Σχολική Σύμβουλος Δημοτικής Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Η Αξιολόγηση Online Μαθημάτων με τη Χρήση Ερευνητικών Εργαλείων του Μoodle Χ. Καρακύριος – Υπ. Διδάκτορας ΠΤΔΕ ΔΠΘ Γ. Κέκκερης – Καθηγητής ΠΤΔΕ ΔΠΘ.
Advertisements

Ηλεκτρονική Μάθηση.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ – ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ Σημείωση: Οι οδηγίες που ακολουθούν αποτελούν βοήθημα και δεν αντικαθιστούν την.
Ελληνική Νομοθεσία για την Προστασία των Ζώων ANIMAL RIGHTS HUMAN WRONGS ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.
Διονύσης Λαμπρινίδης & Μαρία Νέζη. Στο Βαρβάκειο Πειραματικό Γυμνάσιο τα τελευταία 3 χρόνια επιχειρούμε να εισάγουμε τεχνολογίες του web2 στην σχολική.
Ανοικτή Εκπαίδευση: Σχεδίαση, ανάπτυξη, εποπτεία, διαμοίραση προσαρμογή και επαναχρησιμοποίηση ακολουθιών μαθησιακών δραστηριοτήτων με το LAMS του Σ. Παπαδάκη.
Η πλατφόρμα Moodle στο Βαρβάκειο: δημιουργία, συντήρηση και διδακτική αξιοποίηση Διονύσης Λαμπρινίδης Μαθηματικός.
HUMAN RESOURCE MANAGEMENT II CHAPTER 7 HUMAN RESOURCE MANAGEMENT II CHAPTER 7 Η Αξιολόγηση της Απόδοσης των Εργαζομένων.
Δημιουργώντας έναν «ελκυστικό» υβριδικό χώρο Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας για την εκπαίδευση και την «εμπλοκή» των συμμετεχόντων σε.
Η Πύλη των Μονάδων Αριστείας ma.ellak.gr & η Υπηρεσία Τηλεκπαίδευσης Μονάδα Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ ΤΕΙ Αθήνας Πέγκυ Καραβίτη Κύκλος Εκπαίδευσης «Συστήματα Ηλεκτρονικής.
Ιδέες για διαχείριση του εστιατορίου. Συχνή ερώτηση τι είδους εστιατόριο να ανοίξω.
HUMAN RESOURCE MANAGEMENT ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ.
Κινητική Μάθηση Ενότητα 3: Λήψη αποφάσεων και απόδοση κάτω από στρες και ψυχική διέγερση, προσοχή,μνήμη Ελιζάνα Πολλάτου, επικ. καθ. ΤΕΦΑΑ-ΠΘ Τμήμα Επιστήμης.
Σχεδιασμός προγράμματος εξάσκησης 4η Περίπτωση: Παραδοσιακοί χοροί Άγγελος Κωνσταντινίδης, ΑΕΜ: 908.
Παναγιώτης Νταβαρίνος Σχολικός Σύμβουλος ( ΠΕ 02) Διαπολιτισμική Γλωσσική Αγωγή και Διαθεματικότητα Διαπολιτισμική Γλωσσική Αγωγή και Διαθεματικότητα.
Μουστάκα Φρίντα Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής MSc, Med, PhD ΙΕΚ ΑΙΓΕΑΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο Ενότητα Αγροτική κοινωνία 1 Καζάκου Γεωργία, ΠΕ09 Οικονομολόγος.
Ψηφιακές τεχνολογίες στην εκπαίδευση Δρ. Νικολέτα Γιαννούτσου Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας.
Διαχείριση ψηφιακού υλικού και πολυμεσικές εφαρμογές 3.1.
Ο υπολογιστής στην εκπαίδευση. Η αναβάθμιση του μαθησιακού περιβάλλοντος στο σχολείο, με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων των υπολογιστών, δεν είναι εύκολη.
“Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης: Τάσεις και Προοπτικές’’
Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης - Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Ηγέτες της Αναπηρίας του Αύριο
Περιεχόμενα Παρουσίασης
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Το πλαίσιο Διαλειτουργικότητας της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Το κουτσομπολιό και η φήμη στην κλασική Αθήνα
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ – ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ Σημείωση: Οι οδηγίες που ακολουθούν αποτελούν βοήθημα και δεν αντικαθιστούν την.
Τι είναι πνευματική ιδιοκτησία;
Συστήματα Τηλεκπαίδευσης
Τι είναι πνευματική ιδιοκτησία;
Πληροφοριακά συστήματα διοίκησης
Εισαγωγή στη Λήψη των Αποφάσεων
«Περιοδική έρευνα πεδίου σε αντιπροσωπευτικό δείγμα ΜΜ εμπορικών επιχειρήσεων» ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013   Ενίσχυση της επιστημονικής και επιχειρησιακής ικανότητας.
Ανοιχτά Μαθήματα: Προσεγγίσεις και Προοπτικές
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
LAMS.
Απορρόφηση , κατανομή και απέκκριση φαρμάκων
ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ
ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ
Συνεδρία 5 Μέρος 2ο Ιστολόγια (Blogs)
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ – ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ Σημείωση: Οι οδηγίες που ακολουθούν αποτελούν βοήθημα και δεν αντικαθιστούν την.
110 ΓΕΛ ΠΑΤΡΑΣ Σχ. Έτος Τμήμα Α4 ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ – ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ Σημείωση: Οι οδηγίες που ακολουθούν αποτελούν βοήθημα και δεν αντικαθιστούν την.
ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ και ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ της ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ στο e-Learning
Σχολικός εκφοβισμός Ιστορίες (1ο μέρος) Παρατηρητές
ΟΜΑΔΟΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δασκάλα – σύμβουλος ΣΧΤ
Ανάπτυξη Σχεδίου Μαθήματος στις Φ.Ε.
Παιδαγωγικές Εφαρμογές Η/Υ ΑΣΠΑΙΤΕ – ΕΠΠΑΙΚ
ΚΥΤΤΑΡΟ .… ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ.
Dr. Tseles Deputy Rector of PUAS Sigala Maria PhD Candidate of EKPA
Χαράλαμπος Καραγιαννίδης
Πρόσβαση και συμμετοχή των κοινωνικών εταίρων στον κοινωνικό
Εκπαιδευτικές δράσεις σε προγράμματα πληροφοριακής παιδείας:
Σέρρες, 2016 Πτυχιακή εργασία της Κωνσταντίνας Παπαζήση
Το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Β1
« Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση : Εξατομικευμένη και αυτορυθμιζόμενη μάθηση - Η Αξιοποίηση της Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας Ανοικτού Κώδικα Moodle» Κερασοβίτης.
Συστάδα 2: Φυσικές Επιστήμες, Τεχνολογία, Φυσική Αγωγή και Υγεία
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕ. Θ. Ε
ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΡΙΩΝ
Χρίστος Τζάμας Διεύθυνση Υπηρεσιών Κατάρτισης Σεπτέμβριος 2018
Μοντέλα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών
ΟΜΑΔΑ Ομαδική εργασία Τζιάτζιος Δημήτριος Ψουρούκα Ευαγγελία
Εκπαιδευτικές διαδικασίες με τη βοήθεια των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας ΚΛΕΙΣΑΡΧΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (MEdu, Phd) ΕΔΙΠ.
Παιδαγωγικού Ινστιτούτου & Εκπαιδευτικής Πύλης του Υ.Π.Ε.Θ.
ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΟΜΟΛΟΓΩΝ.
TRAFFICKING-ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
Στα διάφορα επαγγέλματα
Πρόληψη Συνήθων προβλημάτων στην παιδική ηλικία
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Σχολική Σύμβουλος Δημοτικής Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου Wide minds – Human face of digital learning Ευρεία σκέψη-Το ανθρώπινο πρόσωπο της ψηφιακής μάθησης Επίσκεψη Μελέτης Συνοπτική παρουσίαση μιας αξιόλογης εμπειρίας Κουτσουράκη Στέλα Σχολική Σύμβουλος Δημοτικής Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου

