROIX» [ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ] Γενική Συνέλευση 8/10/2014 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ «Παραδοσιακά προϊόντα και υγιεινή διατροφή» ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ Συνεργαζόμενα Σχολεία : Γυμνάσιο Γαζίου - Ηράκλειο.
Φέτος μας δόθηκε η ευκαιρία να ταξιδέψουμε και να συνεργαστούμε με 15 διαφορετικά νηπιαγωγεία απ’ όλη την Ελλάδα καθώς και με δυο από την Τουρκία και.
Τίτλος Προγράμματος: ή «Τα παιγνίδια του παππού/ γιαγιά»
α. ο μ υ θ ο ς τ η ς π ε ρ σ ε φ ο ν η ς β. ο μ υ θ ο ς τ ο υ ε γ κ ε λ α δ ο υ γ. ο μ υ θ ο ς τ η ς α ρ α χ ν η ς.
Forum : Χρήση στη διδακτική πρακτική Μανώλης Αλισαβάκης Forum : Τρόποι χρήσης στη διδακτική πρακτική. Η εμπειρία μέσα από την πλατφόρμα "Espace Numerique"
Τίτλος προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας : Δημιουργία μαθητικής εφημερίδας 1 Μαθητική εφημερίδα ΓΕΛ Σιδηροκάστρου efimeridapallatideio.wordpress.com.
Ι.Κ.Υ. (ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ) COMENIUS (ΚΟΜΕΝΙΟΥΣ ) ΕΥΡΩΠΑΪΚO ΠΡΟΓΡΑΜΜA.
ERASMUS+ PROJECT.  Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που καλύπτει τους τομείς της Εκπαίδευσης, της Κατάρτισης, της Νεολαίας και του αθλητισμού
Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Αγρίνιο, 28 Μαρτίου 2012 Επίκουρος Καθηγητής Γεώργιος Κεχαγιάς E.Π. Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση ΕΣΠΑ.
Εκμετάλλευση υπηρεσιών Web 2.0 σε σχολικούς ιστοτόπους Παλάζης Βασίλης 3o Γυμνάσιο Μυτιλήνης.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων.
ΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΕΤΗΤΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ RICHARD CLOGG Φοιτητριες: ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.
Επιβλέπουσα Καθηγήτρια: Βασιλική Ασκητοπούλου
ΟΛΥΜΠΙΑΣ project Ο βασικός στόχος είναι η κοινωνική ενσωμάτωση των ανθρώπων με αναπηρίες, κάτι που είναι απόλυτα σύμφωνο τόσο με τις αρχές και την φιλοσοφία.
School of Pedagogical & Technological Education
ΜΝΗΜΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΞΕΝΑΓΟΥ
«Μόνο ότι δέχεσαι με την ψυχή σου, αυτό μόνο μαθαίνεις και αυτό ενσωματώνεις στη ζωή σου και το χαρακτήρα σου» Dewey.
Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
1o EΠΑΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Erasmus + European Union Needs U
Τοπικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
5o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΟΣΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑ: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΕΜΑ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ Βασίλης Κ. Λευτέρης Μ . Γκόρικ Χ.
Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “eTwinning”
ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ... Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΓΚΩΜΗΣ (Κ.Α΄)
Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ:
Μετά το σχεδιασμό και την υλoποίηση των προγραμμάτων ΠΕ…
Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα…
«Καλές πρακτικές και αξιοποίηση του υλικού του προγράμματος T4E»
για να σχηματίσω τη λέξη
7 ο Νηπιαγωγείο Πατρών – Γεωργάκης Ολύμπιος
37 ο Νηπιαγωγείο Πατρών
«Γνωρίζοντας το μελλοντικό μου σχολείο» 71o Νηπιαγωγείο Πατρών
44ο Νηπιαγωγείο Πατρών
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Σχολικό ηλεκτρονικό περιοδικό e-Magazine d’ education http://magazin-e-ducation.blogspot.com/ Σχολικό ηλεκτρονικό περιοδικό Καλημέρα σας είμαστε μαθητές του 8ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου που συμμετέχουμε στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα etwinning: e-Magazin d’education.

