ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Advertisements

Αναστοπούλου Μαριάννα Καθηγήτρια Μουσικής και Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού.
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Α 1 PROJECT.
Τι πρέπει να ξέρεις για το Γενικό Λύκειο. Όσα ακολουθούν παρακάτω προκύπτουν από την επεξεργασία του νόμου 4186/ΦΕΚ 193/ και τη συνέντευξη που.
Η νέα δομή του Γενικού Λυκείου  Ωρολόγια π ρογράμματα ανά τάξη  Τρό π ος π ροαγωγής και α π όλυσης  Παρουσιάζονται κατά σειρά :  Α ’ Λυκείου  Β ’
Σχολικό έτος B’ Λυκείου  Μαθήματα  Ομάδες προσανατολισμού Γ’ Λυκείου  Ομάδες προσανατολισμού  Επιστημονικά Πεδία
Αντιρατσιστική Εκ π αίδευση Βασικές αρχές ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Project Α’ Τετραμήνου Β’ Λυκέιου. Εισαγωγή  Μανιτάρι ονομάζεται κοινώς το ορατό μέρος πολυκύτταρων μυκήτων με τη χαρακτηριστική, συνήθως ομβρελοειδή.
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΟΥΤΡΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ Ερευνητική Εργασία (Project) Ομάδα 1 Αναστασιάδη Ανδριανή Στεργίου Μαρία - Ιωάννα Χασάϊ Φιορίντα Χουλιαράκη Αλεξάνδρα Ομάδα.
Αρχαίο Ελληνικό Δράμα: Ευριπίδης Ενότητα 17: Ερμηνευτικές παρατηρήσεις στίχων της Μήδειας Μενέλαος Χριστόπουλος Τμήμα Φιλολογίας.
Αρχαίο Ελληνικό Δράμα: Ευριπίδης Ενότητα 1: Γραμματικός και συντακτικός σχολιασμός στίχων 1-48 της Μήδειας Μενέλαος Χριστόπουλος Τμήμα Φιλολογίας.
1 Ο ΕΠΑΛ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ Α΄ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ( PROJECT) ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ : ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΑΜΠΕΡΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ.
AΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 1.Ο αθλητισμός στην Αρχαία Ελλάδα Οι ρίζες του ελληνικού αθλητισμού μπορούν να αναζητηθούν στην Εποχή του Χαλκού. Στους ιστορικούς χρόνους οι.
Όνομα εκπαιδευτικών που συμμετέχουν :, Καλλιόπη Κάμπουρα. Γεωργία Κάσπαρη, Ανδριάνα Μπακόλα. Σχολική Μονάδα : 2 ο και 6 ο Νηπιαγωγείο Χίου. Σχολική τάξη.
Θέμα Εργασίας : ΙΡΙΔΙΣΜΟΣ Project : 5 Μανιφάβα Αλεξάνδρα.
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ PROJECT Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ.
Αρχαίο Ελληνικό Δράμα: Ευριπίδης Ενότητα 16: Ερμηνευτικές παρατηρήσεις στίχων της Μήδειας Μενέλαος Χριστόπουλος Τμήμα Φιλολογίας.
ΑΡΙΣΤΟΤEΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ………. Ν. 4186/2013 (ΦΕΚ 193)
Ερευνητική εργασία της Α΄ τάξης του ΓΕΛ Λουτρών Αιδηψού
Αρχαίο Ελληνικό Δράμα: Ευριπίδης
ΜΥΛΟΙ.
2η ΔΙΑΛΕΞΗ ΕΡΓΟ.
«Το αλφαβητάρι της Ιλιάδας»
Αρχαίο Ελληνικό Δράμα: Ευριπίδης
Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΑΞΗ-ΤΜΗΜΑ: Α’2 ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: ΜΑΘΗΜΑ: ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ:
Project: ΟΙ ΜΙΚΡΟΕΛΕΓΚΤΕΣ στη ζωΗ μαΣ
