ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Ι 4ο εξάμηνο

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Chord: A scalable Peer-to-Peer Lookup Service for Internet Applications Παρουσίαση: Αθανασόπουλος, Αλεξάκης, Δεβελέγκα, Πεχλιβάνη, Φωτιάδου, Φωτόπουλος.
Advertisements

Chord: A Scalable Peer -to-peer Lookup Service for Internet Applications Authors: Ion Stoica, Robert Morris, David Karger, M. Frans Kaashoek, Hari Balakrishnan.
CHORD A Scalable Peer-to-peer Lookup Service for Internet Applications Μαρίνα Δρόσου Νικόλαος Μπουντουρόπουλος Οδυσσέας Πετρόχειλος Παναγιώτης Δομουχτσίδης.
1 Chord: A scalable Peer to Peer Lookup Service for Internet Applications Νικόλαος Καλλιμάνης Σπυρίδων-Δημήτριος Αγάθος Ευγενία Σταθοπούλου.
Ελεγκτικό Συνέδριο Δημοσιονομική ευθύνη αιρετών οργάνων Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού Δημοσιονομική ευθύνη αιρετών οργάνων Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού Μαρία – Ευαγγελία Καλλιτσιώτη.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ Για ποιους λόγους φεύγουν οι πελάτες και δεν ξανάρχονται Τρόποι να τους ξανακερδίσετε.
 Αποτελεί τον πυρήνα θα λέγαμε και το σημαντικότερο εργαλείο διαφήμισης & πώλησης που χρησιμοποιεί η επισιτιστική επιχ/ση για να προσελκύσει πελάτες.
ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Ως υβριδικό θεωρείται το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί δύο ή περισσότερες διαφορετικές τεχνολογίες προκειμένου να επιτύχει την κίνησή.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.
ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ Δ. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.
ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Α’ ΟΜΑΔΑ: ΚΡΟΜΛΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗ ΚΩΤΣΑΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΡΤΙΡΟΣΙΑΝ ΑΝΤΖΕΛΑ.
Διοίκηση Λειτουργιών και Παραγωγής Ενότητα 1: Εισαγωγή στα Συστήματα Παραγωγής Διδάσκων: Βασιλική Καζαντζή Επίκουρος Καθηγήτρια Τμήμα Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Συλλογή δεδομένων Μια κύρια πρωτογενής πηγή συλλογής στοιχείων είναι η διενέργεια πληθυσμιακών ερευνών Μια κύρια πρωτογενής πηγή συλλογής στοιχείων είναι.
Δημήτριος Κυφωνίδης Παιδίατρος Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής «Μποδοσάκειο» Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.
Διαχείριση του άγχους των μικρών μαθητών της Α’ δημοτικού κατά τις πρώτες μέρες του σχολείου με τη μέθοδο των σκεπτόμενων καπέλων του De Bono εκπ. Αθηνά.
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι ένα ενεργητικό ηλιοθερμικό σύστημα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια.
Ψυχαγωγία Πολυτέλεια ή ανάγκη ; Πολυτέλεια ή ανάγκη ;
ΚΥΠΡΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΖΑΡΟΥ. Η Κύπρος, η οποία βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της Μεσογείου Θαλάσσης και νότια της Τουρκίας, είναι το μεγαλύτερο.
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ( ΗΜΕΡΗΣΙΟ - ΕΣΠΕΡΙΝΟ ) Τάξη Β ΄ Ι. Π. Αμπελάς, Δρ Φιλοσοφίας Αναδιάρθρωση και εξορθολογισμός διδακτέας ύλης.
Είδη για menu d hote Βραστό bouillir Φρικασέ fricassees Ψητό φούρνου rotir Σχάρας griller Σοτέ sauter Μπραιζέ braiser Πουαλέ poeler Τηγανητό frire Ποσέ.
Επιλογή τοποθεσίας και προγραμματισμός των εγκαταστάσεων
Διοίκηση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων-Μορφές εστιατορίων
Κεφάλαιο 4 Βενζινομηχανές (4χρονες – 2χρονες)
Διοίκηση Επισιτιστικών επιχειρήσεων ΜΑΘΗΜΑ 2ο
