Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΕΠΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Θηβών & Π. Ράλλη, Αιγάλεω Τηλ. 210 – ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Δωρεάν φοίτηση και βιβλία. Απογευματινό ωράριο Μόνο μαθήματα ειδικότητας και εργαστήρια Εγγράφονται όσοι έχουν τελειώσει την Α΄Λυκείου ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ :30 – 20:30

2 Η ειδικότητα: Ο Σχεδιαστής Εσωτερικών χώρων ασχολείται με τη λειτουργική και αισθητική διαμόρφωση δημόσιων και ιδιωτικών εσωτερικών χώρων, ώστε να καλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις ανάγκες και την αισθητική του σύγχρονου ανθρώπου. Περιγραφή: Το αντικείμενο της εργασίας του περιλαμβάνει το σχεδιασμό και την επίβλεψη της διαμόρφωσης και διακόσμησης του εσωτερικού ιδιωτικών κατοικιών, γραφείων, επιχειρήσεων, χώρων έκθεσης εμπορευμάτων, κέντρων ψυχαγωγίας κ.ά. Ο Σχεδιαστής εσωτερικών χώρων χρειάζεται να διαθέτει παρατηρητικότητα, δημιουργικότητα, φαντασία, υψηλό αισθητικό κριτήριο και αγάπη για τις καλές τέχνες. Πρέπει επίσης, να διαθέτει ικανότητα αντίληψης του χώρου και των μορφών, ικανότητα σχεδιαστικής έκφρασης, καθώς και ικανότητα επικοινωνίας και καλής συνεργασίας με τους πελάτες, τα συνεργεία και τους προμηθευτές, αλλά και οργανωτικές και συντονιστικές ικανότητες.

3 Επαγγελματική αποκατάσταση - Αγορά Εργασίας
Οι απόφοιτοι της ειδικότητας μπορούν να εργαστούν: ως μισθωτός με σχέση εξαρτημένης εργασίας σε υπηρεσίες προβολών και εκθέσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και άλλων δημόσιων οργανισμών και επιχειρήσεων (ΕΟΤ, ΕΟΜΜΕΧ) σε διαφημιστικές εταιρίες, τεχνικά γραφεία, καταστήματα και βιομηχανίες. και βέβαια ως ελεύθερος επαγγελματίας .

4 Α΄ ΤΑΞΗ ΩΡΕΣ/ΕΒΔ. Ιστορία των Τεχνών.Έργα και Δημιουργοί Αρχιτεκτονικό Σχέδιο Ελεύθερο Σχέδιο Τεχνολογία Υλικών Σχεδιασμός Εσωτερικών Χώρων Φωτογραφία Εφαρμογές Η/Υ ΣΥΝΟΛΟ 25(6Θ+7Ε+12Σ) Β΄ ΤΑΞΗ ΩΡΕΣ/ΕΒΔ. Ιστορία Διακ. Τεχνών Αρχιτεκτονικό-Προοπτικό Σχέδιο Ελεύθερο Σχέδιο-Χρώμα Ιστορία των Τεχνών – Έργα και δημιουργοί Κατασκευαστικό Σχέδιο Σχεδιασμός Επαγγ. Χώρων Διακοσμητική Σύνθεση-Μακέτα Σχέδιο με Η/Υ Φωτογραφία ΣΥΝΟΛΟ 25(3Θ+15Ε+7Σ) Μέλλον: Καθώς το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων συνεχώς βελτιώνεται και το ενδιαφέρον για την αισθητική και τη λειτουργικότητα του χώρου αυξάνεται και αυτό, οι ευκαιρίες για εργασία των αποφοίτων της ειδικότητας εμφανίζο- νται διευρυμένες.


Κατέβασμα ppt "ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google