e T w i n n i n g Tο σχολείο μας μέσω της πλατφόρμας etwinning συνεργάστηκε με την Ελληνογαλλική σχολή Πειραιά «Jeanne d’Arc» από την Ελλάδα με υπ το Vocational High School of Veterinary Medicine από τη Βουλγαρία και το Lycee Des Metiers ROLAND GARROS της Τουλούζης από τη Γαλλία Αξίζει εδώ να επισημάνουμε το έργο μας βραβεύτηκε με την ετικέτα ποιότητας από την ευρωπαϊκή υπηρεσία στήριξης etwinning.

e T w i n n i n g Το έργο τρέχει από το Νοέμβριο του 2011

Συνεργάτες του έργου e T w i n n i n g Γιώργος Παυλίδης (ΙΔΡΥΤΉΣ) Γιώργος Παυλίδης (ΙΔΡΥΤΉΣ) 3ο Γυμνάσιο Ηρακλείου 8ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου, Ελλάδα Yorgos Botsidis (ΙΔΡΥΤΉΣ) LYCEE DES METIERS ROLAND GARROS, TOULOUSE, Γαλλία Maria Stefanou Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιώς Jeanne d'' Arc, Ελλάδα Hristo Milushev Vocational High School of Veterinary Medicine, Dobrich, Βουλγαρία

Το π ε ρ ι ο δ ι κ ό μας Ως παραγόμενο έργο και αποτέλεσμα της συνεργασίας μας είναι το ομώνυμο ηλεκτρονικό περιοδικό που λειτουργεί από το Νοέμβριο του 2011 Σκοπός του έργο ήταν το ηλεκτρονικό περιοδικό να είναι η αφορμή για να ασχοληθούν οι μαθητές με την ξένη γλώσσα που ήδη διδάσκονται και με θέματα που τους ενδιαφέρουν και τους απασχολούν. Από την αλληλεπίδραση μεταξύ των μαθητών των συνεργαζόμενων σχολείων τόσο σε ασύγχρονη μορφή (μέσω του ηλεκτρονικού περιοδικού, email κα), όσο και σε σύγχρονη μορφή επικοινωνίας (με τις τηλεσυναντήσεις-τηλεδιασκέψεις με χρήση της εφαρμογής skype, αλλά και το twinspace) θα εξασκηθούν στην χρήση της αλλοδαπής γλώσσας και θα γνωρίσουν τον αλλοδαπό πολιτισμό και κυρίως τον τρόπο σκέψης και δράσης των συνομηλίκων τους.

Δο μή & ο ρ γ ά ν ω σ η Εδώ βλέπετε τη δομή και οργάνωση του site του περιοδικού που εκτός από την ανάρτηση άρθρων περιλαμβάνει επίσης Μετρητή επισκέψεων, και όπως βλέπετε έχουμε ξεπεράσει τις 12000 επισκέψεις. Αναρτήσεις δημοφιλέστερων βίντεο του youtube, Αρχειοθήκη / archives ανά μήνα Ετικέτες / Labels ως περιεχόμενα Συνδέσμους / Links κ.α.

Σ τ α τ ι σ τ ι κ ά Εδώ βλέπετε γραφικά την επισκεψιμότητα του περιοδικού, Τα δημοφιλέστερα άρθρα Την προέλευση του κοινού που διαβάζει το περιοδικό μας. Όπως προαναφέραμε έχουμε ξεπεράσει τις 12000 επισκέψεις κυρίως από χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας (Εκτός από την Ελλάδα και τη Γαλλία μας διαβάζουν από Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής Ρωσία Γερμανία Ουκρανία Πολωνία Κύπρο Ινδία Ηνωμένο Βασίλειο Καναδάς Κίνα Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία)

O μ ά δ α Fa ce book Φέτος δημιουργήσαμε ομάδα στο facebook, όπου κάνουμε αναρτήσεις και για να βρισκόμαστε ευκολότερα.