Οι τεχνικές των Πωλήσεων
AΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΡΩΜΗ H Αγγλία είναι μια πολύ αγαπητή χώρα για να πάτε.
Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ.
Τα Παπούτσια Η χρήση μίας αυτοσχέδιας ταινίας ως εκπαιδευτικό υλικό αναφορικά με το ζήτημα της μετανάστευσης και την Ευρωπαϊκή ταυτότητα Αργύριος Μπίρης,
Έλεγχος LED μέσω του Slide Bar
Δραστηριότητες από τον Κόσμο της Φυσικής για το Νηπιαγωγείο
Η κρίση στους κόλπους της δυτικής χριστιανοσύνης
Οι Πλανήτες Εργασία: Πλανήτες
ΟΜΑΔΟΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παναγιώτης Γ. Μουσταΐρας Δρ Κοινωνιολογίας της Εκπαίδευσης
ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
Ήλιος Απόσταση από τη Γη : 1A.U. Ακτίνα : 6,966x10E8 m
Διοίκηση Επισιτιστικών επιχειρήσεων ΜΑΘΗΜΑ 1ο
Ποικιλία επισιτιστικών υπηρεσιών
Λειτουργίες Επισιτιστικών Τμημάτων (Θεωρία) Κεφάλαιο 1:
Η εποχή των επαναστάσεων
ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
Νίκος Καζαντζάκης
Ταξινόμηση και Γραφικές παραστάσεις ποιοτικών δεδομένων
ΒΕΝΖΙΝΗ Για την παραγωγή έργου (κίνησης) από τους κινητήρες εσωτερικής καύσης χρησιμοποιούνται ως καύσιμη ύλη, κατά κύριο λόγο, οι υδρογονάνθρακες (ΗC).
Για μια ευέλικτη, αποδοτική και αποτελεσματική δημόσια διοίκηση)
Βιωματικό Εργαστήρι με θέμα: Λιασίδη Θέκλα, Μηνά Φλωρεντία
Κεφάλαιο 4 Βενζινομηχανές Κυλινδροκεφαλή
Μαθήματα στοματικής υγιεινής
Τεχνολογία Εστιατορικης Τεχνης
Τεχνολογία Εστιατορικής Τέχνης
ΤΕΙ Αθήνας Βιοστατιστική (Θ)
ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ - boilers
Το Παναθηναϊκο Σταδιο.
Τέστ Μπανάνας Test de la banane: Κάνε κλίκ!.
Βάσεις Δεδομένων 28/11/2018 Ενότητα Γ6.Μ2 (Βασικά Δομικά Συστατικά Στοιχεία και Κύρια Αντικείμενα μιας Βάσης Δεδομένων ) Ο Δάσκαλος.
Βασικές αποφάσεις του F&B Manager
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ
Διοίκηση Επισιτιστικών επιχειρήσεων ΜΑΘΗΜΑ 1ο
Διοικηση Επισιτιστικών επιχειρήσεων ΜΑΘΗΜΑ 3ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΛΑΔΑΣ
ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ
Βάσεις Δεδομένων 16/2/2019 Ενότητα Γ6.3 (Δημιουργία και Αποθήκευση Βάσης Δεδομένων και Πίνακα. Καθορισμός Πεδίων του Πίνακα, Τύπων Δεδομένων και Ιδιότητες.
Όταν η Ψυχοκινητική συναντά τη Μουσικοκινητική
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Ηλεκτρονική Τιμολόγηση
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ – ΧΩΡΟΙ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΚΟΙΝΟΥ - ΡΑΜΠΕΣ
Βιωματική άσκηση λήψης απόφασης: 6 καπέλα σκέψης
Ειδικά θέματα δικαίου 5ο μάθημα – 22 Μαρτίου 2018 Αιμιλία Γ. Ευθυμίου
ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ
Η Ελλάδα κατά την πρώιμη ψυχροπολεμική περίοδο,
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Ι 4ο εξάμηνο ΛΕΟΝΤΙΤΣΗ ΛΟΥΚΙΑ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ Ο εξοπλισμός μπορεί να διακριθεί ανάλογα με τη φύση και τη χρήση του σε: Έπιπλα Ιματισμό Επιτραπέζια σκεύη

Καθίσματα. Τα καθίσματα επιλέγονται σε συνάρτηση με τα τραπέζια και έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Το ύψος τους από το πάτωμα κυμαίνεται από 0,40 – 0,45 μέτρα. Οι συνηθέστερες διαστάσεις του πλαισίου του καθίσματος είναι 0,45 x 0.40 μέτρα. Σκευοθήκες (πάσα, table de service). Είναι ειδικά διαμορφωμένα έπιπλα, μέσα στα οποία ο τραπεζοκόμος τοποθετεί διάφορα σκεύη και λινά για να διευκολύνεται στο σερβίρισμα. Ο αριθμός των tables de service είναι ανάλογος του αριθμού των τραπεζιών και του μεγέθους της τραπεζαρίας.