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤ (PROJECT)
Παρουσίαση θέματος – Προϋποθέσεις επιτυχίας
Αρχαίο Ελληνικό Δράμα: Ευριπίδης
Αρχαίο Ελληνικό Δράμα: Ευριπίδης
Παρουσιάζουν οι : Αποστόλης Τσιριβάκος Βασίλης Χουβαρδάς από το Ε2
Άννα Κυπαρισσού,Γιουτζίν Κασεμάι.
67ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών
Συνηρημένα ρήματα σε –αω (ενεργητική & μέση φωνή)
Ενημέρωση για το Σεπτέμβριος, 2017 Κων/νος Παραστατίδης
Αρχαίο Ελληνικό Δράμα: Ευριπίδης
Εργασία Β’ Λυκείου Μάθημα: Project
ΞΕΝΑΓΟΙ Η ομάδα μας αποτελείται από άτομα τα οποία συνεργάστηκαν και ολοκλήρωσαν την εργασία της ξενάγησης.
Ζωγράφου Αθηνά (ΠΕ02)-Κοπατσάρη Γεωργία (ΠΕ03)
ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΟΔΩΝ
…την Ερευνητική Εργασία (project) με θέμα την κοινωνική διάσταση του ελληνικού κινηματογράφου (Οικογένεια, θέση γυναίκας, σχέση δύο φύλων).
Αρχαίο Ελληνικό Δράμα: Ευριπίδης
Ερευνητική Εργασία project Σχεδιασμός Έρευνας
Αρχαίο Ελληνικό Δράμα: Ευριπίδης
Το νερό στην λογοτεχνία
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
…PROJECT… ΑΝΔΕΙΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΧΡΥΣΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧΑΝΩΝ
Οδηγίες Α’ Λυκείου.
1 ο ΕΠΑ.Λ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Project A1
Διαθεματικό Ενιαίο Πλαίσιο Προγραμμάτων Σπουδών (ΔΕΠΠΣ) & Αναλυτικά Προγράμματα Σπουδών (ΑΠΣ) Τρύφων Μαυροπαλιάς.
Οι οδοί και η ιστορία τους
Γενικό λύκειο Νιγρίτας
Project Κοκκινοπηλός Πένυ Εξαρχου Γ2.
Μαθηση για ολα τα παιδια
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
«Τα παιχνίδια των παππούδων και των γονέων μας πριν την επέλαση των ηλεκτρονικών» Project 2015.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Οργάνωση- Προγραμματισμός
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ PROJECT
67ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών
19η Περιφέρεια Προσχολικής Αγωγής
Νηπιαγωγείο Περιθωρείου 2007
Εσθονία Project
Η παρουσίαση αυτή ίσως προκαλέσει συζήτηση με το κοινό από την οποία θα προκύψουν ενέργειες. Χρησιμοποιήστε το PowerPoint για να καταγράψετε τις ενέργειες.
Μουσειοπαιδαγωγικές δραστηριότητες
ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Αρχές Διοίκησης έργων βασικοί στόχοι κάθε έργου:
Project 2013 Γ΄ Ομάδα: Η πειθώ στον επιστημονικό λόγο
ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ
МИФ ғылымына саяхат Интелектуалды шоу.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ Στα πλαίσια του χριστουγεννιάτικου στολισμού του Δήμου Καβάλας καθώς και στη συνέχεια του Δήμου της ανάληψης και της συμμετοχής των παιδιών μέσω των σχολείων τους θα παρουσιάσει ένα φιλόδοξο project γεμίζοντας την πόλη μας με χριστουγεννιάτικα δέντρα από ανακυκλώσιμα υλικά. Η κίνηση αυτή για δεύτερη συνεχή χρονιά αποσκοπεί στην εκμάθηση, εκπαίδευση, σεβασμό και ευαισθητοποίηση των μαθητών για το αστικό και το φυσικό περιβάλλον.

