Τα παραμύθια μας 1η προσπάθεια.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ο ΟΛΟΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΑΡΟΣ Του Φρανσίσκο Κούνα Εάν έρθεις στο σπίτι μου, από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς μου θα δεις τη θάλασσα, την παραλία και πολλές.
Advertisements

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΥΟ ΔΟΝΤΙΟΥ ΠΙΚΙ - ΠΙΚΙ.
Μαμά σ’ αγαπώ γιατί με πηγαίνεις στον παιδότοπο!
Συγχώρα με, Αγάπη μου, που Ζούσα Πριν σε Γνωρίσω
Το κοριτσάκι με τα σπίρτα
…από μικρούς συγγραφείς
Μια φορά κι έναν καιρό ζούσαν τρία μικρά λυκάκια με τη μαμά τους.
ΤΟΜΑΣ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
Τα τρία γουρουνάκια Ονόματα μελών ομάδας:.
Μετάφραση – Προσαρμογή στο Power Point: Μαρία Κασαπίδη
ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ
Θεά Άρτεμη Όλυμπος.
Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ.
Ο Μάνος Χατζιδάκις για το νησί των συναισθημάτων
Mώλος: O υγρότοπος της περιοχής μου
Βλέπω την ιστορία Δραστηριότητες Διαδίκτυο Χριστίνα Οικονόμου.
Οι μαθητές της Β΄ τάξης μας συστήνουν βιβλία που διάβασαν…
A ARTE DE VIVER JUNTO Η τέχνη της συμβίωσης Automatic.
Έχεις δύο επιλογές! από το
Οι ρόλος σχετίζονται με το είδος της συμπεριφοράς που υπαγορεύονται από κάποιες θέσεις και έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Έχουν ρίζες: Από τα μηνύματα.
Βρεφική Ηλικία E- portofolio. Εν δράση Είμαι η φοιτήτρια Βαιοπούλου Ευαγγελία- Ευσταθία και πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στον χώρο του παιδικού.
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
Το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας (από την πλευρά του Λύκου)
Διαφορετικότητα 4ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού Ομάδα: Δανάη Φαλέκα
O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΙ Η ΡΕΝΕΣΜΗ
Ένα παραμύθι κατά του σχολικού εκφοβισμού
Καλή διασκέδαση. Η πάπια που ψήθηκε Κάποτε, σε μία μακρινή λίμνη, υπήρχε μία πάπια που αποφάσισε να βρει την τύχη της μακριά από το σπίτι της και τους.
Κ ΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΉ ΑΓΩΓΉ ! Αιμιλία Αριστείδου. Τις Τίνας της άρεσε πολύ να παίζει με τα παιχνίδια της στην αυλή του σπιτιού της. Όμως κάθε φορά που έβγαινε.
Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΦΟΣ
ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΕΣ ΣΟΦΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δ1.
Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο ΔΔΜΝ Ναυστάθμου Κρήτης
Κωνσταντίνα Μελίνα Τα τρία μικρά λυκάκια.
ΑΜΑΛΙΑ ΤΣΑΚΙΡΗ Β6. Σε ένα μακρινό βασίλειο ήταν ένας βασιλιάς και μια βασίλισσα ως τώρα άτεκνοι. Λίγο καιρό μετά απέκτησαν ένα πανέμορφο κοριτσάκι και.
Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ Πωλίνα Συμεωνίδου Β 5. Σε ένα μακρινό βασίλειο ήταν ένας βασιλιάς και μια βασίλισσα ως τώρα άτεκνοι. Λίγο καιρό μετά απέκτησαν ένα πανέμορφο.
Σεμπάστιαν Πίλαρτζικ Θάνος Κανέλλος Τζαβέλας Νέστορας
ΠΑΡΑΜΥΘΟΣΑΛΑΤΑ Δήμητρα Γαλάνη Αθηνά Κυριάκου.
Οι μαθητές του τμήματος Γ2 και η Δασκάλα τους Λαμπρινή Τσώρακα
Ο άνθρωπος που προσπάθησε να πετάξει Παρασκευή Γιάννη Ανδρέας Παύλος.
Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε ένα νησί στο οποίο ζούσαν όλα τα συναισθήματα. Εκεί ζούσαν η Ευτυχία, η Λύπη, η Γνώση, η Αγάπη και όλα τα άλλα συναισθήματα.