Τηλεδιασκέψεις - Skype

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Τουλούζη Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Τουλούζη 5 έως 10 Απρ. 2014 Πρόσφατα πραγματοποιήσαμε μια εκπαιδευτική επίσκεψη στην Τουλούζη 5 με 10 Απριλίου. Το πρόγραμμα δεν καλύπτει έξοδα μετακίνησης και διαμονής. Πληρώσαμε μόνο τα έξοδα μετακίνησης μας. Εκεί μας φιλοξένησαν οι οικογένειες των καθηγητών και μαθητών. Η φιλοξενία που μας παρείχαν ήταν μοναδική. Νιώθαμε σαν να τους γνωρίζουμε χρόνια, σαν να ήμασταν στην πατρίδα μας, Και οφείλουμε να τους το ανταποδώσουμε Η εμπειρία που αποκτήσαμε από αυτή την ανταλλαγή είναι μοναδική και οι αναμνήσεις μας θα μας ακολουθούν πάντα. Ακολουθούν ορισμένες φωτογραφίες από το πρόγραμμα των επισκέψεων μας.

Εκπαιδευτική επίσκεψη 5/4 Α ν α χ ώ ρ η σ η

Εκπαιδευτική επίσκεψη 5/4 Α ν α χ ώ ρ η σ η 12

Εκπαιδευτική επίσκεψη 5/4 Α ν α χ ώ ρ η σ η 13

Εκπαιδευτική επίσκεψη 5/4 Α ν α χ ώ ρ η σ η 14

Εκπαιδευτική επίσκεψη 6/4 T o u l o u s e Καπιτόλιο – Δημαρχείο Τουλούζης

Εκπαιδευτική επίσκεψη 6/4 T o u l o u s e Περιήγηση στην πόλη της Τουλούζης

Εκπαιδευτική επίσκεψη 6/4 T o u l o u s e Περιήγηση στην πόλη της Τουλούζης 17

Εκπαιδευτική επίσκεψη 6/4 T o u l o u s e

Εκπαιδευτική επίσκεψη 6/4 T o u l o u s e Περιήγηση στην πόλη της Τουλούζης 19

Εκπαιδευτική επίσκεψη 6/4 T o u l o u s e

Εκπαιδευτική επίσκεψη 6/4 T o u l o u s e Περιήγηση στην πόλη της Τουλούζης 21

Εκπαιδευτική επίσκεψη 6/4 T o u l o u s e Περιήγηση στην πόλη της Τουλούζης 22

Εκπαιδευτική επίσκεψη 6/4 T o u l o u s e

Εκπαιδευτική επίσκεψη 6/4 T o u l o u s e Περιήγηση στην πόλη της Τουλούζης 24

Εκπαιδευτική επίσκεψη R o l a n d G a r r o s Το σχολικό συγκρότημα του Επαγγελματικού Λυκείου Rolland Garros

Εκπαιδευτική επίσκεψη R o l a n d G a r r o s

Εκπαιδευτική επίσκεψη R o l a n d G a r r o s

Εκπαιδευτική επίσκεψη R o l a n d G a r r o s

Εκπαιδευτική επίσκεψη R o l a n d G a r r o s Τα εργαστήρια.

Εκπαιδευτική επίσκεψη R o l a n d G a r r o s

Εκπαιδευτική επίσκεψη R o l a n d G a r r o s

Εκπαιδευτική επίσκεψη R o l a n d G a r r o s

Εκπαιδευτική επίσκεψη R o l a n d G a r r o s

Εκπαιδευτική επίσκεψη 7/4 A i r b u s Στις 7 Απριλίου επισκεφθήκαμε το εργοστάσιο της AIRBUS. Mας ξενάγησαν στην γραμμή παραγωγής, όπου γίνεται η συναρμολόγηση του νέου Airbus 380. Για ευνόητους λόγους δεν έχουμε δικές μας φωτογραφίες μέσα από το εργοστάσιο.