Η ιδέα αυτή έχει γίνει ανά τον κόσμο σε διάφορες περιπτώσεις μεμονωμένα η οργανωμένα αλλά πότε με τέτοια συλλογική συμμετοχή και πρωτοβουλία από Δήμο. Με τη σωστή ενημέρωση των εικαστικών και των υπευθύνων Δασκάλων και Καθηγητών των σχολείων καθώς και με την συνεργασία και την συνδρομή των τεχνικών συνεργείων του Δήμου θα υπάρξει ένα υπέροχο αποτέλεσμα όπου θα το χαρούν πρώτα τα παιδιά που εξάλλου και οι γιορτές απευθύνονται σε αυτά.

Στην φετινή συμμετοχή των σχολείων ζητείτε από τους μαθητές να φτιάξουν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από ανακυκλώσιμα υλικά. Το ύψος των δέντρων θα είναι 2 μέτρα. Αναλυτικά παραδείγματα και λεπτομέρειες για τη κατασκευή του δέντρου θα δοθούν μέσο του αρχείου powerpoint που θα μοιραστεί σε όλα τα σχολεία (Δημοτικά και Γυμνάσια) του Δήμου Καβάλας. Ο υπεύθυνος Καθηγητής η Δάσκαλος θα μπορεί να ζητήσει τη συνδρομή των τεχνικών τμημάτων του Δήμου στο υπεύθυνο γραφείο στο τηλέφωνο 2510 317269 Κο Τσαγκαλίδη, καθώς και την υπεύθυνο του Δήμου Κα. Χινίσογλου στο τηλέφωνο 2510 451482.

Η διανομή των σκελετών των δέντρων θα ξεκινήσει στις 9 Δεκεμβρίου στα Γυμνάσια του Δήμου, τα Δημοτικά θα πρέπει να δηλώσουν εθελοντικά ότι θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή την εκδήλωση στο τηλέφωνο 2510 451482 Κα. Χινίσογλου το συντομότερο ώστε να τους διανεμηθεί ο σκελετός του δέντρου τους. Το όνομα του σχολείου να αναγράφετε και πάνω στο ίδιο το δέντρο. Τα δέντρα να είναι έτοιμα το αργότερο 22 Δεκεμβρίου όπου φορτηγά του Δήμου θα περάσουν να τα πάρουν από το κάθε σχολείο.

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗ Ο σκελετός θα είναι σιδερένιος ύψους 2 μέτρων και θα αποτελείτε από μια βάση για στήριξη του δέντρου, μία κεντρική ράβδο που πάνω της θα στηρίζονται τρεις δακτύλιοι από χοντρό σύρμα όπως την εικόνα δίπλα.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ

Δείτε τα δέντρα κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια, αυτά τα χριστουγεννιάτικα δέντρα δημιουργήθηκαν από απορρίμματα και σκουπίδια. Έχει σειρά φωτάκια καθώς και πούλιες που γίνονται από τα καπάκια.

Αυτά τα χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν δημιουργηθεί από καρτ- ποστάλ, περιοδικά, βιβλία, ακόμα και τεμαχισμένο χαρτιά Το μεσαίο δέντρο κατασκευάστηκε από εκατοντάδες αποκόμματα εξώφυλλων περιοδικών. Ένας άλλος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τα περιοδικά και τα βιβλία.

Αυτό το δέντρο κατασκευάστηκε από τα πράσινα πλαστικά μπουκάλια Αυτό το δέντρο κατασκευάστηκε από τα πράσινα πλαστικά μπουκάλια. Το μπλε μοτίβο έγινε αφήνοντας τα καπάκια σε ορισμένα από τα μπουκάλια. Αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι τόσο φιλικό προς το περιβάλλον όσο και έξυπνο.

Το Δέντρο στην έγινε από τενεκεδένια κουτάκια Το Δέντρο στην έγινε από τενεκεδένια κουτάκια. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε λεπτομέρειες της κατασκευής.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