ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ SRT ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2009

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΠΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΕΠ/ΚΠ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΠΣ Σημεία Αναθεώρησης Ε.Π.  Αλλαγή οικονομικών στοιχείων Αξόνων.  Αλλαγή οικονομικών στοιχείων.
Advertisements

Χρηματοδότηση Νεανικής Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας Τραπεζική Μικρών Επιχειρήσεων 18 Φεβρουαρίου 2015.
ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Subtitle WorkshopSubtitle Workshop Πρόγραμμα εισαγωγής υπότιτλων σε video.
ΠΕΙΡΑΙΩΣ DIRECT SERVICES
ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) ιδρύθηκε το 1923, είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με αιρετή Διοίκηση. Κατά τους κανόνες.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΒΕΤ) & ΠΑΒΕΤ ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 1.
Ομονοίας 133, Καβάλα Τηλ.: / , Fax: / Website:
Ομαδική Παιδαγωγική Σύσκεψη Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων 53 ης Περιφέρειας Σχολικής Συμβούλου Προσχολικής Αγωγής – Ε. ΜΟΥΣΕΝΑ με θέμα: « Διοικητική λειτουργία.
MIK3 A.E. IT Solutions 4 Enterprises Παρουσίασητου Milk Control Management 03/2015.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ EΔET A.E. EΘNIKO ΔIKTYO EPEYNAΣ & TEXNOΛOΓIAΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠ. ΕΣΩΤ., ΔΗΜ. ΔΙΟΙΚ. & ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ.
ΚΕΣΥΠ ΝΕΑΠΟΛΗΣ Υπεύθυνοι ΣΕΠ: ΤΣΙΟΝΚΗ Μ. - ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ Σ. ΝΕΑΠΟΛΗ: Αγ. Στεφάνου 26 Τηλέφωνο :
Ομονοίας 133, Καβάλα Τηλ.: / , Fax: / Website:
Πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ «Ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο.
ΚΑ1-Μαθησιακή Κινητικότητα Προσωπικού Σχολικής Εκπαίδευσης Τεχνική Ημερίδα Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης «Χρηματοοικονομικοί κανόνες διαχείρισης – Διενέργεια.
ΜΑΘΗΜΑ 6ο. ΑΝΟΙΕΣ  Η άνοια είναι μια γενική κατηγορία γνωστικής δυσλειτουργίας με πολλές αιτίες.  Είναι μια ομάδα δυσλειτουργιών με πολλαπλά γνωστικά.
Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών Ένταξη αποφοίτων στην Αγορά Εργασίας Χρόνος διεξαγωγής έρευνας: Φεβρουάριος 2015 – Αύγουστος 2015.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΛΩΣΣΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ.
Μαθαίνοντας βιωματικά την ιστορία του Αρκαδιού: Το διαδικτυακό κυνήγι θησαυρού γνώσεων Καψάσκη Αγγελική "Πες μου και θα ξεχάσω. Δείξε μου και μπορεί να.
ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Σ. ΜΠΑΜΠΑΛΙΚΗΣ, ΡΟΪΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΕ
Δρ. Πέτρος Τομάρας Καθηγητής Μάρκετινγκ ΤΕΙ Αθήνας
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΛΙΟΣ, MSc, PhD Δ/ΝΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΔΕ
Καταχρηστική Άσκηση Εξουσίας Παλινωδίες της Διοίκησης
Περιεχόμενα ΕΙΔΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (ΓΕΝΙΚΑ)
Νέο Τεχνολογικό Λύκειο
ΟΡΙΣΜΟΙ ΑΡΘΡΟ 31: ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ…………………………………………….
ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΡΕΚΟΡ»
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 58 ΑΘΗΝΑ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΜΙΛΟΥ MF
Νέο Νομοθετικό Πλαίσιο για την Υποχρεωτική Ασφάλιση Οχημάτων
Salsa-Αργεντίνικο Τάνγκο
“ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ”
Κεφάλαιο 6: Δίκτυα Ευρείας Περιοχής
Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΗΜΕΡΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Εικόνα 6.1: Η οθόνη της «Βοήθειας» για την εκτύπωση εγγράφου.
Δημιουργία στόχων για Συναντήσεις, Συνέδρια και Εκδηλώσεις
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Διακριτά Μαθηματικά Ενότητα 1: Εισαγωγή Εύη Παπαϊωάννου
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΧΑΝΙΩΝ Γιαμπουδάκη & Νεάρχου Τηλ.& fax:
Αξιοποίηση υπηρεσιών που αναπτύχθηκαν σε έργα ΕΣΠΑ για τον στρατηγικό σχεδιασμό της Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ε.Μ.Π. Σταυρούλα Κουρή, Προϊσταμένη Διεύθυνσης.
Υπηρεσία Πολυτροπικής Ψηφιακής Βιβλιοθήκης με Προσβάσιμη Βιβλιογραφία για άτομα με Εντυπο-αναπηρία Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών - Πάντειο.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής έχουμε την τιμή
που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 6 Οκτωβρίου
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τέλεσης Μνημόσυνου υπέρ Του Μακεδονομάχου « ΚΑΠΕΤΑΝ ΦΟΥΦΑ»
Άγγελος Τσακανίκας Μιχάλης Βασιλειάδης Νίκος Σμιτ
Επιμελητήριο Κορίνθου
2006 / 2007.
ΚΕΣΥΠ ΝΕΑΠΟΛΗΣ Υπεύθυνοι ΣΕΠ: ΤΣΙΟΝΚΗ Μ. - ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ Σ.
Ποιος άλλος μένει εδώ; ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.
ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΡΧΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου
Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου
Αμαλία Κ. Ηλιάδη, φιλόλογος-ιστορικός, Δ/ντρια 3ου Γυμνασίου Τρικάλων
عضو هیئت علمی گروه عمران و محیط زیست موسسه آموزش عالی جامی
ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ Ν
ΕΡΓΟ : «Κατασκευή τετραπλού σιδηροδρομικού διαδρόμου στο τμήμα έξοδος Σ.Σ. Αθηνών (Σ.Σ.Α.) – Τρεις Γέφυρες, με υπογειοποίηση στην περιοχή Σεπολίων» (Α.Σ.
Εικόνα 6.1: Η οθόνη της «Βοήθειας» για την εκτύπωση εγγράφου.
Project: Το Παιχνιδι Εργασία φοιτητριών.
Ιωάννης Σταυρόπουλος ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η φοίτηση στο ….
ΕΠΙΛΥΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ
Γυναικείο Ποδόσφαιρο στη Κύπρο
Αναερόβια χώνευση Παράδειγμα υπολογισμού του όγκου και της απόδοσης μονοβάθμιου χωνευτήρα υψηλής απόδοσης.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ.
Παιδικά γάλατα Τάξη – τμήμα : Β3β
Στρατηγική Επικοινωνίας για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ SRT ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2009 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ SRT ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2009

