Τομεασ υγειασ προνοιασ ΕΥΕΞΙΑΣ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Επάγγελμα: ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ
Advertisements

Ας μιλήσουμε για την Εθελοντική Αιμοδοσία…
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΛΟΓ/ΣΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ.
ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Ασκληπιός Ergobyte Πληροφορική Α.Ε.
 Αυτοκάθαρση - Δημιουργία ομάδας έλεγχου του ΠΦΣ και τήρηση των προβλεπόμενων σε όλους τους συλλόγους.  Εναρμονισμός συλλογών σε μια κοινή πρακτική.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ
Οι σπουδές στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Α. Π. Θ. Δ
Τμήμα Βιολογικών Επιστημών ΒΙΟΛΟΓΙΑ: Η επιστήμη της ζωής
Φαρμακευτικές Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής.
1 η Ημερίδα φαρμακοποιών Κρήτης Φαρμακοποιοί και οικονομική κρίση Ευρωπαϊκή ανάλυση Εισηγήτρια : Χατζέλλη Μαριάνθη Υποψήφια Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ορθές Πρακτικές Διανομής Φαρμάκων
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Πανεπιστήμιο Κρήτης Γραφείο Διασύνδεσης
Ειδικά Θέματα και Προοπτικές των Νοσοκομειακών Εποπτών Δημόσιας Υγείας
Οι σπουδές στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Α. Π. Θ. Δ
Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας», στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ)
ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ: NOΣΗΛΕΥΤΡΙΑ - ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
Επαναπροσδιορίζοντας το προφίλ του αποφοίτου
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΡΜΑΖΑΝΙΔΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΒΟΗΘΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΙΑ.
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
Το Νοσοκομείο «Σωτηρία» ιδρύθηκε από την Σ. Σλήμαν το 1902 ως πρώτο «λαϊκό» Σανατόριο της Ελλάδας και έκτοτε έχει συνδέσει το όνομά του με την αντιμετώπιση.
Επιμελεια: Σοφιάννα Κοτσανάδα (Α. Μ. 14/012) Ναυσικά Πανάρετου (Α. Μ
6ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης
Οι σπουδές στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Α. Π. Θ. Δ
Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ε.Κ.Φ.Ε ΕΥΟΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙΠΛΟΥ
2ο ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Προοπτικές αποφοίτων ηλεκτρονικού τομέα
3 ο Τ.Ε.Ε. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ ΘΕΜΑ «ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΤΕΙ ΚΑΙ ΙΕΚ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ.
ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ.
Εργασία των μαθητριών:
Διαχειριστείτε έξυπνα τη Reception σας και δημιουργήστε στο χώρο αναμονής του καταστήματός σας ένα ευχάριστο περιβάλλον με σωστή και άμεση εξυπηρέτηση!
ΥΓΙΕΙΝΗ ΧΩΡΟΥ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
Συστήματα Υγείας (Θ) Ενότητα 10: Σύστημα Υγείας στην Ελλάδα Γιώργος Πιερράκος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Κατεύθυνση Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας.
Εργαστήρι ΜΜΕ & η φωνή του ασθενή Λευκωσία, 16 Μαΐου 2016 Εμπειρίες από την Κύπρο στον χώρο της Ιατρικής Δημοσιογραφίας Χρύστα Ντζάνη, Δημοσιογράφος «Πολίτη»
Advanced Secretarial Duties I. Σκοπός του μαθήματος: Να βοηθήσει τον σπουδαστή να αναπτύξει την ικανότητα να μπορεί να κατανοήσει τον ρόλο μιας ιδιωτικής.
OΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ Insert Product Photograph Here Ειρ.Χριστοδούλου, Δ.Μπαμπαλής, Ι.Βοσκάκης, Μ.Τσολάκης, Χ.Πωγωνίδης,
Φαρμακευτική Δαπάνη ΙΚΑ. ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΙΚΑ 2004 (χιλ ΕΥΡΩ) ΕΣΟΔΑ ΙΚΑ ΕΤΕΑΜ Κρατική Επιχορήγηση Επιχορήγηση.
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ. Για να αποκτήσεις γνώσεις, να εξασκηθείς και να πάρεις πτυχίο Βοηθού Βρεφονηπιοκόμου πρέπει να επιλέξεις σπουδές στο.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Διοικητική Πρακτική 5ο μάθημα
1.
ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Το Νέο Επαγγελματικό Λύκειο
Διοικητική Πρακτική 3ο μάθημα
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Βασικοί Ορισμοί (1) Τι είναι ένα Πληροφοριακό Σύστημα;
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ : ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ 1 ΕΠΑΛ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Ι 4ο εξάμηνο ΛΕΟΝΤΙΤΣΗ ΛΟΥΚΙΑ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΧΙΟΥ.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Δικηγόρος.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΙΑ.
Βιο-ομοειδή- Εκστρατεία ενημέρωσης ασθενών ιατρών
Εργαστήρια Ε Εξαμήνου στον κλινικό χώρο
OΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
4ο Επαγγελματικό Λύκειο Καβάλας
Πρόταση Έργου: «ΣτοχευμενεΣ ΠαρεμβασειΣ ΠαροχηΣ Υπηρεσιων ΥγειαΣ για την υποστηριξη ασθενων ευαλωτων κοινωνικων ομαδων με ΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ» 9/20/2018.
Οι σπουδές στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Α. Π. Θ. Δ
Στα διάφορα επαγγέλματα
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Τομεασ υγειασ προνοιασ ΕΥΕΞΙΑΣ Τομεασ υγειασ προνοιασ ΕΥΕΞΙΑΣ ΕΠΑ.Λ. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Βοηθός Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηριών

Περιγραφη επαγγελματοσ βοηθων ιατρικων εργαστηριων: Ο βοηθός ιατρικών και βιολογικών εργαστηρίων διενεργεί στο εργαστήριο τις εξετάσεις που βοηθούν το διαγνωστικό έργο του εργαστηριακού γιατρού και αυτό γίνεται πάντα με την επίβλεψη του τεχνολόγου ιατρικών και βιολογικών εργαστηρίων. Συγκεκριμένα: επεξεργάζεται βιολογικά υγρά και ιστούς- όργανα ενός οργανισμού, που στέλνουν στο εργαστήριο, τα νοσοκομεία ή τα ιατρεία, π.χ. αίμα, πτύελα, γαστρικό υγρό, ούρα, κολπικό επίχρισμα(pap test) κ.ά.

Ο βοηθοσ ιατρικων εργαστηριων μπορει να εργαστει σε: Ιδιωτικά και δημόσια μικροβιολογικά εργαστήρια Ιδιωτικά και δημόσια παθολογοανατομικά εργαστήρια Κέντρα αιμοδοσίας Φαρμακευτικές εταιρίες Γραμματειακή υποστήριξη ιατρείου

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ: Ο βοηθός ιατρικών και βιολογικών εργαστηρίων πρέπει να διαθέτει: παρατηρητικότητα μεθοδικότητα και να είναι ακριβής και προσεχτικός στις κινήσεις του. σημαντικό προσόν είναι η αντιμετώπιση των ασθενών με αίσθημα ευθύνης και η θέληση για καλή συνεργασία με το μικροβιολόγο γιατρό.

Εκπαιδευεστε στο εργαστηριο του σχολειου μασ

Τομεασ υγειασ προνοιασ ΕΥΕΞΙΑΣ Τομεασ υγειασ προνοιασ ΕΥΕΞΙΑΣ ΕΠΑ.Λ. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Βοηθός Φαρμακείου

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΒΟΗΘΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΒΟΗΘΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ: Πάντοτε με την καθοδήγηση των φαρμακοποιών: Παρασκευάζει απλά φαρμακευτικά σκευάσματα και καλλυντικά. Εκτελεί απλές ιατρικές συνταγές, δίνει ακριβείς οδηγίες για τη χορήγηση, τη δοσολογία και τη διατήρηση του σκευάσματος. Συσκευάζει και αποθηκεύει φαρμακευτικά και καλλυντικά προϊόντα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΒΟΗΘΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΒΟΗΘΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ: Παραγγέλνει εμπορεύματα στις φαρμακαποθήκες , παραλαμβάνει και αποθηκεύει κατάλληλα. Αξιολογεί και κοστολογεί προσφορές για την προμήθεια πρώτων υλών των προϊόντων , καταγράφει , ταξινομεί και τηρεί τα απαραίτητα στοιχεία , βιβλία , καρτέλες και αρχεία του φαρμακείου. Εξυπηρετεί το κοινό που ζητεί φάρμακα.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ: Τα βασικά χαρακτηριστικά του Βοηθού Φαρμακείου είναι: το ενδιαφέρον και η προσφορά στους συνανθρώπους η εξυπηρέτηση και η ενημέρωση των πελατών η υπευθυνότητα, η συνέπεια, η ακρίβεια στην ταξινόμηση πληροφοριών και στοιχείων οι επικοινωνιακές δεξιότητες και η τήρηση του ιατρικού απορρήτου.

Ο βοηθοσ φαρμακειου μπορει να εργαστει σε: Ιδιωτικά και δημόσια φαρμακεία Φαρμακαποθήκες Ως ιατρικοί επισκέπτες Βιομηχανίες και βιοτεχνίες φαρμάκων και καλλυντικών Επιχειρηματίες καταστημάτων με φυτικά καλλυντικά

Εκπαιδευστε στα εργαστηρια του σχολειου μασ