Εκπαιδευτική επίσκεψη 8/4 Cite de l’ espace Cite de l’espace – Διαστημικό πάρκο

Εκπαιδευτική επίσκεψη 8/4 Cite de l’ espace Cite de l’espace – Διαστημικό πάρκο

Εκπαιδευτική επίσκεψη 8/4 Cite de l’ espace Cite de l’espace – Διαστημικό πάρκο

Εκπαιδευτική επίσκεψη 8/4 Cite de l’ espace Cite de l’espace – Διαστημικό πάρκο

Εκπαιδευτική επίσκεψη 8/4 Π α ρ ο υ σ ί α σ η Στις 8 Απριλίου παρουσιάσαμε στους Γάλλους μαθητές και καθηγητές: Το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα Τη γνωστή σε όλους μας ομιλία του πρώην πρωθυπουργό Ξενοφών Ζολώτα στον ΟΗΕ, όπου όλες οι αγγλικές λέξεις που χρησιμοποίησε ήταν ελληνικής ρίζας. Παίξαμε ένα μικρό θεατρικό δρώμενο με το σενάριο να είναι στα ελληνικά αλλά με γαλλικές λέξεις που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Και τέλος χορέψαμε κρητικούς χορούς όλοι μαζί Έλληνες και Γάλλοι

Εκπαιδευτική επίσκεψη 8/4 Π α ρ ο υ σ ί α σ η

Εκπαιδευτική επίσκεψη 9/4 C a r c a s s o n n e Στις 9 Απριλίου επισκεφθήκαμε τη μοναδικά διατηρητέα μεσαιωνική πόλη-κάστρο CARCASSONNE.

Εκπαιδευτική επίσκεψη 9/4 C a r c a s s o n n e Στις 9 Απριλίου επισκεφθήκαμε τη μοναδικά διατηρητέα μεσαιωνική πόλη-κάστρο CARCASSONNE.

Εκπαιδευτική επίσκεψη 9/4 C a r c a s s o n n e Στις 9 Απριλίου επισκεφθήκαμε τη μοναδικά διατηρητέα μεσαιωνική πόλη-κάστρο CARCASSONNE.

Εκπαιδευτική επίσκεψη 9/4 C a r c a s s o n n e Στις 9 Απριλίου επισκεφθήκαμε τη μοναδικά διατηρητέα μεσαιωνική πόλη-κάστρο CARCASSONNE. 44

Εκπαιδευτική επίσκεψη 9/4 C a r c a s s o n n e Στις 9 Απριλίου επισκεφθήκαμε τη μοναδικά διατηρητέα μεσαιωνική πόλη-κάστρο CARCASSONNE.

Εκπαιδευτική επίσκεψη 10/4 Ε π ι σ τ ρ ο φ ή Επιστροφή στις 10 Απριλίου

Συνέχεια… Παραμένουμε σε επαφή και συνεχίζουμε την επικοινωνία μεταξύ μας Θα φιλοξενήσουμε τους Γάλλους στο Ηράκλειο το επόμενο σχολικό έτος. Προωθούμε τη συνεργασία μας μέσω του Erasmus + Το επόμενο σχολικό έτος πρόκειται να μας επισκεφθούν από το Γαλλικό σχολείο. Και όπως λέει ο σοφός λαός μας «Άδραξε της ευκαιρία», καλούμε τους φορείς του τόπου μας να μας βοηθήσουν να ανταποδώσουμε την φιλοξενία όπως αρμόζει να πράττει ο κάθε κρητικός.

8ου ΓΕΛ Ηρακλείου Συμμετέχουν: 8ου ΓΕΛ Ηρακλείου Συμμετέχουν: Καθηγητές Γιαταγάνας Στέφανος Κυρέζη Ιωάννα Παυλίδης Γεώργιος Μαθητές Βάρδας Μιχάλης Βασιλάκη Μαρία Δασκαλάκη Ειρήνη Κιούλπαλης Παύλος Κορνελάκη Σοφία Ντάκουλα Σοφία Στρατάκη Αναστασία Τσακουντάκη Άννα-Μαρία Φλουρή Δέσποινα Χαριτάκης Βαγγέλης

Merci Beaucoup Ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας