Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Advertisements

Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΗΣ ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ.
Ένα απαραίτητο στοιχείο στην ζωή μας. Εργασία Α’ εξαμήνου (Internet)  Τμήμα:1Ι-ΙΝΠ01  Έτος:  Ονοματεπώνυμο : Αντώνης Δημητριάδης  Μάθημα: Τεχν.
ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011.
Η νέα Πύλη eTwinning Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και την επικοινωνία των εκπαιδευτικών Εργαλεία διαχείρισης ενός έργου eTwinning.
Το νέο Twinspace Η συνεργατική πλατφόρμα του etwinning, εργαλείο για την κοινωνική δικτύωση την επικοινωνία των εκπαιδευτικών και τη διαχείριση ενός έργου.
Κωνσταντίνος Κυπριανός Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Πληροφορικής, Δομηνίκη-Μαρκησία Ρουγγέρη Βιβλιοθήκη Ελληνογαλλικής.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Το φόρουμ κάθε Τριγλιανού Απόγονου
Υπηρεσίες Διαδικτύου Βαμβακάς Δημήτριος Καθηγητής Πληροφορικής ΓΕΛ Σάμου.
Internet ‘Εκεί που η πληροφορία είναι το νόμισμα’ Παρουσιάζεται από τον Παναγιώτη Μιντόπουλο.
ENA ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ Η ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ “ΑGORA”
Το web 2.0, εισήγαγε (ακριβέστερα: δημιούργησε τις προϋποθέσεις για) νέες κοινωνικές και διδακτικές πρακτικές. Η επίδραση του web 2.0 στην Εκπαίδευση μπορεί.
Ιδιωτικότητα Πληροφοριών στο Facebook Τα δεδομένα δεκάδων εκατομμυρίων χρηστών του Facebook, τα στοιχεία των οποίων έχουν περιέλθει εν αγνοία τους σε.
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
ETwinning Η δράση της Ηλεκτρονικής Αδελφοποίησης.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG Στις διαφάνειες περιγράφονται τα διαδοχικά βήματα για τη δημιουργία blog στον blogger, τη μια από τις δωρεάν υπηρεσίες σχετικού λογισμικού,
Παρουσίαση της Πλατφόρμας Εκπαιδευτικών Αγγλικής
FACEBOOK • Το Facebook χώρος κοινωνικής δικτύωσης που ξεκίνησε το Φεβρουαρίου του 2004 από το δημιουργό του Mark Zuckerberg που ήταν μέλος του πανεπιστημίου.
Εργασία στην Πληροφορική Από τους μαθητές: Γιώργο Γκρέγκορυ Νίκο Βρεττό.
Υπεύθυνοι καθηγητές: Δεμιτσάνη ς Ευάγγελος Μαρινάκη Μαρία.
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
Δημιουργία Λογαριασμού. Τι είναι το Gmail; To Gmail είναι ένα webmail, δηλαδή ένας λογαριασμός ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που μπορείτε να λαμβάνετε από.
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
SOCIAL MEDIA CREATIVE AD Βουδούρης Γιώργος, Γκιμούση Πανωραία, Σουλουτζιδάκης Σοφοκλής, Τζώρτζη Μαργαρίτα.
ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!!
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες:
4 ο ΕΠΑ.Λ. ΑΘΗΝΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α’ ΕΠΑ.Λ. Β’ Τετράμηνο «Κοινωνική Δικτύωση» ΟΜΑΔΑ: «Out of the box» Μαρινέλα Γκέγκα Μαρινέλα Γκέγκα Παναγιώτης.
Τα Ενδιαφέροντα των Νέων Σχέση των νέων με το internet Ονοματεπώνυμο: Χριστοδούλου Δημήτριος Τάξη: Β΄4 Μάθημα: project Υπεύθυνος μαθήματος: Μάμαλης Σπύρος.
Ομάδες στο Google. Τι είναι οι ομάδες στο Google; Είναι ακριβώς ότι λέει το όνομά τους, ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, που μπορούν επικοινωνούν.
1 Δράση 7. Σύνδεση σχολείου και κοινότητας Υποδράση 7.2. Ανάπτυξη πλαισίου συνεργασίας σχολείου με κοινότητες μεταναστών, ΜΚΟ και κοινωνικούς λειτουργούς.
Γιώργος Κωσταρέλας|Στέφανος Κεραμάρης|Κώστας Καλογερόπουλος Λευτέρης Κοτζαμπασούδης|Γιώργος Κουγιουμτζίδης|Δέσποινα Καραπέτσα.
Εύρεση και είσοδος σε κανάλι συνομιλίας Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση του Lync για την εύρεση καναλιών στα οποία έχετε πρόσβαση. 1.Στο κύριο παράθυρο του.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Ερευνητική Εργασία Β Λυκείου
ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ
Ερευνητική Εργασία Α Λυκείου
2η περίοδος επιμόρφωσης Β' επιπέδου - ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ 1 Τι είναι το web 2.0; Γιατί είναι τόσο σημαντικό για την εκπαίδευση;
1 Δράση 7. Σύνδεση σχολείου και κοινότητας Υποδράση 7.2. Ανάπτυξη πλαισίου συνεργασίας σχολείου με κοινότητες μεταναστών, ΜΚΟ και κοινωνικούς λειτουργούς.
Εγγραφή στην πλατφόρμα του eclass. Πιστοποίηση μέσω UPnet Η είσοδός σας στην πλατφόρμα του eclass προϋποθέτει την ύπαρξη λογαριασμού της μορφής
ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ BSc ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Η Πύλη eTwinning.net Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και την επικοινωνία των εκπαιδευτικών Εργαλεία διαχείρισης ενός έργου eTwinning.
Συμβουλές για ασφάλεια στο FACEBOOK
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG wordpress
Δημιουργία Λογαριασμού
Παρουσίαση στο Slideshare «Η ελληνική εκπαιδευτική blogoσφαιρα»
Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Ομάδες στο Google.
Κεφαλαιο 15 Κοινωνικά Δίκτυα.
Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών
ΤΙ ΕIΝΑΙ ΤΟ WEB2 Το Web 2.0 αναφέρεται σε μια αναμενόμενη δεύτερη γενιά του Web που επιτρέπει στα άτομα να δημιουργούν, να δημοσιεύουν, να ανταλλάσσουν,
ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΦΗΜΗ
Ο ανοιχτός κόσμος της Εκπαίδευσης
Γεωργοπούλου Ειρήνη Γκοσιμήδα Ευφροσύνη Κονιδάρη Αναστασία
Ρυθμίσεις απορρήτου Facebook
Βιβλιογραφική Αναφορά ενός Κοινωνικού Δικτύου: PINTEREST
Β Τι είναι οι εφαρμογές διαδραστικής επικοινωνίας και τι είναι κοινωνικό δίκτυο Στόχοι.
Youtube Ομάδα : Λουμιάνα Γκίστι Ηλιάνα Αρμαμέντου Φραντσέσκα Πρόκο Υπεύθυνος:Στέλιος Πλιάτσικας.
Social Media Apostolos Sinioris.
Slideshare.
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Κοινωνικά Δίκτυα στο Internet
Ρυθμίσεις απορρήτου Facebook
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
Κοινωνικά Δίκτυα Κεφάλαιο 15.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG Στις διαφάνειες περιγράφονται τα διαδοχικά βήματα για τη δημιουργία blog στον blogger, τη μια από τις δωρεάν υπηρεσίες σχετικού λογισμικού,
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Ψηφιακή ευκαιρία: μια μεγάλη ευκαιρία! Πως να την διεκδικήσετε;
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Google + Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας