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ. ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ

ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΝ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ FAX 2313 319.886

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Οι εκπρόσωποι των Δήμων θα παραλάβουν από το σημείο του κτιρίου της Ν.Α. Θεσσαλονίκης που θα τους υποδειχθεί, μαζί με το υπόλοιπο εκλογικό υλικό, τόσες συσκευές κινητής τηλεφωνίας όσα και τα εκλογικά τμήματα του Δήμου που επιλέχθηκαν να χρησιμοποιήσουν τη τεχνολογία Ασφαλούς Μετάδοσης Αποτελεσμάτων SRT.

ΚΑΘΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ Παραδίδεται στον εκπρόσωπο του Δήμου σε σφραγισμένη συσκευασία Δεν έχει εγγεγραμμένη την περιεχόμενη συσκευή Συνοδεύεται από τις οδηγίες εγγραφής και μετάδοσης αποτελεσμάτων και από το έντυπο κωδικών Ηλεκτρονικής Μετάδοσης Αποτελεσμάτων.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα παραλάβουν τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας μαζί με το υπόλοιπο εκλογικό, από τη τοποθεσία του Δημοτικού Διαμερίσματος που έχει ορίσει ο κάθε Δήμος, παρουσία του αρμόδιου υπαλλήλου.

Μαζί με τη συσκευή, ο κάθε αντιπρόσωπος παραλαμβάνει και τα έντυπα των οδηγιών. Τη στιγμή της παραλαβής ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος παροτρύνεται και καθοδηγείται να ανοίξει και να ενεργοποιήσει τη συσκευή με βάση τις οδηγίες που του παραδίδονται.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Με τη χρήση των οδηγιών ενεργοποίησης που συνοδεύουν τη κάθε συσκευή καθοδηγείται ο δικαστικός αντιπρόσωπος να ενεργοποιήσει τη συσκευή που του παραδόθηκε

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΤΙΚΕΤΑΣ Συμπληρώνεται η ετικέτα από το έντυπο «Ηλεκτρονικής Μετάδοσης Αποτελεσμάτων» με τα στοιχεία του Δικαστικού Αντιπροσώπου και υπογράφεται στην αντίστοιχη θέση. Έχει τη θέση του πρωτοκόλλου παραλαβής

Η ετικέτα επικολλείται στην αριθμημένη θέση του ΑΛΜΠΟΥΜ που αντιστοιχεί στο Εκλογικό Τμήμα.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΌΤΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ ΥΛΙΚΟ.

ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Σε περίπτωση που ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος αρνηθεί να παραλάβει τη συσκευή, τότε συμπληρώνεται το έντυπο της τελευταίας σελίδας του ΑΛΜΠΟΥΜ «ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΣΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ» και ζητείται από τον Δ.Α. να υπογράψει στη θέση της ετικέτας.

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΤΕΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 04/10/2009 ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΤΟ 2313.319886

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ HELP DESK 210.6266111 ΟΙ ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΣΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: www.ekloges.ypes.gr/srt