Το μαγικό χαλί Η ομάδα μας Μαριλή Μάριος Ορέστης Νίκος.
ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΚΟΥΙΜΤΣΙΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Γ2.
Μια φορά κι έναν καιρό ζούσε στην αυλή ενός χωριάτικου σπιτιού µια χελώνα, που είχε έναν µεγάλο καηµό. Ήθελε να πετάξει στον ουρανό όπως τα πουλιά. -
Ιωάννα-Λάουρα - Κλαούντια
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΑΝΝΑ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΣΜΠΑΔΕΣ.
Το μαύρο πρόβατο Γυμνάσιο Λουτρακίου Σχ. Έτος ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΩΤΣΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΩΤΣΗ ΕΛΕΝΑ ΜΙΧΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ.
« ένα άλλο πιθανό … τέλος ». Την κρίσιμη μέρα τύλιξε τα παπούτσια, τα πήρε στο σπίτι και τα έκρυψε. Προς το απόγευμα έβαλε τα καλά του, ετοιμάστηκε και.
Σ ΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ ( ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ) Μ ΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ Α ’ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΟΛΙΣΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ.
Κωνσταντίνος μπούτας Σεπτέμβριος 2015 Ε,2. Μονσεράτ Τεμπέλια Το λιοντάρι και το ποντίκι.
 Ήταν κάποτε, μία παρέα παιδιών που συναντήθηκε σε μια όμορφη παραλία. Ενώ τα παιδιά συζητούσαν, άκουσαν βήματα. Κρύφτηκαν πίσω από τα αρμυρίκια, γιατί.
«Η ιστορία μιας μαύρης γάτας» 2 ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού Συνεργάστηκαν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης: Ξένια-Βερονίκη Μπέσα Κλεβίσα Κέρτσι Γεωργία.
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ UNICEF ΜΕ ΘΕΜΑ: “Να σας γνωρίσω τους φίλους μου, τα παιδιά του κόσμου” ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ: “ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ”
Μαρία Στυλιανού Στ’3 Δημοτικό Σχολείο Άγιου Σπυρίδωνα !!
Η Π ΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ …. ΔΡΑΚΟΣ Πέτρος Ρούσος. Ήταν μια φορά και δυο καιροί, μια πριγκίπισσα, που ζούσε στο μεσαιωνικό κάστρο της Λεμεσού. Άλλοτε ήταν καλή και.
ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΟ σε νέες περιπέτειες
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Ο βασιλιάς και το αλάτι Παραμύθι από τη Λιβύη
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ –ΖΩ-ΥΠΑΡΧΩ
Ο ΑΙΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΗΔΟΝΙ Παιδιά και μεγάλους!!! Μια ιστορία που
2. Στον Αίολο, στους Λαιστρυγόνες και στο νησί της Κίρκης
Τα τρία γουρουνάκια απ΄το ΣΤ΄1
ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΖΩΟ Ο ΚΑΪΖΕΡ ΜΟΥ!!!
Μεγαλώνω ένα κλάσμα, το μικραίνω ή φτιάχνω ισοδύναμό του.
ΣΤΑΥΡΟΣ Τεμπελησ 17/9/2015 ΣΤ΄2.
ΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ Παναγιώτα Ττόφα Ε΄
Η ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας
Η μάγισσα του βουνού.
Μια φορα και εναν καιρο ηταν τα τρια γουρουνακια....Απο το ΣΤ1
Tα τρια γουρουνακια Απο τον Αντζελο Μπατσι. Απολαυστε! =]
Δ2 Δανάη Διαμαντοπούλου.
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΩΤΑ 24/9/2015 Ε’1.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Τα παραμύθια μας 1η προσπάθεια