Φλωρεντία Μάης 2012

Τι είναι το WiMi Το δίκτυο WiMi είναι ένα καλά εδραιωμένο φόρουμ (με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή από το 2008-2011) για την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών και καινοτομίας σε θεματικές περιοχές της ψηφιακής μάθησης, της πολυγλωσσίας και του διαπολιτισμικού διαλόγου. Παρέχει υποστήριξη και κατάρτιση για: τη βελτίωση των ψηφιακών δεξιοτήτων των εκπαιδευτικών την ανάπτυξη μοντέλων και στρατηγικών με στόχο τη βελτίωση της εκμάθησης γλωσσών που οδηγεί στην πολυγλωσσία.

Στόχος της επίσκεψης μελέτης: Στόχος της επίσκεψης μελέτης: Να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες την ιστορία, τους στόχους, τα επιτεύγματα, τις μεθόδους και τα εργαλεία που χρησιμοποιεί το δίκτυο για να προάγει την ψηφιακή μάθηση με ανθρώπινο πρόσωπο. 18 συμμετέχοντες από 13 διαφορετικές χώρες Οι δραστηριότητες του προγράμματος: ενημέρωση για την πλατφόρμα & εκπαίδευση στις δυνατότητές της εργαστήρια αλληλεπιδραστικές παρουσιάσεις εργασία σε ομάδες επισκέψεις σε σχολεία που συμμετέχουν στο δίκτυο (όλων των βαθμίδων) συναντήσεις με συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς ανταλλαγή καλών πρακτικών

Από τις δραστηριότητες της ομάδας

Πλατφόρμα Moodle (LΜS)

Η πλατφόρμα Moodle Υποστηρίζει: E-learning courses για εκπαιδευτικούς Διασκέψεις και συνέδρια Ιστότοπους και δραστηριότητες σχολείων Ψηφιακά εργαλεία με οδηγίες για τα σχολεία

Αποτιμώντας την εμπειρία Διάδοση αποτελεσμάτων Υψηλού επιπέδου συζητήσεις-αλληλεπιδράσεις ανάμεσα στους συμμετέχοντες και τους συντονιστές Καινοτόμες ιδέες και πρακτικές εφαρμόσιμες και στα δικά μας σχολεία Πολλαπλές δυνατότητες αξιοποίησης της πλατφόρμας Moodle στην εκπαιδευτική διαδικασία Διάδοση αποτελεσμάτων Στην επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στο Β΄επίπεδο ΤΠΕ (ως προς την αξιοποίηση της πλατφόρμας και την ψηφιακή μάθηση e-learning) Σε σεμινάρια για εκπαιδευτικούς της περιφέρειας παιδαγωγικής ευθύνης μας (ως προς ποικίλες καλές πρακτικές της ψηφιακής μάθησης, της πολυγλωσσίας και του διαπολιτισμικού διαλόγου).

Σημαντικές παράμετροι κλειδί για την επιτυχία της επίσκεψης μελέτης 1. Επιλογή θεμάτων: άμεσου ενδιαφέροντος καίρια & καινοτόμα αξιοποιήσιμα στην εκπαιδευτική μας πραγματικότητα 2. Καλή προετοιμασία πριν την επίσκεψη 3. Αξιοποίηση της εμπειρίας μετά την επίσκεψη

Ευχαριστώ για την προσοχή σας