Γκεριντόν (Guerindons)

Τρόλεϊ (Table de rouland). Είναι τραπεζάκια με ρόδες Table au buffet froid για επίδειξη κρύων παρασκευώ Table a flambé για παρασκευή εδεσμάτων φλαμπέ Table a hors d΄oeuvre για ορεκτικά Table a decoupage για τεμαχισμό εδεσμάτων, κυρίως Σατωμπριάν Table a patisserie τραπέζι έκθεσης γλυκών Table aux boissons τραπέζι ποτών, κινητή κάβα Table au fromages για επίδειξη τυριών Τρόλεϊ μεταφοράς σκευών από και προς την κουζίνα

Με τον όρο λινά εννοούμε όλον τον ιματισμό του εστιατορίου και κάθε υφασμάτινο είδος του. Τα λινά του εστιατορίου πρέπει να επιλέγονται με κριτήριο τον τύπο του εστιατορίου, την αντοχή τους και το μέγεθος των τραπεζιών που θα καλύπτουν. Για ένα εστιατόριο χρειαζόμαστε τα παρακάτω λινά: Μολοτόν (Mollotons) Τραπεζομάντιλα (Nappes) Ναπερόν (Napperons) Πετσέτες πελατών (Serviettes de table) Πετσέτες τραπεζοκόμων (Liteaux de service) Δισκόπανα Ποτηρόπανα Μπουφεδόπανα

Μεταλλικά σκεύη Μαχαίρια Πιρούνια Κουτάλια Κρέατος (2ου ή κυρίως πιάτου) Ψαριού Φρούτου (1ου ή ορεκτικών) Βουτύρου Γλυκού Πιρούνια Κουτάλια Σούπας Κονσομέ ή κομπόστας Σάλτσας Service Καφέ,τσαγιού,εσπρέσσο Παγωτού

Ειδικά κουβέρ Πένσα & Πιρούνι Αστακού Μαχαίρι & πιρούνι καβουριών Λαβίδα σπαραγγιών Μαχαίρι & πιρούνι στρειδιών Σκεύος & μαχαίρι για χαβιάρι Σκεύος & πιρούνι για φοντύ

Πιάτα Σουπλά για κουβέρ Φαγητού Σούπας Φρούτου Γλυκού Ψωμιού Καφέ, τσαγιού, εσπρέσσο

Διάφορα σκεύη Πιατέλες διαφόρων μεγεθών, οβάλ και στρογγυλές Καμπάνες Ψαριέρες Μεταλλικά πιάτα Σουπιέρες / κουτάλες Σαλτσιέρες / κουτάλια σάλτσας Λαβίδες ψωμιού, μακαρονιών Finger bowls Μαχαίρι, πιρούνι ντεκουπάζ κρέατος & ψαριού Σαμπανιέρες Σαλατιέρες Αβγοθήκες Τυριέρες

Μenages Λαδόξυδα Αλατοπίπερα Όλες οι εμφιαλωμένες σάλτσες και μουστάρδες Θήκες για οδοντογλυφίδες Κηροπήγια Ανθοδοχεία Σταχτοδοχεία Αλατοπιπεριέρες, μουσταρδιέρες, αβγοθήκες Φιαλίδια λαδιού και ξυδιού Αριθμοί τραπεζιών

Ποτήρια Τα βασικότερα ποτήρια είναι: Ποτήρια νερού Ποτήρια κόκκινου κρασιού Ποτήρια λευκού κρασιού Ποτήρια Σαμπανιας Ποτήρια bar.

Καράφες (Carafes). Καράφες χυμών Καράφες νερού Τα εστιατόρια που προσφέρουν καφέ και αφεψήματα στον κατάλογό τους θα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με όλα τα απαραίτητα σκεύη σερβιρίσματος. Καράφες (Carafes). Καράφες χυμών Καράφες νερού Καράφες σερβιρίσματος κρασιού