Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Social Media Apostolos Sinioris.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Social Media Apostolos Sinioris."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Social Media Apostolos Sinioris

2 Κοινωνική Δικτύωση Τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των ανθρώπων γενικά, αλλά και των Ελλήνων συγκεκριμένα. Οι Έλληνες χρήστες μπορούν να χαρακτηριστούν ως έμπειροι, αφού το 50% δηλώνει ότι χρησιμοποιεί τα social media πάνω από 3 χρόνια. Το 68% των Ελλήνων επισκέπτεται σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. facebook) και το 60% blogs και forums.

3 Κοινωνική Δικτύωση στις Επιχειρήσεις
H χρήση των κοινωνικών δικτύων από τους εργαζομένους στο πλαίσιο της εργασίας τους έχει τη δυναμική να μεταμορφώσει συνολικά τον κόσμο της εργασίας. Πολλές γνωστές εταιρείες αξιοποιούν τις δυνατότητες διασύνδεσης που προσφέρουν τα social media για να ενισχύσουν την παραγωγικότητα.

4 Τα δημοφιλέστερα Κοινωνικά Δίκτυα

5 Social Media Marketing

6 Προσέχουμε πως τα χρησιμοποιούμε
Σκεπτόμαστε πριν επισκεφθούμε κάθε link. Πολλά από τα links που συναντούμε κατά την περιήγησή μας στα social media δεν είναι αυτό που φαίνονται με την πρώτη ματιά, καθώς ενδέχεται να κρύβουν απάτες, ψεύτικες ειδήσεις ή ακατάλληλο περιεχόμενο. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιούμε τις μηχανές αναζήτησης (όπως της Google) για να ελέγξουμε την ακεραιότητα του συνδέσμου πριν προχωρήσουμε.


Κατέβασμα ppt "Social Media Apostolos Sinioris."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google