Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Ο Τεχνικός Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είναι μία περιζήτητη ειδικότητα που σχετίζεται με την εγκατάσταση και συντήρηση δικτύων και συσκευών θέρμανσης, ύδρευσης και αποχέτευσης. Απαραίτητος σε κάθε οικιακή ή επαγγελματική αποκατάσταση, ο τεχνικός θερμικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων,είναι ένας ειδικός με σίγουρη επαγγελματική προοπτική!

2 Ο Θερμοϋδραυλικός ασχολείται με την μελέτη, εγκατάσταση,
συντήρηση συστημάτων θέρμανσης, ύδρευσης και αποχέτευσης, είτε αυτό αφορά την οικιακή χρήση, είτε την επαγγελματική. Η εξάπλωση της οικοδομικής δραστηριότητας έχει δημιουργήσει τεράστιες ανάγκες για εξειδικευμένους επαγγελματίες στον κλάδο της θέρμανσης.

3 συντηρεί και επισκευάζει τον
Ο Συντηρητής Κεντρικών Θερμάνσεων εγκαθιστά, συντηρεί και επισκευάζει τον καυστήρα του λέβητα καθώς και εξαρτήματα της κεντρικής θέρμανσης και εφαρμόζει την νέα τεχνολογία καύσης του λέβητα.

4 Στις ΕΠΑ.Σ. : Εξειδικεύεσαι θεωρητικά και πρακτικά στον τομέα σου
από έμπειρους εκπαιδευτικούς στα σύγχρονα μηχανολογικά και τεχνολογικά εργαστήρια. Κάνεις διδακτικές επισκέψεις και σεμινάρια σε εταιρείες για πρακτική άσκηση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας - Αποκτάς Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος

5 Οι επαγγελματικές σου επιλογές:
Οι εγκαταστάσεις θέρμανσης, ύδρευσης και αποχέτευσης είναι οι πλέον διαδεδομένες στο χώρο των κατασκευών. Ιδιαίτερα η θέρμανση, καθώς νέες μορφές ενέργειας αλλά και νέες τεχνολογίες έρχονται στο προσκήνιο είναι η κυριότερη ασχολία του.

6 Ως υπάλληλος εργάζεται:
- Σε δημόσιες υπηρεσίες ως τεχνίτης – συντηρητής - Σε εταιρείες συντήρησης καυστήρων και ειδών θέρμανσης - Σε τεχνικές εταιρίες, τεχνικά γραφεία ή συνεργεία - Συνεργεία συντήρησης εγκαταστάσεων ιδιωτικών ή δημοσίων κτιρίων - Σε εμπορικές επιχειρήσεις που διακινούν σχετικό εξοπλισμό - Σε βιομηχανίες και βιοτεχνίες που κατασκευάζουν υλικά και εξαρτήματα εγκαταστάσεων.

7 Ως ελεύθερος Επαγγελματίας εργάζεται:
-Σαν συντηρητής και εγκαταστάτης λεβητοστασίων – καυστήρων και θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις. - Σε κάθε εταιρεία Θερμοϋδραυλικών στο τμήμα Service και ανταλλακτικών - Σε κάθε εταιρεία Θερμοϋδραυλικών στο τμήμα πωλήσεων - Σε κατασκευαστικές εταιρείες εγκατάστασης – συντήρησης - Ως ελεύθερος επαγγελματίας υπεύθυνος εγκατάστασης – συντήρησης


Κατέβασμα ppt "ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google