Το πλουσιόπαιδο

Το πλουσιόπαιδο Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα αγόρι που ήταν πάρα πολύ πλούσιο. Μια μάγισσα όμως ήθελε να τον πάρει τα λεφτά και να τον μεταμορφώσει σε ζώο. Δυστυχώς τα κατάφερε αλλά το αγόρι ξέφυγε και δεν έγινε ζώο. Τελικά ένας φίλος του τον βοήθησε να πάρει τα λεφτά του και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Α.Κ. και τάξη

Το μικρό πουλάκι

Το μικρό πουλάκι Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα πουλάκι που του άρεσε να πετάει και να κελαηδάει. Μα μια μέρα τα φτερά του γρατζουνίστηκαν και δεν μπόρεσε να πετάξει. Τότε βρήκε ένα κοριτσάκι που το βοήθησε και πέταξε. Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Β.Ο.

Ο πρίγκιπας

Ο πρίγκιπας Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα. Μια μέρα πήγε μια μάγισσα και πήρε τον πρίγκιπα. Η πριγκίπισσα όταν ξύπνησε το πρωί ο πρίγκιπας δεν ήταν εκεί πέρα. Ο πρίγκιπας ήταν στη μάγισσα και έτσι ήταν στο παλάτι της μάγισσας. Μια μέρα η μάγισσα κατά λάθος άφησε την πόρτα ανοιχτή και το έσκασε. Βρήκε την πριγκίπισσα και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Λ.Τ.

Ο δράκος και η νεράιδα

Ο δράκος και η νεράιδα Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας δράκος. Κάποτε πήγε σε μια σπηλιά και εκεί είδε μια νεράιδα και η νεράιδα τον είδε και έτρεξε να κρυφτεί. Ο δράκος κρυβόταν μέσα και έπιασε και την έφαγε αλλά αυτή είχε πολλές δυνάμεις και βγήκε έξω. Τελικά τον συγχώρησε τον δράκο και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Ά.Μ.

Γιαγιά σ’ αγαπώ!

Γιαγιά σ’ αγαπώ! Μια φορά κι έναν καιρό ήταν η μαμά μου και εγώ που φτιάχναμε κέικ για τη γιαγιά μου που ήταν άρρωστη. Όταν φτιάχτηκε το κέικ, καθώς περπατούσα σκόνταψα σε ένα λυχνάρι και σκύβω για να το πάρω. Μέσα είχε ένα τζίνι και όταν το χάιδευες έβγαινε. Το έδωσα στη γιαγιά μου. Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Π.Τ.

Ο ιππότης

Ο ιππότης Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας ιππότης. Μια μέρα συνάντησε μια κακιά μα κακιά μάγισσα που προσπαθούσε να τον μαγέψει μα ο ιππότης δε φοβόταν κανέναν. Ο ιππότης όταν έφυγε συνάντησε έναν μεγάλο καλό δράκο και γίνανε φίλοι. Η μάγισσα τον έκανε βάτραχο. Μα ο δράκος τον έσωσε. Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Χ.Χ

Η Γιαζμίν και ο Αλαντίν

Η Γιαζμίν και ο Αλαντίν Μια φορά κι έναν καιρό ήταν η Γιαζμίν που ζούσε σε ένα κάστρο και ήταν πλούσια και της άρεσαν τα πουλιά. Μια μέρα άνοιξε το κλουβί και βγήκαν τα πουλιά. Μετά έψαξε τα πουλιά και έφτασε στη χώρα του Αλαντίν. Και μετά η Γιαζμίν είδε τον Αλαντίν και έγιναν φίλοι για πάντα. Κάνανε όλο βόλτες όμως μετά ήρθε ένας μάγος που πάγωσε την πριγκίπισσα Γιαζμίν. Ο μάγος την πάγωσε και ο Αλαντίν την έσωσε. Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Β. Μ.

Η μαμά

Η μαμά Μια φορά κι έναν καιρό ήταν η μαμά παρά πολύ ήταν καλή. Ήταν καλή στα μαθηματικά. Μια καλή μάγισσα καλωσόρισε τη μαμά και τη βοήθησε να κάνει τις άλλες δουλειές της μαμάς. Ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Β. Τ.

Η Σοφία

Η Σοφία Μια φορά κι έναν καιρό ήταν η Σοφία που ζούσε σε ένα παλάτι. Μια μέρα προχωρούσε και είδε μάγους και φώναξε : « Πρίγκιπα!» για να τον ειδοποιήσει. Όμως την πιάσανε και ήρθε ο πρίγκιπας και την έσωσε. Και την έδωσε δώρο. Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Ε. Κ.