Τι είναι; Είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης της Google Έχει ενσωματώνει επίσης όλες τις υπηρεσίες της Google και εμφανίζει μια νέα γραμμή μενού του Google+ όταν είστε συνδεδεμένοι σε έναν λογαριασμό Google (Gmail, YouTube κλπ) Μερικά από τα χαρακτηριστικά είναι παρόμοια με άλλα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα και πλατφόρμες micro-blogging. Στατιστικά χρήσης δείχνουν περίπου 440 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες

Βασικά Εργαλεία του Google + Google plus home (Αρχική σελίδα) Το κεντρικό μέρος καταλαμβάνεται από την ροη. Η ροη είναι το σημείο στο οποίο ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει συζητήσεις με τα άτομα που τον ενδιαφέρουν. Επίσης συγκεντρώνει όλο το περιεχόμενο που μοιράζονται οι υπόλοιποι χρήστες. Collections (Συλλογές) Κάντε πιο εύκολη την εύρεση των αναρτήσεων που εσείς και άλλοι χρήστες θέλετε να βλέπετε στις Συλλογές στο Google+. Μια Συλλογή για προσωπικές φωτογραφίες και ενημερώσεις που θα μπορούν να βλέπουν μόνο συγκεκριμένα άτομα Communities (Κοινότητες) Οι Κοινότητες μπορούν να έχουν περισσότερους από έναν κατόχους και επόπτες, ενώ μπορούν να συμμετέχουν και άλλα άτομα. Αφού γίνετε μέλος μιας Κοινότητας, μπορείτε να δημοσιεύετε περιεχόμενο σε αυτήν την Κοινότητα. Τα μέλη αυτής της Κοινότητας ενδέχεται να βλέπουν τις αναρτήσεις σας στη ροή της αρχικής σελίδας τους Profile (Προφίλ) Circles (Άτομα) Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους κύκλους για να ελέγχετε με ποια άτομα θα μοιράζεστε αναρτήσεις. Προσθέστε άτομα σε έναν κύκλο και, στη συνέχεια, μοιραστείτε μια Συλλογή ή μια ανάρτηση με αυτόν τον κύκλο ώστε να μπορούν να τη δουν μόνο τα συγκεκριμένα άτομα. Οι κύκλοι λειτουργούν παρόμοια με τις λίστες φίλων στο Facebook και έχει γίνει μεγάλη συζήτηση γι’ αυτούς.